Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Blu24 είπε:

Όλα καλά θα πάνε αυτήν την φορά εύχομαι καλή και τελειομηνη κύηση!!! 2/7 είναι σούπερ!!! Εμείς έχουμε 4/4 αποτυχία ….

Θυμάμαι που έχεις ταλαιπωρηθεί πααααρα πολύ..και λυπάμαι πραγματικά..αν θυμάμαι καλά είναι και λίγο απρόσωπη η προσέγγιση του γιατρού σου κ αυτό το κάνει πιο δύσκολο η αλήθεια είναι..4/4ειναι σκληρό,αλλα το θετικό είναι πως λόγω ηλικίας,έχεις ποιοτικά ωάρια.Απ όσο έχεις πει,το σπέρμα είναι το θέμα σας.Νομιζω πως στη θέση σου και εγώ θα έψαχνα να πάω κάπου αλλού,είναι λογικές οι σκέψεις σου

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

ο χαρούλης είναι ο αγαπημένος μας γενικώς και οικογενειακώς ακόμα και το μανιω μου τον τραγουδάει. στα έξω λακώνια ήταν χτες; ή μέσα στον άγιο;

ααααχχχ του χρόνου θα ρθω κρήτη πάλι στάνταρ!!! πεθαίνω λέμε για το νήσι! κάποτε θα μείνω μόνιμα!

κατα τ άλλα εδώ η γνωστή αθηναική μιζέρια, βαριέσαι και να κουνηθείς. άντε έλενα θα πιούμε κανα καφέ; άνοιξε παιδότοπος στη κρέοντος κοντά στο ρόδι. τι λες;

τι ειπες τωρα ?!?!?! που ανοιξε μανα μου και δεν το πηρα χαμπαρι? ο πιο κοντινος που ηξερα ηταν τα στρουμφακια στην αγιου μελετιου και μια ζωη βαριομουν αφορητα να παω τον Σπυρο!!!

θες αυριο να παμε για καφεδακι εκει να ξεσαλωσουν και τα μικρα σου? ο δικος μου θα ειναι σχολειο εκτος και αν θες να βρεθουμε απογευμα να ειναι και οι αντρες!

Σημερα το απογευμα εχω μαγειρικη με τον Σπυρετο. θα φτιαξουμε τσιζ κεικ για τον διαγωνισμο μαγειρικης στον παιδικο!!! πολυ γελιο.. χτες του εδωσα το mini pimer και ελιωσε τις ντοματες για την σαλτσα! τι χαρα ( και τι κωλο την κουζινα ) που εκανεεε....

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κυρια το διαβασα το μαθημα μου και ειναι πολυ καλος καλε???

μη σου πω ότι αν δεν ήξερα ότι γεννάς αρχές αυγούστου θα σου κλεινα εισητήρια για τη συναυλια του στα μουδανιά!!!!!!! έτσι σαν εκπαιδευτική εκδρομή! :-P

ειμαι εντελως ηλιθια, μου εστειλε μια φιλη το σλιγκ της και κοιταω στο αστερακι πως μπαινει αλλα κατι κανω λαθος, δωστε τα φωτα σας με αναλυτικες οδηγιες γιατι στανταρ το μωρο θα το ριξω

5Kiep3.png

hAk2p3.png

τι ειπες τωρα ?!?!?! που ανοιξε μανα μου και δεν το πηρα χαμπαρι? ο πιο κοντινος που ηξερα ηταν τα στρουμφακια στην αγιου μελετιου και μια ζωη βαριομουν αφορητα να παω τον Σπυρο!!!

θες αυριο να παμε για καφεδακι εκει να ξεσαλωσουν και τα μικρα σου? ο δικος μου θα ειναι σχολειο εκτος και αν θες να βρεθουμε απογευμα να ειναι και οι αντρες!

Σημερα το απογευμα εχω μαγειρικη με τον Σπυρετο. θα φτιαξουμε τσιζ κεικ για τον διαγωνισμο μαγειρικης στον παιδικο!!! πολυ γελιο.. χτες του εδωσα το mini pimer και ελιωσε τις ντοματες για την σαλτσα! τι χαρα ( και τι κωλο την κουζινα ) που εκανεεε....

οκ έκλεισε, αύριο απόγευμα, λεπτομέρειες αύριο πρωί. με τη ζέστη δύσκολα κουνιέμαι το πρωί.

τι ωραίο αυτό με το τσηζ κέηκ!!!!!!!!!!!!

