Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Κι εγώ ένα πακέτο πήρα, νομίζω ότι χρησιμοποίησα πάλι τένα πιο 'ελαφρές' και όταν γύρισα σπίτι πριν τις κανονικές. Αλλά θα στείλω τον άνδρα μου να μου πάρει στο ενδιάμεσο αν χρειαστεί... Σας λέω άλτσχαϊμερ, δεν θυμάμαι τίποτα... είδατε πως φθάσαμε στο τρίτο;

Αλλά άτιμη τεχνολογία, εργάζεται εναντίον μας: Δείξαμε το βίντεο από τη γέννηση της μικρής μας στα παιδιά, ίσως γι' αυτό έχω πανικοβληθεί, ήμουν εκεί με ορούς, καθετήρες, μόλις είχα ξυπνήσει από τη νάρκωση.... Τα θυμήθηκα όλα τα του χειρουργείου, ίσως δεν ήταν καλή επιλογή....

ΜΜΜΜΜμμμμ τέτοια λάθη δεν πρέπει να κάνεις. Μα καλά λίγο πριν πας να γεννήσεις έβαλες και είδες το βίντεο:shock::shock::shock: αυτό έπρεπε να το έχεις καταχωνιάσει να μην βρίσκετε στο οπτικό σου πεδίο.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Evri υπομονή λίγο έμεινε το φάγαμε τον γαίδαρο η ουρίτσα έμεινε. Όσο για τα πόδια έχω να σου πω ότι τα δικά μου είναι πρησμένα μόνιμα εδώ και 2 μιση μήνες εγώ τα έχω ονομάσει και φραντζολάκια φυσικά όσο πάει ο καιρός γίνονται χειρότερα αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα παραπάνω θα γεννήσουμε με το καλό και όλα θα επανέρθουν στα φυσιολογικά τους !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

ΜΜΜΜΜμμμμ τέτοια λάθη δεν πρέπει να κάνεις. Μα καλά λίγο πριν πας να γεννήσεις έβαλες και είδες το βίντεο:shock::shock::shock: αυτό έπρεπε να το έχεις καταχωνιάσει να μην βρίσκετε στο οπτικό σου πεδίο.

Είχε τα γενέθλιά της χθες και είπαμε να προετοιμάσουμε το πεδίο 'η μαμά πάει στο μαιευτήριο για μερικές μέρες, για να μας φέρει μετά την καινούργια αδελφούλα...' Άστα!

a0Nsp3.png

Καλε δεν σας προλαβαίνω πλέον... Κανένα νέο απο την mimika δεν έχουμε εεεε;;;;; Εγω να σας πω που βρίσκομαι;;; Είμαι στην παραλία κάτω απο ένα σκεπάστρο σε ένα καναπέ και αραΖω... Ναι ναι εδω έχει δροσιά ευτυχως... Την βαλίτσα την έχουμε στη αυτοκίνητο έτοιμη... Όσο για τα πονακια απο τότε που ήρθα διακοπές σταμάτησαν.... Πλάκα έχει.....

Annia έτοιμες και οι σιτες εεεεε;;;;;

Geo σου απάντησα στο καφε για τα βλαστοκυτταρα ....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Αγλαια πλακα κανεις?? Εκατσες και ειδες το βιντεο?? ε γι αυτο εισαι ετσι! Δεν ξερω πως αλλα αποβαλλε τις εικονες που αντικρυσες!!! Τελικα μονο στο πρωτο ειμαστε χαλαρες λογω της αγνοιας προφανως!

Εγω παλι θελω να γεννησω, μιλησα και με το γιατρο ο οποιος μου ελεγε οτι ειναι φυσιολογικοι αυτοι οι πονοι αλλα τον ακουσα λιγο αγχωμενο για υτο και χτες με κουβαλησε αρον αρον να κανω τις ενεσεις. Τον βλεπω να με παιρνει το απογευμα να κανω και τις επομενες χαχα. Νοιζω οτι βαρια βαριά μεχρι το αλλο Σαββατο θα παω!

Ευριδικη δοκιμασε για τα ποδια να τα βαλεις σε αλατονερο για κανενα μισαωρο και μετα εννοειται ψηλα. Εμενα με βοηθησε!

Αννια με γεια οι σιτες!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλε δεν σας προλαβαίνω πλέον... Κανένα νέο απο την mimika δεν έχουμε εεεε;;;;; Εγω να σας πω που βρίσκομαι;;; Είμαι στην παραλία κάτω απο ένα σκεπάστρο σε ένα καναπέ και αραΖω... Ναι ναι εδω έχει δροσιά ευτυχως... Την βαλίτσα την έχουμε στη αυτοκίνητο έτοιμη... Όσο για τα πονακια απο τότε που ήρθα διακοπές σταμάτησαν.... Πλάκα έχει.....

Annia έτοιμες και οι σιτες εεεεε;;;;;

Geo σου απάντησα στο καφε για τα βλαστοκυτταρα ....

Λετάκι έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά τη δωρεά. Όταν μπορέσεις να δεις και το βίντεο που ανέβασε η Ελευθερία.

Κι εγώ ήταν να την αράξω στη παραλία σήμερα αλλά νιώθω κουρασμένη γιατί ξύπνησα στις 5 και τώρα κουτουλάω.

