Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Και εμείς με ολιγοασθενοτερατοσπερμια, πολύ κακο σπέρμα δλδ και παρόλα αυτά κάναμε 7αριστες βλαστοκυστες σε δύο ωοληψιες. Στην πρώτη βγάλαμε δέκα ωάρια(7ωριμα-5βλαστοκυστες)και τώρα βγάλαμε 3ωαρια και καναμε δύο.Πιστευω πως θα τα καταφέρετε,είστε σε πολύ καλά χέρια 

Μακάρι γτ γενικά οι ελπίδες είναι στα τάρταρα. Αλλά νταξει θέλω να πιστεύω ότι θ πάει καλά πόσο γκαντεμια πια

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Δεν το πιστεύω μέχρι να γράψω το μήνυμα-σεντόνι είχαμε νέα για γεννητούρια!!!!

Μορίτσα εύχομαι να είναι πάντα γερά και καλότυχα!!! Να βγουν γρήγορα από την εντατική και να τα πάρετε σπιτάκι σας!!!

Συγχαρητήρια!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ δύο μέρες έχω να μπώ και έχουμε και γεννητούρια??? Μορίτσα να σου ζήσουν τα διδυμάκια! Να είναι γερά και καλότυχα!!! Τί ωραία!!!

Δεν πρόλαβα να τα διαβάσω όλα γιατί γεμίσατε 5 σελίδες!

Γκρέτα εγώ γεννάω στο Αλεξάνδρας!!!! Ποιόν γιατρό έχεις????

Μυρίνα τί τραγικό αυτό που έκανε η κολλητή σου!! Έχεις κάθε λόγο να είσαι θυμωμένη. Μην ασχολείσαι όμως και μη χαλιέσαι. Θα έρθει η ώρα που θα σε καταλάβει!

Αυτά συγκράτησα από όσα γράψατε. Πάω να δώ και τα άλλα!!

2sCXp3.png

Γκρέτα στο Αλεξάνδρα έκανες το nst? Εμένα μου είπε ο γιατρός μου να πάω μεθαύριο στις 7μιση το πρωί να κάνω το πρώτο μου. Πόσο διαρκεί???

Ρε κορίτσια απίστευτο μου φαίνεται ότι γεννάμε! Για να δούμε ποιά θα είναι η επόμενη???

2sCXp3.png

ΑΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ τα πρωτα μωρακια του καφε μας!!!!!!!!!

μοριτσα να σου ζησουν,να ειναι γερα κ καλοτυχα τα μικρουλια σου!!!!!οντως μας την εσκασες!!!!αχ τι χαρα ειναι αυτη?????????

pysXp3.png

Διαφημίσεις

:idea: moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι :idea: 18/7 :idea:

agtog 24/7 ή 6/8 ΙΑΣΩ κοριτσάκι

leta800 1-5/08 αγοράκι

ridi 3/8 κοριτσάκι

Despina80 6/8 κοριτσάκι

mimika84 6/8 αγοράκι

evri 10/8 αγοράκι

chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι

zipounaki 13/08

Greta 17/08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αγοράκι

ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι

aniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

eirinomama 20/8 αγοράκι

geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι

afroad 24/8 κοριτσάκι

libero10 27/08 αγοράκι

Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣκοριτσάκι

ριτα79 30/8 (15 μερες νωρίτερα) κοριτσάκι

myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι

elisabeth 6/9 αγοράκι

Rodakinoula 6/9 αγοράκι

kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου)ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι

annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κοριτσάκι

angelikig 10/9 κοριτσάκι

Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

hara82 20/9 (αρχες Σεμπτέμβρη) ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι

fairytale 30/9 αγοράκι

s29sp2.pngMbfRp3.png

:idea: moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι :idea: 18/7 :idea:

agtog 24/7 ή 6/8 ΙΑΣΩ κοριτσάκι

leta800 1-5/08 αγοράκι

ridi 3/8 κοριτσάκι

Despina80 6/8 κοριτσάκι

mimika84 6/8 αγοράκι

evri 10/8 αγοράκι

chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι

zipounaki 13/08

Greta 17/08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αγοράκι

ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι

aniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

eirinomama 20/8 αγοράκι

geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι

ARCHON 23/08 κοριτσάκι

afroad 24/8 κοριτσάκι

libero10 27/08 αγοράκι

Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣκοριτσάκι

ριτα79 30/8 (15 μερες νωρίτερα) κοριτσάκι

myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι

elisabeth 6/9 αγοράκι

Rodakinoula 6/9 αγοράκι

kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου)ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι

annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κοριτσάκι

angelikig 10/9 κοριτσάκι

Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

hara82 20/9 (αρχες Σεμπτέμβρη) ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι

fairytale 30/9 αγοράκι

Μοριτσα μου να σου ζησουν τα παιδακια σου!!!

