Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα σας, καλή εβδομάδα, χρόνια πολλά σε όσα κορίτσια γιορτάζουν σήμερα ❤️

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια γιατί εγώ θα πάω για εμβρυομεταφορά καλό Γενάρη, τι φάρμακα παίρνετε; Κάνετε και ενέσεις για την προετοιμασία; Επίσης σας έδωσε κάποιο άλλο συμπλήρωμα το διάστημα που περιμένατε για να ξεκινήσετε; 

@Eternity κορίτσι μου σου εύχομαι ένα θαυματάκι. Παρακολουθώ την συζήτηση αλλά δεν είμαι κι εγώ ο σούπερ αισιόδοξος άνθρωπος που θα σου δώσει κουράγιο 🤐. Χαρα στο κουράγιο σου με τα μικροβιολογικά, θα είχα βγει εκτός νομού σε άλλη πόλη να βρω εργαστήριο από το Σάββατο, ήμουν ικανή να φτάσω Αθήνα! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Τι υπνος θεε μου!!να μαι παλι!ρε γαμωτο εγω δεν εχω παρει καθολου μακρυμανικα με τα 40 που εχει το λυπαμαι δηλαδη δεν ξερω.αν ειναι ετσι μηπως κ εγω πρεπει να παω παρω??

Αγχωθηκα παλι!!τεσπα σας αφηνω να πλυνω κανα πιατο να μαζεψω γιατι γινετε ο χαμος στον νεχορυτη!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μιμίκα με το καλό να πας σπιτάκι σας, να μπείτε σε μια σειρά με το μωρό!!!

Chiqui και εμένα κάθε μήνα μου έδινε να κάνω για τοξόπλασμα και ερυθρά. Μόνο τώρα στις τελευταίες δεν έκανα. Σίγουρα ο κάθε γιατρός λειτουργεί διαφορετικά. Θα τρελάθηκες στην αρχή μόλις ανακάλυψες για τον στρεπτόκοκκο και το ουρεόπλασμα! Την καλλιέργεια την έκανα προληπτικά για στρεπτόκοκκο, αλλά τελικά άλλο μας προέκυψε. Μου είπε οτι ο στρεπτόκοκκος είναι πιο επικίνδυνος και αφού βρήκαμε το σταφυλόκοκκο να μην ανησυχώ, θα το γιατρέψουμε. Δεν ανησυχώ για την αντιβίωση. Δεν μπορώ να καταλάβω από που και πως το κόλλησα. Δεν μου εξήγησε αν είναι σεξουαλικός μεταδιδόμενο νόσημα ή όχι. Μπερδεύτηκα γιατί μου ειπε να προσέχω τις πετσέτες και τα σεντόνια μου. (λόγω της κόρης μου). Πιο πολύ γι' αυτό ανησυχώ μην έχω κολλήσει το παιδί.

Myrina τώρα δεν είχα καμιά ενόχληση, προληπτικά μου την έγραψε την εξέταση. Την πρώτη φορά που είχα μύκητες είχα υγρά και ψιλοφαγούρα. Το άμεσο κολπικό μόνη μου το έκανα και του το πήγα στο ραντεβού μας. Βλέπεις είναι στο νοσοκομείο και δεν έχουμε επικοινωνία.

Taniabell η μαία μου είπε οτι τουλάχιστον το πρώτο 24ωρο πρέπει να του φορέσουμε μακρυμάνικο. Τι να σου πω τώρα και εγώ θεωρώ ότι κάνει πολύ ζέστη. Θα πάρω μαζί μου και μακρυμάνικα και κοντομάνικα και οτι μου πουν θα τους δώσω. Α, και όσον αφορά το καρπούζι με μέτρο. Μία ψιλή φέτα μου είπε η μαία οτι πρέπει να τρώμε λόγω της ζάχαρης. Και αυτό μετά απο το σοκ που έπαθα μόλις με ζύγισε. "Μα δεν τρώω" της λέω "μόνο καρπούζι το βράδυ" "Πόσο?" μου λέει? " 2 φέτες καλές σίγουρα" "Εμ γι' αυτό" ήταν η απάντηση της. Και εγώ δε εν το περίμενα.

