Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Maraki S. είπε:

Κοίταξε ούτε κρύο ούτε ζέστη προς το παρόν, έχουν ξεχάσει 2 φορές να μου πούνε πράγματα όπως πχ για το νερό στην έμβρυομεταφορά και η αναμονή είναι λίγο θέμα αλλά οκ. Είναι λίγο περίεργη η επικοινωνία αλλά οκ, θα δούμε. Προς το παρόν δεν νομίζω ότι έχουμε κάνει κάτι λάθος. Πιστεύω ότι με προσέχουν και μου κάνανε όλες τις εξετάσεις νωρίς που το θεωρώ πολύ υπέρ τους.

Με την αναμονή δεν έχω θέμα η αλήθεια είναι. Πάνω από μισή ώρα δεν νομίζω πως έχω περιμένει. Αλλά οκ η επικοινωνία με το γιατρό γίνεται δύσκολα και περιορισμένα. Στην αρχή ο σύζυγος μου εκνευριζοταν που μας έπαιρναν κάθε μερα μέχρι να γίνουν τα ωάρια βλαστοκυστες γιατί έπεφτε η ψυχολογία μας, αλλά οκ καταλαβαίνω είναι η δουλεια τους. Καλύτερα να έχω συνεχή ενημέρωση παρά να μη ξερω τι γίνεται.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

κάτι πονάκια πού και που έχω. Και εμένα ο δικός μου ήταν πολύ δραστήριος, έχωνε κάτι καλά κλωτσίδια και πονούσα. Αλλά σαν να ηρέμησε. Θα δώ πώς θα πάει η μέρα και θα πάρω τον γιατρό μετά τηλ. μου είπε αν δεν τον ακούω να του τηλεφωνήσω. Ναι για φυσιολογικό πάμε ευτυχώς.

Γιάννα τί ωραίο όνειρο ήταν αυτό κοπέλα μου!!!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα! Το έχω ξεφτυλίσει τελευταία! Μόλις ξύπνησα! Κοιμάμαι αργά βέβαια.

Γκρέτα είμαστε και γειτόνισσες? Κι εγώ Πειραιά μένω! Έχω ΠΗΤ 6/8!!! Μάλλον θα συναντηθούμε στο νοσοκομείο!!!! Αν δεν βρώ μονόκλινο να ζητήσουμε να μας βάλουν στο ίδιο δίκλινο!!!!!!

Δεσποινάκι πώς πάς? Έχεις καθόλου πονάκια? Δεν μου άλλαξε την ΠΗΤ ο γιατρός. Δεν μπορεί να μου κάνει πρόβλεψη πότε θα γεννήσω! Αύριο θα πάω για το nst και ίσως εκεί δούμε κάτι πιο συγκεκριμένο! Απο χθές είναι λίγο ήσυχος ο μπέμπης και με έπιασε μιά ανησυχία.

Αχ τι ωραιααα!!φανταζεσαι?πλακα θα ειχε..να μου πεις αυριο για την εξεταση λεπτομεριες.παντω εγω που τον ρωτησα για δωματιο λεει εκεινη την ωρα το κανονιζεις.μονοκλεινο δεν εχουν(η ετσι λενε).θα κανουμε οτι μπορουμε λεει για δυκλινο κ παιζει να βρουμε στην κονσολα γιατι δεν εχει μεγαλη κινηση τον Αυγουστο!!χαχαχα..

