Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

μετακινούνται τα κόκκαλα της λεκάνης με την αλλαγή του σώματος, μετατοπίζονται ή καλύτερα ή καλύτερα παραγκωνίζονται και τα υπόλοιπα όργανα, όσο μεγαλώνει η κοιλιά. νομίζω όμως ότι είναι νωρίς ακόμα να το καταλαβαίνουμε πολύ έντονα.

μήπως σήκωσες κάτι βαρύ; ή μήπως ήσουν πολλές ώρες όρθια;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αιματολογική εξέταση που μπορούν να κάνουν όλοι αλλά για ένα λόγο παραπάνω οι έγκυες, γονιδιακή εξέταση για να μη γεννηθεί το μωρό με κάποια σύνδρομα κτλ...αν το χουν και οι 2 γονείς υπάρχει κίνδυνος να νοσεί το έμβρυο.

εμένα πρώτη μου φορά μου λένε να τη κάνω να φανταστείς.

Καλησπερα και απο εμενα!

Να καλως ορισω τις νεες μανούλες!!

Αννια καλα αποτελέσματα να εχετε! Οσο για την κυστικη ινωση, πρωτη φορα την ακουω και δεν μου εχουν ζητησει να την κανω ουτε στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ουτε τωρα! Πρεπει να ανυσηχω?:confused:

Σχετικα με τους πονους μυρινα εδω και 3 εβδομαδες περιπου ποναω υπερβολικα απο κατω λες και με δειρανε! Στην θεοδωρα δεν ενοιωθα τπτ τωρα ομως υποφερω, ο ντοκ μου ειπε οτι η μητρα μου λογω της καισαρικης ειναι πιο ταλαιπωρημενη τωρα και γι αυτο συμβαινει αυτο, αν και εγω πιστευω πως ειναι απο την μικρη που την σηκωνω και οτι δεν καθομαι καθολου!

Αυριοεχω ραντεβου στο νοσοκομειο, εκλεισα και εκει ραντεβου για να δω μηπως μου γραψουν ξανα αδεια (μιας και δεχονται μονο απο νοσοκομεια) και με την ευκαιρια θα ξαναδω την ζουζουνα μου. Καποιες φορες αισθανομαι οτι την νοιωθω! Υπεροχο συναισθημα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλησπερα κοριτσακια μου....

να'μαι και εγω...απο τις σερρες σημερα λογω δουλειας....ουφ τα ταξιδια θα με φανε....

evri kai libero καλωσορισατε....

πως ειστε???εγω δεν μπορω να πω οτι ειμαι και στα καλυτερα μου....σας ειχα πει που με πονουσε το δοντακι μου εεε????τελικα δεν τη γλιτωσα και κανω απονερωση και επειδη λογω εγλυμοσυνης δεν μπορω να κανω αναισθησια καταλαβαινετε τι πονο τραβαω ε????υποφερω λεμε.....αφου την κανω με δοσεις....χθες απο το ζορι μου ετρεμα για κανα μισαωρο...και δεν μου φτανει μονο αυτο πρεπει να βγαλω και το δοντι και να κανω γεφυρα κτλ....εχω ενα μονιμο πονο στο δοντι μου και πραγματικα πλεον δεν αντεχω....

για την κυστικη ινωση εμενα δεν μου ειπαν τιποτα.....λετε να την κανω??πολλα λεφτα ομως....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Περαστικα Λέτα! Σε νοιωθω και στην πρωτη εγκυμοσυνη και στην 2η εχω προβλημα με τα δοντια. Αν και γυναικολογος και οδοντιατρος μου ειπαν οτι στο δευτερο τριμηνο επιτρεπεται η αναισθησια και ετσι δεν περασα αυτο που φανταζομαι οτι ζεις εσυ!!! Υπομονη!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια και από εμένα. Πώς είστε; Εγώ ψυχολογικά δεν είμαι και στα καλύτερά μου..... αλλά το παλεύουμε. Φταίει και ο καιρός ρε γμτ που δεν φτιάχνει λίγο να αλλάξει η διάθεσή μας.

Μυρίνα ......και λοιπές για την κυστική ίνωση δέιτε εδώ http://www.cfathess.gr/. Όσο για τον πόνο που λες, μήπως έκανες κάποια κίνηση ή σήκωσες κάτι βαρύ; Όσο προχωράει η εγκυμοσύνη, και βασικά όσο μεγαλώνει η κοιλιά, θα έχουμε τέτοια πονάκια, αλλά νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμα.