Εχω μενει τωρα.κ εμενα σημερα με ζυγισε κ ειμαι +14.κ δεν τρωω αληθεια.το βραδυ κ εγω ετσι λιγο καρπουζι φρουτα δλδ νορμαλ.χωμι πχ δεν τρωω πολυ.μεχρι τον 7ο ημουν +7. κ σημερα επαθα σοκ.αν κ εκεινος μου ειπε τα χριστουγεννα θα τα εχω χασει ολα.τελεια.εγω δεν νοιωθω καλα μονο στην ιδεα.αρα μαλλον ακομα κ τα φρουτα παχαινουν τοσο?γι αυτο σου ειπε μια φετα?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

γεια σας κοριτσακια μου..

μολις εφαγα και εγω την σαλατα μου και τωρα ειμαι τελεια...

για το καρπουζι οι αποψεις ειναι διαφορετικες αλλοι λενε οτι παχαινει αλλοι οχι...τι να πω...και εγω προσεχω μην τρωω καθε μερα....

τωρα εχω λιγα πονακια αλλα δεν νομιζω οτι ειναι τιποτα ανησυχητικο...

αυριο το πρωι θα παω να κανω nst για να δουμε...

οσο για τον υπνο εχω αρκετο καιρο να κοιμηθω καλα....δεν ξερω που θα παει αυτη η κατασταση.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Εγώ κορίτσια δυστυχώς τρώω πάρα πολύ. Καρπούζι θα φάω απαραίτητα κάθε απόγευμα και φυσικά πάντα κάτι θα υπάρχει για βραδυνό. Αφήστε που όλο πηγαίνουμε με φίλους σε κανένα ταβερνάκι. Το πρωινό μου είναι ελαφρυ, το μεσιμεριανό μου κανονικό. Και τρώω και συχνά παγωτά ή λουκουμάδες.. Δυστυχώς τρώω πολύ... Έχω πάρει 18 κιλά. Μου έχει ανοίξει η όρεξη κορίτσια και κανένας δεν με σταμάταει. Αντιθέτως με ρωτάνε συνεχώς μήπως θέλεις αυτό, μήπως θέλεις εκείνο. Τι να κάνω κι εγώ????? Πόσα όχι να πω!!!:oops::oops::oops::oops::oops:

Ye4Ip3.png

Εγώ κορίτσια δυστυχώς τρώω πάρα πολύ. Καρπούζι θα φάω απαραίτητα κάθε απόγευμα και φυσικά πάντα κάτι θα υπάρχει για βραδυνό. Αφήστε που όλο πηγαίνουμε με φίλους σε κανένα ταβερνάκι. Το πρωινό μου είναι ελαφρυ, το μεσιμεριανό μου κανονικό. Και τρώω και συχνά παγωτά ή λουκουμάδες.. Δυστυχώς τρώω πολύ... Έχω πάρει 18 κιλά. Μου έχει ανοίξει η όρεξη κορίτσια και κανένας δεν με σταμάταει. Αντιθέτως με ρωτάνε συνεχώς μήπως θέλεις αυτό, μήπως θέλεις εκείνο. Τι να κάνω κι εγώ????? Πόσα όχι να πω!!!:oops::oops::oops::oops::oops:

χαχαχαχαχαχα......ε δεν μπορεις να αρνηθεις μπορεις????

και εγω θελω να τρωω συνεχεια παγωτα.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαα ναι εμεις φταιμε?εγω προσεχα πολυ ουτε γλυκα τιποτα.κ δεν τα ειχα κ αναγκη.αλλα επειδη ξερω οτι τελειωνω τωρα χω φαει κανα 2 βαφλες light ομως με μια μπαλα παγωτο λιγη πραλινα κ σιροπη!δλδ ποσες θερμιδες??ε δεν μπορω βγαζω το αχτι μου...παντα ετρωγα γλυκα τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα.οσο για το καρπουζι μπορει να μην φαω καθε μερα αλλα οταν θα φαω ,θα φαω!!καθε βραδυ ο αντρας μου με περνει κ μου λεει:αγαπη μου τι να σου φερω?μια φορα του ειπα κρεπα!!αλλα εχω παθει κατι με τη μερεντα!!:-):-):-)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Χαχαχαα ναι εμεις φταιμε?εγω προσεχα πολυ ουτε γλυκα τιποτα.κ δεν τα ειχα κ αναγκη.αλλα επειδη ξερω οτι τελειωνω τωρα χω φαει κανα 2 βαφλες light ομως με μια μπαλα παγωτο λιγη πραλινα κ σιροπη!δλδ ποσες θερμιδες??ε δεν μπορω βγαζω το αχτι μου...παντα ετρωγα γλυκα τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα.οσο για το καρπουζι μπορει να μην φαω καθε μερα αλλα οταν θα φαω ,θα φαω!!καθε βραδυ ο αντρας μου με περνει κ μου λεει:αγαπη μου τι να σου φερω?μια φορα του ειπα κρεπα!!αλλα εχω παθει κατι με τη μερεντα!!:-):-):-)

