Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μπαίνετε και εσείς απ' το πρωί για να δείτε τη χοριακη της @Eternity?Αλήθεια,ούτε δικιά μου να ήτανε,έχω τρομερή αγωνία 

Ναι ρε κορίτσια και εγώ μπαίνω μήπως και έχει γράψει κάτι η κοπέλα. Εύχομαι να πάρουμε καλά νέα. 🤞🏻

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Τα πλένεις κανονικά με απορρυπαντικό πιάτων, υπάρχουν βέβαια και μερικά για μωρά, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα, εμείς κανονικό χρησιμοποιούσαμε τον περισσότερο καιρό. Ξέρεις στο πρώτο μωρό παίρνεις ό,τι υπάρχει για μωρά, σιγά σιγά χαλαρώνεις!

Πάντως, δεν μπορεί, κάποιος με έχει καταραστεί... Δεν έχω πει ποτέ αυτήν την κουβέντα, αλλά πλέον δεν ξέρω τί άλλο να πω... Η μεγάλη μου άρχισε να λέει ότι την πονάει ο λαιμός της... Ακούγεται και λίγο πως να πω... σαν τους "χειμερινούς κολυμβητές" (λίγο όμως)... Κοίταξα, έχει άσπρα στίγματα στις αμυγδαλές! Τώρα ελπίζω να μην τα είχα πάρει χαμπάρι νωρίτερα και να υπήρχαν μετά την ίωση. Αν τώρα αρχίζουν ζήτω που καήκαμε... Ο άνδρας μου είναι ικανός να ψήνεται το παιδί με πυρετό και να μη το καταλάβει... Θα πρέπει να παίρνω από το μαιευτήριο και να δίνω οδηγίες θερμομέτρησης... Αφήστε που θα τα έχει πιο πολύ η πεθερά μου (ξέρετε στη μία ώρα του παιδιού δεν του είχε πέσει ο πυρετός, έκλαιγε και ήθελε σιρόπι, του έδωσα πάλι λίγο....). Με τιμωρεί ο θεός που θέλω να τα ελέγχω όλα...

Αλλά ας μην προλαμβάνω.... Ας ελπίσουμε ότι δεν θα κάνει πυρετό...

Μα θα με τρελάνουν αυτά τα παιδάκια φέτος το καλοκαίρι;

Ταμένο μου τό' χαν;

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα πλένεις κανονικά με απορρυπαντικό πιάτων, υπάρχουν βέβαια και μερικά για μωρά, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα, εμείς κανονικό χρησιμοποιούσαμε τον περισσότερο καιρό. Ξέρεις στο πρώτο μωρό παίρνεις ό,τι υπάρχει για μωρά, σιγά σιγά χαλαρώνεις!

Πάντως, δεν μπορεί, κάποιος με έχει καταραστεί... Δεν έχω πει ποτέ αυτήν την κουβέντα, αλλά πλέον δεν ξέρω τί άλλο να πω... Η μεγάλη μου άρχισε να λέει ότι την πονάει ο λαιμός της... Ακούγεται και λίγο πως να πω... σαν τους "χειμερινούς κολυμβητές" (λίγο όμως)... Κοίταξα, έχει άσπρα στίγματα στις αμυγδαλές! Τώρα ελπίζω να μην τα είχα πάρει χαμπάρι νωρίτερα και να υπήρχαν μετά την ίωση. Αν τώρα αρχίζουν ζήτω που καήκαμε... Ο άνδρας μου είναι ικανός να ψήνεται το παιδί με πυρετό και να μη το καταλάβει... Θα πρέπει να παίρνω από το μαιευτήριο και να δίνω οδηγίες θερμομέτρησης... Αφήστε που θα τα έχει πιο πολύ η πεθερά μου (ξέρετε στη μία ώρα του παιδιού δεν του είχε πέσει ο πυρετός, έκλαιγε και ήθελε σιρόπι, του έδωσα πάλι λίγο....). Με τιμωρεί ο θεός που θέλω να τα ελέγχω όλα...

Αλλά ας μην προλαμβάνω.... Ας ελπίσουμε ότι δεν θα κάνει πυρετό...

