Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Και εμείς με ολιγοασθενοτερατοσπερμια, πολύ κακο σπέρμα δλδ και παρόλα αυτά κάναμε 7αριστες βλαστοκυστες σε δύο ωοληψιες. Στην πρώτη βγάλαμε δέκα ωάρια(7ωριμα-5βλαστοκυστες)και τώρα βγάλαμε 3ωαρια και καναμε δύο.Πιστευω πως θα τα καταφέρετε,είστε σε πολύ καλά χέρια 

Κάτι τέτοια λες και μου έρχεται να ανέβω Θεσσαλονίκη για την επόμενη προσπάθεια 🫣

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Κάποιος έβαλε κιόλας στο youtube βίντεο από εχθές:

Καλά είναι απίστευτος ο τύπος!! Κι εγώ όμως είμαι απίστευτη, που έχω τόσες δουλειές, και κάθομαι και κωλοβαράω και ακούω Χαρούλη :tongue:Άντε πάω σιγά σιγά!! Έχω και γιατρό το απόγευμα!! Θα ξαναμπώ το βραδάκι να σας πω τα νέα μας!! :D

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορτσόπον! Η μαμά σου κάνει και βαρένικα; Είχα φάει στη Θεσσαλονίκη στη μαμά ενός φίλου Πόντιου και ακόμα τα ονειρεύομαι... τι υπέροχο πράγμα είναι αυτό;

Χαίρομαι που πέρασες καλά Myrina, όσο για τις ορμόνες και τα κλάματα, είμαι κι εγώ στα ίδια... κάθε μήνα και τώρα με την εγκυμοσύνη ακόμα χειρότερα. Και σήμερα κλαψουρίζω από το πρωί...

Γιατί...

μέσα στη γενική ευφορία για τον ερχομό της μαμάς, ξέχασα να σας αναφέρω ότι κόλλησα μάλλον από τα παιδιά. Δεν έχω πυρετό, αλλά βήχα και πονάει η κοιλιά κάθε φορά που βήχω. Ελπίζω να μου περάσει, γιατί δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι πως θα πονάει η τομή στο κάθε βηχαλάκι.... Αφήστε που θα πανικοβληθούν και οι άλλες κοπέλες στο δωμάτιο (ή λέτε να κάνουν παράπονα και να με στείλουν δωρεάν σε μονόκλινο; Χμ, αν παίζει αυτό, να το παίξω λίγο παραπάνω κι εγώ...)

a0Nsp3.png

ο χαρούλης είναι ο αγαπημένος μας γενικώς και οικογενειακώς ακόμα και το μανιω μου τον τραγουδάει. στα έξω λακώνια ήταν χτες; ή μέσα στον άγιο;

ααααχχχ του χρόνου θα ρθω κρήτη πάλι στάνταρ!!! πεθαίνω λέμε για το νήσι! κάποτε θα μείνω μόνιμα!

κατα τ άλλα εδώ η γνωστή αθηναική μιζέρια, βαριέσαι και να κουνηθείς. άντε έλενα θα πιούμε κανα καφέ; άνοιξε παιδότοπος στη κρέοντος κοντά στο ρόδι. τι λες;

Κορτσόπον! Η μαμά σου κάνει και βαρένικα; Είχα φάει στη θεσσαλονίκη στη μαμά ενός φίλου Πόντιου και ακόμα τα ονειρεύομαι... τι υπέροχο πράγμα είναι αυτό;

Χαίρομαι που πέρασες καλά Myrina, όσο για τις ορμόνες και τα κλάματα, είμαι κι εγώ στα ίδια... κάθε μήνα και τώρα με την εγκυμοσύνη ακόμα χειρότερα. Και σήμερα κλαψουρίζω από το πρωί...

Γιατί...

μέσα στη γενική ευφορία για τον ερχομό της μαμάς, ξέχασα να σας αναφέρω ότι κόλλησα μάλλον από τα παιδιά. Δεν έχω πυρετό, αλλά βήχα και πονάει η κοιλιά κάθε φορά που βήχω. Ελπίζω να μου περάσει, γιατί δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι πως θα πονάει η τομή στο κάθε βηχαλάκι.... Αφήστε που θα πανικοβληθούν και οι άλλες κοπέλες στο δωμάτιο (ή λέτε να κάνουν παράπονα και να με στείλουν δωρεάν σε μονόκλινο; Χμ, αν παίζει αυτό, να το παίξω λίγο παραπάνω κι εγώ...)

παναγία μου!!! :shock:

άμπρα κατάμπρα να περάσει ο βήχας ΤΩΡΑ!!!

αχαχχαχαα...αγλαια γελασα πολυ...παιξτο παιξτο να πας σε μονοκλινο μια χαρα...

περα απο την πλακα ελπιζω να συνελθεις μεχρι την τριτη...ειναι πολυ δυσκολο να βηχεις και να πονας με την καθε σου κινηση....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΟΥΛΗ;;;;;;;

ξεκίνα με γιου τιουμπ και θα σ εξετάσω μεθαύριο!!!!!!!!!!!

απέξω το θέλω το μάθημα!!!!!

καλα πανε και οι πόνοι, τους συνήθισα....

μαλιστα κυρια....ξεκιναω....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

E οχι και να μην ξερετε τον Χαρούλη! Οπως ειπε και η αννα ξεκινηστε εντατικα!!!

Αγλαια αν ειναι να πας σε μονοκλινο βηχε οσοσ μπορεις!!!!

Περα απο την πλακα δες αν μπορεις να παρεις τπτ φυτικο γιατι ουτε να σκεφτομαι δεν θελω τον πονο της τομης!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

myrina καλα νεα να μας φερεις τι βασανιστηρια περασες με τα σιδερωματα ,τελειωσες τουλαχιστον;

agtog περαστικα κοπελα μου

ρε κοριτσια σας διαβαζω τοση ωρα ποιος ειναι ο χαρουλης ;εχω χασει κατι μου φαινεται!

leta800 καλες διακοπες και ξεκουραστες!

σε δυο εβδομαδες θα μαθω και εγω ποτε ακριβως γενναωγυρω στις 15 ελπιζω θα μας οδηγησει το βαρος του ειπε ο γιατρος.

Βγηκα στη βεραντα σε δεκα σημεθα ξυνομαι τωρα αυτα τα κουνουπια μου σπανε τα νευρα

N34Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...