Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Ridi καλώς όρισες και με το καλό το μωράκι σου! Να πάνε όλα καλά! Μην ανησυχείς για το μωράκι σου λένε πως το πρώτο παιδί γύρω στην 20η εβδομάδα το νιώθεις!

ΑΝΝΑ27 σε ευχαριστώ πολύ που με έβαλες στη λίστα σας!

Βρε κορίτσια σε 2 εβδομάδες έβαλα 2 κιλά και τρώω ελάχιστα. Στεναχωριέμαι πολύ! Έχει καμία να προτείνει κάτι;

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ridi καλως ηρθες και απο μενα καλε ειναι νωρις ακομα για να νιωσεισ το μωρακι σου σε κανα 2βδομαδουλες θα αρχισει να κλωτσαει πιο δυνατα!!!Με πηρε ο γυναιοκολογος μου ολα καλα ειπε απλα θα επαναλαβω την εξεταση σε 2βδομαδες ξανα,και για να αποζημιωθω εκανα παραγγελια στον αντρα μου μια λακτα:P:tongue:

εvri θα σου ελεγα να τρως μικρα και συχνα γευματα με φρουτα σαλατες και πολυ νερακι αν δεν θες να βαλεις κιλα!!!Μηπως ειναι καμια κατακρατηση??Γιατι και εγω ποτε με δειχνει 55κιλα ποτε 59αλλα εγω εχω και δυσκοιλιοτητα:oops:

:-D

Γεια σας κι απο'μένα κορίτσια! Είμαι νέα εδώ.Μετά απο 2 αποβολές(στο πρώτο τρίμηνο), έγινε το θαύμα κ ειμαι έγκυος στην 18η εβδομάδα! Αν θέλετε γράψτε με στη λίστα σας...ΠΗΤ 4/8/2012. Ηθελα να σας ρωτήσω σε ποια εβδομάδα ακούσατε το μωράκι σας? Εγώ ακόμα δεν έχω αισθανθεί τιποτα κ έχω πολύ άγχος... Προχτές πήγα για υπέρηχο κ το μωρό μου στην αρχή ηταν ακίνητο.. (στους προηγούμενους υπερηχους ήταν πολυ ζωηρό) χρειάστηκε να το "κουνήσουμε" για να αρχίσει τελικά να κινείτε. Εγώ νόμιζα ότι κοιμόταν αλλά ο γιατρός μου ειπε ότι το είδε καπως υποτονικό,ότι πρέπει να κινείτε συνέχεια κ να έτρωγα κατι γλυκό φεύγοντας. Αυτό με ανησύχησε ακόμα περισσότερο και ξέρω οτι δεν κάνω καλό στο μώρο τόσο που αγχώνομαι αλλα δεν μπορώ να το αποβάλω. Ανυπομονώ να το ακούσω για να ηρεμήσω... :|

πολλές την έχουμε βιώσει αυτήν την τραγική απώλεια και σε καταλαβαίνω...

ως πρωτότοκη να ξέρεις ότι ίσως αργήσεις να το καταλάβεις το μωράκι σου, αυτό όμως σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι δε κινείται!

με το κλείσει ο 5ος μήνας στο υπόσχομαι ότι θα σε τρελάνει στις κλωτσιές!!!;)

λογικό το βρίσκω ν ανησυχείς...δε κάνεις τόσο κακό στο μωράκι σου όσο σε σένα που δε χαίρεσαι τη κατάστασή σου! και να θυμάσαι ότι αυτές οι στιγμές που φεύγουν δε θα ξαναρθουν ποτέ, όσα παιδάκια ακόμα κι αν κάνεις...

Ridi καλώς όρισες και με το καλό το μωράκι σου! Να πάνε όλα καλά! Μην ανησυχείς για το μωράκι σου λένε πως το πρώτο παιδί γύρω στην 20η εβδομάδα το νιώθεις!

ΑΝΝΑ27 σε ευχαριστώ πολύ που με έβαλες στη λίστα σας!

Βρε κορίτσια σε 2 εβδομάδες έβαλα 2 κιλά και τρώω ελάχιστα. Στεναχωριέμαι πολύ! Έχει καμία να προτείνει κάτι;

τίποτα καλέ χαρά μου!

συμφωνώ με ιωάννα έτσι είναι, παίζουν οι κατακρατήσεις και η δυσκοιλιότητα...που πολλές έχουν (αννια μη ντρέπεσαι...:lol:)

1. leta008 1-5/08 αγοράκι
  2. ridi 4/8
  3. Despina80 6/8
  4. mimika84 6/8 αγοράκι
  5. evri 10/8 αγοράκι
  6. chiqui 11/08 αγοράκι
  7. ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι
  8. taniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι
  9. libero10 27/08
  10. ριτα79 30/8 αλλά θα παμε 15 μερες νωρίτερα
  11. Giovanna 1/9 αγοράκι κατά 99%...... κρατάμε και μία πισινή
  12. myrina 3/9
  13. elisabeth 6/9
  14. kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου) κοριτσάκι
  15. annia 10/9