Μα θα με τρελάνουν αυτά τα παιδάκια φέτος το καλοκαίρι;

Ταμένο μου τό' χαν;

Σ ευχαριστω παααααααρα πολυ!!:-)

Πω πω εγω μονη ειμαι ολη μερα κ παλι ολο δεν την παλευω κ τετοια.το να εισαι εγκυος κ να

εχεις αλλο ενα η δυο αυτη τη στιγμη μου φαινεται βουνο.δεν ξερω πως τα καταφερνεις.χαρα στο κουραγιο σου.Αλλα προσπαθησε να ηρεμησεις λιγο πολυ αγχωμενη μου φαινεσαι δεν ξερω..ολα θα πανε καλα δεν ειναι μονο λογια.θα το δεις!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αγλαια αντε εφτασε κια για εσενα η μεγαλη μερα!!

Δεσποινα ελπιζω να μην ταλαιπωρεισαι αλλο και να κρατας την κορουλα σου αγκαλιά!

Εγω πηγα στο γιατρο, η πιεση λεει δεν ειναι απο το χαπι , να την παρακολουθω κια βλέπουμε. τεταρτη ή πεμπτη θα κανω nst και θα ξανασυζητησουμε για την ημερομηνια. οτι επιχειρηματα και να εθεσα δεν επεισα κανεναν. Μονη μου τα ελεγα μονη μου τα ακουγα. Προφανως η ψυχολογια της εγκυου δεν μετραει καθολου!Πραγματικα δεν ειμαι καθολου καλα, εχω κουραστει παρα πολύ και δεν εχω αλλη υπομονη, αλλα ποιος να με ακουσει εμενα!Εχω και τον αντρα μου να μου λεει οτι προκαλώ τις συσπασεις και την πιεση απο το μυαλο μου!!!ε με εχουν πιάσει τα κλαμματα απο εκεινη την ωρα και δεν μπορω να ηρεμησω! Πιθανόν ακουγομαι παραλογη αλλα εχω κουραστει πολύ!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ!

Ενω το βράδυ και το πρωί ίσως να είχα κάτι πονάκια τώρα πια δεν έχω τίποτα. Μάλιστα έκανα και τη βολτούλα μου μαζί με τον άντρα μου για καμιά ωρίτσα. Αν δεν ήταν οι διαρροές που συνεχίζονται, σίγουρα δε θα φανταζόμουν πως αύριο θα είναι η μέρα της μικρής! Τι να πω, τελικά τη πρόκληση δε την γλυτώνω. Το αβέβαιο είναι άμα θα πιάσει και αυτη!

Αγλαϊα μου φαίνεται εσύ πιο γρήγορα θα τελειώσεις και θα κρατάς την κορούλα σου αγκαλιά! Πώς είναι η κορούλα σου; Ανέβασε πυρετό; Τι λέω τώρα, αλλά θα μπορούσε να τη δει γιατρός άμα είναι τίποτα να το προλάβετε; Είχες που είχες τη γέννα, σίγουρα οι ιώσεις δε σας χρειάζονται! Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Ισως τους φωτίσει ο Θεος και οι δικοί σου για μια φορά θα σε εκπλήσουν ευχάριστα! Και εγώ θα σε σκέφτομαι, να μας πάνε όλα καλά και σύντομα να κρατάμε τις κορούλες μας αγκαλιά!

Καλά, γράφουν αυτοί οι άνδρες μας!

Ο δικός μου ήταν πεπεισμένες ότι δεν καταφέρνω να γεννήσω (είπαμε 41 εβδομάδες το προηγούμενο μωρό, μετά καισαρική), γιατί φοβάμαι τόσο πολύ τον τοκετό που αναστέλλω τη διαδικασία... Δυστυχώς του είπε μετά κάτι τέτοιο και ο γιατρός μου (άνδρας γάρ). Και ενώ ο κόσμος χάνεται σήμερα κι εγώ τα έχω παίξει, κάνουμε καβγάδες για τον καθαρισμό της πολυκατοικίας (έχει διαφορές με τους άλλους και έχουμε τη διαχείριση...) Τί να σας πω, ό,τι και να λέμε, δεν θα κόψουν, ούτε θα ράψουν εκείνους...