χαχαχαχ...και εγω τα πηρα τα κιλακια μου....

εχω παθει ψυχωση με το παγωτο μηχανης αλλα τωρα που ειπες για βαφλα κατι επαθα.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

χαχαχαχ...και εγω τα πηρα τα κιλακια μου....

εχω παθει ψυχωση με το παγωτο μηχανης αλλα τωρα που ειπες για βαφλα κατι επαθα.....

Ασε με κ κρατιεμαι μην τον παρω τηλ!!!:-)

Αμαν αυτα τα κιλα!!βεβαια εγω νοιωθω καλα δεν εχω παρει τιποτα εγκυμοσυνης:-):-)

Κολαση τωρα μια βαφλα!πω πω!!!!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ασε με κ κρατιεμαι μην τον παρω τηλ!!!:-)

Αμαν αυτα τα κιλα!!βεβαια εγω νοιωθω καλα δεν εχω παρει τιποτα εγκυμοσυνης:-):-)

Κολαση τωρα μια βαφλα!πω πω!!!!!!!

τωρα και εμενα μου ερχεται λες να τον παρω και εγω τηλ???κατι μου εκανες τωρα....

βαφλα θελω τωρα....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

τωρα και εμενα μου ερχεται λες να τον παρω και εγω τηλ???κατι μου εκανες τωρα....

βαφλα θελω τωρα....

Α ωραια!!!τι καλο σου εκανα ε?:oops::oops:

Εγω θα κανω μια δοκιμη αλλα εδω δεν εχει πακετο μονο καμμια κρεπα παιζει!

Θα δοκιμασω εγω!!χαχαχαχ

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Α ωραια!!!τι καλο σου εκανα ε?:oops::oops:

Εγω θα κανω μια δοκιμη αλλα εδω δεν εχει πακετο μονο καμμια κρεπα παιζει!

Θα δοκιμασω εγω!!χαχαχαχ

εγω θα παρω τον αντρα μου και θα του πω να φερει τωρα που θα γυρισει σπιτι

γιαμι γιαμι απο τωρα γλυφομαι...ιχιιχχιχ

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε? Μιας και μιλατε για γλυκα....μολις εφαγα τουρτιτσα! ειχε ο πεθερος μου σημερα γενεθλια και πηρα ενα κομματι πακετο στο σπιτι και το τσακισα!!! εγω κοριτσια δυστηχως δεν προσεχω τι τρωω. Οτι θελω θα το φαω...βεβαια το πληρωνω γιατι το σωμα μου φωναζει sos...μετα θα ειναι το προβλημα που δεν θα μπορω να χασω τα κιλα!

Πηγαμε για μπανιο σημερα. Αλλα κουραζομαι με την ολη διαδικασια και μαλλον δεν θα κανω πολλα ακομα..

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

εγω θα παρω τον αντρα μου και θα του πω να φερει τωρα που θα γυρισει σπιτι

γιαμι γιαμι απο τωρα γλυφομαι...ιχιιχχιχ

Εγω θα προσθεσω κ μια μπαλα παγωτο!!

Οχι δεν εχω τυψεις μια αθωα κρεπουλα ειναι!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Οσο για τα ρουχαλακια...Στο μητερα δεν παιρνουμε ρουχα μαζι μας. Τα ντυνουν αυτοι τα μωρα. μονο για οταν βγουμε θα παρω αλλαξια και εχω σκοπο να παρω ενα ζιπουνακι, ενα μακρυ φορμακι και εινα καλοκαιρινο φορεματακι. Θα ρωτησω εκει τον παιδιατρο και οτι μου πει θα του βαλω. Να δουμε και τι καιρο θα κανει...

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...