Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Τις αξιολογήσεις τις ξερω με ΑΒΓ η αλήθεια είναι και όχι με αριθμούς. Εγώ όπως ανέφερα έχω 3 κατάψυξη και τώρα σκέφτομαι αν θα βάλω 1 ή 2..

Θέλω να πιστεύω ότι το 1 ήταν το Α, το 1,5 είναι τα ΑΒ η Β και τα άλλα τα απέρριψαν. Θα ήθελες δίδυμα; Εγώ φοβάμαι λίγο αλλά αν γινόταν δεν θα έλεγα όχι.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

εγω ξεπερασα τον εαυτο μου σημερα!! καθαρισα σκελετο καροτσιου και πορτ μπεμπε και εκανα το μπανιο!!!!! αλλα οταν λεμε οτι το εκανα, το ελιωσα!!!!! τωρα ειμαι η ιδια να κανω μπανιο!!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια! Εγω σήμερα πήγα για καρδιοτοκογράφημα. Καλά είναι η μπέμπα, κινητικότατη!

Εγώ κάνω κάποιες συσπάσεις και γιʼαυτό μου είπε να ξεκουράζομαι, να μην κάνω καμιά δουλεία μήπως και βγάλουμε κ την επόμενη βδομάδα και δεν σπάσουν τα νερά.

Όχι τίποτα άλλο αλλά επειδή σταμάτησα τις αντιπηκτικές ενέσεις πρέπει να περάσουν κάποιες μέρες για να μη χρειαστεί να κάνω ολική νάρκωση…

Για να δούμε….:rolleyes:

Greta εγώ θα επαιρνα τον γιατρό να του πω για τους πόνους.. Γιατι να μένεις με το αγχος;

Δεσποινάκι μην ανησυχείς! Θες δεν θες κοντεύεις κι εσύ!;)

Κοριτσια καλημερα!

Τι χαλια νυχτα ηταν αυτη..μεχρις τις 4στριφογυρναγα στο κρεβατι..μετα ολο ξυπναγα γιατι ποναγα.μιλαμε πολυ πονο.ενοιωθα λες κ μου ηρθε περιοδος.κ τωρα ποναει η μεση μονιμως.Ειναι λογικο αυτο?η να παρω κανενα τηλ τον γιατρο?οσο για μαγνησιο εγω δεν επαιρνα.μονο ασβεστιο σιδηρο κ φιλικο.το οποιο μου το εχει κανει 1την ημερα.

Εν τω μεταξυ πρεπει να μαγειρεψω(κοτοπουλο με πουρε)γιατι στις 2 θα ερθουν υδραυλικοι γιατι κατι παιζει στο μπανιο εχει βγαλει σαν υγρασια απ το μπανιο του απο πανω κ μες στην ντουλαπα μας στο ιδιο μερος.ευτυχως δεν μυριζει.κ νομιζει η σπιτονοικ.οτι θα σκαψουν ενω εγω γενναω.ελεος δηλαδη τωρα το θυμηθηκε.

Οσο για τις δουλειες δεν βαζω σκουπα εχω swiffer κ μαζευει καλυτερα δεν φανταζεστε σκονη στον Πειραια!!χαχα αλλα με το μωρο οταν θα ερθει θα βαζω εννοειτε.

Α!κ το καλυτερο δεν σας το ειπα!μπορει μετα την γεννα να πεσει μετακομηση..ναι ναι!!δεν ξερω πως θα γινει αυτο αλλα το σπιτι εδω ειναι μικρο μονο για 2 ουτε κουνια χωραει στο δωματιο μας!ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΟΧΙΙΙ

Αυτα απο μενα καλη συνεχεια!

μηπως να επαιρνες τον γιατρο σου ενα τηλ????και ο πονος στη μεση ειναι ενδειξη συσπασεων...

κοριτσακια εγω δεν εχω πολλη ωρα που μπηκα στο σπιτι...πηγα για ενα καφε με τα ξεδερφια μου και τα παιδια εννοειται....κατι εχω παθει και δεν θελω να καθομαι πολυ σπιτι...ο μικρος κοιμηθηκε εγω θα κανω ενα μπανιο και θα παω και εγω για υπνο μεχρι να ερθει ο αντρας μου και να φυγουμε....