Μίλησα με τον αναισθησιολόγο, λίγο παππούς μου φάνηκε, τι μπορώ να κάνω, θα πάω και ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Το άλλο με την πεθερά το ξέρατε; Μαγειρεύω το φαγητό για αύριο, έχω βάλει ένα τελευταίο πλυντήριο, για να μην μείνουν μαζεμένα, πλένω πιάτα και ξεκαθαρίζω διάφορα για πέταμα από το ψυγείο, η μικρή έσπασε μια γυάλα και μαζεύω γυαλιά και η πεθερά παίρνει τηλέφωνο, γιατί δεν ήλθε στα γενέθλια της μικρής, γιατί ήταν στο εξοχικό, να έρθει, τώρα το βράδυ, μετά τα ψώνια στο σούπερμάρκετ ΕΠΙΣΚΕΨΗ!!!!!!!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Ελένη, με όλα αυτά που συμβαίνουν, δε σου ευχηθηκα περαστικά στο Σπυράκο. Εύχομαι να μη πονάει πολύ το καημενούλη. Δυστυχώς και τα χτυπήματα μέσα στο πρόγραμμα είναι! Και πάλι περαστικά σας.

Ρίτα και Λιμπερο (αν δε κάνω λάθος) διάβαζα το facebook και εσείς έχετε τα προβληματάκια σας. Εύχομαι όλα να είναι περαστικά. Τελικά και εγώ που βιαζόμουν, τώρα που πλησιάζει η ώρα λίγο στενοχωριέμαι που δε πήρε όλο το μήνα της!

Τανια και σε σένα εύχομαι καλά αποτελέσματα στο γιατρό. Αμαν, τι μας έχει πιάσει όλες, μου φαίνεται όλα τα πιθανά σενάρια εγκυμοσύνης θα συμβούν στο φόρουμ μας!

Δέσποινα, μαζί θα γεννάμε αύριο!!!!

Μου είπαν να πάω κατά τις 11, οπότε αν γίνει όπως την προηγούμενη φορά με είχαν βγάλει κατά τις δύο παρά από το χειρουργείο, μετά στην ανάνηψη, κατά τις 17:00-17:30 με είχαν πάει στο δωμάτιο....

Για την μεγάλη μου δεν ξέρουμε αν είναι κατάλοιπο της προηγούμενης ίωσης ή αν είναι κάτι καινούργιο. Πήρα την παιδίατρο μήπως έπαιρνε (για μια φορά επιτέλους) αντιβίωση να είμαστε σίγουροι, αλλά είπε όχι, να την παρακολουθούμε (ποιος ακριβώς θα ήθελα να ξέρω) και να την πάρω να της πω (από το μαιευτήριο) αν προκύψει κάτι.... Μου είπε να την πάρω να της πως για το πως θα πάει η γέννα...

a0Nsp3.png

Αγλαϊα μάλλον δεν είναι ο μήνας σου αυτος! Οπως θα έλεγε και η μάνα μου, πριν πάς απο το νοσοκομείο δε πας να κάνεις καμιά προσευχη!

Για τον αναισθησιολογο, αφού εσύ πληρώνεις,, δε μπορείς να επιλέψεις κάποιο άλλο; Τελικά πως θα πας, ολική ή επισκληρίδιο, ή το αφήνεις για έκπληξη;

Πραγματικά σου εύχομαι αύριο να φτιάξουν όλα δια μαγείας και η τρίτη σου κορούλα να φέρει την ισορροπία στο σπίτι σας!

Ναι, αλλά κάποιος πρέπει να μου προτείνει αναισθησιολόγο... Οπότε θεωρώ ότι εμπιστεύομαι την κρίση του γυναικολόγου μου που μου προτείνει αυτόν και ο θεός βοηθός (είδατε στα δύσκολα, πόσο συχνά τον αναφέρουμε; ). Α! πάω με γενική αναισθησία, φοβάμαι περισσότερο την επισκληρίδιο...

Και τώρα όπως έλεγε η καθηγήτρια των γερμανικών μου είναι η ώρα να βάλουμε μπροστά μας μια πράσινη γλάστρα και να μην κάνουμε τίποτα άλλο από το να την κοιτάμε χωρίς να σκεφτόμαστε....

Οπότε θα δω όλες τις σειρές που έχει σήμερα η tv, κρίμα που δεν έχω κρατήσει κανένα επεισόδιο από καμιά καλή σειρά.

Τις προάλλες που αγχώθηκα είδα στο webtv του mega τα τελευταία επεισόδια από τους "τέσσερις", αν κάποια ενδιαφέρεται: http://www.megatv.com/classics.asp?catid=23984&subid=2&pubid=27512209&mmid=385215

Παίζει ένας τραγουδιστής επίσης, που τραγουδάει στα ελληνικά το baciami ancora:

Πάω να τελειώσω τις δουλειές, να βάλουμε τα μικρά για ύπνο (+καψόνια) και μετά αποβλάκωση....

a0Nsp3.png

φιλενάδες κρατήστε αυτό από μένα, μη βιάζεστε, οι στιγμές που περνούν δε ξαναέρχονται πίσω, να απολαμβάνετε και τα δύσκολα όσο και τα εύκολα!

