Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Στο εύχομαι από καρδιάς! Εμένα είναι η πρώτη μου προσπάθεια, μάζευα βλαστοκυστες ένα 6μηνο. Για να δούμε..

Και εγω σου ευχομαι να εχεις θετικη χοριακη συντομα!!! Και η εμβρυομεταφορα ειναι η πιο ωραια φαση στη διαδικασία για μενα! Ακομα θυμαμαι το συναισθημα της πρωτης μου!! Καλη επιτυχια!!! 🙏💪

• Ευχή 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

μπουχουυυυ....η ακαματρα των Σεπολιων ξαναχτυπα!!! μου κολλησαν τα γιουβαρλακια γμτ!!! τα εβγαλα σε αλλη κατσαρολα αλλα δεν θυμιζουν και πολυ γιουβαρλακια.. μαλλον κιμας με ρυζι κοκκινιστος.. εβαλα πολυ ρυζι... :(

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πωπω τι υπέροχα νέα. Δεν μπορούσα να μπω στο καφέ μας και τώρα παράτησα το μαγείρεμα για να σας διαβάσω και να γράψω, δεν κρατήθηκα.!!

Κοριτσάρες μου, μου λείψατε... :D:D:D:D:D:D:D:razz::-P:razz:

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

Σας εχω νεα!

Η Δεσποινα σημερα στις 3:15 κρατησε το κοριτσακι της αγκαλια!!! 2975γρ

Να σας ζήσει ΔΕσποινα!!! Γερη και καλοτυχη να ειναι!!!

Να μας ζήσει Δέσποινα!!!!! Να είναι γερή, καλότυχη και να απολαμβάνεις κάθε στιγμή με τη μικρή πριγκιπέσσα σου!!!!!

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

Αννα σήμερα γιορταζεις ή το Δεκέμβρη?

το δεκέμβρη συμπεθέρα

κι έλεγα να γεννούσα σήμερα γιατι το δεκέμβρη στη γιορτη μου έκανα το τεστ και βγήκε θετικό οπότε και σήμερα που γιορτάζει η αγια να ρχοταν ο τοκετός.

έχω μερικές ώρες ακόμα περιθώριο χαχαχα!

Καλημέρα κορίτσια! :P

Δεσποινάκι να σας ζήσει η μικρούλα!!! Παντα γερή και τυχερή!!!!

69060.gif

Ροδακινουλα μου ο γιατρός μου έχει πεί ότι του έχει τύχει την παραμονή της καισαρικής να γυρίσει το μωρό και να γεννηθεί τελικά φυσιολογικά. Αν και δεν πιστεύω να γυρίσει η δικιά μου. Την νιώθω τόσο στριμωγμένη... Δεν με νοιάζει ούτε κ εμένα καθόλου όμως να κάνω καισαρική. Η μπεμπούλα μου να είναι καλά!

χθες ειδα το εσωρουχο λιγο βρεγμενο εκανα μπανακι και αλλαξα ,το πρωι απο το απογευμα που αλλαξα ξυπνησα στεγνη ,τωρα παλι το βρηκα βρεγμενο, να ανησυχω σας εχει συμβει;

κερασία εγώ αλλάζω 3 εσώρουχα την ημέρα γιατί είναι συνέχεια μούσκεμα.

δεν το είπα στο γιατρό μου αλλά δεν ανησυχώ κιόλας. υδρώνουμε πιο εύκολα με αυτόν τον καυσωνα, έχουμε περισσότρα υγρά κάποιες γυναίκες... εγώ λέω να μην ανησυχείς αλλά εάν γίνεται μούσκεμα πολύ κξαλύτερα να πάρεις τον γιατρό σου για να σου φύγει το άγος!!!

Ye4Ip3.png

Καλημερα κοριτσια!!κ αλλα γεννητουρι τι καλα!!

Δεσποινα να σου ζησει η κορακλα σου!!να την δειτε οπως επιθυμητε!!who's next?χιχιχιχ

Ριτα ναι εγω ειχα ρωτησει σ ευχαριστω πολυ!

Κανει ζεστη αφορητη κ δεν εντεχω!

Λεω να κανω γιουβετσι..

Αυριο εχω το nst κ εχω αγχος δεν ξερω γιατι...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...