Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Ξύπνησα τα παιδιά και τους έδωσα το γάλα τους, τώρα χουζουρεύουν με τον μπαμπά τους εδώ δίπλα στο κρεββάτι...

Όσο διαβάζω για το θέμα ίωσης/βήχα σε συνδυασμό με τη γενική αναισθησία τόσο εκνευρίζομαι με την ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζει ο γιατρός μου το όλο θέμα... Πρώτα πρώτα δεν ξέρω αν η μαία του είπε ότι είμαι ακόμα άρρωστη για να κανονίσουμε όντως την καισαρική, αλλά είναι Σάββατο σήμερα, πρέπει να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα. Δεν πάω την Τρίτη για επέμβαση... τουλάχιστον όχι χωρίς να μιλήσω τη Δευτέρα με τον αναισθησιολόγο....

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!σε λιγο φευγω για τα τελευταια ψωνια..

"Ακουω" οτι ειστε αρρωστουλες..και μου θυμησατε την ιωση που κολλησα τον Μαρτιο κ ανεβασα 39.5 κ τι να κανει ενα depon??!κ επειδη δεν ενοιωθα το μωρο μου ελεγα το σκοτωσα,το σκοτωσα!!κ ο γιατρος μου να περνει τηλ συνεχεια την μανα μου για να μου εξηγησουν οτι το εμβρυο δεν παθαινει τιποτα!!πω πω!

Περαστικα σας κ φιλια πολλα!!

Καλημερα!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλα εγω δεν εχω καμμια ελπιδα..απλα το θεμα ειναι με τον θηλασμο..δλδ ρε γαμωτο εγω θα θηλαζω κ η αλλη κοπελα ξερω γω θα χει επισκεψεις..δεν μαρεσει καθολου.ο θηλασμος ειναι κατι προσωπικο.πολλες γυναικες με εχουν κραξει γι αυτο το θεμα αλλα εγω ετσι θεωρω.δεν ειμαι αγελαδα να βγαζω το στηθος μου οπου να ναι κ σε οποιον να ναι,δεν επαψα να ειμαι γυναικα πιστευω..τεσπα θα δειξει..εγω νομιζα οτι η Κονσολα ηταν καλυτερη δηλ την ειδα μου αρεσε.η αλλη ειναι ακομα καλυτερη?

Καλη επιτυχια για αυριο καλα αποτελεσματα.

Ο αντρας σου δουλευει βραδυ?πω πω δυσκολο μου φαινεται..

δεν εχω facebook:-(

Γκρετα πιστεψε με κανεις μα κανεις δεν θα κοιταξει το στηθος σου με πονηρο σκοπο. και εγω στο Αλεξανδρα εχω γεννησει σε δικλινο και στην αρχη ντρεπομουν ...τα πρωτα 10 λεπτα! μετα το καλοσκεφτηκα και ειπα τι προεχει... να θηλασω το μωρακι μου ή να ανησυχω μην δειξω βυζι στον αντρα της διπλανης.. λες και αυτη δεν θηλαζει!!! μωρε και μπροστα στον αντρα της, και μπροστα στον πατερα της ( εντωματαξυ πετυχα 2 αλλαγες συγκατοικου) και μπροστα σε ολους!!!! αν ηθελα καλυψη επαιρνα ενα μικρο σεντονακι λεπτο του μωρου και το εβαζα απο πανω.. ουτως ή αλλως δεν θα φαινεται τιποτα παραπανω απο το να φορουσες ενα ντεκολτε λιγο ενισχυμενο. καλη λυση επισης ειναι τα ελαστικα φανελακια τα αμανικα που μπορεις να το κατεβαζεις χωρις να χρειαζεται να σηκωνεις ολη την μπλουζα. εγω φετος που το εχω απο την αρχη θα χρησιμποποιησω το ρινγκ σλινγκ για να μην ιδρωνουμε πιο πολυ και ο μικρος και εγω και οχι τοσο για καλυψη. ετσι κι αλλιως με ολους γνωριζομαστε πιο καλα με την φαση τοκετος ..μαιες, γιατρους, κτλ. :D:D:D

α! οι επισκεπτες της διπλανης σου φαντασου οτι θα εχουν και ενα αλλο πιο μεγαλο αξιοθεατο... το μπεμπακι της! σιγα μην ασχοληθουν με τα μεμε σου ( ή πο-πλο οπως τα λεει ο Σπυρος)

suU8p3.png

vdz8p3.png

Kάποιο πρόβλημα πρέπει να υπήρχε χθες, κι εγώ δεν μπορούσα να μπω! Δίκιο έχεις, αλλά δεν ξέρεις πως μπορεί να το πάρει ο καθένας (μέρες που είναι...)

