Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τις αξιολογήσεις τις ξερω με ΑΒΓ η αλήθεια είναι και όχι με αριθμούς αλλά και αυτό κάτι θα σημαίνει. Εγώ όπως ανέφερα έχω 3 κατάψυξη και τώρα σκέφτομαι αν θα βάλω 1 ή 2..

Μακάρι όλα να μας πάνε καλά! 

Εισαι ευχαριστημένη από το κεντρο γενικά εσυ ;

Κοίταξε ούτε κρύο ούτε ζέστη προς το παρόν, έχουν ξεχάσει 2 φορές να μου πούνε πράγματα όπως πχ για το νερό στην έμβρυομεταφορά και η αναμονή είναι λίγο θέμα αλλά οκ. Είναι λίγο περίεργη η επικοινωνία αλλά οκ, θα δούμε. Προς το παρόν δεν νομίζω ότι έχουμε κάνει κάτι λάθος. Πιστεύω ότι με προσέχουν και μου κάνανε όλες τις εξετάσεις νωρίς που το θεωρώ πολύ υπέρ τους.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου....πηγα και εγω στην γιατρο...ολα καλα ο μπεμπης τελειος....αλλα την γιατρο την ειδα λιγο καπως....μου ειπε να καθομαι στα αβγα μου και να τεμπελιαζω....μου εδωσε και το κινητο του αντρας της και της κορης της μηπως δεν λειτουργει το δικο της δεν το εχει ξανακανει αυτο τι να πω....μπας και ειδε τιποτα και δεν μου ειπε τι να πω.....ραντεβου τωρα οταν γυρισω στις 30/7 για να κανουμε και καρδιοτοκογραφο...και φευγοντας μου λεει κανονισε κακομοιρα μου να σε δω τοτε....τι να πω ξερω εγω???

καισαρικη κανονισαμε για 10/8 εκτος απροπτου...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ δύο μέρες έχω να μπώ και έχουμε και γεννητούρια??? Μορίτσα να σου ζήσουν τα διδυμάκια! Να είναι γερά και καλότυχα!!! Τί ωραία!!!

Δεν πρόλαβα να τα διαβάσω όλα γιατί γεμίσατε 5 σελίδες!

Γκρέτα εγώ γεννάω στο Αλεξάνδρας!!!! Ποιόν γιατρό έχεις????

Μυρίνα τί τραγικό αυτό που έκανε η κολλητή σου!! Έχεις κάθε λόγο να είσαι θυμωμένη. Μην ασχολείσαι όμως και μη χαλιέσαι. Θα έρθει η ώρα που θα σε καταλάβει!

Αυτά συγκράτησα από όσα γράψατε. Πάω να δώ και τα άλλα!!

Αληθεια??τι καλα!!Παπαδοπουλος λεγεται νεος ειναι..ποτε γεννας εγω αν δεν μας κανει ντου το μωρο 8/08 μου ειπε..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

γεια σας κοριτσακια μου....πηγα και εγω στην γιατρο...ολα καλα ο μπεμπης τελειος....αλλα την γιατρο την ειδα λιγο καπως....μου ειπε να καθομαι στα αβγα μου και να τεμπελιαζω....μου εδωσε και το κινητο του αντρας της και της κορης της μηπως δεν λειτουργει το δικο της δεν το εχει ξανακανει αυτο τι να πω....μπας και ειδε τιποτα και δεν μου ειπε τι να πω.....ραντεβου τωρα οταν γυρισω στις 30/7 για να κανουμε και καρδιοτοκογραφο...και φευγοντας μου λεει κανονισε κακομοιρα μου να σε δω τοτε....τι να πω ξερω εγω???

καισαρικη κανονισαμε για 10/8 εκτος απροπτου...

Μην αγχωνεσαι!καλα εκανε κ στα εδωσε!!ειμαστε κοντα κ εμενα

2 μερες πριν απο σενα μου ειπε!!πω πω μωρακια που θα ερθουν στην παρεα!!χαχχαχααχ να ειναι ολα υγιη κ εμεις μαζι τους..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γκρέτα στο Αλεξάνδρα έκανες το nst? Εμένα μου είπε ο γιατρός μου να πάω μεθαύριο στις 7μιση το πρωί να κάνω το πρώτο μου. Πόσο διαρκεί???

Ρε κορίτσια απίστευτο μου φαίνεται ότι γεννάμε! Για να δούμε ποιά θα είναι η επόμενη???

Ναι εκει θα το κανουμε.Τεταρτη πρωι θα παω δεν μου ειπε ποσο αλλα θα μου κανει παλι γενικη αιματος κ ουρων..απο τεταρτη σε τεταρτη με παει..αλλες δυο Τεταρτες μου ειπε κ γενναμε!!ουφ!αναμεικτα συναισθηματα!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κορίτσια σας την εσκασα και γεννησα χτες! Βγήκαν νωρίτερα γιατί ο οργανισμός μου κατέρρεε. Ευτυχώς όλα πήγαν καλα, τα μωρακια είναι στην εντατική ευτυχώς χωρίς σοβαρή αιτία. Όταν βγω θα μπω να σας διαβάσω. Καλή λευτερια σε όλες!

