Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου....ξυπνησα νωρις γιατι δεν μπορεσα να κοιμηθω καλα.....ειμαι ανησυχη γιατι ο ανιψιος μου ειναι αρρωστος με πυρετο που δεν πεφτει εδω και 2 μερες (40++++)και αν δεν συνεχιζοταν θα τον πηγαιναν στο νοσοκομει..περιμενω να περασει λιγο η ωρα για να παρω τηλ.....θα δουλεψω στις σερρες και το μεσημερι θα γυρισω στη θεσσαλονικη...

Λετα τι δουλειά κάνεις και το έχεις ρίξει στα ταξίδια;

δουλευω σε φαρμακευτικη εταιρεια και εχω αρκετα δρομολογια....

Καλησπέρα σε όλες σας κορίτσια!Πώς είστε; Να σας ρωτήσω για τη β επιπέδου έχει κανονίσει καμία; Εγώ την έχω για την άλλη εβδομάδα και έχω αρχίσει να αγχώνομαι κάπως! Αν θέλετε βάλτε και εμένα στη λίστα σας! 10-8 αγοράκι. Α,και κάτι ακόμη ένιωσε καμία το μωράκι της?

να μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα.....εγω δεν την κανονισα ακομα....

Κορίτσια καλησπέρα άργησα άλλα τα κατάφερα το ζάχαρο βγήκε 82 μια χαρά τιμή αλλά βρήκαμε 2σταυρους οξόνη στα ουρά με την βοηθό του γιατρού που μίλησα μου είπε ότι την ανησυχεί γιατί είναι σύμπτωμα η κάτι τέτοιο σακχάρου και αυτό,αλλά εγώ λίγο που έψαξα στο ίντερνετ είδα ότι γίνετε αν μείνεις πολλές ώρες νηστικός και εγώ έφαγα τελευταία φορά στις 9,20 το βράδυ και έκανα την εξέταση στις 8,30το πρωί

annia δεν ξερω να σου πω για το σακχαρο....σου ειπε να προσεχεις???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Λέτα περαστηκά στον ανηψιό σου. Ελπίζω να του πέσει σύντομα ο πυρετός.

Evri εγώ στις 26 που θα πάω στον γιατρό μου θα με στείλει για τον β επιπέδου. Λογικά κάπου τέλη Μαρτίου θα τον κάνω. Εγώ το μωράκι μου το αισθάνθηκα πρώτη φορά την 16η εβδομάδα, ένιωθα κάποια φτερουγίσματα. Προχθές έκανε πάλι την εμφανισή του. Ο γιατρός μου είπε ότι θα κάνει αισθητή την παρουσία του από την 20η εβδομάδα και μετά. Τώρα είμαι 18 και 4, οπότε δεν ανησυχώ.

Αυτό που με ανησύχησε είναι κάτι πονάκια που έχω από προχθές. Πήγα σήμερα στισ 7μιση το πρωι στον γιατρό και κάναμε έναν γρήγορο υπέρηχο και ευτυχώς είναι όλα καλά. Δεν ξέρω βρε κορίτσια, έχω ένα φούσκωμα αυτές τις ημέρες άλλο πράγμα! Σαν να έχω πέτρες μέσα στην κοιλιά!

Όσο για το σίδηρο κλπ που ρώτησε μια κοπέλα, εγώ πέρνω από την αρχή φιλικό οξύ και μόλις μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο 1 χαπάκι ασβέστιο και 2 σίδηρο καθημερινά. Έχω βέβαια και αναιμία και ο αιματοκρίτης έπεσε στο πάτωμα!

2sCXp3.png

Καλημέρα..... είχα γράψει ένα κατεβατό και σβήστηκαν όλα :mad::x:x:x:x Τεσπα.

Λετα εύχομαι ο ανηψούλης σου να μην έχει κάτι σοβαρό. Είναι μωράκι; Πάντως κυκλοφορούν πολλές ιώσεις με υψηλό πυρετό. Μακάρι να συνέλθει γρήγορα, αλλά εσύ φρόντισε να μην έρθεις σε επαφή μαζί του μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Περαστικά του. Ωραία δουλειά κάνεις.... μου αρέσουν τα ταξιδάκια ;);););)

Άνια πραγματικά και εγώ δεν ξέρω τι να σε συμβουλεύσω για το ζάχαρο. Ο γιατρός σου τι λέει; Μην αγχώνεσαι, ακολούθησε τις συμβουλές του και όλα θα πάνε καλά.

Μιμίκα αυτό που νιώθεις είναι κάτι σαν ''πέτρωμα''; Δες λίγο εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=38638. Στο γιατρό σου το είπες;

Τη β' επιπέδου περίπου στην 22η εβδομάδα δεν την κάνουμε;

Για το ασβέστιο, σίδηρο κλπ ρώτησα γιατί εγώ για την ώρα παίρνω μόνο filicine και πραγματικά δεν θυμάμαι πότε ξεκίνησα τα υπόλοιπα στην κόρη μου. Σίγουρα όχι από την αρχή της εγκυμοσύνης αλλά δεν θυμάμαι πότε :confused::confused::confused:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα κορίτσια,θα με πάρει το απόγευμα ο γιατρός να μου πει....Σήμερα έχω τρομερή υπνηλία θέλω να κοιμηθωωωωωω...Επίσης εγώ από φάρμακα παίρνω μόνο gyno-tardyferon που είναι σίδηρο και φιλικό οξύ γιατί ο αιματοκρίτης είναι στα πατώματα

:-D

Μιμίκα μήπως είναι το έντερο σου??Εμένα χτες το βράδυ που ξάπλωσα κουνιότανε και το κατάλαβε και ο σύζυγος που έβαλε το χέρι του...Την β'επιπεδου την κάνουμε από την 20η εβδομάδα και μετά..

