Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα. Εγώ μόλις γύρισα από τον πρώτο υπέρηχο για τη προετοιμασία ενδομητρίου. 2η μερα περιόδου σήμερα, χθες ξεκίνησα τα χάπια.  Τον προηγούμενο κύκλο τον είχαμε ακυρώσει γιατί αυξήθηκε η προγεστερονη την 10η μερα..
      Τωρα στον υπέρηχο είδε πάλι ωχρο σωμάτιο το οποίο πρέπει να έχει μείνει από τον προπροηγούμενο κύκλο που είχαμε κάνει και ωοληψια αλλά δεν είναι και σίγουρο.. Έκανα αιματολογικές να δούμε που βρίσκεται η προγεστερονη και έχω φοβηθεί πολύ μη μου ακυρώσει τον κύκλο πάλι.. Αφού υπήρχε το ωχρο σωμάτιο από πριν, δε μπορούσε να μου το σπάσει; Δε καταλαβαίνω γιατί περιμένουμε να απορροφηθεί. Έχει τύχει σε καμία κοπέλα κάτι παρόμοιο;

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε? Μιας και μιλατε για γλυκα....μολις εφαγα τουρτιτσα! ειχε ο πεθερος μου σημερα γενεθλια και πηρα ενα κομματι πακετο στο σπιτι και το τσακισα!!! εγω κοριτσια δυστηχως δεν προσεχω τι τρωω. Οτι θελω θα το φαω...βεβαια το πληρωνω γιατι το σωμα μου φωναζει sos...μετα θα ειναι το προβλημα που δεν θα μπορω να χασω τα κιλα!

Πηγαμε για μπανιο σημερα. Αλλα κουραζομαι με την ολη διαδικασια και μαλλον δεν θα κανω πολλα ακομα..

Να τον χαιρεστε!!πω πω κ η τουρτα τελεια θα ηταν!!μωρε τη συζητηση βραδιατικο??

Καλα σε ποια δεν φωναζει sos??εμενα μου αρεσε που πηγα το πρωτο μου μπανιο αλλα πηγαμε μιαμιση ωρα αποσταση κ κουραστηκα με την διαδρομη!!δεν καθησαμε πολυ!αλλα θελω να ξαναπαω μου αρεσε!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσαρες. Βλέπω έχει πέσει λαιμαργια τις τελευταίες μερες:P. Και εγω πριν λίγο τσακισα μια φούρνοπατάτα με λιωμενα τυριά και μπεικον και μαζί με φτερούγες κοτοπουλου που παραγγειλαμε. Τώρα όμως που σας διαβάζω θα ήθελα μια βάφλα για επιδόρπιο:-P

q3Owp3.png

aijjp3.png

ειπα να μπω να δω τα νεα σας και επεσα πανω στην βαφλοσυζητηση, στανταρ αυριο θα φαω μια:tongue:

Εγω ευτυχως κιλα δεν εχω παρει πολλα 9 μεχρι τωρα και προφανως το καρπουζι που τρωω απαραιτητα καθε βραδυ με την αναλογη δοση φετας διπλα δε με επηρεαζει! Το θεμα ειναι πως θα κρατησω και αυτο τον μεταβολισμο μετα τη γεννα! Που οτι τρωω μπαινει! Μα τοσο αναποδη να ειμαι?

Περιμενω πως και πως να ξημερωσει να παω για nst!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Χαχαχα βλεπω ολες με τα μουτρα σε γλυκα φαγητα...χιχι η κρεπα μου ηταν τελεια!!εβαλα κ μια μπαλα παγωτο!!!να δω πως θα κοιμηθω τωρα!!!:-):-):-):-)

Καληνυχτα κοιλουμπες!

