Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Τις αξιολογήσεις τις ξερω με ΑΒΓ η αλήθεια είναι και όχι με αριθμούς. Εγώ όπως ανέφερα έχω 3 κατάψυξη και τώρα σκέφτομαι αν θα βάλω 1 ή 2..

Θέλω να πιστεύω ότι το 1 ήταν το Α, το 1,5 είναι τα ΑΒ η Β και τα άλλα τα απέρριψαν. Θα ήθελες δίδυμα; Εγώ φοβάμαι λίγο αλλά αν γινόταν δεν θα έλεγα όχι.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αννουλα εκανα μια χαζη σκεψη για αυτο....γιατι να μην τον κανω να ερθει μονος του χωρις να αναβαλλω την εξελιξη???μαλλον βιαζομαι να γεννησω πιο νωρις τι να πω...

και το μαγνήσιο αναστέλλει το τοκετό; δε το χω ξανακούσει αυτό.

αν είναι να ξεκινήσει ο τοκετός θα ξεκινήσει δε νομίζω να τον σταματήσουν τα χαπάκια.

το δεύτερο παιδί μου σπασαν τα νερά με τα ίδια συμπληρώματα 17 μέρες νωρίτερα.

εκτός αυτού μήπως οι συσπάσεις δεν είναι καλές; πέφτουν οι παλμοί και ζορίζεται το μωρό, κι αν δεν είναι η ώρα του να βγει είναι σα να δίνει ο οργανισμός από μόνος του υπόθετο πρόσκλησης χωρίς αποτέλεσμα όμως.

εννοείται γιατρός δεν είμαι. μονο σκέψεις κάνω.

καλημερα ομορφες!!

Αγλαιτσα μεσα στο κατακαλοκαιρο ειναι χαλια να εισαι αρρωστουλα γμτ!!! περαστικα σου

ειχε καμια αλλη απο εδω ρινιτιδα εγκυμοσυνης?? περασα εναν εφιαλτικο χειμωνα.. απο τον νοεμβριο ξεμπουκωσε η μυτη μου τον μαιο - ιουνιο.. σας μιλαω να μην μπορω να παρω ανασα. πηγα και σε ορυλα και μου εκανε και μια διαγνωση στενωση σε ενα ρουθουνι και κατι ειπε για χειρουργειο.. δεν μας χε ρε νταλαρα!! με 2 παιδια το μονο που μου ελειπε ειναι να κανω χειρουργειο στην μυτη.. να ηταν για πλαστικη μυτης να πω ναι.. για λιποαναροφηση να πω με τα 1000 ναι!!! αλλα για μια στενωση...ασε εχω και το αλλο ρουθουνι να αναπνεω!!! :)

σημερα το προγραμμα εχει πλυσιμο με σαπουνονερο τον σκελετο του καροτσιου, το πορτ μπεμπε και το καθισματακι.

ρε να σας ρωτησω... ηλεκτρικη βαζετε? σκεφτομαι μπας και ξεκουρασω τον κατακαημενο τον αντρα που τον εχω κανει δουλαρα και κανω καμια σκουπιτσα χαλαρη και κανα σφουγγαρισματακι. να το αποτολμησω η να κατσω στα αυγα μου?

επισης με χλωρινες παλευετε? εβαλα σημερα ενα βετεξακι που εχω στην κουζινα και ειχε γινει σκ@τ@ σε νερο με χλωρινη και υγρο πιατων να μουλιασει. δεν εκατσα και πανω απο την χλωρινη να παρω τζουρες αλλα οσο να ναι μυρισε λιγο.

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα ελενα,

εμενα η σκουπα ειναι προεκταση του χεριου μου καθε μερα, βαρια μερα παρα μερα βαζω. Και χλωρινη ακοη χρησιμοποιω, περισσοτερο με ενοχλουσε στην αρχη!

Το σλινγκ που με ρωτησες χτες δεν ειναι αστερακι.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

οι οδηγιες που εχει η Στελλα ειναι για σλινγκ με ανοιχτη ουρα ( αυτα που κατασκευαζει η ιδια) και δεν ειναι ιδιες για ολα τα σλινγκ. αν δεν εχει τις οδηγιες μαζι αλλα εχει ταμπελιτσα με την επωνυμια του σλινγκ ( πχ slingezee ή καπως ετσι ειναι μια μαρκα που ξερω) ψαξε στο νετ .λογικα θα εχει καπου οδηγιες.

suU8p3.png

vdz8p3.png

θα παμε στον παιδοτοπο τελικα σημερα? κατα τις 7-7:30 αν σας βολευει για να γυρισει και ο Χαρης απο τη δουλεια.

καθονται για να κουρευτουν ή γινεται πανικος οπως με τον δικο μου???

suU8p3.png

vdz8p3.png

Μορίτσα

Να σας ζήσουν τα διδυμάκια! Πολύ χάρηκα που όλα πήγαν καλά και αν και βιαστικά τα διδυμάκια σου είναι καλά! Εύχομαι σύντομα να τα πάρετε και στο σπίτι σας. Τι υπέροχο ποδαρικό ήταν αυτό!

Καλή συνέχεια από εδώ και πέρα, διπλή υπομονή, δύναμη και τρελά ξενύχτια!

