Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αναφορικά με τη νάρκωση είπαμε η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. ελπίζουμε στο θετικότερο αποτέλεσμα όλων και εμπιστευόμαστε το γιατρό μας.

εγώ το πρώτο παιδί το κανα με καισαρική κι επισκληρίδιο και το είδα πολλές ώρες μετά. μόνο το άκουσα τότε που βγήκε. απλά δεν έπεσα σε καλή αναισθησιολόγο σε ιδιωτικο κιόλας και πονούσα πολλούς μήνες μετά.

το δεύτερο παιδί με καισαρική και ολική, στις 6 γέννησα στις 9 τον είδα. αλλά ήμουν καλύτερα σωματικά.

είναι στον οργανισμό.

τώρα ο γιατρός λέει για επισκληρίδιο. παρόλες τις ενστάσεις μου. οκ θα τον ακούσω κι ο θεός βοηθός.

προς θεού δεν είναι για να μας πιάνουν προκαταβολικές φοβίες. είμαστε αισιόδοξες κι όλα θα πάνε κατ ευχήν!

Kαλημέρα εγκυούλες μου!

Μιμίκα να χαίρεσαι τον παίδαρο σου!

Καλότυχος και ευτυχισμένος να είναι πάντα!

Και σε σένα εύχομαι ταχεία ανάρρωση και σύντομα στο σπιτάκι σας με το καινούριο σας μέλος.

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια σας είχα αναφέρει ότι είμαι ζηλιάρα;

Τελικά δε νομίζω πως θα χρειαστεί να περιμένω πολύ για τη μικρή!

Χτες το βράδυ, εκεί που βλέπαμε τηλεόραση έσπασαν τα νερά μου! Σα σε σκηνή από σινεμά! Τα υγρά να τρέχουν ασταμάτητα, μια στο σπίτι και μια με το που πήγαμε στο νοσοκομείο. Ρεζίλι πρέπει να έγινα, η φούστα μου να είναι μούσκεμα, και τα νερά να τρέχουν στο πάτωμα!

Με έβαλαν στο καρδιοτοκογράφο, η μπεμπούλα ηταν καλά, εγώ με πολύ λίγες έως καθόλου συσπάσεις, με στείλαν σπίτι.

Αν δεν γεννήσω σήμερα από μόνη μου, αύριο μπαίνω για πρόκληση στις 8.00 το πρωί, οπότε θα είμαι γύρω στις 36 ώρες με σπασμένα νερά; Είναι πολλές ώρες; Μακάρι όλα να πάνε καλά!

Δε θυμάμαι να σχολιάσω πολλά.

Αγλαϊα τελικά μαζί εμείς, ή σκέφτεσαι να το αναβάλλεις για άλλη μέρα; Πώς είναι σήμερα ο βήχας; Εύχομαι μετά το ραντεβού με το γιατρό να αισθάνεσαι πολύ καλύτερα!

Θα προσπαθήσω να βρω τα τηλέφωνα και να γράψω δυο τρία να στείλω μήνυμα όταν γεννήσω

Διαφημίσεις

Καλημερααα!!! πω πωωω τι γινεται στο καφεεεεε!!!! εχουμε καταρριψει και ΠΗΤ και ολα!! μεχρι τον δεκαπενταυγουστο μας βλεπω να γενναμε ολες!!!! χιχιιχιχιχ

Δεσποινακι με το καλο μαναρι μου!! με κανενα πονο !!! οσο για τα νερα δεν ξερω να σου απαντησω.. εμενα μου τα σπασανε στο μαιευτηριο. ολα καλα θα πανε!!!!! γιουχουυυ!!!!!! ειμαι super happy που ξεκινησαν τα γεννητουρια!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

καλημέρα!!!!!

με προβληματίζεις δεσποινάκι, όταν έσπασαν τα νερά τρελάθηκα στους πόνους, δε μπορούσα να περπατήσω, είχα συνέχεια διαρροές και συσπάσεις. μετά από 3 ώρες γέννησα, με καισαρική. εσένα σου παν να πας σπίτι;;;;; σε τέτοια βδομαδα;;; χωρίς να σε παρακολουθήσουν; τι να πω άλλα συστηματα εκεί.