Με το καλο να τα παρετε σπιτακι σας!!! ευχομαι να ειναι γερα και καλοτυχα!!!

Οταν μπορεσεις περιμενουμε νεα σας.....

Φιλακια στα μικρουλια... :)

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Moritsa να σου ζήσουν και από μένα! Με το καλό να πάτε στο σπιτάκι σας όλοι μαζί! Να τα χαίρεσαι!

Και...

Ευχαριστώ κορίτσια και για τα περαστικά, μίλησα με τη μαία του γιατρού και μου είπε να πάρω κανονικό σιρόπι, αλλά τελικά δεν έστειλα τον άνδρα μου να μου πάρει. Έχω του Κορρέ και το πίνω και χαμομηλάκι ζεστό με μέλι και strepsil. Μου κάνουν καλό οι Betansil, αλλά δεν τις βρίσκουμε εύκολα, πήγε ο Λ. σε δύο φαρμακεία και δεν είχαν. Μου φαίνεται ότι θα κάνω μια μαζική ιντερνετική παραγγελία για το χειμώνα να τελειώνουμε... Άννα, λες να πιάσουν τα μαγικά; Το μονόκλινο λες δεν θα μου το χαλαλίσουν, ε; Σήμερα αισθάνομαι και κανονικά άρρωστη (ξέρετε αυτή η μίζερη αίσθηση της ίωσης) χωρίς να έχω πυρετό, πονάει και το κεφάλι μου, αλλά παίρνω ντεπόν και νιώθω κάπως καλύτερα. Πάντως πώς μου την κατάφεραν τα μικρά να κολλήσουν ίωση καλοκαιριάτικα; Θέλει πολύ προσπάθεια, αφού δεν πηγαίνουμε σε κλειστούς χώρους.... Άτιμα....

a0Nsp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου όμορφα!

Μορίτσα τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!χάρηκα τόοοοσο πολύ!να σου ζήσουν τα διδυμάκια σου!περιμένουμε λεπτομέρειες!

Μυρίνα η ηπειρώτικη,η κρητική,τα ποντιακά όλα μου αρέσουν!

Εγώ ήρθα με τν αντρούλη μ θάλασσα για τριήμερο κ χαλαρώνω.

Χτες έκανα νον στρες ήταν πολύ καλό κ γνώρισα κ το γιατρό που θα έχω όσο λείπει η δική μ.Μου άρεσε πολύ. Μου είπε κ αυτός πως το μωρό είναι πιασαρικο κ θα δυσκολευτούμε.α κ από συσπάσεις λίγα πράγματα.

Σας φιλώ όλες!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

γυρισα κι εγω απο το νον στρες ολα μια χαρα ο μικρος πολυ ζωηρος κ κινητικος κ χωρις συσπασεις!!!!γενικα παντως δεν εχω νιωσει κανενα πετρωμα στην κοιλια μου!ραντεβου απο βδομαδα που θα μπω στον μηνα μου!!!!

pysXp3.png

Να'μαστε κι εμείς πάλι!! :D 2100 η μπέμπα μου!! :cool: Ο γιατρός λέει μοιάζει του άντρα μου :tongue: μα πως μπορεί να το δει αυτό;; :rolleyes: Είναι ευχαριστημένος με την εικόνα του μωρού, με το αμνιακό υγρό, με αυτό το πήγαινέλα του ομφάλιου που ποτέ δεν θυμάμαι πως το λένε :tongue: και γενικά όλα καλά! Η μικρή είναι με το κεφάλι προς τα κάτω, και είναι δύσκολο λέει από δω και πέρα να αλλάξει θέση! Τώρα θα ξαναπάω σε 2 βδομάδες που μπαίνω στον μήνα μου! Α η μικρή πήρε μισό κιλό, κι εγώ 2!! :cool: Μέσα σε δυό εβδομάδες αυτά.. Πρέπει να προσέξω λίγο, γιατί τελευταία το έχω παρακάνει.. Μετά κατέβηκα λίγο κέντρο (και κόντεψα να λυποθημήσω) για να πάρω λίγες πετσετούλες ακόμη για την μπέμπα, είχα πάρει 3 και μου φαίνονται λίγες, και πήρα άλλες 3 από το zara home! Αυτά!! Πάω να ξαπλώσω τώρα γιατί έχω ένα κεφάλι καζάνι, και αύριο θα σηκωθώ πρωί για να πάω στο νοσοκομείο για τις εξετάσεις.. Καληνύχτα και φιλάκια πολλά!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...