Ye4Ip3.png

καλημερουδια κοριτσακια μου,η εννοια μας σημερα ειναι στη μιμικα.Δεν εχει καμμια τηλεφωνο να μαθουμε;Εχω την εντυπωση οτι δεν εχουμε ανταλλαξει ακομα και θα μαθαινουμε τα νεα ετεροχρονισμενα.Ειδικα εγω που δεν εχω συνδεση στο ιντερνετ απο το κινητο.

annia μου με γεια οι σιτουλες

geo_angela καλοφορετα τα ρουχαλακια.

Τα βλαστοκυτταρα μου ζητησαν να τα φυλαξουν με 950 ευρουδακια.Ειλικρινα δν ξερω τι να κανω.

Μαθαινω οτι φτιαξατε και βαλιτσες ε;;; η μιμικα μας εβαλε σην πριζα.Και εγω απλωμενα στο κρεβατι τα εχω και σκεφτομαι να τα βαλω στη βαλιτσουλα.

Γιατι ρε παιδια δεν κρατησαν μεσα τη Μιμικα και την ταλαιπωρουν πηγαινε ελα;

Εγω στη θεση της θα τα ειχα παιξει να ξερω οτι γενναω και να ειμαι σπιτι περιμενοντας να ξημερωσει.

Παντως πιστευω το προγραμματισμενο σε βγαζει απο ο απροοπτο ξερεις τι σε περιμενει και ποτε:shock:

wDsdp3.png

μόλις γυρίσαμε κι εμείς απ το γιατρό, όλα καλά ο μπέμπης, έφτασε τα 3130!

αν δεν έχουμε απρόοπτο το μικρό μας το αγόρι θα έχει γενέθλια κάθε χρόνο στις 5 αυγούστου!

ο χας θέλει προφανώς να εκπνεύσουν όλα τα χρονικά περιθώρια πριν τη καισαρική. δε ξερω αν θα φτάσουμε μέχρι εκεί αλλά καλό το βρίσκω που ο ίδιος δε βιάζεται κι αν είναι να ρθει το μωρό νωρίτερα ας είναι κατ επιλογήν του.

Διαφημίσεις

α επίσης ρωτήσαμε το γιατρό και για τα βλαστοκύτταρα και η αντίδραση του ήταν ψιλοαπαξιωτική του τύπου είτε ιδιωτικά είτε δημόσια είναι ψιλομούφα η υπόθεση. δε μας το εξήγησε αλλά δεν τον είδαμε και πολύ υπερ, ίσως λόγω της λειτουργίας του συστήματος; δε ξέρω. είναι γιατρός που η γνώμη του μετράει όμως. κι έχει πείρα για όποιες τον ξέρουν.

άννια πες κι εσύ τη γνώμη σου!

Άντε Αννούλα μου και εσύ με το καλό!Πλησιάζεις!! Μισ χαρά κια σε βάρος!Τέλειος!!

Ροδακινούλα τόσο καιρό πρησμένα ε? Τι να πω μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε!

Τανια μου τα κάνω αυτά και μετά από μισή ώρα πάλι τα ίδια! Άσε που πρέπει να περπατάω και δεν την παλεύω με τίποτε!

Κερασιά εσύ έχεις λίγο ακόμη,εγώ τα έχω μαζέψει όλα εδώ και κανα 20ήμερο και τώρα ούτε που θυμάμαι τι έχω μέσα! :-)

H mimika δεν έχει το κινητό της στο φβ?

K4b4p2.pngHSk3p2.png

πρησμένα είναι και τα δικά μου πόδια αλλά όχι κάτι ανησυχητικό όπως είπε ο ντοκ. μήπως έχουν να κάνουν και τα κιλά; εγώ είμαι στα +11. σίγουρα πάντως έχει να κάνει η ζέστη. και δυστυχώς πετύχαμε σε υπερβολικά καυτό ιούλιο! υπομονή λίγο ακόμα.

Ουφ τι ζεστη ειναι αυτη παλι σημερα??Δεν μπορω καθολου ζαλιζομαι πολυ(ισως επειδη δεν κοιμηθηκα κι ολας καλα)..Εχω φαει πακετο εδω και 2μερες εχω μια τομη 6-7εκατοστα στον αφαλο απο ομφαλοκηλη η οποια εχει κανει χειλοειδη again:|:cry::evil: και με εχει πεθανει στον πονο απο την αριστερη μερια με τραβαει πολυ ειδικα οταν περπαταω η παω να σηκωθω απο το κρεβατι...Αννα δεν μου κανει εντυπωση η απαντηση του χασ δικιο εχει,αν το ψαξεις το θεμα θα δεις οτι 'μπαζει'απο παντου...Για το αρεταιειο τον ρωτησες τιποτα??Geo πες μου καλε για την εξεταση κολπικου σου την κανανε με κολποδιαστολεα??Ποια εκανες??ην απλη η την πληρης??Εμενα μου ζητησε για αεροβια και αναεροβια η κατι τετοιο:confused::rolleyes:...Παντως και εγω που γεννησα φυσιολγικα ενα φοβο για την γεννα τον εχω να πανε ολα καλα και πιο πολυ απο ολα φοβαμαι την επισκληριδιο οχι οτι ειναι κατι τρομακτικο απλα εγω με τις βελονες και δη σε εκεινο το σημειο δεν τα παω καθολου καλα

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...