Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Κορίτσια μου δε λέγεται πόσο με έχετε συγκινήσει!  Περιττό να πω ότι εσείς το γνωρίζετε πριν την οικογένειά μου, είμαστε όμως όλες εδώ μέσα σαν οικογένεια και ας μη γνωριζόμαστε! Έχω τέτοιο άγχος που τριγυρίζω νευρικά στο σπίτι.... θα το τραβήξω και μόνη μου το άγχος γιατι ο άντρας μου θα μείνει με το γιο μας, δε θέλουμε να καταλάβει κάτι. Έτσι όπως με βλέπει ο άντρας μου να τριγυρίζω, μου είπε "Ελα, μην κάνεις έτσι, τι να πω, αν πάει πάλι κάτι στραβά το ξαναπέρασαμε πριν λίγες μέρες, θα το αντέξουμε παλι". Τότε θα τη χρειαστώ την ψυχίατρο άμεσα του είπα! Οοοοχιιιι σταματάω να σκέφτομαι αρνητικά! Και δεν περνάει και αυτή η ώρα.... 

Όπως τα λες...βάλε στοπ στα αρνητικά και θα ναι όλα τέλεια!!! Αν θες να σαι συγκρατημένη μέχρι αύριο στον υπέρηχο καλώς σε αφήνουμε 😂 αλλά μετά να το χαρείς με τη ψυχή σου σε παρακαλώ!!!

Just now, Lila86 είπε:

Όπως τα λες...βάλε στοπ στα αρνητικά και θα ναι όλα τέλεια!!! Αν θες να σαι συγκρατημένη μέχρι αύριο στον υπέρηχο καλώς σε αφήνουμε 😂 αλλά μετά να το χαρείς με τη ψυχή σου σε παρακαλώ!!!

Α συγγνώμη σήμερα το απόγευμα είναι ο υπέρηχος μπερδεύτηκα!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε???επιτελους ηρθε ο αλουμινας και μας περασε τις σιτες,τελος και με αυτο...Ηρθε και ο μαραγκος και κοιταξε το ντουλαπι για το πληντυριο πιατων γιατι ο αλλος που μας εφτιαξε την κουζινα ειχε κανει ενα σωρο μ@λ@κιες!!!!

Μιμικα μου αν μας διαβαζεις ενημερωσε μας,εχει μιλησει καμια μαζι της??

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα έχω ξυπνήσει από τις 5 και τώρα κλείνουν τα μάτια μου. Ήταν να πάμε και για μπανάκι αλλά δε το βλέπω. Έχω ξαπλώσει στο κρεβάτι και είμαι έτ6οιμη για ύπνο.

moritsα να σου ζήσουν τα μωράκια. Μπράβο κοπέλα μου. Άντε όποτε έχεις χρόνο να μπεις να μας γραψεις!!! Έλειπα και τώραπήρα χαμπάρι ότι γέννησες!!!:rolleyes::rolleyes:

Ye4Ip3.png

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε???επιτελους ηρθε ο αλουμινας και μας περασε τις σιτες,τελος και με αυτο...Ηρθε και ο μαραγκος και κοιταξε το ντουλαπι για το πληντυριο πιατων γιατι ο αλλος που μας εφτιαξε την κουζινα ειχε κανει ενα σωρο μ@λ@κιες!!!!

Μιμικα μου αν μας διαβαζεις ενημερωσε μας,εχει μιλησει καμια μαζι της??

Μια χαρά... ανοιχτα παράθυρα!!! οι μαστοριές δυστυχώς δεν τελειώνουν ποτέ και πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα έχει κάνει τη βλακεία του.

Τι κάνει το μπεμπε σου!!!

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

Ροδακινούλα επίτελους επιστροφή στο καφέ!!!!

Μιμίκα τι έγινε???? Έχουμε όλες αγωνία.

Αγλαία ούτε εγώ έχω κάνει βαλίτσα ακόμη αλλά υποτήθετε ότι αργώ ακόμη... (7-15/8)

Κερασία με γεια τα παπουτσάκια.

Εγω ψωνισα σουτιέν θηλασμού, νυχτικάκια, βρακάκια κι ένα ζακετάκι του μπέμπη.:):):)

Ye4Ip3.png

Καλημέρα κοριτσάκια !!!!