οσο για τις δουλειες στο σπιτι εγω εχω μια γυναικα μια φορα την εβδομαδα που ερχεται και το καθαριζει ειναι μεγαλο και δεν μπορω να το κουμανταρω αλλα βαζω σκουπα και κανω και το μπανιο ενδιαμεσα(ηθελα ασπρα πλακακια καλα να παθω...)

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Να με πάλι!

Αχ, εγώ σήμερα βαριέμαι απίστευτα. Δε βοηθάει ο καιρός, που από έχτες δε λέει να σταματήσει να βρέχει. Το ξέρω, είμαι υπερβολική, η μικρή θα έρθει όταν θελήσει, αλλά όπως και να την έχω δει κάπως στραβα, είναι που είμαι και ανυπόμονη!

Ελένη, μπράβο που έκανες όλες τις δουλίτσες σου. Το καρότσι το έχω ακόμα μέσα στο κουτι. Εχω καιρό σκέφτομαι! Θα πρέπει και εγω να το πλύνω, αλλά έλεγα για ευκολία να βάλω ότι γίνεται στο πλυντήριο. Η δε κάνει;

Αλήθεια, πήρα καινούριο στρωματάκι. Είναι μέσα σε πλαστική σακούλα. Ελεγα να πλύνω το κάλυμα, αλλά προσπάθησα να το βγάλω και δε βγαίνει εύκολα! Θα μπορούσα άραγε να μη το πλύνω και να το βγάλω απλώς έξω να αεριστεί; (Οταν και άμα σταματήσει να βρέχει; :evil:)

Ρίντι, πόσες μέρες δηλαδή θα πρέπει να περάσουν για να μη χρειαστεις ολική νάρκωση; Ποιες κάνεις; Εγώ κάνω τις clexan .40ml. Και μου το παίζουν πολύ άνετοι όλοι τους. Εχω και χαμηλά αιμοπετάλια, οχι σε τρομερά επίπεδα, αλλά κάτω του φυσιολογικου, που σίγουρα δε βοηθάει. Αμα γίνει καμιά στραβη και χρειαστω καισαρική με ολικη τους πήρε και τους σήκωσε!

Καλησπερα κοριτσακια μου ουφ αρχισε να κανει ζεστη παλι σημερα:rolleyes:Ουτε εγω χτες κοιμηθηκα και ενω νυσταζω τοσο πολυ δεν μπορω με τιποτα να κοιμηθω,με πιανουν και κραμπες στην γαμπα και πεθαινω απο τον πονο..με επιασε μια τα ξημερωματα και ακομα κουτσαινω μια ομορφια σας λεω:rolleyes:..Απο δουλειες και εγω τα κανω ολα και συμφερω:tongue:και χλωρινες βαζω αλλα φοραω μασκα σημερα εκανα το μπανιο τελικα και χτες σιδερωσα 2,5πληντυρια και εχω αλλα 2σιγουρα για σιδερο ακομα...μυρινα ποιες σερβιετες πηρες καλο μου απο τα τζαμπο???Εψαχνα χτες και τελικα δεν βρηκα και κατεληξα στις τενα

:-D

Διαφημίσεις

ουφ, εκανα τη βλακεια και βγηκα εξω μεσημεριατικα και τωρα σκαω! Πηρα να κανω και κατι ελαφρυ για να φαμε, τορτελινια:tongue: Ας φαμε τωρα γιατι μετα θα πρεπει να κανω διαιτα:P

Πηρα τις θηκες κια πρεπει τωρα να βαλω μεσα τα ρουχα που θελω και μετα η μικρη μου μπορει να βγει αν θελει, ειμαι ετοιμη!:tongue: Οι πονοι σημερα με πιανουν καθε 2ωρο αν γινουν πιο συχνοι θα παρω τον γιατρο.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Ρίντι, πόσες μέρες δηλαδή θα πρέπει να περάσουν για να μη χρειαστεις ολική νάρκωση; Ποιες κάνεις; Εγώ κάνω τις clexan .40ml. Και μου το παίζουν πολύ άνετοι όλοι τους. Εχω και χαμηλά αιμοπετάλια, οχι σε τρομερά επίπεδα, αλλά κάτω του φυσιολογικου, που σίγουρα δε βοηθάει. Αμα γίνει καμιά στραβη και χρειαστω καισαρική με ολικη τους πήρε και τους σήκωσε!

