Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μπαίνετε και εσείς απ' το πρωί για να δείτε τη χοριακη της @Eternity?Αλήθεια,ούτε δικιά μου να ήτανε,έχω τρομερή αγωνία 

Ναι ρε κορίτσια και εγώ μπαίνω μήπως και έχει γράψει κάτι η κοπέλα. Εύχομαι να πάρουμε καλά νέα. 🤞🏻

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Δεσποινα και Αγλαιια με το καλο ,μια ευκολη γεννα και απο ενα γερο μωρο σας ευχομαι

ρε κοριτσια η σκεψη μας μαζι σας.

ριτα79 με γεια τα πραγματακια σου καλοφορετα!!!

chiqui ετοιμη εισαι και εσυ ρε κοριτσακι .

Αυτη η παρεα μας ειναι ανεκτιμητη μοιραζομαστε την πιο σημαντικη στιγμη της ζωης μας.Συγκινουμε τωρα ρε γμτ

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δέσποινα η ώρα η καλή!! Θα περιμένουμε νέα σου με ανυπομονησία!!

Αγλαϊα το ίδιο και για εσένα!! Η ώρα η καλή!! Δεν μας έγραψες σήμερα, υποθέτω ότι φύγατε κατ'ευθείαν για την κλινική!!

Όλα καλά εύχομαι και στα δύο κορίτσια, αλλά και σε όποια άλλη ενδέχεται να μας κάνει καμιά έκπληξη σήμερα!! ;) Εύρι λες να είσαι εσύ;;

Χαρά συμφωνώ κι εγώ με τα κορίτσια, το έχω διαβάσει βασικά κιόλας στην βίβλο της εγκυμοσύνης :cool: ότι πλέον δεν το νοιώθεις το ίδιο έντονα το μωράκι ακριβώς όπως λένε και τα κορίτσια επειδή δεν έχει χώρο! Να σου πω την αλήθεια εμένα πάντα ήτανε ήσυχη, ποτέ δεν την ένοιωθα πολύ, κυρίως όταν είμαι χαλαρή και ήρεμη στο κρεββάτι ή στον καναπέ! :cool:

Έλενα κοπελάρα τί σου έτυχε κι εσένα ετοιμόγενη γυναίκα;; Περαστικά εύχομαι στον Σπύρουλα!! Εντάξει ο άντρας σου είναι περίπτωση που βοηθάει, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς ιδιαίτερα, εύχομαι βέβαια να μην σου τύχουν όλα μαζί έτσι όπως λες, γιατί σίγουρα θα είναι δύσκολο! :rolleyes:

Εμείς εδώ τα ίδια.. Σε λίγο θα ξαναπιάσω το σίδερο.. Ατέλειωτα είναι αυτά τα πληντύρια!! Και κάτι μου λέει ότι πρέπει να συνηθίζω, γιατί στο εξής κάπως έτσι θα είναι!! :tongue:

Το μενού σήμερα έχει μπιφτέκια στον φούρνο με ψητά λαχανικά!! :D

Εμενα εχει ψαρι με πατατες..να σε ρωτησω τα λαχανικα πως τα κανεις???:-):-)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γκρέτα για τα λαχανικά, παίρνω μελιτζάνες, κολοκυθάκια, ντοματα, πιπεριές, κοκ, τα χοντροκόβω, (τις ντομάτες σε φέτες όπως στο τοστ), στο ταψί τα βάζω, με λαδάκι, ριγανούλα, στον άντρα μου αρέσει να βάζω και φέτα, τώρα δεν έχω όμως οπότε δεν θα βάλω. :tongue: Σε προθερμασμένο φούρνο στους 200, τα βάζεις για όχι πολύ ώρα, 10-15 λεπτά περίπου, να κρατάνε, τουλάχιστον εμάς έτσι μας αρέσουν, να μην λιώνουν!! Και είναι έτοιμα!! ;)

Άντε πάω να ξεκινήσω δουλίτσες γιατί πολύ χάζεψα πάλι σήμερα!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Δέσποινα η ώρα η καλή!! Θα περιμένουμε νέα σου με ανυπομονησία!!

Αγλαϊα το ίδιο και για εσένα!! Η ώρα η καλή!! Δεν μας έγραψες σήμερα, υποθέτω ότι φύγατε κατ'ευθείαν για την κλινική!!

Όλα καλά εύχομαι και στα δύο κορίτσια, αλλά και σε όποια άλλη ενδέχεται να μας κάνει καμιά έκπληξη σήμερα!! ;) Εύρι λες να είσαι εσύ;;

Χαρά συμφωνώ κι εγώ με τα κορίτσια, το έχω διαβάσει βασικά κιόλας στην βίβλο της εγκυμοσύνης :cool: ότι πλέον δεν το νοιώθεις το ίδιο έντονα το μωράκι ακριβώς όπως λένε και τα κορίτσια επειδή δεν έχει χώρο! Να σου πω την αλήθεια εμένα πάντα ήτανε ήσυχη, ποτέ δεν την ένοιωθα πολύ, κυρίως όταν είμαι χαλαρή και ήρεμη στο κρεββάτι ή στον καναπέ! :cool:

Έλενα κοπελάρα τί σου έτυχε κι εσένα ετοιμόγενη γυναίκα;; Περαστικά εύχομαι στον Σπύρουλα!! Εντάξει ο άντρας σου είναι περίπτωση που βοηθάει, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς ιδιαίτερα, εύχομαι βέβαια να μην σου τύχουν όλα μαζί έτσι όπως λες, γιατί σίγουρα θα είναι δύσκολο! :rolleyes:

Εμείς εδώ τα ίδια.. Σε λίγο θα ξαναπιάσω το σίδερο.. Ατέλειωτα είναι αυτά τα πληντύρια!! Και κάτι μου λέει ότι πρέπει να συνηθίζω, γιατί στο εξής κάπως έτσι θα είναι!! :tongue:

Το μενού σήμερα έχει μπιφτέκια στον φούρνο με ψητά λαχανικά!! :D

σ ευχαριστω πολυ!!θα το κανω οπωσδηποτε..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Βρε κοριτσια με καθυσηχασατε καπως γιατι ακομη και μεχρι τωρα ειναι πολυ ησυχος,μονο κατι ελαφριες κινησουλες κανει.

Φανταστειτε ειναι και η δευτερη μου εγκυμοσυνη (μαλλον τα εχω ξεχασει:tongue:).

Απ'οτι ειδα ακομη κανενα νεο απ τα κοριτσια,ευχομαι να πηγαινουν ολα ρολοι και να μην ταλαιπωρηθουν.

Ευρι λες να εισαι η επομενη στη λιστα:P:p:p???

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου σταμάτησαν,απλά νιώθω μια πίεση και ένα σφίξιμο στην κοιλιά μου!

Για να δούμε πως θα εξελιχθεί...Θα σας ενημερώνω αν και δεν πιστεύω τελικά να είναι κάτι! Εγώ σήμερα έφτιαξα μπριαμ!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Βρε κοριτσια με καθυσηχασατε καπως γιατι ακομη και μεχρι τωρα ειναι πολυ ησυχος,μονο κατι ελαφριες κινησουλες κανει.

Φανταστειτε ειναι και η δευτερη μου εγκυμοσυνη (μαλλον τα εχω ξεχασει:tongue:).

Απ'οτι ειδα ακομη κανενα νεο απ τα κοριτσια,ευχομαι να πηγαινουν ολα ρολοι και να μην ταλαιπωρηθουν.

Ευρι λες να εισαι η επομενη στη λιστα:P:p:p???

Αδικα αγχωνεσαι..κατ αρχην εχω διαβασει οτι στον τελευταιο μηνα το 90%του χρονου τους τον περνανε κανοντας νανι.εμενα ειναι με τις ωρες του.δλδ χθες νομιζα πραγματικα οτι θα σκισει την κοιλια μου να βγει κ σημερα ειναι πιο ηρεμος..κανει χαλαρες κινησεις..κ εχει λοξυγγα συνεχεια!!βρε κοριτσια γιατι εχουν τοσο συχνα λοξυγγα?ξερει καμμια?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta μου σε ευχαριστώ πολύ,αν και δεν το βλέπω...Εσύ σε ποια εβδομάδα είσαι?

Εχω φτιαξει ticker αλλα επειδη μπαινω απο κιν δεν ξερω τι κανω λαθος κ δεν βγαινει εδω..ειμαι 36+3..στις 08/08 ειπαμε για την καισαρικη..αν δεν μας κανει εκπληξη.κ αυριο η μεθαυριο θα κανω το nst οποτε θα ξερω καλυτερα!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

αχ τωρα που ειπατε για λοξιγγα ημικρη ειχε χθες τη νυχτα που ξαπλωσα με διαρκεια ομως.Ανυπομονω να τη σφιξω στην αγκαλια μου.Α, της πηρα και μικρο καπελακι ροζ με φρουφρου μαζι με το ροζ φορμακι με τα κερασακια

wDsdp3.png

χθες ειδα το εσωρουχο λιγο βρεγμενο εκανα μπανακι και αλλαξα ,το πρωι απο το απογευμα που αλλαξα ξυπνησα στεγνη ,τωρα παλι το βρηκα βρεγμενο, να ανησυχω σας εχει συμβει;

wDsdp3.png

χθες ειδα το εσωρουχο λιγο βρεγμενο εκανα μπανακι και αλλαξα ,το πρωι απο το απογευμα που αλλαξα ξυπνησα στεγνη ,τωρα παλι το βρηκα βρεγμενο, να ανησυχω σας εχει συμβει;

Εγω δεν εχω ξανακανει.αλλα ξερω σιγουρα προς το τελος κανεις.μπορει παραπανω απο ενα.

Οσο με το εσωρουχο εννοεις απο τα υγρα αυτα που εχουμε τωρα που ειναι διαφανα η ασπρα η με χρωμα?με γεια το καπελακι σας κ το φορμακι με τα κερασακια!καλοφορετα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

καλησπέρα! δεν έχουμε νέα ακόμα ε; ποπο τις θυμάμαι αυτές τις αναμονές και στο καφέ του 09. όλο τέτοια είχαμε και αγωνίες.

εδώ τα ίδια, περιμένουμε μουσαφίρηδες από γερμανία, σοι του αντρα μου για ένα καφέ πιο μετά, μαλώνω τ αγόρια που δε κοιμούνται, ζεσταίνομαι ελεεινά και δε μπορώ να κοιμηθώ κλασικά ενώ είμαι κομμάτια!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...