Διαφημίσεις

καλημέρα!

έγινε και η εξεταση της κυστικής και αναναμένω αποτελεσματα. μου είπαν οτι είναι πολύ καινούρια εξέταση και λίγοι γιατροί την ζητάνε υποχρεωτικά.

εγώ τη β θα τη κάνω στις 6.4 που θα μαι 20+6 περιπου.

Ναι η ξανθιά είναι από την αρχή εκεί,που να δεις και τον Ελευθεριάδη που θα κάνεις την β'επιπεδου εκτός από ευγενέστατος είναι και κούκλος:tongue::tongue::tongue::lol:...Εγώ στις 19θα την κάνω επιτελούς και μου είπε σε καμιά 15αρια μέρες θα έχω τα αποτελέσματα!! 9/4 επιτέλους θα δω τον γιατρό μου:P

Κορίτσια καλημέρα!!

Λέτα Περαστικά στον ανιψούλη σου όλα θα πάνε καλά μην ανησυχείς!

Μιμίκα και εγώ το ένιωσα εδώ και μια εβδομάδα περίπου. Μετά τίποτε,χθές όμως αρκετές φορές όχι μόνο μια!

Όσο για χαπάκια εγώ παίρνω δυο σίδηρο. ένα ασβέστιο, ένα φιλικό. Σίδηρο και φιλικό από την αρχή και ασβέστιο εδώ και καμια εβδομάδα!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Αννια μπραβο για τα αποτελεσματα!

ΛΕτα περαστικα για τον ανιψιο σου, κυκλοφορει παντως ιωση με 40 πυρετο ακατεβατο για μερες. Ξερω πολλα παιδακια που την περασαν. Ευχομαι να ειναι αυτο!

αννα καλα αποτελεσματα απο την κυστικη!

Εγω ανυπομονω να παω στο νοσοκομειο το μεσημερι ,να δω τη μικρη μου. αν και την ειδα την περασμενη πεμπτη θελω παλι! Γινετε να τη βλεπω καθε μερα??

Εμενα μου εχει δωσει φυλικο το οποιο μεταξυ μας δεν παιρνω,εχω μεγαλο θεμα με τα χαπια και γενικα με τα φαρμακα. Σιδηρο ποσιμο τον οποιο παιρνω τον ενα προς το παρον, και αασβεστιο αναβραζων το οποιο επισης παιρνω αναλογα τα κεφια. ΜΕχρι να αρχιζει να φωναζει ο ντοκ και να ησυχασω.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

1.leta008 1-5/08 αγοράκι

2.Despina80 6/8

3.mimika84 6/8 αγοράκι

4.evri 10/8 αγοράκι

5.chiqui 11/08 αγοράκι

6.ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

7.taniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

8.libero10 27/08

9.ριτα79 30/8 αλλά θα παμε 15 μερες νωρίτερα

10.Giovanna 1/9 αγοράκι κατά 99%...... κρατάμε και μία πισινή

11.myrina 3/9

12.elisabeth 6/9

13.kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου) κοριτσάκι

14.annia 10/9

σας έχω βάλει όλες;;;

κι εγώ δε παίρνω ακόμα ασβέστιο. θα πρεπε όμως, μάλλον το αμελώ....

ιωάννα μου ο μικρός σου πάει παιδικό; εμένα όχι ακόμα, δε τον πήραν φέτος και τον έχω σπίτι. οπότε νομίζω θα δυσκολευτεί με το μωρό λίγο...ο μεγάλος μου πήγαινε από βρέφος σταθμό και ήταν πιο εξοικειωμένος με το έξω. ολοι μου λένε να προσέχουμε ιδιαίτερα το παιδί σάντουιτς, το μεσαίο δηλ.

Κανενας απο τους 2δεν παει ηθελα να στειλω την μικρη προνηπιο αλλα δεν την πηρανε οποτε θα παει και αυτη απο σεπτεμβρη...Ο μικρος τωρα τι να σου πω δεν ξερω πως θα ειναι με το μωρο ευχομαι να το παρει ζεστα αλλιως θα εχω το μωρο ολη μερα με κρανος στο σπιτι

Γεια σας κι απο'μένα κορίτσια! Είμαι νέα εδώ.Μετά απο 2 αποβολές(στο πρώτο τρίμηνο), έγινε το θαύμα κ ειμαι έγκυος στην 18η εβδομάδα! Αν θέλετε γράψτε με στη λίστα σας...ΠΗΤ 4/8/2012. Ηθελα να σας ρωτήσω σε ποια εβδομάδα ακούσατε το μωράκι σας? Εγώ ακόμα δεν έχω αισθανθεί τιποτα κ έχω πολύ άγχος... Προχτές πήγα για υπέρηχο κ το μωρό μου στην αρχή ηταν ακίνητο.. (στους προηγούμενους υπερηχους ήταν πολυ ζωηρό) χρειάστηκε να το "κουνήσουμε" για να αρχίσει τελικά να κινείτε. Εγώ νόμιζα ότι κοιμόταν αλλά ο γιατρός μου ειπε ότι το είδε καπως υποτονικό,ότι πρέπει να κινείτε συνέχεια κ να έτρωγα κατι γλυκό φεύγοντας. Αυτό με ανησύχησε ακόμα περισσότερο και ξέρω οτι δεν κάνω καλό στο μώρο τόσο που αγχώνομαι αλλα δεν μπορώ να το αποβάλω. Ανυπομονώ να το ακούσω για να ηρεμήσω... :|

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...