Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου πόσο χαρούμενη με κάνουν τα μηνύματα σας και τι γέλιο έχω ρίξει κιόλας!!! Έπρεπε να έχω μια κάμερα να δείτε τι επικράτησε σπίτι! Ο άντρας μου να τα χει παίξει, να ψάχνουμε μια ντανα 2 μέτρα με εξετάσεις μήπως βρούμε χοριακη άλλη για να συγκρίνουμε τα όρια, ο γιος μας να τρέχει από πίσω μας και να λέει "τι συμβαίνει, τι εξέταση είναι η χοριακη???!!! Μη με βγάλει αύριο βούκινο στο σχολείο φοβάμαι!!! Να πείτε μου πόσο πιθανό ήταν αυτό να συμβεί??? Δε θα αντέξω άλλη ατυχία. Ψάχνω το γιατρό εδώ για να κλείσουμε ραντεβού αλλά μου είχε πει ότι θα έλειπε σήμερα, ειχε γέννα λογικά. Είναι φίλος όμως και θα με βάλει άμεσα για υπέρηχο. Δε ζω σε χωριό απλά είναι μικρή πόλη. Ο γιατρός από Αθήνα μου είπε "πήγαινε σε παρακαλώ να κάνεις έναν υπέρηχο!" Αυτός τρελάθηκε πιο πολύ από εμένα και το είπε σα να καταλαβαίνει ότι έχει σπάσει το νευρικό μου σύστημα! Κοριτσια τι έχει γίνει δε μπορώ να καταλάβω...λάθος εργαστηρίου και αν ναι ποιου? Αποβλήθηκε όντως κάποιο έμβρυο ή και δύο? Είναι πιθανό γιατί έτσι εξηγείται το αίμα με καφέ και πόνο και μετά τίποτα. Όταν έχω νεότερα θα σας πω!!!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλες σας!!!! 

Βρήκα το γιατρό, 8.30 τώρα το απόγευμα πάω για υπέρηχο! Προσευχές κορίτσιααααα!!!! 

Ολα καλά θα πάνε κορίτσι μου μη σε νοιάζει αν έγινε λάθος και ποιανού ήταν δεν θα μάθεις ποτέ! Το αποτέλεσμα μετράει και είναι υπέροχο!!! Αύριο θα δει το μωράκι σου η τα μωράκια σου με τέτοιο νουμερο

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Τι????Γεννάει η μιμικα???Τι έγινε είχε καμμιά νέα της;

Μιμικα μου σου εύχομαι να πανε όλα καλα και αν ήρθε η ώρα να είναι πραγματικά με ένα πονο:-P

Βρε κορίτσια μου φαίνεται ότι άμα ξεκινήσατε απο τώρα με μέχρι τις 4 Σεμπτεμβρη που θα πω εγω θα είμαι η τελευταία :confused:

Και όσο και αν ανυπομονω έχει αρχίσει να με πιάνει αρκετό αγχος:confused:

Αννια μου Χρόνια σου πολλά να είσαι πάντα καλα καί με το καλο το μπεμπακι σου!!!

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ααααααααα γεια σου!!!!!!

ακριβώς αυτή θα φαω σε λιγότερο από ώρα!!!!!!!!

ο κιμά είναι έτοιμος.

πάω να τελειώσω το σίδερο!

Καλη ορεξη εμενα μου μυρισανε τηγανιτα αυγα και εφυγα σφαιρα να φτιαξω!!!!!!

wDsdp3.png

έσκασα! ωραία ηταν!

δεν έχω καλύτερο απ τα τηγανητά αυγά! το αγαπημένο μου!!! με κοκκινο πιπέρι και λιωμένο γκούντα από πάνω, δεν υπάρχει. (ειδικά με πολύ ψωμί και παριζάκι...)

μήπως στη προηγούμενη ζωή μου δεν ήμουν κρητικός λυράρης όπως λέω αλλά άγγλος μεσοαστός;

παρηγγηλα σημερα ενα ζευγαρακι σαγιοναρες σε κοκκινο για να παω με τις καινουργιες να γεννησω θα βαλω και κοκκινο φορεματακι ακουω γνωμες

http://www.inshoes.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30576&combination=2201_38242

Κερασια μου ειναι πολυ ομορφες!!! Καλοφορετες να ειναι...