μη σου πω ότι αν δεν ήξερα ότι γεννάς αρχές αυγούστου θα σου κλεινα εισητήρια για τη συναυλια του στα μουδανιά!!!!!!! έτσι σαν εκπαιδευτική εκδρομή! :-P

χαχαχαχαχαχαχχα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Αγλαϊα μία φορά έχει κάνει βαρένικα η μάνα μου, είναι τέλεια ναι!! Αλλά λόγω εργαζόμενη (στο εργοστάσιο εργάτρια) και με ένα μωρό (εμένα) και 3 άντρες (τον άντρα της και τους 2 αδερφούς μου) καταλαβαίνεις, δεν είχε πολύ χρόνο, και τα βαρένικα αν και υπέροχα είναι μπελαλίδικα!! :tongue: Να σου πω κι εγώ περαστικά, γιατί δεν πιστεύω ότι παίζει το σενάριο με το μονόκλινο!! :rolleyes:

Στα Λακώνια ήτανε εχθές Άννα, αλλά είπα Άγιο γιατί δεν πίστευα ότι θα το ήξερε καμιά το χωριό του :tongue: Όποτε έρθεις Κρήτη ξέρεις, τηλεφωνάκι!!! :D Έψαξες ρε τις συναυλίες του για να στείλεις την Λέτα!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Λέτα ούτε κι εγώ είχα ακούσει Χαρούλη μέχρι χθες, οπότε δεν είσαι η μόνη!! :tongue:

Κερασιά μόλις άπλωσα άλλο ένα πληντύριο, όχι δεν τέλειωσα!! Έχω τουλάχιστον άλλα 3 :| Είχα πάει εχθές στην συναυλία του Χαρούλη εγώ, και από εκεί ξεκίνησε η κουβέντα!! :D

Έλενα μαθήματα μαγειρικής στο 3χρονο;; :tongue: Καλά βέβαια είναι να μαθαίνουνε από μικροί!!:D

Πάω τώρα να καθαρίσω βλήτα!! Τρελένεται ο άντρας μου!! (εγώ πάλι όχι ιδιαίτερα :tongue: αν και είναι υγειηνά!!) Εδώ τα τρώνε βραστά, με επίσης βραστό κολοκυθάκι και βραστή πατάτα, σαν σαλάτα! Λέω να κάνω και κάτι σε κρεατικό μετά και κομπλέ!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

ειμαι εντελως ηλιθια, μου εστειλε μια φιλη το σλιγκ της και κοιταω στο αστερακι πως μπαινει αλλα κατι κανω λαθος, δωστε τα φωτα σας με αναλυτικες οδηγιες γιατι στανταρ το μωρο θα το ριξω

ειναι αστερακι το σλινγκ?

suU8p3.png

vdz8p3.png

Κορίτσια σας την εσκασα και γεννησα χτες! Βγήκαν νωρίτερα γιατί ο οργανισμός μου κατέρρεε. Ευτυχώς όλα πήγαν καλα, τα μωρακια είναι στην εντατική ευτυχώς χωρίς σοβαρή αιτία. Όταν βγω θα μπω να σας διαβάσω. Καλή λευτερια σε όλες!

p1Utp3.png

Κορίτσια σας την εσκασα και γεννησα χτες! Βγήκαν νωρίτερα γιατί ο οργανισμός μου κατέρρεε. Ευτυχώς όλα πήγαν καλα, τα μωρακια είναι στην εντατική ευτυχώς χωρίς σοβαρή αιτία. Όταν βγω θα μπω να σας διαβάσω. Καλή λευτερια σε όλες!

Να σου ζήσουν!!!! Να ειναι γερα,ευτυχισμενα και καλοτυχα!!! Και συ να εχεις καλη λοχεία!! Καλα εχω τρελαθει απο τη χαρά μου!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

moritsa...να σας ζησουν...δεν το πιστευω εχουμε τα πρωτα μας γεννητουρια....με το καλο να βγουν απο την εντατικη και να τα παρεις σπιτακι σου.....'

να σου ζησουν να γερα και καλοτυχα...οποτε μπορεις μπες για νεα

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!! τα πρωτα μωρακια ηρθανεε!!!! να σας ζησουν μοριτσαααα!!!!! με το καλο να βγουν γρηγορα απο την εντατικη! φιλια πολλα!!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Κορίτσια καλησπέρα.

αν και καθυστερημένα να ευχηθώ και εγώ στην Μαριλένα χρόνια πολλά και στην Αγλαία να χαίρεται τον άνδρα της.