Οσο για τον μπεμπη σου μην φοβασαι..εμενα ηταν ησυχουλης 2μερουλες κ απο χθες το βραδυ αρχισε παλι τα δικα του..κλοτσαει κ τεντωνεται λες κ εχει νευρα που ειναι ακομα εκει μεσα!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Despina80 και μενα με πονανε οι κλωτσιες ακομα και τη νυχτα που ξαπλωνω.

agtog πεσμου τι εγινε με την επισκληρηδιο με αγχωνεις τωρα.Ειναι καλυτερη η ολικη;

Δεν ποναει η τομη μετα;

N34Jp2.png

Despina80 και μενα με πονανε οι κλωτσιες ακομα και τη νυχτα που ξαπλωνω.

agtog πεσμου τι εγινε με την επισκληρηδιο με αγχωνεις τωρα.Ειναι καλυτερη η ολικη;

Δεν ποναει η τομη μετα;

Συγγνώμη, νόμιζα ότι το είχα ξανααναφέρει εδώ μέσα, δεν θέλω να αγχώνω καμιά σας τελευταία στιγμή!

Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι, χιλιάδες γυναίκες (και άνδρες!) κάνουν επισκληρίδιο κάθε μέρα και δεν έχουν πρόβλημα. Εγώ απλά ήμουν η μία στις χίλιες η εξαίρεση. Ίσως επειδή έχω σκολίωση (δική μου εικασία, παρά τους χίλιους γιατρούς που είδα δεν έβγαλα άκρη) ίσως επειδή είμαι φοβιτσιάρα και δημιούργησα ένταση ίσως για την κακιά την ώρα και την αναισθησιολόγο, κάπου πειράχτηκε το νεύρο (αλλά δεν τραυματίστηκε προφανώς διαφορετικά από ότι κατάλαβα θα είχα σοβαρό πρόβλημα) και με πονούσε το νεύρο (το ίδιο που μου δημιούργησε πρόβλημα τον τελευταίο καιρό) και δεν μπορούσα να κινήσω το αριστερό μου πόδι χωρίς να πεθαίνω στον πόνο. Μετά από 6 μήνες ακόμα κούτσαινα....

Συγγνώμη που το αναφέρω μέρες που είναι...

Επιμένω υπήρξα μια σπάνια εξαίρεση, ακόμα και τώρα ο γιατρός μου επέμενε να ξανακάνω επισκληρίδιο, δηλ. δεν είναι κάτι το πιθανό.... ακόμα και για την περίπτωσή μου. Εγώ απλά φοβάμαι, έτσι έκανα ολική στο δεύτερο και τώρα θα κάνω στο τρίτο.

Δεν νομίζω να θεωρείτε καλύτερη η ολική γενικά, νομίζω ότι θεωρούν καλύτερη την επισκληρίδιο, δεν είμαι γιατρος φυσικά. Δεν θυμάμαι να πονάω μετά στην τομή ιδιαίτερα, αλλά έπαιρνα για αρκετές μέρες voltaren. Και ακριβώς γι' αυτό μου λένε και η μαία και ο γιατρός να κάνω επισκληρίδιο για να μην πονάω, αλλά δεν θυμάμαι κάτι τρομερό (ίσως σε σχέση με αυτά που τράβηξα την πρώτη φορά)

Χίλια συγγνώμη για το ακατάλληλο της συζήτησης μέρες που είναι. Δεν υπάρχει λόγος για άγχος, αν θέλετε συζητηστε το θέμα της επιλογής αναισθησιολόγου με το γιατρό σας...

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

moritsa να σου ζησουν τα μωρακια σου!με το καλο να τα παρετε σπιτι σας!

αγλαια λογικα εισαι η επομενη!με το καλο!!

εγω καλα σημερα εκανα και την πρωτη αγορα για το μπεμπη ζιπουνακια απο μοδερκαρε:P

κατα τ αλλα ισως γυρισουμε την αλλη βδομαδα αθηνα θα δουμε.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ριντι σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Από ότι κατάλαβα, όντως πολλά είναι και στη κρίση του αναισθησιολόγου. Κάποιοι (και κατά τη γνώμη μου καλά κάνουν) είναι αρκετά συντηριτικοί.

Ευχομαί η μικρή σου να κάτσει τόσο όσο χρειάζεται.