Τις ευχες μου!!συγχαρητηρια!!να ειναι γερα τα μωρακια σας κ να τα δειτε οπως επιθυμητε!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα!!Σημερα ετρεχα ολη μερα λαικες κ ψωνια με την μανα μου(δηλ η μανα μου ετρεχε γιατι εγω παω σαν την παπια)γιατι ο αντρουλης μου εχει ρεπο σ/κ κ πρεπει να τρεξουμε για τα τελευταια του μωρου να ετοιμασω κ βαλιτσα οποτε 0 χρονος για ψωνια.Οχι τιποτα μπας κ παω για κανα μπανιο την Κυριακη να δω πως ειναι με την κοιλιτσα.ο γιατρος επαθε πλακα οταν του ειπα οτι δεν εχω παει.

Ειχαμε κ τα πρωτα γεννητουρια πολυ χαρηκα..

Κατα τ αλλα ποδια τουμπανο δεν μπορω να πατησω κατω μεση χαλια κ τα σχετικα.

Συγνωμη που απανταω κατω απο καθε μηνυμα κ οχι σε ενα σε ολες σας αλλα γραφω απο κινητο κ μου ειναι πολυ δυσκολο.ελπιζω το σαββατο να παρω επιτελους κ φορτιστη καινουριο για το λαπτοπ μου..σας διαβαζω ολες παντως!!φιλια κ καληνυχτα σε ολες σας κ στα μωρακια σας!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κοριτσακια μου καλησπέρα σας γράφω απο Κινητο,πτώμα είμαι πήγαμε τζαμπο για τα τελευταία πράγματα της βαλίτσας μετά σ.μάρκετ και γύρισα κουρέλια πίσω...βρε κορίτσια νιώθω ώρες ώρες κάτι κλωτσιες σαν να με διαπερνά ρεύμα αυτό τι είναι;;;;Αργώ Ακόμα και για τον γιατρό..μοριτσα μου να σας ζήσουν τα μωρακια σας με υγεία και ευτυχία πάντα!!!!είδατε μας κανένα ποδαρικό ένα και ένα ...αυτά απο μένα πάω να ξεραθω ελπιω αύριο να είμαι πιο χαλαρή καλο βράδυ και δροσερό σε όλες μας!!!

:-D

Καλημέρα,

συνεχίζω να βήχω ακάθεκτη, στις 11:30 έχω ραντεβού με το γιατρό, δεν νομίζω να αλλάξει τίποτα (εκτός αν με λυπηθεί που βήχω και νομίζει ότι μπορώ να περιμένω μερικές μέρες, αλλά δεν το πιστεύω!)

θα τα ξαναπούμε αργότερα, καλημέρα σε όλες!

a0Nsp3.png

καλημερα....

μολις τελειωσα το σιδερο,το μαζεμα των βαλιτσων για να φυγουμε και την βαλιτσα του μαιευτηριου...ευτυχως ο μικρος μου καθοταν ησυχος και μπορεσα και τα εκανα ολα αυτα...τωρα μενουν λιγα πραγματα αλλα θα τα κανω αργοτερα....κουραστηκα τωρα και με πιασαν λιγα πονακια...αλλα θα ξεκουραστω...

κοριτσια μαγνησιο παιρνετε??τωρα που μπηκαμε στο μηνα μας μηπως πρεπει να τα σταματησουμε??

αγλαια κουραγιο...περιμενουμε νεα απο τον γιατρο....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα!

σημερα ξυπνησα και γω με πονους περιοδους οι οποιοι κρατησαν αρκετα, αλλα ευτυχως σταματησαν.

Λετα καλα να περασετε και κοιτα να ξεκουραστεις οσο μπορεις!!

Εγω μαγνησιο το ειχα σταματησει αλλα μου το αρχισε παλι οταν του ειπα οτι εχω συσπασεις τουλαχιστον μεχρι την τριτη που θα κανουμε τις ενεσεις! Στην θεοδωρα το ειχα σταματησει οταν μπηκα στο μηνα μου.

Εβαλα το σιδερο να ζεσταθει, να σιδερωσω κατι λιγα που εχω, γιατι νοιωθω οτι η μερα πλησιαζει και δεν θελω να αφησω τπτ.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

taniabell γιατι θα κανεις ενεσεις???εμενα δεν μου ειπε τιποτα....μηπως επρεπε να ρωτησω??

μου ειπε οτι ειναι για να δυναμωσουν τα πνευμονια του μωρου λογω της καισαρικης. Δεν ξερω αν τις κανουν ολοι οι γιατροι, παντως εδω και στο νοσοκομειο που ειχα παει, μου ειχαν πει οτι θα τις κανω.

Μπορει να στις κανει λιγο πριν την καισαρικη και γι αυτο να μην σου επε τπτ ακομη.Παντως για το μαγνησιο ρωτα την, περισσοτερο γιατι φευγεις διακοπες και εχεις ηδη πονακια. Εμενα μου ειπε οτι το μαγνησιο βοηθαει αυτα τα πονακια να μην οργανωθουν.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλημέρα!

γιατί τόσο θέμα με το μαγνήσιο; τι πειράζει; εγώ δε κόβω τίποτα, ίσα ίσα αυξάνω, 3 φιλισιν, 3 τροφοκαρντ, 2 αμπούλες σιδήρου + ασβέστιο τη μέρα.

αννουλα εκανα μια χαζη σκεψη για αυτο....γιατι να μην τον κανω να ερθει μονος του χωρις να αναβαλλω την εξελιξη???μαλλον βιαζομαι να γεννησω πιο νωρις τι να πω...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...