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντησεις κ τα καλά σας λόγια! Εvri κ εγώ πήρα σε 2 εβδομάδες 2 κιλά. :? Σύνολο έχω πάρει 4! ΑΝΝΑ27! σ'ευχαριστώ που με έβαλες στη λίστα. Εχεις δίκιο, δεν κάνω καλό ούτε στο μωρό μου, ούτε σ'εμένα... αλλά δεν μπορώ να μην αγχώνομαι όσο κ αν προσπαθώ. :roll:

Κορίτσια καλησπέρα!! Πήγα στο γιατρό μου, και συνεχίζω ξάπλα!! Ω ΝΑΙ! ΩΙΜΕ μάλλον :P Υπάρχει ακόμα αποκόλληση, δεν έχει επανασυγκοληθεί πλήρως ο πλακούντας. Όπως και την άλλη φορά μου είπε ότι έχω μια δύσκολη εγκυμοσύνη κι ότι χρειάζομαι ξεκούραση.. Για ένα ταξίδι που είχαμε κλείσει (πολύ πριν μείνω έγγυος) για το Πάσχα τον ρώτησα και μου είπε φυσικα όχι! Δραστηριότητες επίσης γενικά περιορισμένες και μετρημένες, και μόνο αν νοιώθω καλά, και η αλήθεια είναι ότι ακόμα νοιώθω να κουράζομαι εξαιρετικά εύκολα.. Οπότε η κλεισούρα συνεχίζεται.. :rolleyes: Επίσης το φύλο μας δεν φαίνεται ακόμη!!!

ridi : Καλώς όρισες στην παρέα μας!! Είσαι μήπως από Κρήτη;; Γιατί εδώ τα ακούνε όλα, τις μυρωδιές, τους σεισμούς, και το μωράκι!! :D Εν πάσει περιπτώση μην ανυσηχείς που δεν το έχεις "ακούσει" ακόμα το μωράκι, νομίζω οι περισσότερες από εμάς ακόμα δεν έχουμε τέτοια εμπειρία, ίσως οι δευτερομανούλες να το νοιώθουν πιο γρήγορα από ότι εμείς που είναι το πρώτο μας!! Όλα καλά θα πάνε!! :wink:

GiovannaXA & evri: Την Β' Επιπέδου την έχω σε 2 μήνες περίπου όπου θα είμαι στις 24 εβδομάδες, οπότε έχω ακόμα δρόμο!!! evri Μην αγχώνεσαι, όλα καλά θα πάνε, θα το δεις!!! :D

GiovannaXA : Εμένα μου έκοψε τα πάντα όλα σήμερα που πήγα, δηλαδή το φιλικό οξύ έπαιρνα μόνο και το utrogestan, κι όταν τον ρώτησα για σίδηρο και ασβέστιο μου είπε ότι δεν χρειάζεται.. Βασικά ανέβασα την πυροσταφιλική τρανσαμινάση (από 15 την άλλη φορά στο 54 τώρα και το όριο είναι 40), το οποίο είναι κάτι στο συκώτι και μου είπε ωφείλεται στα φάρμακα, γι'αυτό μου τα έκοψε όλα! Το να παίρνουμε και τόσα πράγματα τελικά έχει και τις συνέπειές του.. :roll:

annia : κι εγώ έχω δυσκοιλιότητα, και αιμοροϊδες μάλλον, αφού εδώ και δυο μέρες έχω αίμα κάθε φορά που πάω :-( και σκέφτομαι ότι αυτό το σφίξιμο επηρεάζει και το μωράκι :-( Το είπα στο γιατρό σήμερα, μου είπε και πήρα το Γάλα Μαγνησίας από το φαρμακείο, το οποίο μόλις και ήπια και είναι σαν φυτοφάρμακο μπλιάξ. Φάε τη λάκτα εσύ στο οστώσο!!! :D

ANNA27! : Καλά αποτελέσματα στην εξέτασή σου!!

leta800 : Περαστικά στον ανηψιό σου κι από εμένα!! Εσείς που έχετε ήδη παιδάκια ξέρετε ότι αυτά συμβαίνουν, έτσι δεν είναι;; Don't worry!! Όλα καλά θα πάνε!!!

taniabell : Την είδες την μικρή σου κοπελιά;; Εμάς δεν μας κράτησε αρκετή ώρα στον υπέρηχο δυστυχώς, ίσα να δει αν είναι καλά!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Ridi καλώς ήρθες! Όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς! Ο Αύγουστος είναι γουρλίδικος ( κι εγώ Αύγουστο γεννημενη γαρ)! Αυτό με τη δυσκοιλιότητα και τα κιλά ισχύει όντως. Μπορεί να μην έχεις έντονο πρόβλημα αλλά η διαφορά στη ζυγαριά φαίνεται απο τη μία μέρα στην άλλη. Κι εγώ στην αρχή προβληματίστηκα που είχα τέτοιες αποκλίσεις αλλά είναι λογικό. Πάντος προφανώς για να συμβαίνει στις περισσότερες θα είναι λογική αυτής της τάξεως η αύξηση βάρους.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

τανιαμπελ ολα καλα?τη πηρες τελικα την αδεια?

