Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου πόσο χαρούμενη με κάνουν τα μηνύματα σας και τι γέλιο έχω ρίξει κιόλας!!! Έπρεπε να έχω μια κάμερα να δείτε τι επικράτησε σπίτι! Ο άντρας μου να τα χει παίξει, να ψάχνουμε μια ντανα 2 μέτρα με εξετάσεις μήπως βρούμε χοριακη άλλη για να συγκρίνουμε τα όρια, ο γιος μας να τρέχει από πίσω μας και να λέει "τι συμβαίνει, τι εξέταση είναι η χοριακη???!!! Μη με βγάλει αύριο βούκινο στο σχολείο φοβάμαι!!! Να πείτε μου πόσο πιθανό ήταν αυτό να συμβεί??? Δε θα αντέξω άλλη ατυχία. Ψάχνω το γιατρό εδώ για να κλείσουμε ραντεβού αλλά μου είχε πει ότι θα έλειπε σήμερα, ειχε γέννα λογικά. Είναι φίλος όμως και θα με βάλει άμεσα για υπέρηχο. Δε ζω σε χωριό απλά είναι μικρή πόλη. Ο γιατρός από Αθήνα μου είπε "πήγαινε σε παρακαλώ να κάνεις έναν υπέρηχο!" Αυτός τρελάθηκε πιο πολύ από εμένα και το είπε σα να καταλαβαίνει ότι έχει σπάσει το νευρικό μου σύστημα! Κοριτσια τι έχει γίνει δε μπορώ να καταλάβω...λάθος εργαστηρίου και αν ναι ποιου? Αποβλήθηκε όντως κάποιο έμβρυο ή και δύο? Είναι πιθανό γιατί έτσι εξηγείται το αίμα με καφέ και πόνο και μετά τίποτα. Όταν έχω νεότερα θα σας πω!!!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλες σας!!!! 

Βρήκα το γιατρό, 8.30 τώρα το απόγευμα πάω για υπέρηχο! Προσευχές κορίτσιααααα!!!! 

Ολα καλά θα πάνε κορίτσι μου μη σε νοιάζει αν έγινε λάθος και ποιανού ήταν δεν θα μάθεις ποτέ! Το αποτέλεσμα μετράει και είναι υπέροχο!!! Αύριο θα δει το μωράκι σου η τα μωράκια σου με τέτοιο νουμερο

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Μιμίκα γλυκιά μου πώς είσαι τώρα;

Εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι πονοί! Ξεκούραση και προσπάθησε να χαλαρώσεις! Είμαι σίγουρη πως ο μπέμπης θέλει απλώς να σε προετοιμάσει!

Μη φοβάσαι, μια χαρά προετοιμασμένη είσαι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγλαϊα, τι να πω, νομίζω πως απλώς έτυχα στην περίπτωση, γιατί με παρακολουθεί community midwife και δεν έχω καμιά επαφή με το νοσοκομείο που θα γεννησω. Είμαι και εγώ λίγο υπερβολική και κάπως αρνητική ως προς τη μέχρι τώρα αντιμετώπιση που είχα! Εύχομαι όλα πάντως να πάνε καλά.

Εχω ακόμα λίγο καιρο να εκπαιδεύσω το σύζυγο στο τι να πει, ίσως εκείνη την ώρα να μη μπορώ να σκεφτώ καλά και να τα πω όλα!

Kρατήσου Μιμικάκι! Θα με προλάβεις μου φαίνεται! Κουράγιο, με έχει πιάσει και μένα αγωνία! Αν είναι η ώρα του, με όσο το δυνατόν λιγότερους πόνους (αφού ο ένας πέρασε κιόλας!)

a0Nsp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου και ευχαριστώ για τις ευχές σας...Αγλαια να χαίρεσαι και ΕΣΥ την κορούλα σου!!μιμικα λες να γεννας;;;πάντως η εξέταση Αυτή (με το χέρι)λένε πως βοηθάει στο να ξεκινήσει τοκετος...με το κλαο σου εύχομαι και με καννεναν πόνο

:-D

Διαφημίσεις

Μόλις γυρισα σπιτι. Κάναμε και άλλο nst και έδειξε ότι ξεκινήσαμε πόνους τοκετού. Έβαλε πάλι χέρι ο γιατρός και με πέθανε. Διαστολη δεν έχω ακόμα. Μου είπε να κάνω ένα χλιαρό μπάνιο και να ξαναπάω στις 9 κι αν πονάω θα μου σπάσουν τα νερά αυτοί γιατί όπως φαίεται ξεκίνησε ο τοκετός. Αχ δεν ξερώ κορίτσια τι να κανω...πονάωωωωωωωωω. Είναι κακό να μου σπάσουν αυτοί τα νερά? για πείτε κάτι οι πιο έμπειρες και ελπίζω να προλάβω να μπώ να τα δώ

2sCXp3.png

Κορίτσια μόλις γύρισα από βόλο.. Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νέα σας. Ξεκινάω με τα δικά μου και πάω να σας διαβάσω.

