Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Κορίτσια μου δε λέγεται πόσο με έχετε συγκινήσει!  Περιττό να πω ότι εσείς το γνωρίζετε πριν την οικογένειά μου, είμαστε όμως όλες εδώ μέσα σαν οικογένεια και ας μη γνωριζόμαστε! Έχω τέτοιο άγχος που τριγυρίζω νευρικά στο σπίτι.... θα το τραβήξω και μόνη μου το άγχος γιατι ο άντρας μου θα μείνει με το γιο μας, δε θέλουμε να καταλάβει κάτι. Έτσι όπως με βλέπει ο άντρας μου να τριγυρίζω, μου είπε "Ελα, μην κάνεις έτσι, τι να πω, αν πάει πάλι κάτι στραβά το ξαναπέρασαμε πριν λίγες μέρες, θα το αντέξουμε παλι". Τότε θα τη χρειαστώ την ψυχίατρο άμεσα του είπα! Οοοοχιιιι σταματάω να σκέφτομαι αρνητικά! Και δεν περνάει και αυτή η ώρα.... 

Όπως τα λες...βάλε στοπ στα αρνητικά και θα ναι όλα τέλεια!!! Αν θες να σαι συγκρατημένη μέχρι αύριο στον υπέρηχο καλώς σε αφήνουμε 😂 αλλά μετά να το χαρείς με τη ψυχή σου σε παρακαλώ!!!

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παρηγγηλα σημερα ενα ζευγαρακι σαγιοναρες σε κοκκινο για να παω με τις καινουργιες να γεννησω θα βαλω και κοκκινο φορεματακι ακουω γνωμες

http://www.inshoes.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30576&combination=2201_38242

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω ευχομαι καισ την εφαρμογη να ειναι καλα γιατι με τα παπουτσια ειμαι πολυ δυσκολη αλλα δεν μπορω να περπατησω και πολυ ,σημερα στο σουπερμαρκετ εγινα πτωμα.

wDsdp3.png

που να δεις πως πάω εγώ το τελευταίο 20ημερο! γελάς απλά!

κάνε μερικές πρόβες σπίτι ν ανοιξουν λιγο γιατί αν τις βάλεις καινούριες στο νοσοκομείο μπορεί να σε νευριάζουν. εγώ θα πάρω στο νοσοκομείο πολύ κόζι στο σώμα μου πράγματα γιατί ούτως ή άλλως είμαι νευρική, μη δαγκώσω καναν άνθρωπο για ένα καινούριο σουτιέν που "κόβει" πχ. χαχαχα!

πάρε κάτι αξιόπιστο για αρχή καλύτερα.

ουφ ακόμα σιδερώνω...

οι υπόλοιποι είναι κούνιες, τη γλύτωσα σήμερα!

θα κάνω και μια μακαρονάδα για πιο μετά, από τώρα την ονειρεύομαι!!!!!!

αχαχαχαχ βρε ANNA27! πλακα εχεις.Εγω θα τον παθω τον πανικο με τους επισκεπτες στο δωματιο ειδικα αν θηλαζω και ειναι ολοι απο πανω και για την κοινη τουαλετα βεβαια γιατι το τετρακλινο οπως και να το κανεις ειναι μεγαλο προβλημα.Το εχεις περασει ποτε;

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

όχι σε μονόκλινο ήμουν πάντα ΑΛΛΑ έχω θηλάσει στο δρόμο, στ αυτοκίνητο, σε σπίτια φίλων, στο κόσμος και σε διάφορα άλλα δημόσια μέρη. τουτέστιν θα/να είναι το τελευταίο πράγμα που θα σε απασχολήσει ποτέ!!!!!

για την υγειινή του νοσοκομείου, ας ελπίσουμε ότι όλες θα μαστε τυχερές, και θα πέσουμε σε καλό προσωπικό και σε καλές συγκατοίκους. κατά τ άλλα θα ναι 4 μέρες και θα περάσουν (ελπίζω αναίμακτα γιατί εγώ είπαμε δαγκώνω εκείνες τις μέρες!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...