Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Πρώτο ναι! Είμαι 33. Δεν έχω κάνει καμμία εμβρυομεταφορα, θα είναι η πρώτη μου. Έχω πρόωρη ωοθηκικη ανεπάρκεια και απλά πασχίσαμε να μαζέψουμε 3 βλαστοκυστες.. 7 ωοληψιες (6 εκ των οποίων ήταν με φυσικό τροποποιημένο κύκλο γιατί δε με έπιανε η πρόκληση)

Επομένως, εχουμε μπει στην όλη διαδικασία απο τον Μάρτιο φέτος.

Εσυ; ☺️

Με το καλο κοριτσι μου!! Ευχομαι να πιασεις αμεσως και να πανε ολα κατ ευχην! Εμενα ειναι η δευτερη εμβρυομεταφορα μου. Στην πρωτη επιασα τον γιο μου, ο οποιος σε ενα μηνα κλεινει 2 χρονων. Ειχα στην κρυοσυντηρηση ετοιμες βλαστοκυστες και θα βαλω 2. Κι εσυ 2 θα βαλεις; τι ποιοτητες ξερεις;?

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα κορίτσια!

Και είμαι ακόμα εδώ! Οχι για πολύ εύχομαι!

Σας ευχαριστ ώπολύ για τις ευχές σας. Τελικά, δε τη γλυτώνω την πρόκληση. Τουλάχιστον κατάφερα να κοιμηθω κανένα τετράωρο (μήπως είμαι αναίσθητη τελικά;), και τώρα περιμένω τον άντρα μου να σηκωθεί, ετοιμαστεί και να πάμε στο νοσοκομείο. Σα να έχω λίγα πονάκια, αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Μακάρι να πάνε όλα καλά!

Πήρα το τηλέφωνο της Μυρινας Αννας και Ελένης. Θα προσπαθήσω να σας στείλω μήνυμα όταν με το καλό θα κρατάω τη μπεμπούλα στην αγκαλιά μου!

Αγλαϊα σου εύχομαι καλή επιτυχία! Ολα να πάνε καλά και να έχεις μια ταχεία και εύκολη ανάρρωση!

Σε ποια άραγε θα δώσουμε τη σκυτάλη;

Φιλιά!

καλημερα εγκυουλες και στις 2 συντομα λεχωνουλες!!!!χιχχιχιιχ

Δεσποινακι και Αγλαια γερα με τσαμπουκα!!!!!ολα να πανε κατευχην ! με το καλο να κρατατε αγκαλιτσα τα μπεμπακια σας!! για να δουμε ποια θα κοψει πρωτη το νημα του τοκετου !!! ιχχιχιιχιχιχιχιχχι

εμεις παμε καλυτερα με την μυτουλα, με το μπανακι χτες ξεμπουκωσε λιγο αλλα εχουμε ενα παλιο βηχα!!! χτες μολις ηπιαμε ωραια και καλα το γαλα ... γκουχ γκουχ... βζιιιν ρουκετα ολο το γαλα ευτυχως στο πατωμα και λιγο στο σεντονι του κρεβατιου του. στενοχωρηθηκε ο καημενουλης αλλα πιστευω πιο πολυ επειδη λερωθηκε. αρχισαμε εισπονες αερολιν και ελπιζω αυτη η εξαρση βηχα να ειναι γιατι καθαριζει ο οργανισμος. η παιδιατρος στην Ευρωκλινικη που τον ειδε ειπε οτι δεν ειναι βηχας παραγωγικος ( ετσι λενε τον βηχα με φλεμματα στα ιατρικα μαλλον...)

κατα τα αλλα τουρμπο!!! η κοιλουμπα εχει γινει τουμπανο, που και που εχω κατι σφιξιματακια χαμηλα και κατι μικρα πονακια αλλα περιμενω την αλλη Δευτερα. η πλακα ειναι οτι θα εχουμε και τον μικρο μαζι στο γυναικολογο και λεμε με τον αντρα οτι αν κατσει καμια στραβη και μου σπασει τα νερα θα τρεχουμε μαιευτηριο μαζι με τον Σπυρουλα!!!! εγω θα παρω καλου κακου την βαλιτσουλα μου μαζι! ποτε δεν ξερεις!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!Τι κανετε κοριτσουμπες????

