Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μπαίνετε και εσείς απ' το πρωί για να δείτε τη χοριακη της @Eternity?Αλήθεια,ούτε δικιά μου να ήτανε,έχω τρομερή αγωνία 

Ναι ρε κορίτσια και εγώ μπαίνω μήπως και έχει γράψει κάτι η κοπέλα. Εύχομαι να πάρουμε καλά νέα. 🤞🏻

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πω πω χαμός στο καφέ!!!!

Μιμίκα να σου ζήσει ο μικρός σου. Να είναι πάντα γερός και καλότυχος! Μπράβο για το θηλασμό. Είναι κάτι το μοναδικό τόσο για το μωρό αλλά και για εσένα. Περιμένουμε νέα σου όταν με το καλό βγεις.

Δέσποινα υπομονή, αφού σπάσανε τα νερά δεν θα αργήσεις να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά. Είδες που ανυπομονούσες και νόμιζες οτι θα περάσεις τις 40 εβδομάδες? Η μικρή έχει άλλα σχέδια. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Περιμένουμε και δικά σου νέα.

Αγλαία κανένα νέο από τον γιατρό? Προσπάθησε να ηρεμήσεις λίγο, θα συμφωνήσω με τα κορίτσια, δεν μπορούν όλα να περνάνε από το χέρι μας και να γίνονται όπως εμείς θέλουμε. Κοίτα να είσαι εσύ καλά. Πρέπει να έχεις καλή ψυχολογία! Ο βήχας πως πάει? Αν και καθυστερημένα να χαίρεσαι την κόρη σου, να τα εκατοστίσει!!

Άννα μεγαλούτσικο το μωρό σου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να φτάσατε μέχρι της 05/08. Καλό είναι να εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια.

Chiqui πως είναι ο μικρός σου? Πρέπει να τρόμαξες πολύ. Περαστικά!!

Taniabell είσαι καλύτερα τώρα που τα σταμάτησες τα yutopar? Μήπως πρέπει να ενημερώσεις τον γιατρό σου?

Άννια κάλλιο αργά παρά ποτέ. Χρόνια πολλά, να τα εκατοστίσεις και με το καλό το μωράκι σου!

Ουφ κοριτσια μου καλησπερα απο το πρωι εκανα δουλιτσες κια τωρα εβαλα να φαω επιτελους γαυρο με πατατουλες...Πολυ ζεστη παλι σημερα γμτ και το βραδυ δεν πολυκοιμηθηκα καλα ζεσταινομουν ηταν και ο μικρος ανησυχος(σιγα το νεο:tongue:)το πρωι στις 6με επιασε μια δυνατη συσπαση για 5λεπτα χαμηλα δεξια και δεν μπορουσα ουτε να κουνηθω ευτυχως περασε και δεν με ξαναπιασε ειναι νωρις ακομα ας κατσει αλλες 3βδομαδες το λιγοτερο μεσα..Κατα τα αλλα ολα οκ,μου εστειλε μηνυμα η μιμικα ολα καλα ο μικρος 2850γεννηθηκε το αντρακι της και καταξανθος απο οτι μου εγραφε..

Δεσποινα στον γιο μου σπασανε τα νερα στις 12το βραδυ και πονακια μικρα με πιασανε 8,30το πρωι αλλα με κρατησανε στο μαιευτηριο δεν με ξαναστειλανε σπιτι...Βεβαια αλλο ελλαδα αλλο αγγλια...Αυτα απο μενα φιλιααααα

:-D

Κοριτσαρες μου τι κάνετε;;;; Εμείς μόλις φγαμε ψαράκια με πατατουλες... Και τώρα λέω να κοιμηθω... Δεσποινακι μην ακούς εσυ... Εύχομαι ολα να πανε καλα..

Μιμικα φιλια στον παιδαρο και δυναμικά με τον θηλασμο....

Αναστασία θα έχουμε χρόνο τον πρώτο καιρο να μπαίνουμε γιατι θα κοιμούνται... Μετα είναι το δύσκολο...

Αγλαια κανένα νέο;;;;

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Πήρα πάλι τηλέφωνο, η μαία δεν έχει πάει ακόμα, η κοπέλα από τη ρεσεψιόν είπε ότι υπήρχε πολύ δουλειά, αλλά θα με πάρει (πιστεύω ότι δεν του το είπε... θα περιμένω τη μαία...)

