Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Στο εύχομαι από καρδιάς! Εμένα είναι η πρώτη μου προσπάθεια, μάζευα βλαστοκυστες ένα 6μηνο. Για να δούμε..

Και εγω σου ευχομαι να εχεις θετικη χοριακη συντομα!!! Και η εμβρυομεταφορα ειναι η πιο ωραια φαση στη διαδικασία για μενα! Ακομα θυμαμαι το συναισθημα της πρωτης μου!! Καλη επιτυχια!!! 🙏💪

• Ευχή 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Aglaia μου να σας ζήσει!!!!!!!

Από τη Δέσποινα κανένα νέο?Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Ροδακινούλα όλα μια χαρά και σε σένα! Γερό να γεννηθεί και όπως να είναι!

Περπάτημα και σεξ,τελευταίο μήνα όσο μπορείτε έτσι μου είπε και μένα!

Σήμερα είχα αρκετά πονάκια και να σας πω την αλήθεια με έχει πιάσει μια φοβία άλλο πράγμα... :-(

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εδώ είστε και περιμένετε νέα ε;;;;

ε....

ας σας τα φέρω εγώ!!!

όλα καλά η αγλαίτσα μας γέννησε το κοριτσάκι της 3720 με καισαρική και ολική νάρκωση τελικά.

έχει λίγους πόνους παραπάνω προς το παρόν, αύριο θα ναι σίγουρα καλύτερα!

να μας ζήσει!!!!!!!!

Ουαουυυυυυυ ολοκληρη γυναικα το μωρακι της Αγλαιας!!! :tongue:

Να σου ζησει Αγλαια μου με το καλο να πατε σπιτακι σας!!!

Μάλλον έκανα καλο ποδαρικό :D

Μιμικα και agtog να σας ζήσουν!!! Νάναι πάντα γερα και ευτυχισμένα!!!!:D:D:D:D:D

Απο δω και πέρα θα έχουμε συνέχεια γεννητουρια :D

Μοριτσα μου τι νεα εσεις? τι κανουν τα παιδακια σου??? :P

ρε κοριτσια εχει συμβει με το σεξ να γεννησετε;

Εμεις στην 35η εβδομαδα θα κανουμε γιατι εχω κανει και περιδεση και ψιλοφοβαμαι.

Οαντρας μου ηθελε απο την αρχη αλλα δεν το επιχειρησαμε τον λυπαμαι γμτ.

Μαλιστα σκεφτομαι να αποφυγω τις βραδινες ωρες μην μου ερθει γεννα ξημερωματα και τρεχουμε, αγριευομαι που το σκεφτομαι!!!

Κερασια μου και μεις sex γιοκ!!! δεν την παλευω με τιποτα...ουτα αγκαλιες δεν ανεχομαι....δυσκολη εγκυος κανω! ελπιζω να μην φαω κανενα κερατο... :rolleyes:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Κοριτσια μου εγω σημερα ζεσταινομαι αφανταστα!!! τα χω παιξει.....πηγαμε τσαμπο να παρω κατι δωρακια αλλα πλεον δεν εντεχω ουτε στην καρεκλα να καθομαι! αντε να δροσισει λιγακι....

πονους εχω και γω αλλα οχι περιοδου...εγω ποναω οταν κατουργιεμαι, ποναω επισης πανω στον οφαλο πολυ. Με τραβαει! και σημερα ποναω στα νεφρα... :(

μπαινω στην 36 εβδομαδα. ο ενατος ξεκιναει μετα την 36 ? η θεωρητικα μπαινω τωρα? εχω μπερδευτει....

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Αγλαια να σου ζήσει ο κοριτσαρος.... Γέρο Καουρη Καλοφωτισμενο να ειναι....

Απο τη Δεσποινα τίποτα εεεε;;;

Κατερίνα μεγάλο το μωράκι... Όσο για την καισαρικη μην ακούς κανένα εμπιστευσου τον γιατρο σου και όλα θα πανΕ καλα....