Ο γιατρός μου είχε πει ότι είναι θέμα αναισθησιολόγου. Περίπου 10-15 μέρες νωρίτερα λένε. Παρακαλάω να κάνει υπομονή η μπέμπα κ την επόμενη εβδομάδα να φτάσω τουλάχιστον τις 10 μέρες. Μου φαίνετε πολύ παράξενο που εσένα σου έχουν πει μόνο 40 ώρες….:? Λες να έχει σχέση με τις ενέσεις; Εγω έκανα τις innohep των 3,5.

Ριντι σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Από ότι κατάλαβα, όντως πολλά είναι και στη κρίση του αναισθησιολόγου. Κάποιοι (και κατά τη γνώμη μου καλά κάνουν) είναι αρκετά συντηριτικοί.

Ευχομαί η μικρή σου να κάτσει τόσο όσο χρειάζεται.

Νομίζω πως όλες οι ενέσεις είναι το ίδιο, οπότε εσυ παίρνεις και λίγο πιο μικρή δόση από εμένα.

Αλήθεια, έκανες τίποτα εξετάσεις αίματος σχετικά με αυτές; Τελικά για πόσο καιρο μετά θα τις παίρνεις; Δε θυμάμαι άμα το έχεις ήδη γράψει.

Διαβάζω και διάφορα, που μερικοι λεν πως δε μπορείς να θηλάσεις αλλά νομίζω πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

Βέβαια, πάνω από όλα γερά παιδάκια να έχουμε, αλλά ότι και να γίνει θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί να πάρω αγκαλιά τη μικρή αμέσως μόλις γεννηθει!

Η μανούλα πως είναι;

Γεια σας!!!τελικα καμμια δεν κοιμήθηκε χτες βραδυ!!ουτε κι εγω!σας έβλεπα στον ύπνο μου όλες ότι ειχαμε συσπασεις πόνους περιόδου κ γενικά είχαν αρχίσει τα όργανα!!!ξυπνουσα συνεχώς κ νόμιζα ότι αυτο που έβλεπα ήταν αληθινό!!!

Τεσπα μολις γύρισαμε κι εμείς!πηγαμε στα κουκου κ πήρα μια βάση για την καλαθουνα κ μετα ικεα για ένα παιδικό καλάθι απλυτων!μετα καφεδάκι κ χοντος για κάποια ψιλοπραγματα!!!

pysXp3.png

Αννια, και εγώ παθαίνω γκράμπες στη γάμπα. Το φαντάστηκα πως κάτι θα έχει να κάνει με τη εγκυμοσύνη, αλλά πονάει πολύ όταν συμβαίνει. Σφυγγει όλη η γάμπα, καμιά φορά και τα δάκτυλά μου κοκκαλώνουν. Και συμβαίνει μόνο στον ύπνο μου. Τις προάλες εκεί στον ύπνο μου με έπιασε ξαφνικά και πάτησα μια κραυγή. Ξυπνάει έντρομος ο άντρας μου, λέει αυτη γεννάει, όταν του είπα πως είναι η γάμπα μου, γύρισε πλευρό και ξανακοιμήθηκε!:evil:

Μόνο για τη κόρη του νοιάζεται πια!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Το έχω ξεφτυλίσει τελευταία! Μόλις ξύπνησα! Κοιμάμαι αργά βέβαια.

Γκρέτα είμαστε και γειτόνισσες? Κι εγώ Πειραιά μένω! Έχω ΠΗΤ 6/8!!! Μάλλον θα συναντηθούμε στο νοσοκομείο!!!! Αν δεν βρώ μονόκλινο να ζητήσουμε να μας βάλουν στο ίδιο δίκλινο!!!!!!

Δεσποινάκι πώς πάς? Έχεις καθόλου πονάκια? Δεν μου άλλαξε την ΠΗΤ ο γιατρός. Δεν μπορεί να μου κάνει πρόβλεψη πότε θα γεννήσω! Αύριο θα πάω για το nst και ίσως εκεί δούμε κάτι πιο συγκεκριμένο! Απο χθές είναι λίγο ήσυχος ο μπέμπης και με έπιασε μιά ανησυχία.