Εγώ δεν κοιμήθηκα χθες. Έβηχα και ξυπνούσα συνέχεια και έπειτα στις 4:30 δεν άντεξα και σηκώθηκα να κάνω ένα "βραστικό" όπως έλεγε η γιαγιά μου, έκανα ένα χαμομήλι. Κάθησα στην τηλεόραση να το πιω, τελικά παρακολούθησα ένα ντοκυμαντέρ για την Αυστραλία και την εξερεύνηση του κέντρου της κτλ. πήγε πεντέμιση, προσπάθησα να ξανακοιμηθώ, σηκώθηκα κατά τις 6, έφτιαξα την κουζίνα (όσο χάλια και να είναι, το βράδυ δεν μπορώ να κάνω τίποτα, μόνο στις διακοπές που είχαμε εισβολή από μυρμήγκια καθόμουν μέχρι τα μεσάνυχτα να πλύνω πιάτα και να τακτοποιήσω...), μετά έκανα κέικ, και τώρα είπα να σας γκρινιάξω λίγο μην τυχόν χαλάσω την εικόνα που έχετε για μένα μέσα στην ευφορία και την αισιοδοξία των τελευταίων ημερών.

Γιατί, κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ, λόγω άγχους και νεύρων:

1. Μου τη δίνει που τελικά δεν είδα το γιατρό μου χθες να τον πρήξω και αυτόν λίγο και να με καθησυχάσει για όλα όσα σκέφτομαι, αλλά πρωί πρωί τη Δευτέρα θα περάσω στην τηλεφωνική επίθεση!

2. Μου τη δίνει που η μαία του που ήταν μαζί μου στο nst, μου επαναλάμβανε με ύφος γιατρού να πάρω mucosolvan για το βήχα, χωρίς να μπορώ να συζητήσω σοβαρά μαζί της για το αν επιτρέπεται όντως να το πάρω (αντενδείκνυται για κύηση και γαλουχία, όπως βέβαια και πολλά άλλα που παίρνουμε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά δεν νομίζω ότι έπρεπε να κάνω τη συζήτηση αυτή μαζί της, αλλά με το γιατρό).

3. Μου τη δίνει (τελικά λόγω των περιστάσεων) που πρέπει να πάω την Τρίτη για καισαρική και όχι πχ. την Πέμπτη, όταν ίσως αισθάνομαι καλύτερα.

4. Μου τη δίνει που δεν είχα σαφή απάντηση για το ποιος θα είναι ο αναισθησιολόγος, αφού το θέμα με αγχώνει τόσο.

5. Μου τη δίνει η ελληνική συνήθεια να γνωρίζεις τον αναισθησιολόγο την ώρα που σου κάνει την αναισθησία (όταν ήμουν στη Γερμανία χρειάστηκε να κάνω μια μικρή επέμβαση με ολική νάρκωση, είχα προηγούμενη μέρα ραντεβού με τον αναισθησιολόγο, για να μου πάρει το ιστορικό και να συζητήσει μαζί μου). Δηλ. αν βήχω και έχω φλέματα, δεν μπορεί να πάθω κάτι κατά την ολική;

6. Μου τη δίνει που δεν κατάλαβα όλα τα παραπάνω, όταν ήμουν στο ιατρείο χθες και αγχώθηκα έτσι το βράδυ.

7. Μου τη δίνει που υπόβοσκε το άγχος μου χθες και τα έβαλα με τα παιδιά που έκαναν τις συνηθισμένες σαχλαμαρίτσες και τους καβγάδες τους....