Δέσποινα, σε σκέφτομαι πολύ, κουράγιο!

a0Nsp3.png

δεσποινακι εγω εκανα καισαρικη αναγκαστικά λόγω προηγηθήσας στο δεύτερο παιδί, παρόλο που έσπασαν τα νερά και γεννιόταν φυσιολογικά δε το πήραμε το ρίσκο. μπορει να μην έχεις ολική ρήξη υμένα για αυτό να μη προχωράει γρήγορα ο τοκετός.

όπως και να χει με το καλό να ναι!

Μίλησα με τον γιατρό, θεωρεί ότι πρέπει να πάμε αύριο. Ως γυναικολόγος αυτή είναι η απόφασή του. Επέμεινα να μιλήσω με αναισθησιολόγο από σήμερα. Του είπα ότι θα προτιμούσα να επιλέξουμε αναισθησιολόγο από το να δούμε ποιος θα είναι αύριο εκεί. Θα πληρώσω δηλ. έξτρα τον/την αναισθησιολόγο (έτσι είχα κάνει και την προηγούμενη φορά...). Το ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται παράλογο σε ιδιωτικό να κανονίζεις και έξτρα για αναισθησιολόγο, αλλά θα με καθησυχάσει πολύ αυτό... Οπότε τώρα απλά περιμένω να τα κανονίσουν όλα και θα με πάρει η μαία τηλέφωνο για να μου πει λεπτομέρειες και για τον αναισθησιολόγο και για την ώρα αύριο... (το πρωί έχει ιατρείο νομίζω, οπότε από τη μία και μετά φαντάζομαι θα με πάρει....)

Κορίτσια, γεννάμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a0Nsp3.png

Δεσποινάκι πως πάει? Να είσαι ήρεμη,όσο γίνεται βέβαια? Είναι κοντά το νοσοκομείο από το σπίτι σας?

Άντε βρε κορίτσια μ'εχει πιάσει και μένα ανυπομονησία από τη μια αλλά από την άλλη φοβάμαι κιολας..

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Αγλαια και συ?!?!? αντε με το καλο κοριτσιααααααα!!!! γιουχου μπηκαμε στην τελικη ευθεια!!!

εγω γιατρο εχω την Δευτερα ...αντε να δουμε τι θα πει και κυριως τι θα κανει σε αυτη την φανννννννταστικη εξεταση χεριου!!!

ο Σπυρακος παει καλυτερα με την μυτουλα του αν και χτες το βραδυ εβγαλε λιγο αιμα και το αριστερο ρουθουνακι αλλα βαζουμε την κρεμα που μας ειπε ο γιατρος και το βραδυ προ υπνου λιγη βαζελινη στην ακρη στα ρουθουνακια για να διατηρουνται μαλακα. δεν εχω τολμησει να τον καθαρισω απο τα λιγα αιματακια του καυτηριασμου ακομα γιατι μου ειπε και ο γιατρος να μην ενοχλησουμε την μυτουλα για κανα 2 μερες. ευτυχως μας περασε η ιωσουλα γιατι τον λυπαται η ψυχη μου το μαναρι μου να εχει και μυτουλα και πυρετο.

suU8p3.png

vdz8p3.png

Ευχαριστώ πολύ κoριτσάκια!

Evri κοντεύεις κι εσύ, μην ανησυχείς όλες μαζί φοβόμαστε, μετά μας περνάει!

Chiqui, το λυπάμαι κι εγώ το μικρούλι σου (κι εσένα βέβαια που λαχταράς έτσι μέρες που είναι...). Περαστικά σας! Εσύ ελπίζω να αργήσεις λίγο, να γίνει καλά ο μικρός σου μην έχεις και τέτοιες έννοιες...

a0Nsp3.png

Τι έγινε βρε κοριτσια?????Η μια μετα την άλλη δεν σας προλαβαίνουμε πια:P

Αγλαια μου όλα να πανε καλα εύχομαι και να πάρεις χωρίς ταλαιπωρία αγκαλιά το ζουζουνι σου!

Δέσποινα τίποτα ακομη?Σου βγάζω το καπέλο με την ψυχραιμία σου. Εγω θα τα είχα παίξει απο το άγχος μου:P

q3Owp3.png

aijjp3.png

Τελος το σιδερωμα τελος κ οι βαλιτσες..Καλε τι γινετε?δεν προλαβαινουμε να κανουμε μια δουλεια κ τσουπ κ αλλο μωρακι ερχεται..

Αγλαια με το καλο!

Chiqui περαστικα σας να μην ταλαιπωρειται το μωρο πανω απ ολα.

Κοριτσια να ρωτησω:Τα μπιμπερο κ τις πιπιλες με τι πρεπει να τα πλυνουμε πριν τα αποστειρωσουμε?δηλ κανει το fairy ας πουμε?η θελει κατι αλλο?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...