Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Lila86 είπε:

Μα καλά κι αυτή δεν μπορεί να πάει λίγο νωρίτερα; Επειγομαστε μανδαμ!!!

Εγω στη 3η χοριακη ήμουν σε φάση τι ώρα θα με πάρετε; Δεν σας πιέζω αλλά θέλω να ξέρω ώρα!!! 😂

Ξεκάθαρα θα ήμουν έτσι και μετά από 1 ώρα πάλι τηλέφωνο για το αν ειχατε κάποια ενημέρωση. Τι εννοείτε πως δεν ειχατε; Σε αυτα είμαι πολύ καλή, εμένα να βάζετε 😂

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Ριτάκι μου ευτυχώς ήταν περαστικό ελπίζω απο δω και πέρα να μην έχεις άλλε περιπέτειες!!!

Κοριτσάκια θα σας αφήσω για λίγο πάω να κάνω τα γεμιστά μου τώρα που είναι νωρίς και θα ξαναμπώ πιο μετά !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με το καλό Δέσποινα (τελικά όλες θα με περάσετε; δεν με πειράζει καθόλου, περιμένω κι άλλο ευχαρίστως!). Μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε! Αν ανησυχήσεις, απλά πρήξε τους, πάρε τηλέφωνα, πήγαινε στο νοσοκομείο... Γεννάς! Όλα τα δικαιούσαι!!!

Ρίτα, ελπίζω να είσα ολόκαλα τώρα και να είναι όλα περαστικά!

Εγώ άφησα μήνυμα στη γραμματέα από το πρωί και περιμένω να με πάρει... Αν δεν με πάρει θα ξαναπάρω κατά τις 14:30 που πάει η μαία του να μιλήσω σε αυτήν. Δεν παίρνω στο κινητό, το φυλάω για πραγματικά επείγουσες περιπτώσεις.

Η μαμά μου θύμωσε λίγο γιατί έχω νεύρα και μιλάω απότομα... Τί να σας πω, η μόνη που με δικαιολογεί είμαι εγώ (και η αδελφή μου μάλλον). Όλοι οι άλλοι απαιτούν να συμπεριφέρομαι άψογα και να ανταποκρίνομαι σε όλα (ο καθένας έχει τα δικά του ελάχιστα σε διαφορετικό τομέα, τα παιδιά να σηκώνομαι χίλιες φορές το βράδυ μέχρι να κοιμηθούν για νερό, φιλί, κουρτίνα, σεντόνι, άλλη πάνα και ό,τι μπορούν να εφεύρουν, ο άνδρας μου να μην γκρινιάζω και να ανταπεξέρχομαι ως συνήθως, χωρίς να απαιτώ και να πρήζω, η μάνα μου να φέρομαι χαρούμενα και να μην φωνάζω και να μην εκνευρίζομαι με το παραμικρό). Κι εγώ έχω να κοιμηθώ κανονικά τρεις νύχτες τώρα και έχω πεθάνει από το άγχος μου. Αφήστε που πρέπει να κανονίσω και τι θα γίνει όταν λείπω (να πείσω την πεθερά μου να μην βάλουν σε καμία περίπτωση τα παιδιά στο αυτοκίνητο, χωρίς καθισματάκια, γιατί ο πεθερός μου είναι 77 και φοβάμαι όταν οδηγεί, να μην τα αφήνει βρεγμένα όταν χαζολογούν, να προσέχουν τα ρεύματα όταν κοιμούνται, να, να, να, να). Είπαμε control freak!

a0Nsp3.png

:idea: moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι :idea: 18/7 :idea:

:idea: mimika84 6/8 αγοράκι :idea: 22/7 :idea:

agtog 24/7 ή 6/8 ΙΑΣΩ κοριτσάκι

leta800 1-5/08 αγοράκι

ridi 3/8 κοριτσάκι

Despina80 6/8 κοριτσάκι

evri 10/8 αγοράκι

chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι

zipounaki 13/08

Greta 17/08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αγοράκι

ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι

aniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

eirinomama 20/8 αγοράκι

geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι

ARCHON 23/08 κοριτσάκι

afroad 24/8 κοριτσάκι

libero10 27/08 αγοράκι

Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣκοριτσάκι

ριτα79 30/8 (15 μερες νωρίτερα) κοριτσάκι

myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι

elisabeth 6/9 αγοράκι

Rodakinoula 6/9 αγοράκι

kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου)ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι

annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κοριτσάκι

angelikig 10/9 κοριτσάκι

Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

hara82 20/9 (αρχες Σεμπτέμβρη) ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι

fairytale 30/9 αγοράκι

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλημερα κοριτσια!!πω πω καθε μερα κ απο μια γεννα θα εχουμε??Δεσποινα με το καλο το μωρακι σου κ μ εναν πονο!!Αντε να δουμε ποια ειναι η επομενη..

Παω να μαγειρεψω τωρα προβλεπεται ζεστη κ σημερα!!και εγω γεμιστα θα κανω!!μ'αρεσουν πολυ!!

Καλη συνεχεια κοριτσια..

Να ρωτησω κ κατι αν δηλ κανεις δουλειες κ κουραζεσαι μπορει να σου σπασουν τα νερα??

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Άννα mea culpa το 23/7 :tongue: τις μέρες και τα αυγά και τα πασχάλια έχω μπερδέψει!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Δέσποινα μου η ώρα η καλή!! Όλα καλά θα πάνε!!! Περιμένουμε νεότερα!!! :D

Έλενα λες;; Από τη μία κι εγώ θα ήθελα να γεννήσω νωρίτερα, εκεί δηλαδή μέσα Αυγούστου, από την άλλη όμως όσο πλησιάζει η ώρα τόσο δεν αισθάνομαι έτοιμη, και λέω άστην να έρθει όποτε είναι η ώρα της!!! :rolleyes:

Τάνια λες να είσαι η επόμενη;; :D

Ροδακινούλα τέλεια τα γεμιστά!!!! Τρελένομαι!! :D

Αγλαϊα δεν μπορείς να ελέγξεις τα πάντα! Κάποια στιγμή θα γίνει και κάτι με άλλον τρόπο από τον δικό σου (και ίσως και με λάθος τρόπο) :rolleyes: αλλά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, και δεν πρέπει να το φέρεις τόσο βαρέως! Παίξε λίγο τον Κινέζο και κοίτα για λίγο και τον εαυτό σου!! Δηλαδή όταν θα είναι στην εφηβεία τα κορίτσια, ή πόσο μάλλον όταν φύγουν εντελώς για να σπουδάσουν, τότε τί θα κάνεις; Θα τρελένεσαι; Κάνε εσύ αυτό που θεωρείς σωστό, αλλά για το τί κάνουν οι άλλοι δεν έχεις και πολλές επιλογές δυστυχώς.. :|

Γρκέτα κι εσύ γεμιστά!!! Α αύριο θα κάνω κι εγώ, τέλος!! :D Για σήμερα έχει φασολάκια!! :tongue:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Κορίτσια σκέφτομαι ότι μετά που θα έρθουν τα μωράκια θα χαθούμε.. Θα έχουμε τον χρόνο να καθόμαστε στον Η/Υ;; :confused:

Πάω να βάλω πληντύριο δικά μας και να συνεχίσω το σιδέρωμα στης μικρής τα ρουχαλάκια!! Έχω ακόμα 2 πληντύρια να βάλω με τα μωρουδιακά σίγουρα!! :cool: Θέλω μες την εβδομάδα να τελειώσω με όλα, ώστε μετά να κάτσω να χαλαρώσω και να την περιμένω να έρθει!! :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

εχω νεα απο την μιμικα!!!! την πηρα τηλ!!!