Δεσποινακι και Αγλαια ευχομαι ενα ομαλο τοκετο και συντομα να κρατατε τα μπεμπουλινια σας αγκαλια!!!!Περιμενουμε συντομα νεα σας!!!!

Εγω κοριτσακια εχω μια ανυσηχια γιατι απο χθες τον πρωι δεν ακουω τον μπεμπη.Περαν απο κατι μικρα χτυπηματακια που και που τιποτα αλλο.Τι γλυκα εφαγα μπας και αφυπνιστει αλλα τζαμπα.

Συμβαινει και σε σας?

q3Owp3.png

aijjp3.png

:idea: moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι :idea: 18/7 :idea:

:idea: mimika84 6/8 αγοράκι :idea: 23/7 :idea:

agtog 24/7 ή 6/8 ΙΑΣΩ κοριτσάκι

leta800 1-5/08 αγοράκι

ridi 3/8 κοριτσάκι

Despina80 6/8 κοριτσάκι

evri 10/8 αγοράκι

chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι

zipounaki 13/08

Greta 17/08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αγοράκι

ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι

aniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

eirinomama 20/8 αγοράκι

geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι

ARCHON 23/08 κοριτσάκι

afroad 24/8 κοριτσάκι

libero10 27/08 αγοράκι

Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣκοριτσάκι

ριτα79 30/8 (15 μερες νωρίτερα) κοριτσάκι

myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι

hara82 4/9 ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι

elisabeth 6/9 αγοράκι

Rodakinoula 6/9 αγοράκι

kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου)ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι

annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κοριτσάκι

angelikig 10/9 κοριτσάκι

Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

fairytale 30/9 αγοράκι

q3Owp3.png

aijjp3.png

Καλημέρα κοριτσακια μου.... Με ένα πόνο στη Δεσποινα και την Αγλαια με το καλο να πάρουν αγκαλια τα μωράκια τους...

Εγω έχω κατι πονακια αραιά και που αλλα όχι κατι σημαντικο....

Χαρα μην ανησυχείς τα καημενα δεν έχουν πλέον χώρο και κουνιουνται λιγότερο... Άλλες μέρες είναι ζωηρά αλλες όχι... Εσύ εχε το νου να τον καταλαβαίνεις πρωι μεσημέρι βράδυ....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημεραααα!!!!

Ωραια μερα σημερα ετσι;Ερχονται δυο νεα μωρακια!!!!

Κοριτσια,Αγλαια και Δεσποινα η Παναγια μαζι σας!!!!!!!Ολα να πανε κατ'ευχην!!!!!!

Περιμενουμε νεα!!!!

Εγω ανεβαινω παλι.Πηγα για τα τελευταια ψωνια για τη μπουμπου,εκανα και ενα shopping therapy στο χοντο για μενα ,πηρα και ενα καινουργιο μαγιω (τρομαρα μου χαχα) και νιωθω καλυτερα.Αυριο θα δουμε και τη μπεμπα μας.Αυτααα!!!

Ελενα περαστικα στο αγορακι σου το ομορφο!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα!!

Δέσποινα,Αγλαία ο Θεός μαζί σας!!!Με το καλό!

Από το πρωί έχω και εγώ πόνους,αλλά δεν ξέρω τι είναι!! Σαν πόνοι περιόδου,άλλωτε δυνατοί,άλλωτε ήπιοι...Για να δούμε!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα!

με το καλο ΑΓΛΑΙΑ Κ ΔΕΣΠΟΙΝΑ να παρετε τα αγγελουδια σας αγκαλιτσα!!!με εναν πονο να ευχηθω!