Νομίζω πως όλες οι ενέσεις είναι το ίδιο, οπότε εσυ παίρνεις και λίγο πιο μικρή δόση από εμένα.

Αλήθεια, έκανες τίποτα εξετάσεις αίματος σχετικά με αυτές; Τελικά για πόσο καιρο μετά θα τις παίρνεις; Δε θυμάμαι άμα το έχεις ήδη γράψει.

Διαβάζω και διάφορα, που μερικοι λεν πως δε μπορείς να θηλάσεις αλλά νομίζω πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

Βέβαια, πάνω από όλα γερά παιδάκια να έχουμε, αλλά ότι και να γίνει θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί να πάρω αγκαλιά τη μικρή αμέσως μόλις γεννηθει!

Η μανούλα πως είναι;

Ξέρω σίγουρα ότι θα μου ξανακάνουν μόλις γεννήσω στην κλινική και αν δεν κάνω λάθος, νομίζω για μια βδομάδα μου είχε πει θα τις συνεχίσω.

Για τον θηλασμό δεν ξέρω… Και ούτε έχω ρωτήσει. Ελπίζω να μην ισχύει αυτό που διάβασες!:? Θα τον ρωτήσω!

Από εξετάσεις μαζί με τις γενικές τις τελευταίες που έκανα την προηγούμενη εβδομάδα, με έβαλε και έκανα και κάτι εξετάσεις για την πήξη του αίματος.

Κι εγώ αυτό θέλω, να την πάρω αγκαλιά αμέσως μόλις γεννηθεί! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να τα καταφέρουμε Δεσποινάκι!

Όσο για την μανούλα μου τη Πέμπτη είναι να κάνει κάποια σημαντική εξέταση και είμαστε μέσα στην αγωνία και γιʼαυτό και για την γέννα… Όλα μαζι…:|

Καλό βράδυ σε ολα τα κορίτσια!sleeping-hello-kitty.gif

Συγγνώμη, νόμιζα ότι το είχα ξανααναφέρει εδώ μέσα, δεν θέλω να αγχώνω καμιά σας τελευταία στιγμή!

Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι, χιλιάδες γυναίκες (και άνδρες!) κάνουν επισκληρίδιο κάθε μέρα και δεν έχουν πρόβλημα. Εγώ απλά ήμουν η μία στις χίλιες η εξαίρεση. Ίσως επειδή έχω σκολίωση (δική μου εικασία, παρά τους χίλιους γιατρούς που είδα δεν έβγαλα άκρη) ίσως επειδή είμαι φοβιτσιάρα και δημιούργησα ένταση ίσως για την κακιά την ώρα και την αναισθησιολόγο, κάπου πειράχτηκε το νεύρο (αλλά δεν τραυματίστηκε προφανώς διαφορετικά από ότι κατάλαβα θα είχα σοβαρό πρόβλημα) και με πονούσε το νεύρο (το ίδιο που μου δημιούργησε πρόβλημα τον τελευταίο καιρό) και δεν μπορούσα να κινήσω το αριστερό μου πόδι χωρίς να πεθαίνω στον πόνο. Μετά από 6 μήνες ακόμα κούτσαινα....

Συγγνώμη που το αναφέρω μέρες που είναι...

Επιμένω υπήρξα μια σπάνια εξαίρεση, ακόμα και τώρα ο γιατρός μου επέμενε να ξανακάνω επισκληρίδιο, δηλ. δεν είναι κάτι το πιθανό.... ακόμα και για την περίπτωσή μου. Εγώ απλά φοβάμαι, έτσι έκανα ολική στο δεύτερο και τώρα θα κάνω στο τρίτο.

