Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Κορίτσια μου δε λέγεται πόσο με έχετε συγκινήσει!  Περιττό να πω ότι εσείς το γνωρίζετε πριν την οικογένειά μου, είμαστε όμως όλες εδώ μέσα σαν οικογένεια και ας μη γνωριζόμαστε! Έχω τέτοιο άγχος που τριγυρίζω νευρικά στο σπίτι.... θα το τραβήξω και μόνη μου το άγχος γιατι ο άντρας μου θα μείνει με το γιο μας, δε θέλουμε να καταλάβει κάτι. Έτσι όπως με βλέπει ο άντρας μου να τριγυρίζω, μου είπε "Ελα, μην κάνεις έτσι, τι να πω, αν πάει πάλι κάτι στραβά το ξαναπέρασαμε πριν λίγες μέρες, θα το αντέξουμε παλι". Τότε θα τη χρειαστώ την ψυχίατρο άμεσα του είπα! Οοοοχιιιι σταματάω να σκέφτομαι αρνητικά! Και δεν περνάει και αυτή η ώρα.... 

Όπως τα λες...βάλε στοπ στα αρνητικά και θα ναι όλα τέλεια!!! Αν θες να σαι συγκρατημένη μέχρι αύριο στον υπέρηχο καλώς σε αφήνουμε 😂 αλλά μετά να το χαρείς με τη ψυχή σου σε παρακαλώ!!!

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

mimika τι ωραια νεα ειναι αυτα βρε κοριτσαρα???Δεν ειναι τιποτα να σου σπασουν τα νερα μην ανησυχεις...Υπομονη και αυριο τετοια ωρα θα εχεις αγκαλια το μπεμπεκι σου!!!!!!Με το καλο,αχ κοριτσια συγκινηθηκα s10729.gif

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Geo μπραβο που ειναι ολα καλα με τον μικρο με το καλο και σε εσενα κοριτσια σιγα-σιγα μετραμε αντιστροφα(βεβαια εγω αργω ακομα)..Αννα τι ωρα πας στον χας αυριο??Ρωτησες τιποτα για το αρεταιειο αν μαθεις κατι σχετικα με το τι χρειαζομαστε πες μου γιατι ολο λεω να παρω τηλ και ολο το αναβαλω....Geo epeidh απο βδομαδα θα παω και εγω για εξεταση κολπικου,σου βαλανε κολποδιαστολεα???

:-D

μόνο τιμές έμαθα προς το παρόν άννια μου, θα με πάρουν αύριο τηλ για το ραντεβού. νομίζω ότι αυτό το ραντεβού έχει αργήσει στο διπλάσιο τουλάχιστον!

ροδάκινο γιούχου ξεκόλλησε;;; μπράβο!!!!!

Διαφημίσεις

mimika84 με το καλο κοριτσακι με ενα πονο .Περιμενουμε τα νεα σου με ανυπομονεσια!

annia να τα εκατοστησεις!!!

Εγω εκανα ξανα εγγραφη μου κολλησε ο mozila και εκει ηταν αποθηκευμενος ο κωδικος μου μην παραξενευεστε.

Εγω το μωρο δεν το ακουω πολυ 2 μερες πηρα το γιατρο τωρα και μου ειπε αρκει και λιγο .Φοβαμαι ομως με βλεπω αυριο να τρεχω για να ακουσω σφιγμους.

wDsdp3.png

Μιμίκα μου όλα καλά θα πάνε θα περιμένουμε νεάκια σου με πολύ αγωνία. Απο αύριο τίποτα δεν θα είναι ίδιο θα έχεις το αγγελούδι σου αγκαλίτσα. Να ξέρεις ότι θα σε σκεφτόμαστε φιλάκια!!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Rodakinoula μου ξαπλωσα στο κρεβατι και αρχισα να κουνιεμαι λιγο ανταποκριθηκε ευτυχως παναγιτσα μου.Περασα χθες συγχιση καποια στιγμη και νομιζα οτι κατι επαθε το μωρο.Αυυτο που ειπες θα ειναι μεγαλωνει και δεν εχει χωρο το μωρο μου

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ αν όλη μέρα κάνω δουλειές είναι πολύ ήσυχος με το που χαλαρώνω κουνιέται αν και τον τελευταίο καιρό σταμάτησε να κλωτσάει μόνο κουνιέται. Γι΄αυτό το λέω ότι με τον καιρό δεν έχουν και τόσο χώρο τα γλυκούλια μας !!!

Αχ εγώ δεν θυμάμαι που μας είπε η Μιμικά ότι θα γεννήσει !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Rodakinoula μου ξαπλωσα στο κρεβατι και αρχισα να κουνιεμαι λιγο ανταποκριθηκε ευτυχως παναγιτσα μου.Περασα χθες συγχιση καποια στιγμη και νομιζα οτι κατι επαθε το μωρο.Αυυτο που ειπες θα ειναι μεγαλωνει και δεν εχει χωρο το μωρο μου

λίγη σοκολάτα ή ανθρακικό θα σε ησυχάσει νομίζω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...