Ο μπέμπης μας είναι ήδη 3 κιλά. Το επόμενο ραντεβού είναι 7 Αυγούστου και μέχρι 15 Αυγούστου θα έχω γεννήσει. (Πρέπει να αλλάξουμε και την ημερομηνία στη λίστα, όποιο κορίτσι μπορεί ας μου το κάνει :))) )

Είναι με το κεφαλάκι προς τα κάτω. Είναι πολύ όμορφος και λαχταρό να τον πάρω αγκαλιά.

Έκανα εξετάσεις αίματος, ούρων και καλλιέργεια κολπικού υγρού και βγήκαν όλες οι εξετάσεις άξογες.

Έχω πάρει 19 κιλά :oops::oops::oops: και όποιος με ΄βλέπει νομίζει ότι έχω δυδιμα...:D:D (για κάποια κορίτσια που λένε για μεγάλες κποιλίτσες - εδώ η λευκή όρκα χαχαχααα)

Ye4Ip3.png

Γεια σας κουκλες!!!!!!

ΑΝΝΙΑ χρονια σου πολλα κι απο εδω κοριτσαρα μου να εισαι γερη να χαιρεσαι την οικογενεια σου κ με το καλο να ερθει το μπουμπουκακι σου σου!

ΑΓΛΑΙΑ να χαιρεσαι την κορακλα σου!ειδες περασαν κι ολας 3 χρονια κ ουτε που το καταλαβες!!!!

ΜΙΜΙΚΑ μου ξεκινας τον τοκετο μαναρα μου!!!το καταλαβαινω οτι πονας αλλα κανε λιγακι υπομονη μεχρι να πας!!!παρολο που δεν εχω γινει μανουλα εχω ακουσει πολλες φιλες μου οτι τους σπασαν τα νερα εκει!δεν ειναι τιποτα κ μην ανησυχεις!εγω πιστευω οτι αυριο με το καλο θα εχεις γεννησει κ θα εισαι η πιο ευτυχισμενη μανουλα!!!!!ουτε τους πονους θα θυμασαι κοριτσακι μου!!!!

pysXp3.png

Δήμητρα προσπαθησε να εισαι οσο πιο ηρεμη γινετε!Φτανει η στιγμη που θα αγκαλιασεις το μωρακι σου!!! Το να σου σπασουν τα νερα δεν ειναι κακο, θα βοηθησει στη διαστολη!Ολα θα πανε καλά!!!

Τα αυγουστιατικα μωρακια πολυ βιαζονται να βγουν!

:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Μόλις γυρισα σπιτι. Κάναμε και άλλο nst και έδειξε ότι ξεκινήσαμε πόνους τοκετού. Έβαλε πάλι χέρι ο γιατρός και με πέθανε. Διαστολη δεν έχω ακόμα. Μου είπε να κάνω ένα χλιαρό μπάνιο και να ξαναπάω στις 9 κι αν πονάω θα μου σπάσουν τα νερά αυτοί γιατί όπως φαίεται ξεκίνησε ο τοκετός. Αχ δεν ξερώ κορίτσια τι να κανω...πονάωωωωωωωωω. Είναι κακό να μου σπάσουν αυτοί τα νερά? για πείτε κάτι οι πιο έμπειρες και ελπίζω να προλάβω να μπώ να τα δώ

Ααααααααα...α δηλαδή όπου να ναι γεννάς.. καλά και είσαι μέσα στο καφέ??? πλησιάζει η ώρα σου??? Μπράβο.. γιούχου.. όλα καλά θα πάνε!!! :D:D:D:D:D:D

Ye4Ip3.png

Δημητρούλι δεν είναι τίποτα να σου σπάσουν τα νερά, όλα καλά, το χω ζήσει στο πρώτο παιδί...με το καλό, ηρέμησε και ζήσε τη κάθε στιγμή γιατί δε θα ξαναρθει ποτέ ίδια!

περιμένουμε νέα!!!!!!

Και ναι είναι γεγονός ξεκόλλησε το βλάμενο επιτέλους με τα νέα της Μιμικάς δεν θα μπορούσε να κάνει και διαφορετικά χιχιχιχιιχιιχχι!!!!

Αννια μου χρόνια πολλά και απο δω σου εύχομαι τα καλύτερα !!!

Geo angela χαίρομαι που ο μπέμπης σου είναι μια χαρά και μεγαλώνει ολόκληρο παιδάκι κοντεύει να γίνει.

Αγλαία να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου να είναι γερή και δυνατή και να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...