Αλλά:

Τη Δευτέρα θα τα λύσω φαντάζομαι όλα αυτά και θα ηρεμήσω. Πάντως αν δεν αισθάνομαι καλά και δεν με εξετάσει να μου πει ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνω την καισαρική την Τρίτη (παρά το γνωστό δυο εβδομάδες πριν πάμε για καισαρική) δεν θέλω να μπω στην κλινική. Βέβαια πιθανόν να είμαι καλά, αλλά τη Δευτέρα θέλω να μιλήσω με το γιατρό οπωσδήποτε...

Και τώρα τα ευχάριστα:

Η μικρή μου σήμερα γίνεται 3 ετών (γι' αυτό και το κέικ πρωί πρωί, μετά δεν θα άντεχα τη ζέστη στην κουζίνα!).

Και ποια κοπέλα εδώ έχει σήμερα γενέθλια; Νομίζω ότι είχαμε πει ότι κάποιο κοριτσάκι έχει γενέθλια μαζί με την κόρη μου, αλλά ..... το γήρας βλέπετε....

Υ.Γ. Τα παιδιά μου ανακάλυψαν τα στρουμφάκια, μη μου πείτε ότι δεν φαίνεται!

Να την χαιρεσαι..να ειναι υγιης κ ευτυχισμενη!!και εσυ κοιτα να ηρεμησεις!!φιλακια

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε? Χρονια Πολλα στην Ιωαννα!!! Με το καλο να γεννηθει το μωρακι σου...

Αγλαια να χαιρεσαι το παιδακι σου! Να τα χιλιασει... Ωραιο δωρακι θα του κανεις απο εβδομαδα ε!!!!!!! Να σαι καλα καθε φορα που διαβαζω μηνυμα σου μου φτιαχνεις τη διαθεση! αληθεια εσυ τι ζωδιο εισαι? αν δεν συντρεχει λογος να μπεις την Τριτη χειρουργιο τοτε μην μπεις...η ψυχολογια ειναι πολυ σημαντικη!!! Πες του να το καθυστερησετε λιγες μερες να ανναρωσεις και να εισαι ποιο ηρεμη!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Εγω πηγα προχτες στο γιατρο. Η μπεμπα ειναι 2000 κιλα περιπου. Μικρουλα μου φαινεται αλλα τωρα πιστευω απο δω και περα να παρει βαρος. Δεν ειπαμε κατι για σιγουρη ημερομηνια. Ισως στις 20 Αυγουστου αλλα δεν κλεισαμε. Και γω καισαρικη παω οποτε προγραμματισμενα. για να γεννησω φυσιολογικα θα πρεπει να ειναι ολα τελεια απο οτι μου ειπε και δεν αξιζει να το ρισκαρουμε. Και γω επισκληρηδιο εκανα στην πρωτη καισαρικη και δοξα το θεο εχω καλες αναμνησεις. Εκλαιγα βεβαια γιατι θα εκανα καισαρικη αλλα η αναιδθησιολογος ηταν πολυ καλη. Και γω εχω σκολιωση πραγμα που με αγχωνει αλλα ελπιζω και τωρα ολα να πανε καλα...Ο θεος μαζι μας!!! Εχω σκοπο να του ζητησω να ειναι η ιδια αναισθησιολογος αν και δεν εχουμε συζητησει ακομα τιποτα.. Ενεσεις κορτιζονης δεν θα κανω γιατι τωρα μου ειπε δεν εχει σημασια. Τα πνευμονακια ειναι λεει οριακα μολις μπουμε στον 9 μηνα. Την προηγουμενη φορα τις εκανα πριν την 32 εβδομαδα. Γλυτωσα τα τσιμπιματα...και τσουζουν λιγακι!!! :)

Και γω ειμαι αγχωμενη γενικα. θα ξαναπαω στις 30 του μηνα και μετα καθε εβδομαδα. αλλα αυτες οι μερες δυσκολα περνανε....

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Καλημέρα εγκυούλες!

Πώς είστε σήμερα;

Ιωάννα, σήμερα γιορτάζεις; Χρονιά σου πολλά και πολύχρονη! Και σύντομα να κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά!