2sCXp3.png

Λίμπερο μήπως και εσύ έχεις αρχίσει να γίνεσαι ανυπόμονη;

Καλωρίζικο τα καινούρια σας πραγματάκια.

Πάω για το μεσημεριανό μου ύπνο, και μετά θα βγω και εγω καμιά βολτούλα!

Γεια σας κορίτσια,

πήγα στο γιατρό αλλά τελικά δεν με είδε, δεν είχα καταλάβει καλά, πήγα μόνο για το καρδιοτοκογράφημα. Όλα καλά, δεν έχω συσπάσεις (εννοείται, τα παιδιά μου ξέρουν τι καλά που περνάνε εκεί μέσα και δεν θέλουν να βγούν!). Οπότε κανονικά την Τρίτη, τελικά στο Ιασώ, γιατί έχει κανονίσει και άλλες καισαρικές εκεί την ίδια μέρα.

Από ενέσεις δεν έχω κάνει καμία... συμπληρώματα δεν παίρνω από αμέλεια τον τελευταίο καιρό, κυρίως από τότε που αρρωστήσαμε πάλι... δουλειές έκανα κι εγώ στο ενδιάμεσο (έρχεται και σε μας μια κυρία μία φορά την εβδομάδα, αλλά το σπίτι χρειάζεται σκούπισμα -τουλάχιστον- κάθε δεύτερη μέρα), αλλά από τότε που με έπιασε ο πόνος στο ισχίο έκοψα το σκούπισμα, ακόμα και τα ρούχα να βάλω στο πλυντήριο χρειάζομαι βοήθεια γιατί, όταν σκύβω πονάω στη μέση... Χλωρίνη βάζω κι εγώ στην τουαλέτα και αμέσω εξαφανίζομαι...

Εγώ θα κάνω ολική, την προηγούμενη φορά είχαμε κανονίσει αναισθησιολόγο εκτός αυτού που ήταν να υπάρχει στο Ιασώ κανονικά, γιατί με αυτό που είχα πάθει στο πρώτο μωρό στην επισκληρίδιο ήμουν τρομοκρατημένη. Αυτή τη φορά δεν φάνηκε να λαμβάνει σοβαρά την έκκληση μου για επιλογή αναισθησιολόγου... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, μη σας φαίνεται παράξενο, τη φοβάμαι πολύ την αναισθησία... Ξέχασα να ρωτήσω και πια μέρα βγαίνω, τρίτο μωρό μια από τα ίδια και πάλι τα ξεχνάω όλα (είδατε πως γίνονται η πολύτεκνοι, δεν είναι θέμα αγάπης προς τα παιδιά, έλλειψη μνήμης είναι....). Όταν λέει στον τιμοκατάλογο για καισαρική 4 μέρες, εννοούν 3 ή 4 νύχτες;

Μετά το γιατρό πήγαμε στο ΚΕΠ να κάνω την εξουσιοδότηση που ήθελα για το ταμείο (μειωμένες ασφαλιστικές εισφορές λόγω τοκετού και εγγραφή του τέκνου στο δικό μου βιβλιάριο) και μετά στο σούπερ μάρκετ. Μάλλον θα είναι η τελευταία μου "έξοδος" για αρκετό καιρό!

φιλιά

a0Nsp3.png

Μιμίκα καλημέρα!:P

Μπα τίποτα ακόμα δεν έχω. Εσύ; Από ότι κατάλαβα ο γιατρός σου θα σε αφήσει να πας φυσικά. Λες να πάμε την ίδια μέρα;

Ησυχος ο δικός σου; η δικιά μου έχει τις ώρες της. Μπορεί να είναι πολύ ήσυχη για δυο τρεις ώρες και μετά για κανένα 20λέπτο να τρελαίνεται. Αφού φοβάμαι μήπως ζορίζεται η καημενούλα, και δε το ξέρω!:cry:

Και ώρες ώρες οι κλωτσιές της πονάνε πολύ. Φαντάζομαι αυτο είναι φυσιολογικο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...