Δεν νομίζω να θεωρείτε καλύτερη η ολική γενικά, νομίζω ότι θεωρούν καλύτερη την επισκληρίδιο, δεν είμαι γιατρος φυσικά. Δεν θυμάμαι να πονάω μετά στην τομή ιδιαίτερα, αλλά έπαιρνα για αρκετές μέρες voltaren. Και ακριβώς γι' αυτό μου λένε και η μαία και ο γιατρός να κάνω επισκληρίδιο για να μην πονάω, αλλά δεν θυμάμαι κάτι τρομερό (ίσως σε σχέση με αυτά που τράβηξα την πρώτη φορά)

Χίλια συγγνώμη για το ακατάλληλο της συζήτησης μέρες που είναι. Δεν υπάρχει λόγος για άγχος, αν θέλετε συζητηστε το θέμα της επιλογής αναισθησιολόγου με το γιατρό σας...

Ειχα γραψει ενα κατεβατο..αλλα με πεταγε εξω εδω κ 2ωρες.απλα σου εγραφα οτι δεν καταλαβαινω που ζητας συγνωμη.η καισαρικη ολικη η μη ναρκωση εχει παρενεργειες και φυσικα ο γιατρος μας πρεπει να μας τα εξηγει ολα αυτα.εχω ακουσει πολλες ιστοριες χειροτερες και μη απο την δικια σου.το θεμα ειναι να μην μας συμβει.και εγω ευχομαι για το καλυτερο για ολες μας!!Αυτα!!

Φιλια!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ουφ μολις τελειωσα το σιδερο επιτελους ολα σιδερωμενα!!!!Αυριο θα ερθει ο αλουμινας επιτελους με το κυαλι τον ψαχνουμε και μετα παραπονιουνται οτι δεν εχουν δουλεια..Ριντι μου ευχομαι να ειναι ολα καλα με την μανουλα σου..Αγλαια εισαι καλυτερα??Παω να πλυνω τα πιατα και να ετοιμασω τα μικρα μου για νανι να κανω ενα μπανιο να φαω και εγω και να ξεραθω,καλο βραδυ κοριτσακια

:-D

Εγω κοιμηθηκα το μεσημερι ενα ολοκληρο 2ωρο!!το ευχαριστηθηκα αν και θα το πληρωσω το βραδυ σιγα μην κοιμηθω αν κ παλι νυσταζω!

Αυριο προβλεπεται μεγαααααλη μερα εχουμε τα τελευταια ψωνια κ να ετοιμασουμε βαλιτσα!ελπιζω να μην ξεχασω τιποτα!

Και μετα μπανακι ειμαι πολυ χαρουμενη!το πρωτο για φετος για να δουμε!!!!Αυτα!α!κ πολυ ζεστη κανει γαμωτο..

Καλο ξημερωμα σε ολες μας!!

Φιλακια!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Μοναχούλα πάλι απόψε, μόλις έφυγε ο άντρας για δουλειά! Να δώ πώς θα περάσει η νύχτα...λιώνω από βαρεμάρα, δεν ξέρω τί να κάνω! Δεν έχω διάθεση για τίποτα, βάρυνα πολύ τελευταία. Αύριο έχω και πρωινό ξύπνημα. Στις 7 μιση πρέπει να είμαστε στο Αλεξάνδρας για να κάνουμε το nst. Για να δούμε τί θα δούμε...

Γκρέτα έχει μονόκλινα, τα έχω δεί, απλά είναι πολύ πολύ λίγα. Αν δεν κάνω λάθος είναι 3 σε ολόκληρο το νοσοκομείο. Δίκλινα έχει αρκετούτσικα, τα καλύτερα είναι στην πτέρυγα Λαμπράκη και μετά αυτά στην πτέρυγα Κόνσολα. Πολύ χλωμό το κόβω να βρώ ελεύθερο μονόκλινο, ελπίζω τουλάχιστον να βρώ δίκλινο. Πάντως λογικά θα συναντηθούμε!!! 2 μέρες έχουμε διαφορά στην ΠΗΤ. Έχεις φεισμπουκ?? Δεν σε είδα στην ομάδα μας. Αν έχεις μπές να έχουμε εικόνο να μπορούμε να αναγνωρίσουμε η μία την άλλη!!