Αννια καλά αποτελέσματα εύχομαι και πραγματικά να ήταν κάτι τυχαίο το αυξημένο ζάχαρο.

Λετα τι δουλειά κάνεις και το έχεις ρίξει στα ταξίδια;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Αααα σχετικά με τα δόντια..... Λέτα κουράγιο. Εγώ νόμιζα ότι δεν επιτρέπεται να κάνουμε τίποτα οδοντιατρικό στην εγκυμοσύνη, ούτε καν καθαρισμό. Εμένα τις τελευταίες εβδομάδες με πιάνει μια, φαγούρα στα ούλα να το πω; Δεν ξέρω να το εξηγήσω.... έχω μια αίσθηση σαν να θέλω να πάρω όλες τις οδοντογλυφίδες και να τις χώσω στο στόμα μου ή να τα βουρτσίσω για ώρα και πολύ δυνατά. Λέτε να έχει να κάνει με την εγκυμοσύνη;

Σίδηρο και ασβέστιο σας έχουν δώσει οι γιατροί σας; Εμένα όχι ακόμα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Αχ annia μου ευχαριστώ πάρα πολύ που με έβαλες στην λίστα!!!!!

Κι εμένα μου είχε ζητήσει ο γιατρός μου να κλείσω ραντεβού στο Λαικο για κυστική ίνωση αλλα δεν μπόρεσα να κλείσω. Τώρα που προχώρησε και τόσο πολύ η εγκυμοσύνη η αληθεια είναι ότι δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα να την κάνω τώρα.

Κορίτσια θα γεννήσει κάποια από εσάς στο Αλεξάνδρας? Μήπως έχει καμία τον Δασκαλάκη γιατρό?

2sCXp3.png

Γεια σας κοπελιες!!!

Καλα αποτελσματα αννια!!Ολα καλα θα ειναι θα δεις!!Να μας πεις νεα.

Ελιζαμπεθ απο οσο ξερω απο την κουμπαρα μου σε δευτερη εγκυμοσυνη μετα απο διαβητη κυησης η καμπυλη και η παρακολουθηση απο διαβητολογο γινεται νωριτερα.Ρωτα το γιατρο σου!

Λετα ουτε να σκεφτομαι δε θελω τον πονο που τραβας!Κανε υπομονη,μηπως απο το να πονας τοσο ηταν καλυτερο να βαλεται λιγη αναισθησια;Συζητησε το με τον γυκαικολογο σου και τοσο στρες απο τον πονο δεν κανει καλο.

Γιοβαννα εγω σιδηρο 2 σε 1 με φυλικο και ασβεστιο πινω εξ αρχης και σταδιακα ο γιατρος μου αυξανει τα σιδηρα χωρις να εχω θεμα με τον αιματοκριτη ,ουτε στο γιο μου ειχα,αλλα και σε ολες τις γνωστες μου ετσι κανει,αυτη ειναι η τακτικη του και παντα οταν διαμαρτυρομαι για τα σιδηρα(κυριως για την τουαλετα)ειναι καθετος,θελει ο αιματοκριτης να παραμενει στα αρχικα επιπεδα!

Τα ουλα που λες σιγουρα επηρεαζονται απο την εγκυμοσυνη και εμενα ματωνουν αρκετα.

Τανιαμπελ μακαρι να σου δωσουν κι αλλη αδεια!Καλη επιτυχια!

Μιμικα καλως ηρθες!!!!

Μυρινα κινεισαι τωρα καθολου;Αν οχι,λογικο ειναι να πιανεσαι και να εχεις πονακια,ειναι μυικοι πονοι ,ετσι νομιζω.Οταν αρχισεις να κινεισαι μια χαρα θα εισαι.

Λιμπερο και εγω μπερδευτηκα με το τικερακι σου!χαχα!Αντε να δουμε τι ειναι τα ζουζουνια μας!

Εγω απο κιλα καλα,δεν εχω παρει τιποτα ειμαι ακομα στα χαμενα.

