Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι. Όλα κουτάκια τα είχα. Έλεγα μεχρι τα 28 θα έχω φτάσει τη δουλεια σε ένα καλό σημείο , 29 θα παντρευτώ, στα 30 θα έχω ένα παιδί ήδη κλπ κλπ. Αλλά δεν είναι να κανεις πλάνα τελικά.

Όχι καλέ ούτε καν..τι πλάνα!!! Η ζωή τα σχεδιάζει αλλιώς όσο εσύ κάνεις σχέδια!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

έχω κάνει και καισαρική με ολική και καισαρική με επισκληρίδιο. προτιμώ την ολική σα την αγλαία. αλλά οι απόψεις διίστανται. είναι θέμα γιατρού, οργανισμού και τύχης .

Και εγώ να σου πω την αλήθεια σαν αίσθηση προτιμώ την ολική! Την επισκληρίδιο γενικά την φοβάμαι! Όταν κάνεις ολική προλαβαίνεις να δεις το μωράκι σου ή το βλέπεις μετά?

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Thn ολικη να υποθεσω απο αποψη οτι δεν καταλαβαινεις πονο και ενοχλησεις εκεινη την ωρα ε κοριτσια/???Αχ εγω που στο πρωτο εκανα επισκληριδιο και μετα εφαγα και την ολικη επειδη επαθα ρηξη χεσε μεσα....

:-D

Καλημέρα κοριτσάκια!! Χάθηκα λίγες μέρες, με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις, και βλέπω τώρα η Μιμίκα μας γεννάει;; Σκέφτομαι να την πάρω τηλέφωνο, θα ενοχλήσω λέτε;; :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Πήρα τηλ αλλά δεν απαντάει, μετά με πήρε κάποιος από απόκρυψη, ίσως ήτανε αυτή; :confused: Αλλά δεν μου μίλησαν.. Εύχομαι όλα να πηγαίνουν καλά!! Εμείς πάμε για καφέ!! Τα λέμε αργότερα κορίτσια!! Φιλάκια σε όλες!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κορες!!!

θα στειλω και εγω κανα μνμ στο μιμικακι.. θα εστελνα το πρωι αλλα ειμασταν στην ευρωκλινικη παιδων. ο Σπυρετος εφαγε τουμπα απο το κρεβατι μας και ανοιξε η μυτη του! ποταμι το αιμα!! απο τις 6 ειμαστε στο ποδι... καταληξαμε στην ευρωκλινικη για καυτηριασμο γιατι δεν σταματουσε με τιποτα. ειδαμε και παιδιατρο για το κρυωματακι αλλα ευτυχως δεν ειναι κατι ανησυχητικο αλλα μας ειπε για τον βηχα αν επιμενει να κανουμε αναπνοες με αερολιν. τωρα για την μυτουλα μας εδωσε μια αλοιφη για 7 μερες και καθε βραδυ λιγη βαζελινη. ηταν και στα 2 ρουθουνια αλλα το 1 χρειαστηκε καυτηριασμο... ειμαι που ειμαι φοβιτσιαρα με οτι εχει να κανει με μυτη και αιμα εβλεπα και του μικρου τα πορφυρα ποταμια με πηγε 3 και μια!!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Ελενα περαστικά σας!Φανταζομαι την τρομαρα σας!

Αννα πολύ μεγάλωσε ο σκιουρος!!! 5 Αυγουστου ? εφτασε ο καιρος!

Κερασια δεν ξερω αν μπορεις να βρεις την ομαδα γιατι ειναι κρυφη, εαν εχεις καποια φιλη πες να σε προσθεσει αυτη, αλλιως αν θες στειλε μου πως θα σε βρω να το κανω εγω!

Εγω το μεημερι εκει που εκατσα να φαω, αρχισα να τρεμω, να μην μπορω να παρω ανασα , μετραω πιεση 16 και ταχυκαρδια. Τα ειδα ολα! Επεσα ξαπλωσα ,ευτυχως καταφερα να κοιμηθω κια τωρα επανηλθε στα φυσιολογικα της! Τρομαξα πολύ, πραγματικα δεν ξερω αν θα αντεξω μεχρι της 4/8 που το προγραμματισαμε αν και αυριο θα το ξανασυζητησουμε. Φοβαμαι πολυ μην γινει κατι τελευταια στιγμη.

Σχετικα με τις αναισθησιες εγω φοβαμαι πολυ την ολικη, ειμαι σχεδον βεβαιη οτι δεν θα ξυπνησω. Μου χει κολλησει στο μυαλο και αντε να μου το βγαλεις! Οποτε επισκληριδιο!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...