πάντως αν φοβάσαι για αφυδάτωση του μωρού κτλ δεν υπάρχει άμεσως κίνδυνος αν τα νερά είναι διαυγή κι όχι καφετοπράσινα.

σε κάθε περίπτωση ολα να πάνε καλά και να κρατήσεις γρήγορα το κοριτσάκι σου!

Καλημέρα ζουζουνες!!!!!!Δεν μπήκα μια μέρα και τώρα διαβάζω τόσα υπέροχα νέα!

Δήμητρα να σου ζήσει ο μπεμπακος σου!!!!!Να είναι πάντα γερος!!Αντε περιμένουμε την εμπειρία σου σύντομα.

Δέσποινακι πραγματικά με ένα πόνο κοριτσάκι. Σε λίγες ώρες θα κρατάς το ζουζουνι σου αγκαλια:P τι υπέροχο!!!!

Αντε να παίρνουμε όλες σειρά σιγα σιγα:P:p

q3Owp3.png

aijjp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μιμίκα να σας ζήσει ο μπέμπης!! baby-4.gifΓερός και καλότυχος να είναι πάντα!!!

Δέσποινα δεν το πιστεύω!!! Κι εσύ θα γεννήσεις πριν από εμένα εεεε; Αχ τώρα αγχώθηκα…. ας κάνει υπομονή η δικιά μου μέχρι το τέλος της βδομάδας!!!!

Όλα να πάνε καλά κοπέλα μου! Με το καλό να πάρεις αγκαλιά την κουκλίτσα σου και με έναν πόνο εύχομαι!

Αλήθεια, πως αισθάνθηκες όταν έσπασαν τα νερά; Ένιωσες κάτι πριν σπάσουν;; Μήπως είχες κουραστεί χτες; (Ο γιατρός μου είπε να μην κουράζομαι, να μην κάνω δουλειές για να μην σπάσουν τα νερά…) Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις μου…:oops: :oops: :oops:

Καλημέρα κοριτσακια μου...

Ξεκινήσαμε Καλε δεν το πιστεύω...

Δεσποινακι μου... Με το καλο κοριτσάκι μου.... Εύχομαι να σε πιάσουν συντομα οι πόνοι και να μην περάσουν πολλές ώρες με σπασμένα νερά.... Να μας ενημερώνεις ναι;;;;

Αγλαια περιμένουμε να μας πεις τα νέα απο το γιατρο....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!

Χαθηκα αλλα οπως σας εγραψα στο φβ ειχα μια περιπετεια με τη χολη μου.Τεσπα τελος καλο ολα καλα!Δε θα μπω ξανα σε λεπτομερειες γιατι τωρα το ποστακι μας εχει χαρες!!!

Εμεις κανονισαμε τον τοκετο για 10/8.

Μοριτσα,Μιμικα να σας ζησουν!!!!!!!!!!!Να τα καμαρωσετε οπως επιθυμουν!!!!!!!

Δεσποινακι με το καλο!!!Με εναν πονο!!!!!!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλα αυτά τα μωρα βιαζονται παρα πολύ!!!

Δεσποινα με το καλό και με εναν πονο κοριτσακι μου!!!

Ριτακι περαστικα και απο εδω!!

Εγω χτες το βραδυ ανεβασα ξανα πιεση 15 και τελικα φταιει το yotopar, το οποιο σταματαω απο μονη μου. Ετσι κι αλλιως το απογευμα εχω γιατρο. αν θελει να ερθει η μπεμπα ας ερθει με το ζορι δεν θα την κρατησω μεσα!

Ειμαι πολυ χαρούμενη που αρχισαν τα γεννητουρια!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Despoinakiiiii τέλεια ήρθε η σειρά σας! Με το καλό κοριτσάκι μου και όλα να πάνε κατ'ευχήν! Περιμένουμε νέα σου!!!

Τανια και μένα το yotopar μου έκανε προβλήματα με την πίεση αλλά τα αντίθετα μου την έριχνε πολύ! Στην 36η το σταμάτησα

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Μα τι ωραία που ξεκίνησε η βδομάδα μας. Απο δω και πέρα θα έχουμε συνέχεια γεννητούρια !!!

Δεσποινάκι μου με το καλό κουκλίτσα μου να αντικρίσεις την μπουμπού σου, Θα περιμένουμε νεάκια σου! Με έναν πόνο φιλάκια πολλά !!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...