Να και τα κολπάκια μπράβο Αννούλα ούτε που το σκέφτηκα !!!!:D:D:D:D:D:D

Επιτελους ξανα στο καφε ε?... :tongue:

κάνε μερικές πρόβες σπίτι ν ανοιξουν λιγο γιατί αν τις βάλεις καινούριες στο νοσοκομείο μπορεί να σε νευριάζουν. εγώ θα πάρω στο νοσοκομείο πολύ κόζι στο σώμα μου πράγματα γιατί ούτως ή άλλως είμαι νευρική, μη δαγκώσω καναν άνθρωπο για ένα καινούριο σουτιέν που "κόβει" πχ. χαχαχα!

ΣΩΣΤΗ!!!! :P

Και γω πηρα παντοφλιτσες και τις φοραω για να ανοιξουν! αλλα μεχρι να παω να γεννησω θα τις εχω ξεκανει?...

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ όλες μέσα από την καρδιά μου! Με συγκινεί το ενδιαφέρον σας. Ευχαριστώ που με σκέφτεστε, είδα όλα τα μνμ στο κινητό αλλά δεν ήμουν σε κατάσταση να απαντήσω. Έχω διαστολή 1, λίγο καφέ και "καλούς" πόνους. Πιο πόνους τοκετού από το απόγευμα μου λένε, αλλά εγώ δεν τους νιώθω τόσο έντονους όσο το απόγευμα. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο υπόθετο που μου έδωσαν. Έχω ξαναέρθει σπίτι (με έχουν φάει τα πέρα δώθε) και στις 6 θα πάω για 4η φορά στο νοσοκομείο. Ο γιατρός επιμένει να μου σπάσουνε τα νερά. Είμαι λίγο μπερδεμένη και δεν ξέρω τί να κάνω. Η αλήθεια είναι πάντως ότι έχω τραβήξει πολύ πόνο σήμερα. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα. Θα ξεκουραστώ λιγάκι και θα πάω στις 6 να δούμε τι νεότερο θα έχουμε, αν έχει προχωρήσει η διαστολη και πώς θα είναι η πόνοι.

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι κορίτσια μου! Να πώ επιτέλους και χρόνια πολλά στην άννια και στην μικρή της Αγλαίας! πολλά φιλάκια, Σας σκέφτομαι

2sCXp3.png

Δημητρά τι κάνεις κούκλα μου; Ερχεται ο μικρούλης; Θέλει να κάνει είσοδο μου φαίνεται και ζορίζει λίγο τη μανουλα. Υπομονή και εύχομαι όλα να πάνε καλά. Προσπάθησε να ξεκουραστεις, αύριο είναι μεγάλη μέρα για σένα και τον αντρα σου!

Για τα νερα δε ξέρω πολλά αλλά νομίζω πως κάπου διάβασα πως μπορει να χρειαστει να στα σπάσουν, άμα φτάσεις σε κάποια διαστολη και μετά. Ολα θα πάνε μια χαρα! Να σκέφτεσαι μόνο πως αυριο τέτοια ωρα θα κρατάς τον γυιό σου.

Κοριτσια θα με παρεξηγήσετε πάρα πολύ αμά πω πως ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μιμικα γεννας??Θεουλη μου!!δεν εχω μπει ολη μερα κ επαθα πλακα!!τελικα μου την εκανες..δεν θα σε δω στο μαιευτηριο..Με το καλο κοριτσαρα μου!!

Βασικα πρεπει να πλησιαζει η ωρα μου μολις ξαπλωσα απο το πρωι..αλλα τα πηραμε ολα ακομα κ καροτσι.νομιζω δεν μου λειπει κατι κ εγω απλα δεν μπορω πια να πατησω κατω κ με πεθαινει η μεση μου.δεν μπορω αλλο κ φοβαμαι δεν θελω να τον παρω τηλ δεν θελω να παω τρεμω.και το μωρο συνεχεια κουνιεται κ κλοτσαει!!και τωρα θελω να κοιμηθω απλα..υποφερω!!