Εγω είμαι μια χαρα αύριο γυρνάω θεσσαλονικη και την Παρασκευή θα πάω και εγω για nst...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Evri μιλήσες με τον γιατρο;;;; Μην φοβάσαι όλα θα πανε καλα...

Όσο για το σεξ εμείς γιοκ εδω και 9 μήνες... Έχω λύσσα κέφι και αυτός με τίποτα μην πάθει κατι το μικρο...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω εχω ξαπλωσει δεν μπορω να κοιμηθω κ πηρα το κιν αγκαλια..

Κ μενα στην αρχη μου ελεγε οχι κ πως κ να..κ του λεω ααααα τελος εφ οσον ολα ειναι καλα κ μας δινουν το οκ θα.......γινετε!!εχει γελιο με την κοιλιτσα παντως!κ οσο περναει ο καιρος δεν μπορεις κ συνεχεια δεν εχεις το κουραγιο..εγω ειμαι περιεργη παντως μετα την γεννα κατα ποσο θα ειμαστε οπως πριν..

Μαριλενα τι ειναι αυτα που σκεφτεσαι καλε??α πα πα!!

Οσο για ζεστη κ ποδια που πονανε εν θα ξανασχολιασω..θα γινω βαρετη.

Τωρα λεω να την κανω μπας κ κοιμηθω!

Καληνυχτα εγκυουλες κ νεες μανουλες!!

Φιλια:-):-):-):-)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κοριτσακια μου....

Ακόμα δεν έχουμε νέα απο την Δεσποινα εεε;;;

Μοριτσα τι κάνουν τα μικρά σου;;;

Μιμικα περιμένουμε να βγεις και να μας πεις τα νέα....

Εμείς σήμερα επιστρέφουμε και η αλήθεια είναι ότι δεβ θέλω... Μου άρεσε πολυ τι ότι καθομουν και δεν έκανα τίποτα τώρα Άντε ξανα.... Γενικά η διάθεση μου είναι λίγο περίεργη... Σκέφτομαι ότι σε 15 μερες το αργότερο θα είμαστε 4 και δεν ξέρω πως θα είναι.... Με έχει πιάσει ένας μικρο πανικός.. Ολη την ώρα με ρωτάνε και οι φίλες μου αν είμαι έτοιμη και λίγο Άγχωνομαι....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? μια μια αρχίζει και πλησιάζει ο καιρός που θα δει το μωρακι της :D θα δει τη φατσουλα που κλωτσουσε τόσο καιρο και την ταλαιπωρουσε;) βλέπω τον Αυγουστο να ησυχάζει το καφε γιατι δεν θα προλαβαίνει καμια να μπει...

Μαριλενα μπήκες στον ένατο!!! :D

Ροδακινουλα μην ακούς κανενα. Απόλαυσε όσο γίνεται τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης σου και μην σκας. Η καισαρικη δεν είναι τόσο δύσκολη όσο ακούγεται και ο γιατρός ξέρει περισσότερα απο την πεθερά! Εδω και σε μένα λέγανε για φυσιολογικο αλλα δεν το σχολιαζα τώρα κανείς δεν είπε τίποτα, η χαρα τα κάλυψε όλα!

Τα μικρα μου πανε καλύτερα και εύχομαι και ελπίζω καθημερινα να ακούω πως βελτιώνονται!!! Προς το παρόν ασχολούμαι με τη συλλογή γαλακτος και το επισκεπτηριο των μωρων μου. Πάω να τα ασφάλισω και να φύγω για το μαιευτήριο.

Καλη σας μέρα!

p1Utp3.png

Καλημερα!!!!

Αγλαια να σου ζησει ο κοριτσαρος!!!!!!!!!Καλη ανατροφη!!!Μπραβο ολα τελεια!!!

