Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου. Επιτέλους Παρασκευή! TGIF λένε οι Άγγλοι (Thank God It's Friday δηλαδή) και αν μας έκανε τη χάρη και είχε λίγο ήλιο το ΣΚ πολύ θα το χαιρόμουν. Χτες ξεπατώθηκα στο συμμάζεμα, γιατί σήμερα έχω κανονίσει να έρθει γυναίκα να μας καθαρίσει λίγο και δεν γίνεται να βρίσκει πράγματα μπροστά της, και νομίζω ότι έκανα γυμνάσια στον μπέμπη :tongue::tongue::tongue:. Με έπιασε και μια μανία να σιδερώσω 2 πλυντήρια ρούχα και να μαγειρέψω, γιατί από σήμερα το μεσημέρι και μετά δεν θέλω πραγματικά να κάνω ΤΙΠΟΤΑ! ;);););)

Μιμίκα θα συμφωνήσω με τη Ρίτα. Αν ο υπέρηχος αυτός ήταν κάτι έκτακτο μόνο και μόνο για να ξεαγχωθείς εσύ δεν θα είχε κάτι άλλο να σου πει. Δεν πρέπει όμως να διστάζεις να τον ρωτήσεις όποια απορία έχεις. Και ο δικός μου αυτό μου έλεγε, και μου λέει ακόμα αλλά περισσότερο στην πρώτη εγκυμοσύνη, δηλαδή να μην διστάζω να τον ρωτήσω για ότι με απασχολεί ή μου φαίνεται περίεργο.

Τανιαμπελ σε καταλαβαίνω με το θέμα της δουλειάς. Πραγματικά είναι ψυχοφθόρο να κάθεσαι σπίτι αλλά και να βάλεις σε κίνδυνο τη ζωή του μπεμπέ πάλι δεν λέει. Σε ιδιωτικό ή δημόσιο είσαι; Ίσως αν τους έλεγες να επιστρέψεις αλλά εσύ να μην ασχολείσαι με τα παιδάκια αλλά να έχεις ρόλο βοηθητικό; Δηλαδή να διαβάζεις παραμύθια, να βοηθάς στις κατασκευές, να ταϊζεις αν χρειάζεται κλπ; Κάτι δηλαδή που θα μπορείς να κάνεις καθιστή..... εε παίζει κάτι τέτοιο;

Ridi να σε καλωσορίσω και εγώ στην παρέα μας.... αυξανόμαστε και πληθαίνουμε. :tongue::tongue::tongue: Μην ανησυχείς καθόλου και θα το ακούσεις το μωράκι σου. Αφού είσαι πρωτότοκη μανούλα να περιμένεις να κάνει την εμφάνισή του μετά την 20η - 22η εβδομάδα.

Μυρίνα κάνε λίγο υπομονή και εσύ. Το επικίνδυνο διάστημα πέρασε. Όλα θα πάνε καλά από εδώ και πέρα. Το ξέρω ότι όλο αυτό είναι κουραστικό αλλά αξίζει.

Άννια όλα καλά και με εσένα διαβάζω. Τσάκισες και τη Lacta :tongue::tongue: Μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κι απο μενα!

RIDI καλως ηρθες στην παρεα μας με το καλο το μωρακι σου!!!!!

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανετε???οι κοιλιτσες,τα μωρακια σας?????

εγω μολις γυρισα απο τον ιατρικο συλλογο ειχα παει για να μου σφραγισουν την αδεια απο την δουλεια κ μολις μπηκα!

μα τι καιρος ειναι αυτος?????

pysXp3.png

Καλημερα κοριτσια και απο μενα στα γρηγορα εχει παρει τα μικρα η κουνιαδα μου και εγω καθομαι και κανω δουλιτσες γιατι αυριο εχει ο συζυξ γενεθλια και ολο και κατι θα κανουμε στο σπιτι..Καλε που ειστε και εχει χαλια καιρο??Εδω εχει λιακαδα αλλα κανει ψυχρα....

