Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Μακάρι… αλλα με έχει πιάσει μια απαισιοδοξία γιατί κάνουμε μπρος-πίσω τώρα.. Εγώ είμαι στη μονάδα που έχει το Υγεία.. (@βρυογεννε@ις)

Λογικο να εισαι απαισιοδοξη! Οταν κοντευουν οι μερες αγχωνομαστε περισσοτερο.. οπότε συνηθως βγαινει και η απαισιοδοξια! Ψυχραιμια κι ολα θα γινουν!!❤

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΕΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ...ΠΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ Ε? ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΑΚΛΑ.ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΤΕ! ΑΓΛΑΙΑ ΚΙ ΕΣΥ ΓΕΝΝΗΣΕΣ Ε? ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΤΕ? ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΣΥ ΩΣ ΠΡΩΤΟΜΑΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ? ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ!

με το καλό να βγείτε σιδερένιοι και οι δύο!!!!!!!!!!

ανυπομονώ για φωτο!!!!!

καλή ανάρρωση και καλό σαραντισμό φιλενάδα! να τον χαίρεσαι το ξανθούλη σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μια χαρα ο Σπυρουλας .. χτες κοιμηθηκαμε σαν πουλακια!! ουτε βηχας ουτε τιποτα. η μυτουλα του ετρεξε λιγο αιματακι στον παιδικο την ωρα που επαιζαν εξω αλλα το σκουπιζε η δασκαλα του και ολλα οκ.

λες μαργκαρετ να ξεκινησω με την γρηγορη βερσιον>?? θα τους ξεκανω σημερα!!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Καλημερα!!

Μιμικα με το καλο να πατε σπίτι σας!!! Αναμένουμε φώτο!!!

Ριτα τι μας κανεις πρωι πρωι? Λογικα μεχρι το βραδυ θα δοκιμασω κια γω καποια απο τις συνταγες:tongue:

Μαλλια και γω θελω να βαψω πριν γιατι δεν ξερω αν επιτρεπετε μετα,αυριο αναλογα τι θα μου πει ο ντοκ θα παρω μια να τελειωνω!

ΜΑγειρεψα τουρλου, εβαλα και καρπουζακι να κρυωνει και καθομαι, πρεπει να απλωσω και ενα πλυντηριο αλλα βαριεμαι να σηκωθω!

Η μικρη απο προχτες το βραδυ ειναι πολυ ησυχη, πρεπει να ταρακουνησω την κοιλια μου για να αντιδρασει, αφου εστω και ετσι κουνιεται προσπαθω να μην αγχωνομαι αλλα δεν το καταφερνω παντα. Αντε αυριο να κανω το nst να δω τι θα μου πει!Βασικα να μου ανακοινωσει τη μερα!

Χτες μετα απο καιρο κοιμηθηκα σαν ανθρωπος. Ο αντρας μου αποφασισε επιτελους να παει να παρει ανεμιστηρα, σηκωθηκα αλλος ανθρωπος σημερα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Μορίτσα κι εγώ έτσι έχω ακούσει, ότι δεν πρέπει να βάψεις τα μαλλιά σου όταν θηλάζεις.. :rolleyes:

Άρχον εύχομαι περαστικά σύντομα και όλα να πάνε καλά!! ;) Είχες κάποια ενόχληση και το κατάλαβες ή από τον προληπτικό έλεγχο στο βρήκε;; :rolleyes:Πάντως αντιβίωση (αμοξίλ) είχα πιει κι εγώ γύρω στο Πάσχα που είχα πάθει μία ίωση και μου είχε υποτροπιάσει σε λοίμωξη αναπνευστικού.. Και ήμουν σε πολύ πιο μικρή εβδομάδα!! Οπότε μην ανυσηχείς γι'αυτό!!