λοιπον γεννησε με φυσιολογικο τοκετο στο Αλεξανδρα, πηγε την Κυριακη στις 6 οπως μας ειχε γραψει αλλα δεν ειχε διαστολη πανω απο 2 για αρκετη ωρα, εκανε υπομονη και τελικα γεννησε με φυσιολογικο το απογευμα. εχει ξεκινησει φανατικα τον θηλασμο και για καλη της τυχη ειχε την θεα, ανεπαναληπτη μαια Περμα!!! αυτη την γυναικα την αγαπω!! την ειχα αποκλειστικη μαια και με βοηθησε να ξεκινησω τον θηλασμο με τον Σπυρακο!

Εχετε πολλα πολλα φιλακια απο την Δημητρουλα και υποσχεται οτι θα βαλει φωτο του παιδαρου στο γκρουπακι μας. ειπε θα προσπαθησει να απαντησει σε ολα τα μηνυμα που της στειλαμε!

suU8p3.png

vdz8p3.png

12... κι ούτε ένα τηλεφώνημα....

Θα μου σπάσουν τα νεύρα σήμερα....

Εμάς μας έχει κάνει από χθες ντολμαδάκια η μαμά!

Κανονικά πρέπει να κανονίσω τα φαγητά για τις επόμενες μέρες, αλλά δεν μπορώ να ησυχάσω... Έχω βάλει τελικά λίγο κιμά σε μερίδες και έβαλα και από τις φακές που είχαμε Myrina. Το εύκολο φαγητό όταν λείπω είναι τα γιουβαρλάκια, τρελλαίνονται, αλλά έκανα χθες και έχουμε και για σήμερα. Σήμερα πρέπει να μαγειρέψω για αύριο, αν είναι να φύγω, ίσως τους κάνω γιουβαρλάκια πάλι, αλλά με κιμά κοτόπουλο. Να φτάσει για δυο μέρες, μετά θα έχουν της κατάψυξης.... Η μεγάλη μου τρώει και αν κάνει κάτι η μαμά μου, η μικρή που ήταν παλιά πιο ανοιχτή, τώρα κάνει νάζια με το φαγητό....

Θα σας πρήξω κι εσάς (πρώτη φορά να 'τανε, ε; )

Μακάρι να γεννήσει γρήγορα η Δεσποινούλα να μην αγχώνεται με τα της Αγγλίας...

a0Nsp3.png

και συμπληρώνω το μήνυμα της έλενας...

είναι ξετρελαμένη η μιμίκα με το γιόκα της που είναι κούκλος, κατάξανθος και γαλανομάτης!!!!!!!!!

με το καλό και οι επόμενες!!!!!!

Διαφημίσεις

ναι αγλαία συμφωνώ άσε τα νεύρα προς το παρόν στην άκρη και δες τι γίνεται με το βήχα. ηρέμησε κάπως; αυτό έχει σημασία.

όλα καλά θα πάνε. μια χαρά θα ναι τα κορίτσια σου για 4 μέρες. μην ανησυχείς κι επικεντρώσου στη μικρούλα σου!

Καλημεραααααααααα!

Δεσποινακι με το καλο κουκλα μου με εναν πονο ευχομαι!!!!!

αχ αντε ξεκινησαμε για τα καλα τα γεννητουρια!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιι!

Αγλαια ακομα δεν σε πηρε τηλ ε???υπομονη κ θα παρει!

Αναστασια μου κι εγω εγω ενα πλυντηριο μωρουδιακων αλλα το αφηνω για αργοτερα!!!πφφφ τωρα τελειωσα το σιδερο κ εχω να βαλω αλλα 2 πλυντηρια με πετσετες θαλασσης κτλ!

Κατερινα περνα κι απο εδω καλη μου με τα γεμιστα σου!!!!!!!!!διπλα ειμαστε χιχιχιχιχι!

