Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Στο εύχομαι από καρδιάς! Εμένα είναι η πρώτη μου προσπάθεια, μάζευα βλαστοκυστες ένα 6μηνο. Για να δούμε..

Και εγω σου ευχομαι να εχεις θετικη χοριακη συντομα!!! Και η εμβρυομεταφορα ειναι η πιο ωραια φαση στη διαδικασία για μενα! Ακομα θυμαμαι το συναισθημα της πρωτης μου!! Καλη επιτυχια!!! 🙏💪

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Μαριλένα ναι θέλω πληροφορίες για την μεταφορική!!! Στείλε μου pm please!! :cool: Όσο για το θέμα του κέρατου θα συμφωνήσω με τα κορίτσια ότι λες χαζομάρες!! Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση!! ;)

Κορίτσια έχω ψοφήσει, σιδέρωσα τα περισσότερα, αλλά μου έμειναν κάποια, τα οποία θα τα κάνω είτε αργότερα το βράδυ ή θα τα αφήσω για αύριο... Τα περισσότερα τα έχω πλύνει/σιδερώσει πλέον, αλλά μου έχει μείνει ένα πληντύριο ακόμη σίγουρα, και επίσης η προίκα, στην οποία από ότι είδα δεν βγαίνουν τα καλύμματα, είναι μονοκόμματη, οπότε πρέπει να τα βάλω ολόκληρα στο πληντύριο (πάντα και πάπλωμα) άρα θα μου πάρουν ένα πληντύριο μόνα τους αυτά!!!! :rolleyes:

Έχω πάνω το κουνελάκι, σκέφτομαι να φτιάξω και χρωματιστές πένες να το συνοδέψω.. Έλεγα μήπως έκανα τα βλήτα, αλλά θέλουνε καθάρισμα και δεν έχω κουράγιο τώρα... :rolleyes:

Μα που είστε όλες; Ελπίζω να μην γεννάτε και να με αφήσετε μόνη μου για το τέλος!!! :tongue:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Myrina εδω ειμαστε..χαρα στο κουραγιο σου..εγω ευτυχως τα εχω πλυνει αυτα κ γενικα δεν εχω ουτε σιδερο ουτε πλυντηρια.πολυ ζεστη κανει.το κλιματ. δουλευει foul πρωι βραδυ!!

Για τα βλαστοκυτταρα μιλατε?εγω εχω ξεχασει να ρωτησω τον γιατρο ευχομαι να το θυμηθω αυριο αλλα απ οτι εχω ακουσει απο φιλους ειναι καλυτερα οι δημοσιες.εσεις τι θα κανετε??

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Φαντάσου Γκρέτα ότι εμείς δεν έχουμε καν κλιματιστικό :tongue: στο μεταξύ τέλειωσε και το φαγητό και τώρα λέω να ξαπλώσω ώσπου να σχολάσει ο αντρούλης μου, να ξεκουραστώ λιγάκι!! :rolleyes: Κι εγώ στην δημόσια θα τα στείλω! Δεν θέλω να το ψάξω παραπάνω για ιδιωτική, γιατί από όλους έχω ακούσει ότι είναι ψιλομούφα!! :|

s29sp2.pngMbfRp3.png

Κοριτσια μου καλησπερα μολις γυρισα απο το μικροβιολογικο πηγα και εκανα την καλλιεργεια κολπικου και την Δευτερα θα εχω τα αποτελεσματα ελπιζω να ειναι ολα καλα...Αρχον δεν ξερω να σε βοηθησω γιατι δεν μου εχει τυχει ποτε αλλα αντιβιωση σε αυτον τον μηνα μπορεις ανετα να παρεις μην ανησυχεις...Evri με ειχες ρωτησει αν γεννησα με καισαρικη,οχι γεννησα φυσιολογικα αλλα επειδη στην πρωτη γεννα επαα ρηξη τραχηλου και χρειαστηκα εσωτερικα ραμματα εφαγα και την ολικη για να με ραψουν...Μυρινα μου ελπιζω οι συσπασεις να ειναι προπαρασκευαστικες και οχι τοκετου...Μπεμπα αλλες 3βδομαδες στην κοιλιτσα και μετα να βγεις ναι???