:-D

Καλημερα κοριτσια και απο μενα στα γρηγορα εχει παρει τα μικρα η κουνιαδα μου και εγω καθομαι και κανω δουλιτσες γιατι αυριο εχει ο συζυξ γενεθλια και ολο και κατι θα κανουμε στο σπιτι..Καλε που ειστε και εχει χαλια καιρο??Εδω εχει λιακαδα αλλα κανει ψυχρα....

καλημερα ανια μου!!βροχερη σαλονικα.....χιχιχ!!!

αχ τι καλα θα μαζευτειτε αυριο ε???να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!

κι εγω περιμενω σημερα τα ξαδερφια μου το βραδακι,μαζευομαστε παιζουμε μπιριμπα,περναει η ωρα ευχαριστα παντως!

pysXp3.png

Είναι καλός γιατρός αλλά έχει πάρα πάρα πάρα πολλές εγγυούλες και είναι λίγο της ξεπέτας. Τον είχα πάρει προχθές τηλ. και του εξήγησα τους πόνους που ένιωθα. Με ρώτησε εαν έχω υγρά και του είπα ναι. Μου λέει έλα αυριο το πρωι στις 7 στο νοσοκομείο να σε δω. Αργησα 40 λεπτα να πάω στο νοσοκομείο και είχε πολύ κόσμο ήδη που τον περίμενε. Σε κάποια φάση βγαίνει απο το ιατρίο του με κοιτάζει και με ρωτάει "τί θέλεις"? Πώ τρελάθηκα εκείνη την στιγμή...μου ήρθε να του πώ...ήρθα να σε δω να πιούμε καφέ!!!! Του λέω "να με δείτε". Ήταν μες τα νευρα (μάλλον κάτι του είχε συμβεί ή είχε ξυπνήσει στραβα) και μου λεει πήγαινε εκει που περιμένει η άλλη γυναικα και περιμενε με. Μετά από κανένα δεκάλεπτο έρχεται φουριόζος και μου λεει έλα γρηγορα και ξάπλωσε και όσο ξεντυνομουν (γτ μου έκανε κολπικο υπερηχο) μου τα έχωνε..."σου είπα να ερθεις 7 και ηρθες 8 παρα 20...ο χρόνος μου είναι περιορισμένος κλπ κλπ" του λέω "συγγνωμη"....βάζει το ματσούκιγια 3 δεύτερα εμφανίζεται το μωρό στην οθόνη και μου λεει "όλα καλα" και σηκώνεται και φεύγει.

Εγώ δεν θα σχολιάσω...πείτε μου εσείς πώς θα νιώθατε στην θέση μου. Σημειωτέον ότι είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Είναι καλός γιατρός αλλά έχει πάρα πάρα πάρα πολλές εγγυούλες και είναι λίγο της ξεπέτας. Τον είχα πάρει προχθές τηλ. και του εξήγησα τους πόνους που ένιωθα. Με ρώτησε εαν έχω υγρά και του είπα ναι. Μου λέει έλα αυριο το πρωι στις 7 στο νοσοκομείο να σε δω. Αργησα 40 λεπτα να πάω στο νοσοκομείο και είχε πολύ κόσμο ήδη που τον περίμενε. Σε κάποια φάση βγαίνει απο το ιατρίο του με κοιτάζει και με ρωτάει "τί θέλεις"? Πώ τρελάθηκα εκείνη την στιγμή...μου ήρθε να του πώ...ήρθα να σε δω να πιούμε καφέ!!!! Του λέω "να με δείτε". Ήταν μες τα νευρα (μάλλον κάτι του είχε συμβεί ή είχε ξυπνήσει στραβα) και μου λεει πήγαινε εκει που περιμένει η άλλη γυναικα και περιμενε με. Μετά από κανένα δεκάλεπτο έρχεται φουριόζος και μου λεει έλα γρηγορα και ξάπλωσε και όσο ξεντυνομουν (γτ μου έκανε κολπικο υπερηχο) μου τα έχωνε..."σου είπα να ερθεις 7 και ηρθες 8 παρα 20...ο χρόνος μου είναι περιορισμένος κλπ κλπ" του λέω "συγγνωμη"....βάζει το ματσούκιγια 3 δεύτερα εμφανίζεται το μωρό στην οθόνη και μου λεει "όλα καλα" και σηκώνεται και φεύγει.

