Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α,ούτε εγώ το είχα πάρει χαμπάρι ότι έχει και άλλο παιδάκι!!!

Έχουμε ένα μήνα ναι,έλα που πίστευα ότι στον τελευταίο δεν παίρνουμε :-(

χαχαχχαχαχαχα με έκανες και γέλασα................... το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις ?????:):):):):):):):):)

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Για κιλα που λετε δεν εχω ζυγαρια.οταν παω στην μανα μου ζυγιζομαι αλλα ειναι οτι να ναι.σε επαγγελματικη η σε φαρμακειο ειμαι γυρω στα 10-11.αλλα φοραω τα τζιν μου να φανταστειτε δεν εχω παρει κιλα απλα εχω πρηστει τωρα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εχω γραψει 2 φορες μνμ κ τις δυο μου το εχει σβησει.βαρεθηκα!

Τρώει κάτι κολλήματα μην ανησυχείς εμένα περίπου για 6 μέρες δεν με άφηνε να γράψω καθόλου. Μυστικό πριν πατήσεις καταχώρηση απάντησης κάνε πρώτα ένα κόπι για να μην το ξαναγράφεις απο την αρχή !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Τρώει κάτι κολλήματα μην ανησυχείς εμένα περίπου για 6 μέρες δεν με άφηνε να γράψω καθόλου. Μυστικό πριν πατήσεις καταχώρηση απάντησης κάνε πρώτα ένα κόπι για να μην το ξαναγράφεις απο την αρχή !!!

Σωστοστ!!:-):-):-)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Για κιλα που λετε δεν εχω ζυγαρια.οταν παω στην μανα μου ζυγιζομαι αλλα ειναι οτι να ναι.σε επαγγελματικη η σε φαρμακειο ειμαι γυρω στα 10-11.αλλα φοραω τα τζιν μου να φανταστειτε δεν εχω παρει κιλα απλα εχω πρηστει τωρα

Καλά απο πρήξιμο άλλο τίποτα απο την αρχή είχα πολύ κατακράτηση και πρήστικα αμέσως αφού να φανταστείς τον πρώτο μήνα έβαλα 5 κίλα χωρίς να το πάρω χαμπάρι απο κει και πέρα έστρωσα και έβαλα άλλα 6 !!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

πάω να κάνω το μπανάκι και να ετοιμαστώ σιγά σιγά μην έρθει ο άντρας μου και είμαι ακόμα με τι νυχτικιά!!!! Μπορεί να ξανά μπω μέχρι να φύγουμε !!! Φιλάκιααααααααααα

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Καλά απο πρήξιμο άλλο τίποτα απο την αρχή είχα πολύ κατακράτηση και πρήστικα αμέσως αφού να φανταστείς τον πρώτο μήνα έβαλα 5 κίλα χωρίς να το πάρω χαμπάρι απο κει και πέρα έστρωσα και έβαλα άλλα 6 !!!!

Μια χαρα ομως!!εγω δεν πηρα στην αρχη λογω εμετων.απλα να σας πω οτι ειχα βρει ενα site το οποιο ψαχνω να σας το δειξω αλλα η ηλιθια δεν το αποθηκευσα που ελεγε τα απιστεθτα κοριτσια.στην ουσια απ οτι θυμαμαι στα 12 λιπος αντε να ειναι το ενα.ειχα παθει πλακα το ποσο ζυγιζει ο πλακουντας η μητρα ο καθε μαστος το μωρο το αμνυακο υγρο το επιπλεον αιμα..οποτε γι αυτο φευγουν γυρω στα 10 αμεσως..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Τις τελευταίες μέρες τα πόδια μου δεν υπάρχουν τα καημενούλια από το πρήξιμο και νιώθω λες και πατάω σε αγκαθια

Λοιπόν αυτό και έφυγα .........

Σήμερα πήγα για καφέ στο σπίτι μια φίλης ο γιος της είναι 6 χρονών και γυρνάει και μου λέει : Θεία γιατί τα πόδια σου είναι τόσο χοντρά ???:oops::oops::oops::oops: το μωράκι σου τα έκανε έτσι ?:shock::shock::shock:

Απαπα μας πήραν χαμπάρι και τα μικρά χιχιχιι!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...