:-D

Διαφημίσεις

Myrina πολυ ωραια..τωρα μ εστειλες..πως την παλευεις?κουραγιο!δεν μας αφησε κ ο καυσωνας φετος ενω περυσι θυμαμαι ηταν τελεια..ουτε θυμαμαι να το αναψαμε.

Περνεις εσυ τηλ στην τραπεζα?ενημερωσε με λιγο σε παρακαλω η αν ειναι κ ξερει ο γιατρος μην κουραζεσαι αστο.

Εγω μολις ξυπνησα.μετα τις συσπασεις ολοι στα τηλ.ο αντρας μου με τρελανε ελεος ειμαι εγκυος κ θελω να κοιμηθω τι εγινε επειδη ειναι 8??ζητημα να κοιμηθηκα 1ωρα τα νευρα μου!!

Archon περιμενουμε νεα σου..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σας κουκλες!!Μολις γυρισα απο θαλασσα κ μπηκα να μαθω τα νεα της δεσποινας!!!!!

κοριτσακι μου να σας ζησει η κουκλα να ειναι γερη κ καλοτυχη η μικρουλα σας!!!!

αχ αυριο ποια γενναει καλε???αντε καθε μερα μαθαμε με γεννητουρια!!!!!!!!!!!!!

εγω κοριτσια ειναι νεκρη γιατι κοιμηθηκα μονο 3 ωρες!ετσι ξαφνικα τις τελευταιες μερες εχω αυπνιες!!!!!!!χαλια μιλαμε ειμαι!ελπιζω να πεσω σα τουβλο σημερα!!!!!!!!

pysXp3.png

Κορίτσια κι εγώ την προηγούμενη εβδομάδα έκανα εξετάσεις αίματος, ούρων και κολπικές. Ευτύχως βγήκαν όλα εντάξει. Παρόλα αυτά ρώτησα τον γιατρό εάν κολπικές έδειχναν κάτι, τι γίνεται και μου απάντησε ότι θα έπερνα μία αντιβιώση μέχρι να "σβηστεί" το μικρόβιο. Αυτό το γράφω για κάποια κορίτσια που ανησυχούν.

Ο γιατρός μου την βάζει αυτή την εξέταση και στην αρχή και προς το τέλος εγκυμοσύνης. Πάντως έχω ακούσει και από άλλες ότι τους βάζει ο γυναικολόγος τους να κάνουν αυτές τις εξετάσεις!!

Ye4Ip3.png

annia βλέπω βιάζεσαι να το βγάλεις κι εσύ, ε??? σε καταλαβαίνω. Εδώ ο γιατρός μου είχε δώσει ημερομηνία 22/8 και τώρα μου είπε μέχρι 15 θα τον έχουμε τον μπέμπης μας και χάρηκα πολύ!!

libero συνήθως μετά τη θάλασσα είμαστε όλοι λίγο πολύ πτώματα, νομίζω ότι θα πέσεις σαν τούβλο αφού είσαι και με τόσες ώρες ύπνο. Κι εάν δεν κοιμάσαι τουλάχιστον να ξαπλώνεις για να ξεκουράζεσαι..

Μαριλένα συγκεντρώσου και μην ακούω τέτοια!! Θα μας τρελάνεις??? Όπως είπε και η Κερασία τα παίδια τους φέρνουμε στον κόσμο.

εγώ κορίτσια δεν έχω αποφασίσει τι να κάνω με τα βλαστοκύτταρα. οι μισοί μου λένε να τα κάνω δωρεά και οι άλλοι μισοί να τα δώσω σε ιδιωτική εταιρεία.

Σήμερα δεν έχω ακούσει τον μπέμπη μου και ανησυχώ. Τώρα είπα στον άντρα μου να μου φέρει λουκουμάδες με σοκολάτα και μετά να πάμε να αναψουμε κι ένα κεράκι στην Αγία Παρασκευή. Άυριο γιορτάζουν οι Παρασκευές και σήμερα έχει πολύ κόσμο στην εκκλησία!!! Είναι και ωραίο πέτρινο το εκκλησάκι με μεγάλη αυλη!!!

