Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Αγλαια να σας ζησει η μπουμπου!!!!!γερη κ καλοτυχη η μικρουλα σας!αντε πηρε φορα το καφε μας κ δεν σταματαει!!!!!!!τελεια κοριτσιαααααααα!

μου εστειλε μηνυμα το μιμικακι μας κ λεει οτι ζει ανεπαναληπτες στιγμες με τον παιδαρο της!δεν παλευεται η αυπνια φυσικα αλλα οκ!!!!εχετε φιλακια ολες!!!!!!!!!!!!!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Rodakinoula μια χαρα ο μπέμπης σου και οι εξετάσεις! Μπραβο! Κι εμένα ανάποδα είναι και μάλλον θα κάνουμε καισαρική. Δεν πειράζει..

Άντε να μάθουμε τα ευχάριστα και από την Δέσποινα!

Καλό βράδυ κοριτσάκια!sleeping-on-pillow.gif

Ρίντι μου έμενα δεν πειράζει καθόλου το μόνο που θέλω είναι να γεννηθεί τώρα ο τρόπος δεν με απασχολεί. Αλλά γιατί λές μάλλον θα πας για καισαρική σου είπε ότι μπορεί να γυρίσει τώρα στη βδομάδα που είσαι ????

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Κατερινακι μεγαλωσε ο μπεμπης πολυ!σωστος αντρακλας καλε!!!!!!μπραβο κοι εξετασεις σου αψογα ολα!δεν πειραζει μωρε αν θα κανεις καισαρικη η οχι σημασια εχει να γεννηθει το μπουμπουκακι σου οπως λες κι εσυ!

pysXp3.png

Α,ούτε εγώ το είχα πάρει χαμπάρι ότι έχει και άλλο παιδάκι!!!

Εγω,εγω το ανεβασα !!!δικο μου ειναι το θηριακι αυτο.

Αγλαια να σας ζησει κοριτσακι μου καλοτυχο να ειναι

1174682eha1fewsqa.gif

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

Κατερινακι μεγαλωσε ο μπεμπης πολυ!σωστος αντρακλας καλε!!!!!!μπραβο κοι εξετασεις σου αψογα ολα!δεν πειραζει μωρε αν θα κανεις καισαρικη η οχι σημασια εχει να γεννηθει το μπουμπουκακι σου οπως λες κι εσυ!

Ακριβώς Λιμπεράκι όπως το λες.......... αλλα΄μου την έδωσε η πεθερά με πήρε τηλ να δει τι έγινε και όταν την είπα ότι ο γιατρός είπε για καισαρική μονό που δεν έβαλε τα κλαματα και γύρισε και μου είπε: είσαι σίγουρη ότι ο γιατρός σου είναι καλός ??:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Μα καλά η γυναίκα ζει σε άλλον πλανήτη τα πήρα γύρισα και τις είπα: εσύ ποιο πολύ απο μένα φοβάσαι εδώ δεν έχω πρόβλημα εγώ έχεις εσύ???? εεεεεε μα ποια

Εσύ τι κάνεις καλό μου???

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

χαχαχαχαχ κατερινακι τι να πεις???μυαλο οτι να ναι!!!!

καλα ειμαι!πεμπτη παω γιατρο να δω τι θα μου πει κ να δουμε ποσο εφτασε ο μπεμπης!αχ κουραστικα μωρε δεν αντεχω αλλο!μπαινω κ στο μηνα μου οποτε θα εχει πολυ περπατημα κ σεξ!χιχιχιχιχ!

pysXp3.png

Λίγο μας έμεινε υπομονή που θα πάει θα γεννήσουμε και μετά θα έχουμε άλλα να ασχοληθούμε........... Όσο για το σεξ νομίζω ότι μονο όταν σαραντίσω θα μου κάτσει ο άντρας μου. Είμαι στους 9 μήνες σε στέρηση οπότε αν τα βάλω κάτω καλώς εχόντων των πραγμάτων μόλις κλείσω τους 11 μήνες στην πείνα θα μου κάτσει θέλω να πιστεύω !!!

Κερασιά μου όντως θα τελειώσω μπαμ μπαμ !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Ροδακινουλα μια χαρα λοιπον.κ εγω μιλησα με τον γιατρο μεθαυριο θα παμε για το nst.να δουμε κ βαρος κ τα σχετικα.μην χαλιεσαι με τους γυρω σου.παντα θα εχουν κατι να πουν.εγω κλεινω τα αυτια μου ειλικρινα.

Ωραια κ η Μιμικα ειναι καλα αντε να δουμε ποια ειναι η επομενη?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Λίγο μας έμεινε υπομονή που θα πάει θα γεννήσουμε και μετά θα έχουμε άλλα να ασχοληθούμε........... Όσο για το σεξ νομίζω ότι μονο όταν σαραντίσω θα μου κάτσει ο άντρας μου. Είμαι στους 9 μήνες σε στέρηση οπότε αν τα βάλω κάτω καλώς εχόντων των πραγμάτων μόλις κλείσω τους 11 μήνες στην πείνα θα μου κάτσει θέλω να πιστεύω !!!

Κερασιά μου όντως θα τελειώσω μπαμ μπαμ !!!

Σοβαρααααα????????πλακα κανεις τωρα?ποιος ο λογος?το απαγορευσε ο γιατρος?εμεις ειμαστε πολυ ενεργοι σεξουαλικα

και δεν σταματησαμε.ο γιατρος μας εχει δωσει το οκ ετσι κ αλλιως.κανει καλο λεει ειδικα στο τελος!!πωπω στερηση ε?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

κοριτσια μην ακουτε τιποτα δεξια κ αριστερα!αφηστε τους να λενε τα δικα τους!!!!

καλα το οτι θα τελειωσεις γρηγορα ειναι σουπερ!!!μια κ εξω!

αχ ο μικρος με εχει ταραξει!ελεος!τα ποδια του ειναι κατω απο το στηθος μου κ μ εχει κανει.....πω πω!κουνιεται συνεχως!!!!

pysXp3.png

οσο για τα υγρα που σας ελεγα το απογευμα θα το παρακολουθησουμε μου ειπε.Μια φορα την ημερα μου συμβαινει ευτυχως αυριο θα μιλησουμε παλι .

libero10 δεν χωραει αλλο ο καημενος πιαστηκε εκει μεσα!!!

wDsdp3.png

ρε κοριτσια εχει συμβει με το σεξ να γεννησετε;

Εμεις στην 35η εβδομαδα θα κανουμε γιατι εχω κανει και περιδεση και ψιλοφοβαμαι.

Οαντρας μου ηθελε απο την αρχη αλλα δεν το επιχειρησαμε τον λυπαμαι γμτ.

Μαλιστα σκεφτομαι να αποφυγω τις βραδινες ωρες μην μου ερθει γεννα ξημερωματα και τρεχουμε, αγριευομαι που το σκεφτομαι!!!

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...