Μαριλένα και εγώ όταν σκέφτομαι την ώρα του τοκετού με πιάνει ένα μικρό άγχος, ακριβώς γιατί γνωρίζω. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι όμως, εξάλλου όπως είπε και η μαια που κάνω ανώδυνο, αν δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε δεν θα κάναμε δεύτερο παιδί. Οπότε θετική σκέψη!

Myrina θα βγω σε άδεια 01/08 και 23/08 έχω ΠΗΤ. Εργάζομαι σε τεχνικό γραφείο και είμαι η μόνη υπάλληλος. Πήραν και τα αυθαίρετα παράταση!! Βέβαια για να πω την αλήθεια δεν έχουμε και τόση δουλειά. Έλα όμως που θέλουν να υπάρχει ένα άτομο στο γραφείο (πλέον τα απογεύματα δεν έρχονται, πάνε στο εξοχικό τους), γι' αυτό και θα γυρίσω μόλις σαραντίσω.

Αγλαία πως πάει ο βήχας? Δεν μπορείς να πάρεις κανένα σιροπάκι? Έχει και ο Κορρές ένα καλό αλλά δεν ξέρω αν κάνει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ρώτα τον γιατρό σου. Γιατί καισαρική και βήχας δεν παλεύονται νομίζω.

Όσο για την βαλίτσα είναι νομίζω μια πρόοδος και η τοποθέτηση των πραγμάτων στο συρτάρι. Τουλάχιστον την τελευταία στιγμή θα τα βάλεις όλα μέσα στην βαλίτσα.

Δέσποινα μην σε αγχώνει το γεγονός του γιατρού. Από την στιγμή που έχεις μια καλή εγκυμοσύνη θα πάνε και όλα καλά στην γέννα με τον εφημερεύον γιατρό. Εδώ εγώ που πληρώνω 60? κάθε επίσκεψη σε γιατρό του δημοσίου(απογευματινό ραντεβού) το πρώτο πράγμα που μου είπε στο πρώτο ραντεβού μόλις είδε την ΠΗΤ ήταν οτι μπορεί να λείπει σε άδεια. Και εγώ είχα περάσει τις 40 εβδομάδες. Πέντε μέρες μετά από την ΠΗΤ όπου θα πήγαινα για πρόκληση ξεκίνησαν μόνοι τους οι πόνοι και όλα πήγαν μια χαρά.

Libero 3.000 κιλά και ακόμα δεν έχεις μπει στο μήνα σου? Μπράβο το θηρίο. Πόσο το υπολογίζει ο γιατρός ότι θα γεννηθεί? Τώρα για το θέμα των ραγάδων είναι κάτι που τρέμω και όχι γιατί θέλω να κάνω καριέρα μοντέλου! Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα κάνει στο στήθος γι' αυτό το λόγω είχα και χαλάρωση μετά (2 νούμερα κάτω πήγα). Στα πόδια και στους γλουτούς είχα και εγώ από παλιά αυξομείωση βάρους και δεν με ενοχλούν πια. Αυτές που τρέμω είναι στην κοιλιά. έχω δει τις συνέπειες τους και δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Η μητέρα μου γι' αυτό έκανε κοιλιοπλστική πριν 20 χρόνια. Μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Ελπίζω να συνεχιστεί έτσι μέχρι το τέλος.

Άντζελα περιμένουμε τα νέα σου από τον γιατρό. Καλά ψώνια!!

Greta κοντεύεις και εσύ? 8/08 ε? Άντε με το καλό να ξεκινήσουν και οι αναγγελίες των τοκετών σιγά σιγά.

Λέτα εύχομαι να περάσετε πολύ ωραία στην Χαλκιδική. Φρόντισε να ξεκουραστείς και μην αγχώνεσαι για την απόσταση.

Και για να κλείσω θεωρώ ότι ο Χαρούλης έχει μια πολύ ξεχωριστή φωνή. Είναι πραγματικά μοναδικός!!

Moritsa μου να σου ζήσουν τα αγγελούδακια σου!!!!!!!! Μας την έσκασες δεν λες τπτ!! :D:D:D:D:D:D

Συγχαρητήρια κοπελάρα μου να εχεις καλο σαραντισμό και να μεγαλώσουν σαν τα ψηλά βουνά!!!

Μπες με την πρωτη ευκαιρία να μας πεις εμπειρίες.. Πόσο γεννήθηκαν?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...