Γιατί δεν έχω ακούσει τον μπέμπη μου όλοι μέρα!!!????

Ye4Ip3.png

annia βλέπω βιάζεσαι να το βγάλεις κι εσύ, ε??? σε καταλαβαίνω. Εδώ ο γιατρός μου είχε δώσει ημερομηνία 22/8 και τώρα μου είπε μέχρι 15 θα τον έχουμε τον μπέμπης μας και χάρηκα πολύ!!

libero συνήθως μετά τη θάλασσα είμαστε όλοι λίγο πολύ πτώματα, νομίζω ότι θα πέσεις σαν τούβλο αφού είσαι και με τόσες ώρες ύπνο. Κι εάν δεν κοιμάσαι τουλάχιστον να ξαπλώνεις για να ξεκουράζεσαι..

Μαριλένα συγκεντρώσου και μην ακούω τέτοια!! Θα μας τρελάνεις??? Όπως είπε και η Κερασία τα παίδια τους φέρνουμε στον κόσμο.

εγώ κορίτσια δεν έχω αποφασίσει τι να κάνω με τα βλαστοκύτταρα. οι μισοί μου λένε να τα κάνω δωρεά και οι άλλοι μισοί να τα δώσω σε ιδιωτική εταιρεία.

Σήμερα δεν έχω ακούσει τον μπέμπη μου και ανησυχώ. Τώρα είπα στον άντρα μου να μου φέρει λουκουμάδες με σοκολάτα και μετά να πάμε να αναψουμε κι ένα κεράκι στην Αγία Παρασκευή. Άυριο γιορτάζουν οι Παρασκευές και σήμερα έχει πολύ κόσμο στην εκκλησία!!! Είναι και ωραίο πέτρινο το εκκλησάκι με μεγάλη αυλη!!!

Γιατί δεν έχω ακούσει τον μπέμπη μου όλοι μέρα!!!????

Γιατι μας κολαζεις βραδιατικα με τους λουκουμαδες??

Οσο για τα βλαστοκυτταρα ουτε εγω εχω αποφασισει κ δεν ξερω τι θα κανω.ειχα δει ενα δοκιμαντερ αμερικανικο κ με εβαλε σε σκεψεις.απ οτι καταλαβα ειναι καλυτερα οι δημοσιες τραπεζες αλλα κ παλι λεει κ να μην τα παρεις εσυ τα περνουν οι γιατροι χωρις να το καταλαβεις.οσο για το μωρακι σου μετα απο τους λουκουμαδες θα ξυπνησει!!:-):-)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

μολις εκατσα και ειμαι κομματια απο τις 5 που μπηκαμε στο σπιτι δεν σταματησα τις δουλειες..εβαλα πληντυρια,σκουπισα σφουγγαρισα χαμος....τωρα βεβαια ποναει η μεση αλλα τι να κανω???

geo angela και εγω εφαγα για πρωτη φορα προχθες λουκουμαδες με σοκολατα και επαθα πλακα....

οσο για τα βλαστοκυτταρα το εχω ξαναπει θα τα δωσω στην δημοσια τραπεζα.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλησπέρα κι από μένα, σήμερα το πρόγραμμα είχε παιδότοπο και μετά αρμένικο ψητοπωλείο στη γειτονιά μαζί με παππουδογιαγιάδες. ωραία λέω κι αν γινει κάτι τη νύχτα και πάω νοσοκομείο για γέννα πριν τη νάρκωση θα με ρωτήσουν τι έφαγα το βράδυ "λεχματχούν" θα τους πω!

έκανα ένα μπάνιο η ζέστη είναι ελεεινή και πάω για κλιματισμό.

εμένα μ έκανε να χω αρνητική προδιάθεση ο γιατρός και δε ξέρω τι θα κάνω με τα βλαστοκύτταρα.

στη θεσσαλονίκη έφαγα κι εγώ πρώτη φορά λουκουμάδες με σοκολάτα.

αναστασία ειπαμε 22 ο μπεμπης της δημητρας!!!!!!!!