Εγώ δεν θα σχολιάσω...πείτε μου εσείς πώς θα νιώθατε στην θέση μου. Σημειωτέον ότι είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη

μιμικα πωπω τι συμπεριφορα ειναι αυτη???αθλια!!!!!!!δεν ξερω ισως να τον αλλαζα!!!!!κ περιορισμενο χρονο να εχεις δεν μιλας ετσι!!!!κι η εξεταση στο ποδι πραγματικα!!!!εγω θα ενιωθα οτι απλα δεν τον νοιαζει κι συγνωμη θα επερνα την τσαντουλα μου κ δεν θα με εβλεπε ξανα!!!

pysXp3.png

καλα για μενα δε τιθεται θεμα θα τον αλλαζα αμεσως χωρις συζητηση!δε πα να ναι ο καλυτερος γιατρος απ τη στιγμη που δε μπορει να διαχειριστει το χρονο και τα νευρα του και να φερθει σαν ανθρωπος εμενα δε θα μου εκανε!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Εχω προβληματιστεί ειλικρινά πάρα πάρα πολύ μετά τα χθεσινά. Βρήκα την συμπεριφορά του απαράδεκτη και υποτίθεται ότι πέρα από τα καθιερωμένα ραντεβου, κάναμε μαζί και λήψη τροφοβλάστη όπου είχα 25 % πιθανότητες να έχει πάρει το μωρό της μικροδρέπανοκυτταρική νόσο. (Και είχε τσεπώσει και το κατι τις του για να μπορώ να έχω μι οικειότητα μαζί του). Μετά από τα χθεσινά δεν νιώθω άνετα ουτε τηλ. να τον πάρω. Χθες ολη μέρα πονούσα και δεν ηξερα τί να κάνω ρε κορίτσια. Πολύ άσχημο συναίσθημα

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!

μιμίκα για γιατρό δημόσιου νοσοκομειου λες; λίγο πολύ τέτοια είναι η συμπεριφορά τους δυστυχώς...

κι αυτός που είχα εγώ κάπως έτσι...

πέρυσι στην απόξεση κι ενώ είχα ήδη μια γέννα μαζί του δεν ήθελε να με αναλάβει αλλά να μου την κάνει γιατρός της εφημερίας, και με το που βγήκα απ την ανάνηψη πήρε τα λεφτά που είχε ζητήσει απ την αρχή κι έφυγε τρέχοντας.

ε τώρα τον άλλαξα.

σκέψου το αν θα τον κρατήσεις...

Και σε ποιόν να πάω ρε κορίτσια? Είμαι Θεσσαλονικιά και έχω έρθει Αθήνα τα τελυεταία 2 χρόνια και γενικά δεν έχω ιδέα από γιατρούς κλπ. Θέλω να γεννήσω σε δημόσιο (Αλεξάνδρα, Έλενα είχα στο μυαλό μου) δεν με καλύπτει το ταμείο μου σε ιδιωτική΄. Είχα έναν καλό γιατρό αλλά είναι στο ΡΕΑ και δεν μου περισσεύουν 4, 5 χιλιάρικα.

2sCXp3.png

Ναι δημοσίου είναι. Μέχρι χθές δεν είχα παράπονο. Αν και πάντα λόγω φόρτου εργασίας δεν κρατούσαν πολύ τα ρεντεβού μας. Αλλά εγώ ρωτούσα ότι ήθελα να ρωτήσω και δεν έφευγα αν δεν έλυνα τις απορίες μου. Και δεν μπορώ να πώ, μου απαντούσε σε όλα με ευχαρίστηση. Χθες δεν ξέρω τί διάλος τον καβάλησε και φερόταν τόσο απότομα και γαιδουρινα

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...