2sCXp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Μοναχούλα πάλι απόψε, μόλις έφυγε ο άντρας για δουλειά! Να δώ πώς θα περάσει η νύχτα...λιώνω από βαρεμάρα, δεν ξέρω τί να κάνω! Δεν έχω διάθεση για τίποτα, βάρυνα πολύ τελευταία. Αύριο έχω και πρωινό ξύπνημα. Στις 7 μιση πρέπει να είμαστε στο Αλεξάνδρας για να κάνουμε το nst. Για να δούμε τί θα δούμε...

Γκρέτα έχει μονόκλινα, τα έχω δεί, απλά είναι πολύ πολύ λίγα. Αν δεν κάνω λάθος είναι 3 σε ολόκληρο το νοσοκομείο. Δίκλινα έχει αρκετούτσικα, τα καλύτερα είναι στην πτέρυγα Λαμπράκη και μετά αυτά στην πτέρυγα Κόνσολα. Πολύ χλωμό το κόβω να βρώ ελεύθερο μονόκλινο, ελπίζω τουλάχιστον να βρώ δίκλινο. Πάντως λογικά θα συναντηθούμε!!! 2 μέρες έχουμε διαφορά στην ΠΗΤ. Έχεις φεισμπουκ?? Δεν σε είδα στην ομάδα μας. Αν έχεις μπές να έχουμε εικόνο να μπορούμε να αναγνωρίσουμε η μία την άλλη!!

Καλα εγω δεν εχω καμμια ελπιδα..απλα το θεμα ειναι με τον θηλασμο..δλδ ρε γαμωτο εγω θα θηλαζω κ η αλλη κοπελα ξερω γω θα χει επισκεψεις..δεν μαρεσει καθολου.ο θηλασμος ειναι κατι προσωπικο.πολλες γυναικες με εχουν κραξει γι αυτο το θεμα αλλα εγω ετσι θεωρω.δεν ειμαι αγελαδα να βγαζω το στηθος μου οπου να ναι κ σε οποιον να ναι,δεν επαψα να ειμαι γυναικα πιστευω..τεσπα θα δειξει..εγω νομιζα οτι η Κονσολα ηταν καλυτερη δηλ την ειδα μου αρεσε.η αλλη ειναι ακομα καλυτερη?

Καλη επιτυχια για αυριο καλα αποτελεσματα.

Ο αντρας σου δουλευει βραδυ?πω πω δυσκολο μου φαινεται..

δεν εχω facebook:-(

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Είναι πυροσβέστης ο άντρας μου και κάνει και κάποια βραδινά δυστυχώς!!! Ευτυχώς λίγα!

Λαμπράκη και Κόνσολα είναι στο ίδιο στύλ, αλλά την Λαμπράκη οι μαίες μου την είπανε για καλύτερη.

Θα συμφωνήσω μαζί σου στο θέμα του θηλασμού. Κι εγώ δεν μπορώ να διαννοηθώ ότι θα βγάλω το βυζί μου μπροστά στους επισκέπτες. Και ο κυριότερος λόγος που θέλω μονόκλινο είναι αυτός. Θέλω να έχω την άνεση μου και την ησυχία μου. Γιατί στο δίκλινο τουλάχιστον που είδα, δεν έχει κουρτινάκι μεταξύ των δύο κρεβατιών! Πάντως όπως και να έχει, αν ζητήσω ευγενικά από τους επισκέπτες να βγούν για λίγο έξω για να θηλάσω δεν νομίζω ότι θα παρεξηγηθώ. Εγώ τουλάχιστον δεν θα τα παρεξηγούσα σε καμία περίπτωση.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου για αύριο! Μόλις γυρίσω θα μπώ να σου πώ τί να περιμένεις!