Απο υγεια καλα,απο διαθεση καλα λεμε, οποτε ολα καλα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Τί κάνετε; Λέτα περαστικά με τα δόντια, είναι απαίσιος ο πόνος αυτός. Τάνιαμπελ ελπίζω να πάρεις πολύ πολύ άδεια ακόμη! Άννια και Άννα καλά αποτελέσματα και να μας ενημερώσετε! Μυρίνα κι εγώ έχω πολύ έντονους πόνους τελευταία αλλά όντως είναι επειδή αλλάζει πολύ η φυσιολογία μας τώρα. Γιοβάννα εγώ παίρνω και σίδηρο και φυλλικό και ασβέστιο και μαγνήσιο! Απο όλα τα καλά! Και όσον αφορά τα ούλα και μένα με φαγουρίζουν αλλά ματώνουν και πολύ εύκολα. Αν υποφέρετε απο τις αλλεργίες της άνοιξης περαστικά σας, σας στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς! Μετά τις ιώσεις ήρθε κι αυτό και μ'έχει αποτελειώσει. Το μικρό μου θα βγει φραπέ απο τον τόσο βήχα πια! Ρίτα και τις υπόλοιπες που δεν έχετε βάλει κιλά σας μισώ και το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε για εμάς τις κοινές θνητές είναι να μας πείτε πως στο καλό το κάνετε αυτό!

Διαφημίσεις

Σίδηρο και ασβέστιο σας έχουν δώσει οι γιατροί σας; Εμένα όχι ακόμα.

giovanna εγω παιρνω και σιδηρο και ασβεστιο σχεδον απο την αρχη......

οσο για τα κιλα δεν θελω να μιλησω οχι δεν θελω... με βλεπω παλι να βαζω 20..χαχαχαχ

Lkixp3.png

rcRGp3.png

τανιαμπελ ελπιζω να μην εχεις προβλημα με την αδεια και να παρεις κ αλλη.

για την κυστικη ινωση με καλυψαν τα κοριτσια υπαρχει και σχετικο θεμα στο παρεντς(εγω απο κει δηλ τα εμαθα γιατι αν περιμενα απ τους γιατρος σωθηκα:-()

ριτα θα ρωτησω το γιατρο μου οπωσδηποτε κ εγω εχω την εντυπωση οτι πρεπει να κανω την καμπυλη νωριτερα.

λετα ο γυναικολογος σου σου ειπε οτι δεν επιτρεπεται ναρκωση σε οδοντιατρικες πραξεις?γιατι δε νομιζω οτι ισχυει ακριβως ετσι...ταλαιπωρηθηκα παρα πολυ με τα δοντια μου στη πρωτη εγκυμοσυνη αλλα η οδοντιατρος μου εκανε ενεσεις καθε φορα αλλα χωρις αδρεναλινη..μη ταλαιπωρεισαι αδικα και υποφερεις ρωτα το γιατρο σου αν επιτρεπεται.

γιοβαννα σιγουρα τα δοντια και τα ουλα επηρεαζονται απ την εγκυμοσυνη γινονται πιο ευαισθητα και ματωνουν ευκολα.

ασβεστιο δεν εχω παρει ακομα και σιδηρο προτεινε να παρω αλλα αρνηθηκα εχω ηδη προβλημα δυσκοιλιοτητας...περνω μονο φυλλικο.

αννια πηρες τις εξετασεις?ελπιζω να ειναι πολυ καλες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέρα σε όλες σας κορίτσια!Πώς είστε; Να σας ρωτήσω για τη β επιπέδου έχει κανονίσει καμία; Εγώ την έχω για την άλλη εβδομάδα και έχω αρχίσει να αγχώνομαι κάπως! Αν θέλετε βάλτε και εμένα στη λίστα σας! 10-8 αγοράκι. Α,και κάτι ακόμη ένιωσε καμία το μωράκι της?

K4b4p2.pngHSk3p2.png

αλο κοριτσαρες τι κανετε??????

αχ αυτο με τα δοντια ειναι αλλο πραγμα ρε παιδι μου!ματωνουν συνεχειαααααα!!!!!!

τωρα οσον αφορα τα χαπια εμενα μου δινει τα φιλισιν κ καποιες βιταμινες!ουτεα μαγνησιο ουτε σιδηρο!ειχα καλες εξετασεις κι ανεβασμενο τον σιδηρο μου γι αυτο!

EVRI να μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε στην β-επιπεδου!!

pysXp3.png

Κορίτσια καλησπέρα άργησα άλλα τα κατάφερα το ζάχαρο βγήκε 82 μια χαρά τιμή αλλά βρήκαμε 2σταυρους οξόνη στα ουρά με την βοηθό του γιατρού που μίλησα μου είπε ότι την ανησυχεί γιατί είναι σύμπτωμα η κάτι τέτοιο σακχάρου και αυτό,αλλά εγώ λίγο που έψαξα στο ίντερνετ είδα ότι γίνετε αν μείνεις πολλές ώρες νηστικός και εγώ έφαγα τελευταία φορά στις 9,20 το βράδυ και έκανα την εξέταση στις 8,30το πρωί

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...