Τανια περιμενουμε τα νεα σου απο τον γιατρο!κ φυσικα ρωτα τον για την πιεση σου!

Τα δικα μου τα νεα ειναι τα ιδια κοριτσια!σε μια βδομαδα που θα μπω στον μηνα μου σταματαω το μαγνησιο!δεν εχω πονους κ συσπασεις προς το παρον απλα εχω νιωσει οτι το μωρο εχει κατεβει πιο χαμηλα κ οταν περπαταω νιωθω να με πιεζει καποιες φορες!η τουαλετα εχει γινει πιο συχνη φυσικα κ γενικα δεν μπορω να κατσω ανετα οπως πριν!αυτα φουσκιτσες μου!!!!αντε παω να απλωσω τα ασπρορουχα μου κ παω για το 2ο πλυντηριο!

pysXp3.png

Despina80 με το καλο βρε κοριτσι με ενα πονο.

agtog τι συζητηση ειναι αυτη παιδι μου μεσημεριατικα ,τρεχουν τα σαλια μου

Ευτυχως η Μιμικα μας επεσε σε καλα χερια.

taniabell εισαι σε μια χαρα εβδομαδα καλυτερα νωριτερα παρα κοντα στην 40η και να βγει το παιδι στεγνο.Στην 36η επιδιωκω να γεννησω και εγω να ειμαι σιγουρη!!!

wDsdp3.png

Πολυ χαιρομαι για την Μιμικα..

Myrina μπορει να μην μπαινουμε 10 φορες την ημερα αλλα πιστευω οτι θα βρουμε λιγο χρονο να πουμε τα νεα μας κ τις εμπειριες μας!!

Τα γεμιστα ειναι ετοιμα εδω κ ωρα!!εγω αναψα κλιματ.κ ξεκινω σιδερωμα!!

Φιλια!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Να με πάλι κι εγω! Σαμπώς έχω τίποτα καλύτερο να κάνω σήμερα;

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! Μακάρι όλα να πάνε καλά και σύντομα να κρατάω κι εγώ τη μπεμπούλα μου αγκαλιά!

Αννα, θα μπορούσες να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για την εμπειρία σου; Γιατι τελικά πήγες για καισαρική; Αν και πρέπει να είναι λίγο διαφορετική περίπτωση, γιατι εμένα ενώ εσπασάν τα νερά μου δεν έχω συσπάσεις! Τωρα για το αν είναι καλο να περιμένουμε τόσες ώρες πριν την πρόκληση, δυστυχώς είμαι της αποψης πως όχι, αλλά δε μετράει η γνώμη μου!

Ριντι, καλά κάνει η μικρή σου και δε βιάζεται! Οχι χτες δε κουράστηκα ιδιαίτερα, κάθε άλλο τεμπέλιαζα αρκετα! Θα έρθει και σε σένα η ώρα σου, όπως και σε όλες μας!

Για τα νερα, εκεί που έβλεπα τηλεόραση ένιωσα σα να μου ξεφεύγουν υγρά, αλλά όχι το αίσθημα που έχεις όταν κατουράς (γίνομαι πολύ γραφική;) Αλλά ήταν αρκετά πολλά, δύσκολα να το μπέρδευες, και όντως μυρίζουν κάπως διαφορετικά.

Αλλά και τώρα οι διαρροές συνεχίζονται, μαλλον θα στείλω τον άντρα μου να μου πάρει τενα, αχ γεράσαμε!:tongue:

Αγλαϊα, μη μου αγχώνεσαι μόνο, και που και πού πρέπει να δίνεις τόπο στην όργη. Το μόνο που πρέπει να σκέφτεσαι τώρα είναι η μπεμπούλα σου και να είσαι στη καλύτερη φυσική κατάσταση για την επικείμενη ταλαιπωρία μας!:tongue:

Αχ, θέλω να κοιμηθώ, αλλά δε νομίζω να τα καταφέρω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...