2sCXp3.png

Είναι πυροσβέστης ο άντρας μου και κάνει και κάποια βραδινά δυστυχώς!!! Ευτυχώς λίγα!

Λαμπράκη και Κόνσολα είναι στο ίδιο στύλ, αλλά την Λαμπράκη οι μαίες μου την είπανε για καλύτερη.

Θα συμφωνήσω μαζί σου στο θέμα του θηλασμού. Κι εγώ δεν μπορώ να διαννοηθώ ότι θα βγάλω το βυζί μου μπροστά στους επισκέπτες. Και ο κυριότερος λόγος που θέλω μονόκλινο είναι αυτός. Θέλω να έχω την άνεση μου και την ησυχία μου. Γιατί στο δίκλινο τουλάχιστον που είδα, δεν έχει κουρτινάκι μεταξύ των δύο κρεβατιών! Πάντως όπως και να έχει, αν ζητήσω ευγενικά από τους επισκέπτες να βγούν για λίγο έξω για να θηλάσω δεν νομίζω ότι θα παρεξηγηθώ. Εγώ τουλάχιστον δεν θα τα παρεξηγούσα σε καμία περίπτωση.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου για αύριο! Μόλις γυρίσω θα μπώ να σου πώ τί να περιμένεις!

Ναι!!θα περιμενω και θα σε σκεφτομαι!θα σου στειλω την θετικη μου ενεργεια!!

Ευτυχως που ειναι λιγα τα βραδυνα γιατι δεν παλευεται.εμενα κανει δυο δουλειες στο ιδιο αντικειμενο(οδικη βοηθεια)κ του χω πει μην τολμησεις κ σκεφτεις να φυγεις εστω ενα βραδυ..ειμαι φοβιτσιαρα το βραδυ δεν μπορω ακουω θορυβους κ τα σχετικα χαχα!!

Οσο για τα δωματια αν τυχει παντως και εχω κοπελα διπλα μου κ θελει να θηλασει δεν θα περιμενω να διωξει αυτη τους επισκευτες μου θα το κανω μονη μου..μακαρι ομως να σκεφτομασταν ολοι ετσι..δεν ξερεις που θα πεσεις!!τελος παντων..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ειχα γραψει ενα κατεβατο..αλλα με πεταγε εξω εδω κ 2ωρες.απλα σου εγραφα οτι δεν καταλαβαινω που ζητας συγνωμη.η καισαρικη ολικη η μη ναρκωση εχει παρενεργειες και φυσικα ο γιατρος μας πρεπει να μας τα εξηγει ολα αυτα.εχω ακουσει πολλες ιστοριες χειροτερες και μη απο την δικια σου.το θεμα ειναι να μην μας συμβει.και εγω ευχομαι για το καλυτερο για ολες μας!!Αυτα!!

Φιλια!

Kάποιο πρόβλημα πρέπει να υπήρχε χθες, κι εγώ δεν μπορούσα να μπω! Δίκιο έχεις, αλλά δεν ξέρεις πως μπορεί να το πάρει ο καθένας (μέρες που είναι...)

Εγώ δεν κοιμήθηκα χθες. Έβηχα και ξυπνούσα συνέχεια και έπειτα στις 4:30 δεν άντεξα και σηκώθηκα να κάνω ένα "βραστικό" όπως έλεγε η γιαγιά μου, έκανα ένα χαμομήλι. Κάθησα στην τηλεόραση να το πιω, τελικά παρακολούθησα ένα ντοκυμαντέρ για την Αυστραλία και την εξερεύνηση του κέντρου της κτλ. πήγε πεντέμιση, προσπάθησα να ξανακοιμηθώ, σηκώθηκα κατά τις 6, έφτιαξα την κουζίνα (όσο χάλια και να είναι, το βράδυ δεν μπορώ να κάνω τίποτα, μόνο στις διακοπές που είχαμε εισβολή από μυρμήγκια καθόμουν μέχρι τα μεσάνυχτα να πλύνω πιάτα και να τακτοποιήσω...), μετά έκανα κέικ, και τώρα είπα να σας γκρινιάξω λίγο μην τυχόν χαλάσω την εικόνα που έχετε για μένα μέσα στην ευφορία και την αισιοδοξία των τελευταίων ημερών.