Taniabell καλα αποτελεσματα:wink:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλά μιλάμε είστε σκέτος πειρασμός!! Η μία λουκουμάδες, η άλλη βάφλα, η άλλη κρέπα!! Να θες ν'αγιάσεις δεν μπορείς!! (όχι ότι θέλω, αλλά λέμε :tongue: )

Αν σας πω ότι μέχρι και τώρα ασχολούμουν με γαζώματα;; :| Κάποια τα κατάφερα καλά, κάποια άλλα πάλι καθόλου.. :? Αλλά δεν βαριέσαι, ακόμα την μαθαίνω την ραπτομηχανή, και είμαι και αυτοδίδακτη!! :tongue: Έμειναν λίγα μερεμέτια ακόμη, και μετά θα τα βγάλω φωτογραφίες αν είναι να σας τα δείξω!! :cool:

Πω πω, πτώμα είμαι.. Θα μπω για ένα μπανάκι και θα την πέσω.. Αύριο πάλι ως τις 12 θα κοιμάμαι!! :tongue: Στο μεταξύ η κόρη μου με έχει ξεσκίσει!! Εκεί που δεν κουνιόταν καθόλου όταν έκανα δουλειές, σήμερα δεν είχε θέμα!! :tongue: Δεν με ενοχλεί όμως, γιατί τουλάχιστον έτσι νοιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια ότι είναι καλά!! :D

Άντε καληνύχτες!! Ή μάλλον καλημέρες!! :cool:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!! που ειστε καλε όλες? κοιμάστε???

εγω πηγα εκανα το nst , το απολυτο τπτ κανει η μητρα μου και την Τριτη μπαίνω για καισαρικη!Βρηκαμε τη μεση λυση κια ετσι νομιζω ειμαστε και εγω και ο ντοκ καλα! Ειμαι πολύ χαρουμενη σήμερα!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλημεραααα!!

τανια ωραια νεα!!! οποτε εκτος απροοπτου τα επομενα γεννητουρια ειναι την Τριτη..!! γιουπιιιι αντε γιατι 2 μερες τωρα ουτε μια να γεννησει!!!

Σημερα ειναι η μερα της τρεελης βαρεμαρας!!! εβαλα για πλυσιμο τα καλυματα απο κατι μαξιλαρακια που εβαζα γυρω γυρω απο τα τζακι για να μην κουτουλαει ο μικρος και 2 ριχταρια.φαι εχω τα παρολιγον γιουβαρλακια οποτε δεν κανω τιιιιιποτα αλλο!!! βαριεμαι και ζεσταινομαι!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Καλημερες κ απο μενα!τι υπνος ποναει το κεφαλι μου.απο το κρεββατι στον καναπε ηρθα!!απλα βαριεμαι αφορητα κ πρεπει να μαγειρεψω.θα κανω μπιφτεκια!

Taniabell πολυ ωραια νεα με το καλο το μωρακι σου!!

Οντως κανει ζεστη πολυ κ εχει τρελλλλλη υγρασια!!για να δοθμε κ σημερα πως θα περασει η μερα!!

Φιλακιααα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερα κοριτσια μου νυσταζω απιστευτα s12411.gif ολη νυχτα η μικρη κλωτσουσε πολυ εντονα σε σημειο που πονουσα και δεν μου κολλαγε υπνος.4η ωρα κοιμηθηκα και με ξυπνησε ο μικρος στις 6για γαλα και 9παρα σηκωθηκαμε οικογενειακως!!!Κοριτσια εγω δεν μπορω να πω οτι τρωω πολλα γλυκα ουτε καν παγωτα δεν ξερω δεν με τραβανε τοσο πολυ.Εμενα που και χωρις να ειμαι εγκυος χρειαζομουν καθημερινα σοκολατα..Βεβαια εχω ενα κακο οταν με ξυναει ο μικρος να ειμαι καπως ετσι s9175.gif

:-D

Και εδω πολυ ζεστη σημερα,εβαλα την πισινα στα μικρα και κολυμπανε και εγω πηρα το λαπτοπ και καθομαι στην βεραντα...Βολεψαμε και τα τελευταια πραγματα στο παταρι κατεβασα και την καλαθουνα και τις βαλιτσες που επιτελους θα ετοιμασω το βραδακι...Εχω μπολικο σιδερο το οποιο βαριεμε να κανω απιστευτα...Αλλα στο τελος με βλεπω να γενναω και να παιρνω τα πραγματα σε σακουλες χαχαχαχαχαχα....Α να σας πω οσες χετε μυ μαρκετ κοντα εχει τα παμπερς 8,90την οικονομικη συσκευασια πηγα και πηρα 3κουτια το νο2 που ειναι για 3-6κιλα..

Διαφημίσεις

Να μαι και απο δω !!!!