Ιωαννα χρονια σου πολλα αν κ λιγο καθυστερημενα!!

Καλο βραδυ απο μενα θα τα πουμε το πρωι..

Φιλακια

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Kαλημέρα κορίτσια,

Ανυπομονώ να μάθω νέα της Μιμίκας, ήταν σαν να την έπιασαν οι πόνοι μπροστά μας... Θα έχει γεννήσει μέχρι τώρα, ε; Δεν έχω ιδέα από τοκετούς!

Χθες με έπιασε πανικός εμένα κι έκλαιγα καμιά ώρα... Ο άνδρας μου με κοιτούσε αμήχανα... Τό 'χουν αυτό με το κλάμα, ε; Με έπιασε πανικός που πλησιάζει η ώρα... Έλεγα ότι δεν θέλω να πάω να γεννήσω, η αλήθεια είναι ότι επειδή ο βήχας μου χειροτερεύει δεν θέλω να πάω την Τρίτη, αλλά οι εβδομάδες περνάνε και δεν με παίρνει να πάω φυσιολογικά όπως τη Μιμικούλα μας!

Πάντως σήμερα θα αποτελειώσω επιτέλους τη βαλίτσα (εδώ πέφτει γέλιο κοινού, όπως στις χαζές αμερικάνικες σειρές!)

Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι πολύ... Μέχρι να ξημερώσει η αυριανή να μιλήσω με το γιατρό θα έχω χάσει μερικά χρόνια από τη ζωή μου... Και ακόμα περισσότερα αν τελικά πάω την Τρίτη...

a0Nsp3.png

Καλημέρα.... Έχω 2 μέρες να μπω και έγινε χαμός...

Δημητρουλα ελπίζω όλα να πήγαν καλα και να κρατάς το μωράκι σου τώρα.... Περιμένουμε νέα....

Οι υπόλοιπες έχουμε δρόμο ακόμα;;;; Χαχαχα

Εγω είμαι κακά στη Χαλκιδική στο πρώτο πόδι και ξεκουραζομαι.... Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορω να πάρω τα πόδια μου εύκολα θα δούμε... Απο πονακια έχω αραιά και που... Δεν νομίζω ότι ήρθε η ώρα μου ακόμη.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Αγλαια χαλάρωσε.... Θα τον ρωτήσεις αύριο και αν τον έχεις εμπιστοσύνη θα κανείς ότι σου πει αυτός... Μνημεία στεναχωριεσαι θα γίνει ότι είναι καλύτερο://

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα!

Μιμικα μου αν δεν εχεις κρατησει ηδη τον μπέμπη σου αγκαλια, πλησιαζει η ώρα!!! Εχεις ολη τη θετικη μου σκέψη!!!

Αγλαια νομιζω πως αυριο που θα μιλησεις με το γιατρο θα ηρεμησεις! και σε παρακαλω τελειωνε με αυτη τη βαλιτσα γιατι με αγχωνεις:tongue: μη με κουβαλας τοσα χιλιομετρα εγκυο γυναικα να στην φτιαξω εγω χαχαχα

Λετα απολαυσε τις διακοπες σου οσο μπορεις! Περιττο να στο πω οτι ζηλευω:tongue:

Κερασια πολύ ομορφα τα παντοφλακια!

Συμπεθερα περιμενουμε νεα σημερα απο το γιατρο!

Ροδακινο καλως μας ήρθες και παλι! Ελπιζω να μην ξανακολλησει η σελίδα!

Εχω χτες ενω ειχα ηρεμησει απο τους πονους, το βραδυ παλι αρχισε να πετρωνει η κοιλια μου και στις 6 με επιασαν οι πονοι περιοδου, οι οποιοι ειναι πολυ έντονοι! Ετσι κι αλλιως πιο μετα θα μιλησω με το γιατρο οποτε θα του το αναφερω. Χτες τρεις φορες με πηρε να δει πως ειμαι.

Και τοσο καιρο εχω ξεχασει να σας πω ,πως επιτελους καθαρίσαμε!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...