Ρίτα να'σαι καλά μας γλύκανες (έστω και virtually) !!! :D Είσαι υπερπαραγωγή κοπέλα μου!! Έχεις σκεφτεί να το κάνεις επαγγελματικά;;; Α και για λαχματζούν αν έχεις καμιά εύκολη συνταγή πες, γιατί αυτή που είχα βρει με ξεπάτωσε!! Τα ήθελε όλα σούπερ ψιλοκομμένα, και όχι στο μούλτι :|

Άννα μπράβο που τα βάφεις μόνη σου.. Εμένα δεν πιάνει το χέρι μου καθόλου!! :| Παλιά που τα έβαφα μόνη μου όλο διχρωμίες τα έκανα :tongue:

Έλενα τοξόπλασμα και γενικές αίματος και ούρα έκανα κι εγώ κάθε μήνα, εκτός από τον προηγούμενο!!

Δήμητρα ανυπομωνούμε να μας τα πεις όλα!! Με το καλό να πάτε σπίτι σας!! :D

Τάνια κι εγώ μονίμως τον έχω τον ανεμιστήρα, σαν την γάτα με το γατάκι, όπου πάω τον κουβαλάω μέσα στο σπίτι!! Και εννοείται ότι δουλεύει non-stop!! :lol:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Σε λίγο θα πιάσω το σιδέρωμα που μου έμεινε από εχθές, και μου έχουν μείνει ακόμη 2 πληντύρια, αλλά δεν με επείγουν και πολύ, σιγά σιγά τα υπόλοιπα!! :cool:

Δεν μαγειρεύω γιατί έμεινε κουνελάκι (εγώ δεν το έφαγα γιατί τελικά βγαίνει πολύ βαρύ με την συνταγή που βρήκα), και θα κάνω πάλι κάτι συμπληρωματικό μόνο.. :rolleyes:

Και η μέρα σήμερα έχει γάζωμα!! Τρύπωσα εχθές τα σεντονάκια και θα τα γαζώσω στην μηχανή!! :D

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσουμπες τι κανετε????

Εγω μια χαρα τελειωνω σιγα σιγα με σιδερωματα και ετοιμασιες δωματιου!!!Νομιζω στο σκ θα ειναι ολα ετοιμα πια και πλεον θα ειμαι σε αναμονη:P.

Ποσο ομως με εχει επηρεασει το αγχος της καισαρικης που τις τελευταιες μερες ειμαι συνεχως στα νευρα (και ξεσπαω συνεχως στον αντρα μου για αυτα που κανει ή που δεν κανει :confused:).

Ριταααα τι μας κανεις τετοιες ωρες?????Πειναωωω και τρελλενομαι για λουκουμαδες με σοκολατα!!!

Μιμικα με το καλο κοριτσαρα να γυρισετε στο σπιτακι σας!!!Περιμενουμε να μας γραψεις την εμπειρια σου!!

Μοριτσα και εγω οσο καιρο θηλαζα τα εβαφα με φυτικη βαφη.Αν ομως θες να εισαι πιο σιγουρη ρωτα ενα συμβουλο θηλασμου οπως σου ειπαν τα κοριτσια!

q3Owp3.png

aijjp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου... Σας γράφω απο το κιν γιατι ήρθα στην μαμά μου... Δεν μπορω άλλο ζέστη.... Τι κάνετε;;;; Εγω καλα περιμένω μηΠως αποφασίσει μόνος του να έρθει.../

Μιμικα με το καλο να γυρίσετε σπίτι και περιμένουμε λεπτομέρειες....

Ridi??? μήπως εσύ Καλε γεννησες;;;;

Evri ??? όλα καλα;;;

Δεν μπορω να κάνω τίποτα... Νιώθω πολυ κομμένη...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

δε μπορώ επίσης να κάνω τίποτα, σέρνομαι όλη μέρα.

χυλοπίτες με λαχανικά τους έκανα, έκοψα και λίγο παριζάκι μέσα και γκούντα και το φάγανε ευτυχώς.

εγώ καμιά ντομάτα θα κόψω δε πάει άλλο η υπόθεση με το φαί, δυο συνεχόμενες βραδιές με ψητά απ έξω, πολύ κρέας έπεσε.

