Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ λέω να πάρουμε το εργαστήριο της @Eternity μια μια μπας και ξυπνήσει η κυρία στο εργαστήριο!!!😂 Τωρα για το θέμα της δωρεάς εγώ λέω να σκέφτεσαι αυτό που κάνεις τώρα και να δώσεις τη προσοχή σου εκεί να το απολαύσεις και να σκεφτείς όσο πιο θετικά μπορείς και όλα θα πάνε καλά. Η ηλικία σου όντως είναι μεγάλο πλεονέκτημα! Καλή επιτυχία 🤞🏼

Προς το παρόν μόνο που δε το έχω απολαύσει μετά από 7 ωοληψιες 😂

Αλλα ναι έχεις δίκιο, ας δούμε τι θα γίνει με αυτή την προσπάθεια. Συνηθίζω να σκέφτομαι πάντα το επόμενο βήμα για να είμαι προετοιμασμένη.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΑΡΟ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ! ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ!

its_a_boy_feet.gif

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ! (ΟΧΙ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ...ΑΥΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΝΦΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΟ!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Μιμικα μου μπραβο σε σενα και τον μπεμπακο σου!!! Να σας ζησει να ειναι παντα καλοτυχο και να σκαει απο υγεια!!! :) περιμενουμε νεα σου οταν μπορεσεις! απολαυσε τις στιγμες γιατι ειναι οι σημαντικοτερες της ζωης σου!!! φιλια πολλα.......και εννοειται και στα πατουσακια...αχχχχχχχχ :)

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

:idea: moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι :idea: 18/7 :idea:

:idea: mimika84 6/8 αγοράκι :idea: 23/7 :idea:

agtog 24/7 ή 6/8 ΙΑΣΩ κοριτσάκι

leta800 1-5/08 αγοράκι

ridi 3/8 κοριτσάκι

Despina80 6/8 κοριτσάκι

evri 10/8 αγοράκι

chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι

zipounaki 13/08

Greta 17/08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αγοράκι

ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι

aniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

eirinomama 20/8 αγοράκι

geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι

ARCHON 23/08 κοριτσάκι

afroad 24/8 κοριτσάκι

libero10 27/08 αγοράκι

Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣκοριτσάκι

ριτα79 30/8 (15 μερες νωρίτερα) κοριτσάκι

myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι

elisabeth 6/9 αγοράκι

Rodakinoula 6/9 αγοράκι

kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου)ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι

annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κοριτσάκι

angelikig 10/9 κοριτσάκι

Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

hara82 20/9 (αρχες Σεμπτέμβρη) ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι

fairytale 30/9 αγοράκι

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια γιατι τοσο αγχος για την επισκληρηδιο? στο τελος θα με αγχωσετε και μενα..

Πρεπει να σας εχω ξαναγραψει για την δικη μου εμπειρια. Εχω καλες αναμνησεις απο την καισαρικη γενικα. Καταλαβα λιγακι την τσιμπια αλλα αυτο ηταν και ολα πηγαν καλα...! Η αναισθησιολογος ηταν πολυ καλη, ηταν συνεχεια απο πανω μου. Με την επισκληρηδιο τα ακους ολα και μολις γεννηθει το μωρακι στο δινουν πανω σου! Με την ολικη αυτο δεν γινεται...Νομιζω οτι μονο και μονο για αυτο αξιζει! Επισης μετα που σε κρατανε λιγη ωρα για να σε παρακολουθησουν, παλι μαζι το εχεις. Εγω τον ακουσα να κλαιει και τους ειπα και μου τον εφεραν οση ωρα ημουν στην ανναρωση. Φυσικα ακουγονται διαφορα αλλα πιστευω δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες και τωρα πια οι γιατροι δεν ρισκαρουν...ελπιζω ολα να πανε καλα σε ολες μας!!!

cfcIp3.png

Δήμητρά μου να σας ζήσει!!! :D Γερός και τυχερός να είναι ο κούκλος σου!!

Κορίτσια μία μία, αρχίσαμε!! Πω πω αγχώνομαι!!! :rolleyes:

Και γω Αναστασια....και δεν ειμαι και ετοιμη!!!

Καλε ποτε θα τα πουμε απο κοντα?

cfcIp3.png

Κοριτσια καλησπερα!!σημερα πηγαμε το πρωτο μας μπανιο κ επειδη θελαμε να ειναι πεντακαθαρα φτασαμε στο Σουνιο κ ετσι δεν κατσαμε πολυ..Σε μια παραλια περιπου 30 ατομα κ οι 10 εγκυες!χαχα!ωραια ηταν κολυμπησα κι ολας αλλα κουραστηκα.ελπιζω μεχρι το αλλο σ/κ να μην εχω γεννησει κ να ξαναπαω!

Μιμικα μου να τον χαιρεστε τον παιδαρο να τον δειτε οπως επιθυμητε!!να ειναι γερος κ καλοτυχος!!

Πω πω κοριτσια τι αγχος οσο πλησιαζουν οι μερες..αντε να δουμε ποια θα ειναι η επομενη.

Τα ποδια τουμπανο κ εμενα δεν ξεπριζονται πια κ πονανε τοσο πολυ ειδικα οταν σηκωνομαι να παω στο μπανιο το πρωι δεν υπαρχει..δεν ξερω που να πατησω!!

Οσο για την καισαρικη εγω ειχα αγχος πολυ..οσο πλησιαζει ο καιρος δεν εχω αγχος γι αυτο οσο για το να πανε ολα καλα.Εγω κ ο μπεμπακος να ειμαστε καλα.Τιποτα αλλο δεν θελω..

Τωρα σας αφηνω να κανω νανι γιατι νυσταξα!!

Καλο βραδυ σε ολες

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...