λετα περαστικα στον ανιψιο σου!

ριντι καλως ηρθες!με το καλο να δεχτεις το μωρακι σου!κανε υπομονη οπου να ναι θ αρχισεις να το ακους:P

αννια μπραβο για τα αποτελεσματα!

μυρινα κουραγιο και πολλη ξεκουραση!!

εγω β επιπεδου δεν εχω κλεισει ακομα καπου αρχες μαιου θα τη κανω εχω ακομα καιρο...πιστευω τοτε θα ηρεμησω περισσοτερο μιας και ειναι η πιο σημαντικη εξεταση...ευχομαι σε ολες μας καλα αποτελεσματα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα!!!

Σημερα κατα παραδοξο τροπο το σπιτι ειναι συμμαζεμενο και δεν εχω δουλειες, φαγητο εχουμε απο χτες, η μικρη παιζει με τις πλαστελινες και γω χαλαρωνω! Σπανια συμβαινουν αυτα, οποτε το απολαμβάνω!:tongue:

ridi καλως ήρθες στην παρεα μας, οπως σου ειπαν και τα κοριτσια θα αργησεις λιγο να ακουσεις το μωρακι σου! Και οσο να μπορεις απολαυσε το ταξιδι αυτο χωρις αγχος!:P

evri για τα κιλα μην αγχωνεσαι, ειναι τα πρωτα σου ή ειχες παρει κι αλλα?σαλατες ,φρουτα ,μικρα και συχνα γευματα.

αννια μπραβο για τα αποτεσματα, καλα εκανες και τσακισες την λακτα:tongue: Παρεπιπτοντως τα μικρα σου ειναι κουκλακια!

μυρινα υπομονη κοριτσακι, ελπιζω γρηγορα να τελειωσει η περιπετεια σου και να βγεις και καμια βολτουλα!

Πηγα χτες στο νοσοκομειο, η μικρη ηταν παρα πολυ ζωηρη, δεν σταθηκε ενα λεπτο ακινητη , μαλλον γιατι πριν παω ειχα φαει ενα παγωτο:oops:

Αδεια μου ειπε οτι δεν μπορει να μου γραψει στο καπακι και να ξαναπαω σε δυο εβδομαδες. Μιλησα ομως σημερα με την διευθυντρια μου και μου ειπε πως το καλυτερο ειναι να μην παω γστη δουλεια γιατι τα παιδια μου ηδη τα χωρισαν σε τμηματα και δεν ειναι καλο να τα κανουμε μπαλακι, οποτε ειτε θα μου τις χρεωσει σαν κανονικη αδεια ή θα μου γραψει ο ιδιωτης γιατρος μου. Οποτε δουλεια γιοκ! Πραγματικα δεν εξρω τι θελω, απο τη μια θελω να παω γιατι δεν πορω κι ολο μεσα στο σπιτι, απο την αλλη ξερω πως αν παω σε ια βδομαδα θα θελω να κτσω σπιτι μου! Τρελλος ανθρωπος!

Να εχετε όλες μια υπεροχη μερα

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα κορίτσια! Αχ επιτέλους Παρασκευή!!! Θα ξεκουραστούμε!

Πώς είστε? Πώς είναι οι κοιλίτσες σας?

Εγώ σήμερα ευτυχώς είμαι καλύτερα. Υποχώρησαν κάπως τα πονάκια που είχα και έχω αρχίσει να "ξεαγχώνομαι". Βέβαια ακόμα με προβληματίζει που με ξεπέταξε ο γιατρός μου έτσι εχθές, αλλά τί να κάνω ρε κορίτσια? Να αλλάξω γιατρό τώρα?

2sCXp3.png

Καλημερα!

Μιμικα τι εννοεις σε ''ξεπεταξε'';Αν εκανε υπερηχο και ειδε οτι ολα ειναι καλα δεν ειχε και πολλα παραπανω να κανει στην παρουσα φαση θεωρω ,αν βεβαια δεν καθησε καθολου να συζητησετε τις ανησυχιες σου ειναι οντως ''καπως'' ισως ειμαι λιγο καλομαθημενη και εγω απο το γιατρο μου γιατι παντα με ξεαγχωνει.Αν τον ξερεις καλα και τον εμπιστευεσαι σα γιατρο να μην αλλαξεις αλλα να μη δισταζεις να τον ενοχλεις.Αν νιωθεις ομως οτι δε σε καλυπτει αλλαξε τον τωρα που ειναι νωρις ,ουτε η πρωτη θα εισαι ,ουτε η τελευταια!

Διαβασα και τα νεα των υπολοιπων και λιγο- πολυ ,ολα καλα ετσι;

ΜΥΡΙΝΑ ΥΠΟΜΟΝΗ !

Δεν εχω πολυ χρονο τωρα,θα τα πουμε αργοτερα!Εμεις καλα!

Φιλια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...