Τι ζέστη είναι αυτή πάλι τα νεύρα μου .............έκανα και μια βλακεία το πρωί και τα πήρα με τον εαυτό μου...... Ξύπνησα στις 6 γιατί θα έφευγε ο αντρούλης μου στο χωρίο να πάει να καθαρίσει τα χωράφια απο τα χόρτα και του είπα ότι ήθελα να φάω μπουγάτσα. Ετσι για να μη μου χαλάσει το χατίρι πήγε και μου πήρε την έφαγα και έπεσα για ύπνο όταν ξύπνησα στις 10:30 λέω δεν μετράω το ζάχαρο να δω τι γίνετε μέτα την μπουγάτσα εεεεεεεεεεεεε μετά από 4 ώρες αντί να έχει πέσει στα κανονικά ήταν 136γρρρρρρρ τα νεύρα μου. Τι το ήθελα και την έφαγα. Αλλά κορίτσια δεν παλεύεται η στέρηση !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Μιμίκα μου περιμένουμε να μπεις να μας πεις τι έγινε.....................θα σκάσουμε απο την αγωνία μέχρι να μάθουμε κορίτσια. Ελπίζω να πήγαν όλα καλά και να έχεις αγκαλίτσα το αγγελούδι σου!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια την ψιλοέφτιαξα την βαλίτσα για την κλινική μου λείπουν λίγα πραγματάκια ακόμα τα οποία φυσικά έχω καιρό για να τα πάρω !!!

Πήρα ένα πακέτο Τένα σερβιέτες νομίζω ότι δεν θα χρειαστώ άλλες θα έχω και τις κανονικές μαζί μου. Λέτε να είναι λίγες να πάρω άλλη μια ???

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Taniabell, με έπεισες! Την γέμισα....

Τώρα δηλ. τί, πρέπει να γεννήσουμε κιόλας;;;;

Annia με γεια οι σίτες, μακριά τα κουνούπια!

Νομίζω ότι φοβάσαι :oops::oops::oops::oops: εγώ το έχω αποβάλει απο το μυαλό τώρα αν θα πλησιάσει ο καιρός δεν ξέρω τι θα κάνω.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Εγώ κορίτσια την ψιλοέφτιαξα την βαλίτσα για την κλινική μου λείπουν λίγα πραγματάκια ακόμα τα οποία φυσικά έχω καιρό για να τα πάρω !!!

Πήρα ένα πακέτο Τένα σερβιέτες νομίζω ότι δεν θα χρειαστώ άλλες θα έχω και τις κανονικές μαζί μου. Λέτε να είναι λίγες να πάρω άλλη μια ???

Κι εγώ ένα πακέτο πήρα, νομίζω ότι χρησιμοποίησα πάλι τένα πιο 'ελαφρές' και όταν γύρισα σπίτι πριν τις κανονικές. Αλλά θα στείλω τον άνδρα μου να μου πάρει στο ενδιάμεσο αν χρειαστεί... Σας λέω άλτσχαϊμερ, δεν θυμάμαι τίποτα... Είδατε πως φθάσαμε στο τρίτο;

Αλλά, άτιμη τεχνολογία, εργάζεται εναντίον μας: Δείξαμε το βίντεο από τη γέννηση της μικρής μας στα παιδιά, ίσως γι' αυτό έχω πανικοβληθεί, ήμουν εκεί με ορούς, καθετήρες, μόλις είχα ξυπνήσει από τη νάρκωση.... Τα θυμήθηκα όλα τα του χειρουργείου, ίσως δεν ήταν καλή επιλογή....

Γι' αυτό το έχω ρίξει στο youtube να πιω τη μνήμη μου!

a0Nsp3.png

Καλημέρα εγκυούλες ταλαιπωρημένες!

Μιμίκα μου ελπίζω να έχουν πάει όλα καλά και περιμένουμε νέα σου!

Άντε μία μία με τη σειρά!

Κοιτσάκια και εγώ νιώθω χάλια.Τα πόδια τούμπανο και δεν ξεπρήζονται με τίποτε,τι να κάνω.Και κιλό ένα την ημέρα από την κατακράτηση. Όσο για πόνους και συσπάσεις όσους είχα τους προηγούμενους μήνες τώρα τίποτε.Με έχει πιάσει απογοήτευσει,νιώθω να χάνω την υπομονή μου!

Αυτά από μένα!

Σας φιλώ όλες!!!!!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...