Αγλαϊα να χαίρεσαι τη κορούλα σου! Πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη! Εύχομαι να της αρέσουν τα δωράκια της!

Νευράκια νευράκι πρωινιάτικα; Δίκιο έχεις σε πολλά αλλά σκέψου πως μπορεί να ήσουν και χειρότερα. Που να ήσουν Αγγλία! Οχι μόνο δε θα γνωρίζω τον αναισθησιολόγο, δε ξέρω ούτε καν πια μαια θα με ξεγεννήσει. Για γιατρό ούτε συζήτηση, μόνο άμα κάτι πάει λάθος. Κι εκτός των αλλων, έχω το φόβο πως πες χρειαστώ αναισθησία, θα κοιτάξουν από πριν πως τόσο καιρό παίρνω ηπαρίνες, και πως τα αιμοπετάλια μου είναι κατεβασμένα, αφού δεν αναφέρετε πουθενά μέσα στις σημειώσεις μου; Το ξέρω πως γίνομαι υπερβολική, σίγουρα η Αγγλία τόσο ανεπτυγμένη που είναι θα έχει ένα καλό σύστημα υγείας, αλλά συχνά πυκνά ακούς για τρομερά λάθη! Το ξέρω σας τα έχω πρήξει και εγώ με αυτο το θέμα, αλλά πολύ με φοβίζει! Για αυτο και αν όλα πάνε καλά θα προσπαθήσω να την αποφύγω την επισκληρίδιο. Οχι γιατι θέλω τόσο πολύ την πρωτόγνωρη αίσθηση του τοκετού, αλλά από φόβο μήπως είμαι και εγώ στο 1% που έχει προβλήματα με την επισκληρίδιο. Εσείς στη θέση μου τι θα κάνατε;

Βέβαια έχεις δίκιο, καλύτερα είναι τη δευτέρα να το διευκρινίσεις πως δεν είσαι 100% καλά. Μη τρέχουμε για άλλα!

Οσο για το θηλασμο, και εγώ πιστεύω πως θα έχω κάποιο κόλλημα με το να θηλάζω μπροστά σε ξένους, αλλά στην περίπτωση του νοσοκομείου, αμά δε φεύγουν μήπως να βγάζατε το στήθος προκλητικά έξω, ε φαντάζομαι ή θα κάτσουν να θαυμάζουν τα μπαλκόνια ή θα το πιάσουν το νόημα! Εύχομαι να γίνει το δεύτερο!:tongue:

Μαριλένα, μια χαρά η μικρούλα σου, petite απο μωράκι!

Μιμίκα, πως πέρασες το βράδυ; Περιμένουμε νέα απο το nst. Ο καημένος ο άντρας σου δούλευε βράδυ και στο καπάκι θα έρθει νοσοκομείο; Χαράς στο κουράγιο του!

Ριντι εύχομαι όλα να πανε καλά με τη μανούλα σου, και πως τα αποτελέσματα να βγουν σχετικά σύντομα. Η αναμονή ώρες ώρες με τρελαίνει!

Εμένα οι άχρηστοι τόσο καιρό μια εξέταση προθρομβίνης δε μου έχουν κάνει. Μήπως θα έπρεπε; Αλλά είπαμε, εδω είμαστε πολύ κουλ, τίποτα δε χρειάζεται:confused:

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια, ευχαριστώ για τις ευχές σας! Δεν το πιστεύω ότι πέρασαν τρία χρόνια από τότε που γέννησα τη μικρούλα και τώρα πάλι στα ίδια!

Μίλησα με τον πρώτο εξάδελφο της καλύτερης μου φίλης που είναι αναισθησιολόγος... Συμπέρασμα: έχω δίκιο να προβληματίζομαι για το συνδυασμό ολικής και κρυώματος/βήχα. Το πρόβλημα είναι ότι είναι τρίτη καισαρική και δεν θέλουμε να διακινδυνεύσουμε εσπευσμένη καισαρική λόγω έναρξης τοκετού. Προτείνει επισκληρίδιο, θεωρεί απίθανο να επαναληφθεί το πρόβλημα. Και ναι, επιβάλλεται να μιλήσω με το γιατρό μου και οπωσδήποτε με τον αναισθησιολόγο.