αυτά....πάω....α μου στειλε μήνυμα και η αγλαία ότι είναι καλύτερα σήμερα απ τους πόνους, ευτυχώς, βγάλανε και καθετήρα-ορό οπότε θα χει αρχίσει ήδη τις βόλτες!

καλό βράδυ να χουμε!!!!!!

:idea: moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι :idea: 18/7 :idea:

:idea: mimika84 6/8 αγοράκι :idea: 22/7 :idea:

:idea: agtog 24/7 ή 6/8 ΙΑΣΩ κοριτσάκι :idea:24/7 :idea:

:idea: Despina80 6/8 κοριτσάκι :idea: 25/7 :idea:

leta800 1-5/08 αγοράκι

ridi 3/8 κοριτσάκι

evri 10/8 αγοράκι

chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι

zipounaki 13/08

Greta 17/08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αγοράκι

ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι

aniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

eirinomama 20/8 αγοράκι

geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι

ARCHON 23/08 κοριτσάκι

afroad 24/8 κοριτσάκι

libero10 27/08 αγοράκι

Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣκοριτσάκι

ριτα79 30/8 (15 μερες νωρίτερα) κοριτσάκι

myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι

hara82 4/9 ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι

elisabeth 6/9 αγοράκι

Rodakinoula 6/9 αγοράκι

kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου)ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι

annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κοριτσάκι

angelikig 10/9 κοριτσάκι

Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

fairytale 30/9 αγοράκι

s29sp2.pngMbfRp3.png

Ρε συ Άννα νόμιζα ότι το είχα αλλάξει.. :rolleyes: Μπορεί σε κανά copy-paste να το μπέρδεψα.. :oops: Τώρα πάντως το έφτιαξα!! :D

Το "λεχματχούν" που λες μήπως είναι το ίδιο με το λαχματζούν;;

655-1.jpg

Τρελαίνομαι για λαχματζούν πάντως!!!!!!!!! Είναι η αλήθεια λίγο βαρύ βέβαια!! Όταν ήμουν Γαλλία πηγαίναμε σε ένα κεμπαπατζίδικο και το έπαιρνα κάθε φορά!! :D Εδώ επειδή δεν βρίσκω (στο Ηράκλειο τουλάχιστον) είπα να κάτσω να τα φτιάξω μόνη μου, και ξεπατώθηκα!! Έχει αρκετό ψιλοκόψιμο!!! :rolleyes: Και το θέμα είναι ότι μόνο σε εμένα αρέσει βέβαια :tongue:

Α κάτι άλλο που ξέχασα να αναφέρω. Στην τελευταία επίσκεψη στον γιατρό μου, με ρώτησε αν θέλω να γεννήσω φυσιολογικά, και του λέω φυσικά! Μου λέει χαίρομαι, και του λέω μα δεν είναι καλύτερα έτσι; Και μου είπε ότι καλύτερα είναι ότι δεν δυσκολεύει το μωρό! Κάτι που με έκανε να απενοχοποιήσω την καισαρική, γιατί είχε δημιουργηθεί μία άσχημη εικόνα στο μυαλό μου.. Οπότε ο γιατρός μου υποστηρίζει πως είτε έτσι είτε αλλιώς αυτό που θα γίνει πρέπει να είναι το καλύτερο για το μωρό! Αυτό το γράφω και για σένα Ροδακινούλα που σου λένε διάφορα! Μην ακούς κανέναν!! Και όσον αφορά το θέμα της θέσης του μωρού, νομίζω πως ακόμη και σωστή θέση να έχει πάρει, υπάρχουν ακόμη πολλοί άλλοι λόγοι για τους οποίους μπορεί να καταλήξεις να κάνεις καισαρική τελικά.. Οπότε μην το φέρεις βαρέως!! ;)

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλημερα κοριτσια!!κοιμηθηκα στις 3 και... Κ πριν λιγο ξυπνησα!!εκανα το μπανακι μου κ ελπιζω σε λιγο φευγουμε(αν βεβαια ξυπνησει ο αντρουλης μου που εδω κ 20' χτυπανε τα ξυπνητηρια κ δεν πτοειται)

Παω να δω τον μπεμπακο μ!να εχουμε μια τελεια μερα!φιλακια

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...