κοιμηθηκε και η μικρη μου που παραδοξως καθαρισε το πιατο με το τουρλου σε χρονο μηδεν:shock: και γω χαλαρωνω! εφαγα λιγο καρπουζι ( αυτο το παιδι θα βγει με κουκουτσια στο κεφαλι ,τρωω μισο καρπουζι τη μερα) και θα κρατηθω να φαμε μαζι με τον Γ στις 5. Η μικρη κουνηθηκε και λιγο μονη της και ησυχασα, μαλλον την επιασε η ζεστη και αυτην.

Το χω ξαναρωτησει νομιζω αλλα το αλτσχαιμερ δε βοηθαει. Συμπεθερα μιας και νομιζω οτι μονο εσυ εχεις κι αλλο Αυγουστιατικο μωρακι, τι ρουχα τα φοραμε, πηρα μαζι μου καλοκαιρινα και κατι ελαφρια μακρυμανικα αλλα μονο που τα βλεπω σκαω. Θα χρειαστει να τα φορεσουμε?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

taniabell μακρυμανικα με τιποτα πιστευω.Εγω πηρα μονο κοντομανικα .

leta800 και εγω απο τη ζεστη ελιωσα και κουρελι νιωθω και ολες μας το ιδιο πρεπει να νιωθουμε .

hara82 το πρωτο σου παιδακι με καισαρικη δεν το γεννησες;

mimika84 με το καλο να γυρισετε στο σπιτακι σας.

Φαγαμε κρεας κοκκινιστο με πιλαφακι και τωρα ετοιμαζομαι για παγωμενο καρπουζι μπας και συνελθω

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια..

Taniabell κλαιω απ τα γελια πολυ καρπουζι..

Εμεις φαγαμε μπαμιες εγω δλδ γιατι ο αντρας μ παλι ξυνισε!δεν εχω χορο για το καρπουζι ελπιζω να κοιμηθω κανα 2ωρο κ μετα.

Ολα καλα με το nst.ειχα οντως συσπασεις προπαρασκευαστικες(αν λεγονται ετσι)δεν μου αλλαξε κατιστην ημερομηνια 08/08 γενναμε!!!!

Ρωτησα κ για τα βλαστοκυτταρα θα μου βρει δημοσια τραπεζα κ θα με ενημερωσει!!

Εν τω μεταξυ ο μπεμπης χοροπηδαγε το πρωι κ του ελεγα να μην κοιμηθει κ να τον πιασει λοξυγγας μολις μπουμε να δω πως ειναι!!ε ρε κοριτσια τον επιασε κ με το που μπηκα σταματησαν ολα κ κοιμηθηκε.τι ζουλαγανε την κοιλια τι κουναγανε τι γυρναγα ττιποτα αυτος!!

Ριτα εγω θα τους φτιαξω!

Μιμικα με το καλο να πατε σπιτι σας κ περιμενουμε νεα σας!!κ σε σκεφτομουν σημερα που ηρθα στο Αλεξανδρας!

Νομιζω οτι θα ξαπλωσω φιλια πολλα

(νυχια μπορεις να βαψεις ενω θηλαζεις γιατι εγω 9 μηνες δεν τα εβαφα)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μιμίκα με το καλό να πας σπιτάκι σας, να μπείτε σε μια σειρά με το μωρό!!!

Chiqui και εμένα κάθε μήνα μου έδινε να κάνω για τοξόπλασμα και ερυθρά. Μόνο τώρα στις τελευταίες δεν έκανα. Σίγουρα ο κάθε γιατρός λειτουργεί διαφορετικά. Θα τρελάθηκες στην αρχή μόλις ανακάλυψες για τον στρεπτόκοκκο και το ουρεόπλασμα! Την καλλιέργεια την έκανα προληπτικά για στρεπτόκοκκο, αλλά τελικά άλλο μας προέκυψε. Μου είπε οτι ο στρεπτόκοκκος είναι πιο επικίνδυνος και αφού βρήκαμε το σταφυλόκοκκο να μην ανησυχώ, θα το γιατρέψουμε. Δεν ανησυχώ για την αντιβίωση. Δεν μπορώ να καταλάβω από που και πως το κόλλησα. Δεν μου εξήγησε αν είναι σεξουαλικός μεταδιδόμενο νόσημα ή όχι. Μπερδεύτηκα γιατί μου ειπε να προσέχω τις πετσέτες και τα σεντόνια μου. (λόγω της κόρης μου). Πιο πολύ γι' αυτό ανησυχώ μην έχω κολλήσει το παιδί.