Να μου πείτε, αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, αλλά τουλάχιστον τώρα δεν θα αισθάνομαι ότι είμαι τρελή που επιμένω να το διευθετήσουμε το θέμα....

Οπότε τη Δευτέρα θα πάρω τηλέφωνο το γιατρό και θα επιμείνω να συζητήσω με τον αναισθησιολόγο και θα δούμε τι θα προκύψει....

Δέσποινα, στην Αγγλία δεν κλείνεις ραντεβού λίγο καιρό πριν με τον αναισθησιολόγο; Ή δεν θεωρούν ότι θα χρειαστείς αναισθησιολόγο; Πάντως, ιστορικό κατά την εισαγωγή θα σου πάρουν, μήπως τα λες όλα τότε; Αλλά να μου πεις, αν σπάσουν τα νερά και τρέχεις να γεννήσεις, τι ιστορικό να δώσεις; Περίεργο... Από εξωτερικό ήμουν για καιρό μόνο στη Γερμανία, εκεί ήταν όλα μια χαρά... η αδελφή μου ήταν 7-8 χρόνια στην Αγγλία, αλλά ευτυχώς δεν χρειάστηκε κάτι σοβαρό, οπότε δεν ξέρω τί γίνεται...

a0Nsp3.png

Καλημέρα!

Αγλαια να χαιρεσαι την μικρουλα σου και με το καλο να ερθει και το αλλο κοριτσάκι σου! Ελπιζω την Δευτερα να λύσετε όλα αυτα που σε απασχολούν!

Ιωαννα χρονια πολλα ευτυχισμένα για σενα και την οικογενεια σου! Συντομα να κρατησετε και το μωρακι σας αγκαλιά!

Δεσποινα μην αγχωνεσαι τοσο , αν και εγω το ιδιο θα παθαινα! πιστευω πως για να λειτουργουν ετσι κατι ξερουν!!

εγω χτες οπως σας ειπα ειχα καθε 2 ωρες περιπου συσπασεις ,το βραδυ χαλαρωσα και το πρωι παλι αρχισαν ετσι πηρα το γιατρο, ξεκινησα yotopar , καναμε ενα nst στο οποιο ειχα συσπασεις αλλα οχι κατι πολυ σοβαρο και εν τελει μου εκανε και το πρωτο ζευγαρι απο ενεσεις για καθε ενδεχομενο. Την Δευτερα εχχω το ραντεβου του μηνα και θα κανουμε τις επαναληπτικες.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΣΤ Κ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΝΑΚΙΑ. ΟΣΗ ΩΡΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ. ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Κ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΟΥ.ΗΡΘΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΕΚΑ Κ ΠΕΣΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ. 11ΜΙΣΗΞΥΠΝΗΣΑ ΑΠΟ ΑΦΟΡΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ. ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΩ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ Κ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΜΕΣΩΣ.ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΗΡΕΜΗΣΑ ΗΤΑΝ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΙ. ΠΟΤΕ ΑΝΑ 5ΛΕΠΤΟ, ΠΟΤΕ ΑΝΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΚΛΠ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΑΛΗΝΗ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑ. ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΕΣΤΗΚΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.ΕΠΑΘΑ ΑΜΟΚ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΑ! ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΕΥΤΥΧΩΣ.ΜΟΝΟ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΝΙΩΘΩ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ!

2sCXp3.png

Πω πω βρε Μιμίκα μου, τελικά, καμιά μας δε θέλει κατα βάθος να περάσει τη διαδικασία, ε; Κι εγώ θα ήθελα να ξυπνήσω αύριο το πρωί και να είναι το μωρό εκεί, χωρίς να χρειαστεί να το γεννήσω.... Κουράγιο, όταν είναι να έρθει δεν θα προλάβουμε να το σκεφτούμε καλά καλά, τώρα θα βράζουμε για λίγο ακόμα στο ζουμί μας...

Φιλιά και κουράγιο μικρούλα! (Σε σένα τα λέω πεθερά...)

Taniabell! Ευχαριστώ για τις ευχές σου!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...