Καλά χθες ξεσαλώσατε με τις κρέπες, βάφλες, λουκουμάδες αποαπαπα πάλι καλά που δεν είμαι πολύ του γλυκού γιατί θα έτρεχα για να κάνω !!!

Τάνια μου με το καλό κούκλα μου λίγο έμεινε και θα πάρεις αγκαλίτσα το ζουζούνι σου!!

Αννια να σε ρωτήσω εγώ δεν έχω πάρει ακόμα πάμπερς. Να πάρω με την μια το νούμερο 2 ή να πάρω 1 δεν ξέρω τι να κάνω ......

Και κάτι ακόμα τι πρέπει να πάρω κορίτσια απο το φαρμακείο για τον μικρό ?? Τι θα χρειαστώ εκτός απο φυσιολογικό όρο και το πραγματάκι γαι την μυτούλα ??

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

ροδακινουλα παρε 2κουτια τα παμπερς που ειναι 2-5κιλα το νουμερο 1δηλαδη και μετα να παρεις το 2γιατι ενα μωρακι 3κιλα το 3-6 θα του ειναι μεγαλο...απλα εγω πηρα γιατι στο μαιευτηριο τις βαζουμε εμεις και τις πανες..

Απο το φαρμακειο τωρα δεν χρειαζετε να παρεις κατι...Εγω πχ ειχα παρει περα απο τον ορο και ατο που ρουφαμε τις μυξουλες ειχα παρει βουρτσα για τα μαλλια ψαλιδακι νυχιων,θερμομετρο να υπαρχει,κρεμα για το συγκαμα,αν και αυτα μπορεις να τα παρεις και απο τα τζαμπο

καλημέρα εγκυούλες και νέες μανούλες.

Τι μου κάνετε;

Αγλαϊα να χαίρεσαι τη κορούλα σου, και σου εύχομαι καλή αναρρωση. Ευτυχισμένη και καλότυχη!

Συγχωρέστε με αλλά δε βρήκα ακόμα χρόνο να διαβάσω τα νέα σας. Εύχομαι να είστε όλες καλά και σύντομα όλες να βιώσετε τις στιγμές ευτυχίας που ζήσαμε με τον άντρα μου.

Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας και τις ευχές σας και το ενδιαφέρον σας. Πραγματικα με συγκινήσατε.

Τελικά όλα πήγαν πολύ καλά, ίσως καλύτερα και από ότι περίμενα (εύχομαι κάποια στιγμη να γίνω πιο αναλυτική) και η μπεμπούλα μας ήρθε πραγματικά χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία. Χαίρει άκρας υγείας και εύχομαι να τα πηγαίνουμε καλά με το θηλασμό (περιμένω από λεπτό σε λεπτό τη σύμβουλο θηλασμου).

Απο το νοσοκομείο βγήκαμε χτες το απόγευμα και επιτέλους τώρα είμαστε στο σπιτάκι μας και προσπαθούμε να βρούμε τους ρυθμούς μας!

Απο την εμπειρία μου θα ήθελα να καθησυχάσω τις καινούριες μελοντικές μανούλες, αλλά από ότι θυμάμαι και κάποιες αγχωμένες έγκυες, πώς όλα θα πάνε μια χαρά, και η ευτυχία σας να δείτε τα μωράκια σας θα σας κάνει να ξεχάσετε κάθε πόνο!

Πολλά φιλιά!

Απο το φαρμακειο τωρα δεν χρειαζετε να παρεις κατι...Εγω πχ ειχα παρει περα απο τον ορο και ατο που ρουφαμε τις μυξουλες ειχα παρει βουρτσα για τα μαλλια ψαλιδακι νυχιων,θερμομετρο να υπαρχει,κρεμα για το συγκαμα,αν και αυτα μπορεις να τα παρεις και απο τα τζαμπο

Αυτά τα έχω πάρει που γράφεις μόνο αυτό για τις μυξούλες δεν έχω πάρει και θερμόμετρο. Αλήθεια τι θερμόμετρο να πάρω ?????

ΑΑ για τον ομφαλό του δεν χρειάζεται να έχω πάρει κάτι ????

Όσο για τα πάμπερς θα πάρω αυτά που είπες για αρχή δύο πακέτα νουμερο 1 και δύο νο Νο 2 και βλέπουμε !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...