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια γράψατε τόσα πολλά, μάλλον δε θα μπορέσω να σχολιάσω και πολλά!

Χαίρομαι που τα μωράκια σας μεγαλώνουν μια χαρά και σύντομα θα τα έχουμε στην αγκαλιά μας. Μόνο εμείς να μη "μεγαλώνουμε" τόσο πολύ μαζί τους (ε Μύρινα;).

Λέτα φαντάζομαι η γιατρός θέλει απλώς να είναι καλυμένη, γι'αυτο σου έδωσε τόσα τηλέφωνα. Μακάρι να σου είναι αχρείαστα! Πάντως όσο μπορείς προσπάθησε να ξεκουράζεσαι!

Πώπω, τι πολλά φάρμακα που παίρνετε βρε κορίτσια. Τελικά το να είσαι αγγλία έχει και τα καλά του. Μόνο ένα χαπάκι σίδηρο παίρνω, και τις ενεσούλες μου, αλλά αυτο είναι αναγκαίο κακό! Ισώς να είναι και θέμα γιατρού, ίσως και οργανισμού, από συσπάσεις δεν έχω τίποτα ακόμα!

Αγλαϊα περαστικά σου. Περιμένουμε τα νέα σου απο το γιατρό!

Σκούπα δε βάζω, γιατι το έχει αναλάβει ο άντρας μου. Βέβαια βάζει μόνο μια φορά την εβδομάδα. Βέβαια τώρα με το μωρό, αυτο θα αλλάξει. Αλλά λέω την άλλη βδομάδα να βάλω μια καλή, γιατι όπως και να έχει, αντροδουλιές κάνει!

Τις τουαλέτες και τη κουζίνα όμως τις καθαρίζω εγώ, για να είμαι σίγουρη πως γίνεται καλή δουλειά και χρησιμοποιώ χλωρίνες από την αρχη. Προσπαθώ να παίρνω τις υποτιθέμενες βιολογικές, αλλά δε φαντάζομαι να έχει διαφορα. Απλώς προσπαθώ να έχω ανοιχτά παράθυρα και πάντα χρησιμοποιώ γάντια!

Μη με παρεξηγήσετε, αλλά ζηλεύω πολύ που διαβάζω για γεννητούρια. Αχ, φοβάμαι πως θα αργήσει η μικρή μου!

Μιμίκα εσένα τι λέει ο γιατρός; Μέχρι πόσο θα περιμένει;

Και ο άντρας μου έχει γέλιο. Χτες μιλούσε με τη μητέρα του στο τηλέφωνο και τον ακουγα να λεει πως δεν έχω το παραμικρό, ούτε πονάκι, ούτε συσπάσεις, ούτε τίποτα. Ο τρόπος που το έλεγε, λες και το κάνω επίτηδες για να του χαλάσω τα σχέδια!

Κοριτσια καλημερα!

Τι χαλια νυχτα ηταν αυτη..μεχρις τις 4στριφογυρναγα στο κρεβατι..μετα ολο ξυπναγα γιατι ποναγα.μιλαμε πολυ πονο.ενοιωθα λες κ μου ηρθε περιοδος.κ τωρα ποναει η μεση μονιμως.Ειναι λογικο αυτο?η να παρω κανενα τηλ τον γιατρο?οσο για μαγνησιο εγω δεν επαιρνα.μονο ασβεστιο σιδηρο κ φιλικο.το οποιο μου το εχει κανει 1την ημερα.

Εν τω μεταξυ πρεπει να μαγειρεψω(κοτοπουλο με πουρε)γιατι στις 2 θα ερθουν υδραυλικοι γιατι κατι παιζει στο μπανιο εχει βγαλει σαν υγρασια απ το μπανιο του απο πανω κ μες στην ντουλαπα μας στο ιδιο μερος.ευτυχως δεν μυριζει.κ νομιζει η σπιτονοικ.οτι θα σκαψουν ενω εγω γενναω.ελεος δηλαδη τωρα το θυμηθηκε.

Οσο για τις δουλειες δεν βαζω σκουπα εχω swiffer κ μαζευει καλυτερα δεν φανταζεστε σκονη στον Πειραια!!χαχα αλλα με το μωρο οταν θα ερθει θα βαζω εννοειτε.

Α!κ το καλυτερο δεν σας το ειπα!μπορει μετα την γεννα να πεσει μετακομηση..ναι ναι!!δεν ξερω πως θα γινει αυτο αλλα το σπιτι εδω ειναι μικρο μονο για 2 ουτε κουνια χωραει στο δωματιο μας!ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΟΧΙΙΙ

Αυτα απο μενα καλη συνεχεια!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Σιδερο τέλος, εκανα και βεραντες- παραθυρα- παντζουρια και τωρα θελω να παω praktiker να παρω κατι θηκες για την ντουλαπα για τα ρουχα της ικρης αλλα βαριεμαι. Πρεπει ομως να κουνηθω καποια στιγμη...

Που ειστε σημερα καλε? Τεμπελιάζετε?

Δεσποινα μην ανυσηχεις η μικρη σου μπορει να κανει την εμφανιση της εκει που δεν το περιμενεις! Αυτη θα αποφασισει!:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...