να χουμε καλές γέννες και ν απολαύσουμε αυτό το ταξίδι όπως του αρμόζει έως το τέλος....

Διαφημίσεις

Πανικος στο foroum!!ο χαμος!!σε λιγο καιρο θα γελαμε νομιζω με αυτα που γραφουμε!!εγω μολις καθησα τελειωσα νομιζω τα παντα..μικροδουλειες εχουν μεινει!Αννα εχεις απολυτο δικιο.συμφωνω 100% μαζι σου.εγω οταν αγχωνομαι το σκεφτομαι συνεχεια αυτο!!

Σας αφηνω γιατι ξεκινησε η σειρα που παρακολουθω!!

Φιλια

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Το τελευταίο με τον σύζυγο το ξέρετε; Μόλις βάλαμε τα παιδιά για ύπνο, τηλεφωνήθηκε με ένα φίλο του που ήρθε χθες από το εξωτερικό (μένει δίπλα μας σχεδόν) και τώρα βγήκε να πάει να τον δει.... Τουλάχιστον είμαστε σίγουροι ότι είναι γιος της μαμάς του (παραπάνω παραθέτω το τελευταίο της πεθεράς).

Γι' αυτό χαρείτε το τώρα που είναι το πρώτο, γιατί έρχονται και τα επόμενα.... Μην διστάσετε να ζητήσετε ό,τι θέλετε, τώρα είναι η ώρα (ακούστε και μένα την παλιά)...

a0Nsp3.png

Δεσποινα και Αγλαια!!! ευχομαι αυριο ολα να πανε καλα για σας και τα μπεμπακια σας!!! Ευχομαι να τα κρατησετε γερα στην αγκαλια σας και ολα τα δυσκολα ναξεχαστουν!!! περιμενουμε αυριο νεα σας......Φιλια πολλα!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Κοριτσια τα δικα μου νεα...

Εγω οχι δεν γενναω ακομα!!! ειναι νωρις για μενα αλλωστε...

ζοριζομαι ομως παρα πολυ! τα ποδια μου απο το γονατο και κατω δεν τα νιωθω (λογω κιλων προφανως) και με ζοριζει πολυ η μπεμπα στο διαφραγμα και οταν ειμαι ξαπλωμενη ανασκελα δεν μπορω να αναπνευσω!!! νιωθω οτι θα σκασω! Ειμαι απελπισμενη με το σωμα μου, συνεχεια πειναω και με εχει πιασει αγχος πως θα αδυνατισω μετα την γεννα-θηλασμο..

Σημερα πηγα για εξετασεις. Μενουν οι τελευταιες τον Αυγουστο πριν τη γεννα. Πηρα και ρουχαλακια για την εξοδο απο το μαιευτηριο! θα σας βαλω φωτο να τα δειτε. Πηρα και κατι δωρακια που πρεπει να στειλω Αθηνα σε κατι φιλους. Εγω δεν εχω κανει τιποτα ακομα με την βαλιτσα!!! αυριο πρεπει να ξεκινησω ομως γιατι περνανε οι μερες. Η μαμα μου λεει εχω καιρο σχεδον ενα μηνα και της λεω ναι τελευταια στιγμη να τρεχω και αν τυχει κατι νωριτερα? στις 28 αλλαζω μηνα.......

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Δέσποινα σου εύχομαι να ξεκινήσουν σήμερα οι πόνοι και να πας όλο χαρά στο νοσοκομείο για να φέρεις στον κόσμο το μωράκι σου. Αν πάλι πας για πρόκληση αύριο το πρωί, εύχομαι να πάνε όλα καλά και μετά από λίγες ώρες να την κρατάς στην αγκαλιά σου.

Αγλαία να σου ευχηθώ και εσένα να πάνε όλα καλά. Με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου. Ξέρω οτι δεν θα μπορείς να κοιμηθείς από την αγωνία σου, αλλά θα έλεγα να το προσπαθήσεις και να ηρεμήσεις γιατί σε περιμένει μεγάλη μέρα αύριο.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...