Γιατί, κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ, λόγω άγχους και νεύρων:

1. Μου τη δίνει που τελικά δεν είδα το γιατρό μου χθες να τον πρήξω και αυτόν λίγο και να με καθησυχάσει για όλα όσα σκέφτομαι, αλλά πρωί πρωί τη Δευτέρα θα περάσω στην τηλεφωνική επίθεση!

2. Μου τη δίνει που η μαία του που ήταν μαζί μου στο nst, μου επαναλάμβανε με ύφος γιατρού να πάρω mucosolvan για το βήχα, χωρίς να μπορώ να συζητήσω σοβαρά μαζί της για το αν επιτρέπεται όντως να το πάρω (αντενδείκνυται για κύηση και γαλουχία, όπως βέβαια και πολλά άλλα που παίρνουμε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά δεν νομίζω ότι έπρεπε να κάνω τη συζήτηση αυτή μαζί της, αλλά με το γιατρό).

3. Μου τη δίνει (τελικά λόγω των περιστάσεων) που πρέπει να πάω την Τρίτη για καισαρική και όχι πχ. την Πέμπτη, όταν ίσως αισθάνομαι καλύτερα.

4. Μου τη δίνει που δεν είχα σαφή απάντηση για το ποιος θα είναι ο αναισθησιολόγος, αφού το θέμα με αγχώνει τόσο.

5. Μου τη δίνει η ελληνική συνήθεια να γνωρίζεις τον αναισθησιολόγο την ώρα που σου κάνει την αναισθησία (όταν ήμουν στη Γερμανία χρειάστηκε να κάνω μια μικρή επέμβαση με ολική νάρκωση, είχα προηγούμενη μέρα ραντεβού με τον αναισθησιολόγο, για να μου πάρει το ιστορικό και να συζητήσει μαζί μου). Δηλ. αν βήχω και έχω φλέματα, δεν μπορεί να πάθω κάτι κατά την ολική;

6. Μου τη δίνει που δεν κατάλαβα όλα τα παραπάνω, όταν ήμουν στο ιατρείο χθες και αγχώθηκα έτσι το βράδυ.

7. Μου τη δίνει που υπόβοσκε το άγχος μου χθες και τα έβαλα με τα παιδιά που έκαναν τις συνηθισμένες σαχλαμαρίτσες και τους καβγάδες τους....

Αλλά:

Τη Δευτέρα θα τα λύσω φαντάζομαι όλα αυτά και θα ηρεμήσω. Πάντως αν δεν αισθάνομαι καλά και δεν με εξετάσει να μου πει ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνω την καισαρική την Τρίτη (παρά το γνωστό δυο εβδομάδες πριν πάμε για καισαρική) δεν θέλω να μπω στην κλινική. Βέβαια πιθανόν να είμαι καλά, αλλά τη Δευτέρα θέλω να μιλήσω με το γιατρό οπωσδήποτε...

Και τώρα τα ευχάριστα:

Η μικρή μου σήμερα γίνεται 3 ετών (γι' αυτό και το κέικ πρωί πρωί, μετά δεν θα άντεχα τη ζέστη στην κουζίνα!).

Και ποια κοπέλα εδώ έχει σήμερα γενέθλια; Νομίζω ότι είχαμε πει ότι κάποιο κοριτσάκι έχει γενέθλια μαζί με την κόρη μου, αλλά ..... το γήρας βλέπετε....

Υ.Γ. Τα παιδιά μου ανακάλυψαν τα στρουμφάκια, μη μου πείτε ότι δεν φαίνεται!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...