Κατερινακι μην ακους και πολλα για την καισαρικη,πολυ παραφιλολογια για το τιποτα.Δεν ειναι και τοσο τραγικο,πιστεψε με.Μπραβο για τον μπεμπη σου και για τις εξετασεις.Ολα καλα!!!

Η Δεσποινα τι να γινετε;;;;;

Ποια ειχε ρωτησει για τον λοξυγγα;Greta εσυ νομιζω ε;Ο λοξυγγας ειναι να καλος να υπαρχει στα μωρα στην κοιλια γιατι προετοιμαζεται το αναπνευστικο τους με αυτον τον τροπο.Την περασμενη βδομαδα που καναμε υπερηχο και ειχε λοξυγγα η μικρη λεει ο υπερηχολογος στο γιατρο,''μπραβο εχουμε αναπνευστικη λειτουργια,καλο αυτο!!!''.

μοριτσα με το καλο κοπελα μου να παρεις τα μωρακια σπιτι!!!Μπραβο που μαζευεις γαλατακι τους κανει πολυ καλο!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα σε ολες!!!!!

Αγλαια να σου ζησει η κοριτσαρα σου!!!!Παντα γερη και ευτυχισμενη να ειναι!!!!

Απο την Δεσποινα ειχε καμια νεα της???

Μοριτσα καλη επιστροφη στο σπιτι να εχετε!!!Να μπειτε στους ρυθμους σας σιγα σιγα!

Εμεις χθες βγηκαμε και ψωνισαμε τα τελευταια πραγματακια.Τωρα πλυσιμο σιδερωμα και ειμαστε ετοιμοι!!!!!

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααα!!! τι εγινε?? σημερα δεν θα εχουμε γεννητουρια???χιχιχχι καλομαθα!

με το Δεσποινακι τι να εχει γινει..? ειναι και εκει στα ξενα...

Σημερα ειμαι βρυκολακας!!! αυπνη απο τις 2:30!!!! ο μικρος ειχε τραγικο βηχα και ηθελε συνεχως νερακι και με ξυπναγε καθε 3 και λιγο. με επιασαν και κατι τρελες καουρες και περασα τζαμι!!!εφτιαξα τα γιουβαρλακια μου ( κοκκινιστα ) και σε λιγακι θα βαλω αρκουδισιον να κανω κανα σιδερακι χαζευοντας τιβι!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Καλημέρα και απο εμας!

Εστειλα μυνημα στην Δεσποινα, ελπιζω να μας απαντησει συντομα! Μα τι αγωνια και αυτη!

Χτες νομιζω ηταν η πιο ζεστη νυχτα, ξυπνουσα συνεχεια, θυμηθηκαν και κατι γειτονες να τσακωθουν κατα τις 3 για ενα καρπουζι, ξυπνησε και η μικρη μετα απο λιγο γιατι διψασε. Οποτε ειχαμε μεγαλη επιτυχια!

Εχω κανει φοβερη υπομονη με αυτη τη ζεστη φετος ,(ειμαστε χωρις αρκουδισιον). Μολις με πηρε και η μαια για νστ την παρασκευη μου το τρεναρει οσο μπορει ο ντοκ ! 'οποτε απο σαββατο μεχρι και τριτη ειμαι υποψηφια για γεννα συμφωνα παντα με αυτα που ειχαμε πει. Αντε να δουμε... ΘΑ γκρινιαξω λιγο και θα πω πως δεν αντεχω αλλο!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε??Εμεις ειμαστε καλα,απλα πολυ ζεστη και δεν αντεχω καθολου χτες δεν μπορουσα να αναπνευσω απο την υγρασια που ειχε...Υπομονηηηηηηηηηηηηη..Εχω ξεκινησει και εχω συσπασεις απο το απογευμα και μετα οχι συχνα 3-4κατα την διαρκεια της νυχτας..Αλλα δεν ανησυχω 3εγκυμοαυνη ειναι με 2μικρα ολη μερα παλι καλα που ειναι ακομα στην κοιλια η μικρη:cool::cool:...

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...