οι υπολοιπες φουσκιτσες τι κανετε????ολες καλα??οπως καταλαβατε ερχετε κ η σειρα μας σιγα σιγα!!!!!!λιγο υπομονη κ σε λιγες μερες θα κραταμε κι εμεις τα μωρακια μας αγκαλιτσα!!!!!!!

ΧΑΡΑ μην ανησυχεις για τον μικρουλη σου!κι εμενα μου ετυχε 2 μερες να ειναι πολυ ησυχος αλλα μετα πηρε φορα κ δε σταματαει!νομιζω συμβαινει σε πολλες κοπελες κ μην ξεχνας δεν εχει κ πολυ χωρο να γυρισει κ να κουνηθει!

ΕΛΕΝΑ περαστικα στο ζουζουνι σου!!!!

pysXp3.png

Καλημέρα!!

Δέσποινα,Αγλαία ο Θεός μαζί σας!!!Με το καλό!

Από το πρωί έχω και εγώ πόνους,αλλά δεν ξέρω τι είναι!! Σαν πόνοι περιόδου,άλλωτε δυνατοί,άλλωτε ήπιοι...Για να δούμε!

Ευριδικη μου αντε ερχεται η σειρα σου κοριτσακι μου!παρακολουθα τους κ ενημερωσε τον γιατρο σου αν ειναι πιο εντονοι κ πιο συχνοι!

pysXp3.png

Καλημερα κοιλουμπες!

Αγλαια κ Δεσποινα με το καλο να ερθουν τα μπεμπακια σας κ εσεις μ ενα πονο κοριτσια!

Με τοσες γεννες προσεχως εχω αρχισει κ ζηλευω νομιζω!ανυπομονω ειδικα τωρα που τα εχω ολα ετοιμα!!

Χαρα δεν ειναι τιποτα οντως κ εμενα την μια χοροπηδαει λες κ θα βγει νοιωθω κ την αλλη κοιμαται με τις ωρες!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Δέσποινα η ώρα η καλή!! Θα περιμένουμε νέα σου με ανυπομονησία!!

Αγλαϊα το ίδιο και για εσένα!! Η ώρα η καλή!! Δεν μας έγραψες σήμερα, υποθέτω ότι φύγατε κατ'ευθείαν για την κλινική!!

Όλα καλά εύχομαι και στα δύο κορίτσια, αλλά και σε όποια άλλη ενδέχεται να μας κάνει καμιά έκπληξη σήμερα!! ;) Εύρι λες να είσαι εσύ;;

Χαρά συμφωνώ κι εγώ με τα κορίτσια, το έχω διαβάσει βασικά κιόλας στην βίβλο της εγκυμοσύνης :cool: ότι πλέον δεν το νοιώθεις το ίδιο έντονα το μωράκι ακριβώς όπως λένε και τα κορίτσια επειδή δεν έχει χώρο! Να σου πω την αλήθεια εμένα πάντα ήτανε ήσυχη, ποτέ δεν την ένοιωθα πολύ, κυρίως όταν είμαι χαλαρή και ήρεμη στο κρεββάτι ή στον καναπέ! :cool:

Έλενα κοπελάρα τί σου έτυχε κι εσένα ετοιμόγενη γυναίκα;; Περαστικά εύχομαι στον Σπύρουλα!! Εντάξει ο άντρας σου είναι περίπτωση που βοηθάει, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς ιδιαίτερα, εύχομαι βέβαια να μην σου τύχουν όλα μαζί έτσι όπως λες, γιατί σίγουρα θα είναι δύσκολο! :rolleyes:

Εμείς εδώ τα ίδια.. Σε λίγο θα ξαναπιάσω το σίδερο.. Ατέλειωτα είναι αυτά τα πληντύρια!! Και κάτι μου λέει ότι πρέπει να συνηθίζω, γιατί στο εξής κάπως έτσι θα είναι!! :tongue:

Το μενού σήμερα έχει μπιφτέκια στον φούρνο με ψητά λαχανικά!! :D

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...