Myrina τώρα δεν είχα καμιά ενόχληση, προληπτικά μου την έγραψε την εξέταση. Την πρώτη φορά που είχα μύκητες είχα υγρά και ψιλοφαγούρα. Το άμεσο κολπικό μόνη μου το έκανα και του το πήγα στο ραντεβού μας. Βλέπεις είναι στο νοσοκομείο και δεν έχουμε επικοινωνία.

Taniabell η μαία μου είπε οτι τουλάχιστον το πρώτο 24ωρο πρέπει να του φορέσουμε μακρυμάνικο. Τι να σου πω τώρα και εγώ θεωρώ ότι κάνει πολύ ζέστη. Θα πάρω μαζί μου και μακρυμάνικα και κοντομάνικα και οτι μου πουν θα τους δώσω. Α, και όσον αφορά το καρπούζι με μέτρο. Μία ψιλή φέτα μου είπε η μαία οτι πρέπει να τρώμε λόγω της ζάχαρης. Και αυτό μετά απο το σοκ που έπαθα μόλις με ζύγισε. "Μα δεν τρώω" της λέω "μόνο καρπούζι το βράδυ" "Πόσο?" μου λέει? " 2 φέτες καλές σίγουρα" "Εμ γι' αυτό" ήταν η απάντηση της. Και εγώ δεν το περίμενα.

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Τρέχω από το πρωί και τώρα σας διάβασα!! Αμάν με τα φαγητά σας...Βέβαια μιας και σήμερα γιορτάζει μαμά,αδερφή,ανιψιά έχω ήδη σκάσει στο φαγητό!

Μιμίκα μου τι ωραία που γυρίζετε σπιτάκι σας...Περιμένουμε λεπτομέρειες!

Έκανα και εγώ non stress σήμερα αλλά τίποτε από συσπάσεις...Το μωρό μας μια χαρά!!Θα τις φάω τις μέρες μου όπως πάει...!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

κοιμηθηκε και η μικρη μου που παραδοξως καθαρισε το πιατο με το τουρλου σε χρονο μηδεν:shock: και γω χαλαρωνω! εφαγα λιγο καρπουζι ( αυτο το παιδι θα βγει με κουκουτσια στο κεφαλι ,τρωω μισο καρπουζι τη μερα) και θα κρατηθω να φαμε μαζι με τον Γ στις 5. Η μικρη κουνηθηκε και λιγο μονη της και ησυχασα, μαλλον την επιασε η ζεστη και αυτην.

Το χω ξαναρωτησει νομιζω αλλα το αλτσχαιμερ δε βοηθαει. Συμπεθερα μιας και νομιζω οτι μονο εσυ εχεις κι αλλο Αυγουστιατικο μωρακι, τι ρουχα τα φοραμε, πηρα μαζι μου καλοκαιρινα και κατι ελαφρια μακρυμανικα αλλα μονο που τα βλεπω σκαω. Θα χρειαστει να τα φορεσουμε?

αναλόγως τη θερμοκρασία εκείνων των ημερών και τη θερμοκρασία περιβάλλοντος. στη ξάνθη αύγουστο μεσημέρι με 40αρι ένα αμάνικο φανελάκι μόνο θες!

αν πρόκειται για δωμάτιο με κλιματισμό σίγουρα λεπτά μακρυμάνικα.

τα πρώτα 24ωρα μέχρι να ρυθμιστεί η θερμοκρασία επίσης.

εγώ που τότε είχα βγει απ το νοσοκομείο 28 αυγούστου και για κανα μήνα με λεπτά τον είχα.

τότε όμως δεν έκανε και τους καύσωνες που κάνει τώρα.

πάλι με φανελάκια θα τον έχω το σκίουρο όλο τον αύγουστο. εκτός αν έχει δροσερό καιρό στη χαλκιδική. και πάλι όμως θα παίξω με σεντονάκια και πικε κουβερτες για να χω να βγάζω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...