Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Και εμείς με ολιγοασθενοτερατοσπερμια, πολύ κακο σπέρμα δλδ και παρόλα αυτά κάναμε 7αριστες βλαστοκυστες σε δύο ωοληψιες. Στην πρώτη βγάλαμε δέκα ωάρια(7ωριμα-5βλαστοκυστες)και τώρα βγάλαμε 3ωαρια και καναμε δύο.Πιστευω πως θα τα καταφέρετε,είστε σε πολύ καλά χέρια 

Μακάρι γτ γενικά οι ελπίδες είναι στα τάρταρα. Αλλά νταξει θέλω να πιστεύω ότι θ πάει καλά πόσο γκαντεμια πια

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Κοριτσια να σας ρωτησω και εδω να με βοηθησετε..

θελω να παρω ενα μαρσιπο. στον Δημητρη δεν ειχα αλλα τωρα λεω να το δοκιμασω. Μπηκα στο νετ και ειδα διαφορους τυπους αλλα δεν μπορω να αποφασισω..

να παρω ring sling η mei tai???? εσεις τι εχετε και τι μου προτεινετε??? ευχαριστω!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια τι κάνετε;Εχει παει μια η ώρα και το μάτι γαρίδα. Πάλι βλέπω να κοιμάμαι κατα τις 3-4. Τι αϋπνίες είναι αυτες:evil:Είναι και ο μπεμπης που δεν σταματάει να κλωτσαει , μου φαίνεται βίαζεται να βγει πριν την ώρα του.

Αποφασίσαμε και ημερομηνία για την γέννα και μάλλον θα είναι για 4 Σεμπτεμβρη:P Ουφ αρχίζει το άγχος και εντείνεται γιατι την πρώτη φορά έχεις άγνοια ενώ την δεύτερη γνωρίζεις οπότε ένα στρες παραπάνω το έχεις.

Θα ήθελα να απαντήσω σε πολλά απο όσα έχετε γράψει αλλα επειδή γράφω απο κινητο ειναι λιγο δυσκολο(γιατι με έχει στήσει μια βδομάδα τώρα ο τεχνικός για το κομπιούτερ)Εύχομαι αύριο να μου το φέρει.

Αντε για να δούμε τι ώρα θα καταφέρω τελικα να κοιμηθώ.

Καλό βράδυ σε ολες:P

q3Owp3.png

aijjp3.png

Κοριτσακια καλησπερα..ετρεχα απ το μεσημερι ηρθα σπιτι στις 12 κ το ματι γαριδα ποδια τουμπανο μεση χαλια κ ο μπεμπης χοροπηδαει!!πηγα στον γιατρο κ μου ειπε αν δεν μας κανει καμμια εκπληξη 08/07 γενναω!!!!θεε μου,μου ρθε μια ζαλαδα!!την αλλη τεταρτη θα παω παλι για μια εξεταση nts καπως ετσι δεν ξερω αν το γραφω σωστα.αυτη ειναι για της συσπασεις.παλι θα κανω αιματος κ ουρων γιατι αλλαξα σιδηρο παλι να δουμε τι γινετε!!

Προσπαθω να ειμαι ηρεμη αλλα πλησιαζει ο καιρος κ αγχωνομαι!!Οσο για το πρηξιμο εφ οσον η πιεση ειναι ενταξει δεν υπαρχει κανενα προβλημα..Αυτα απο μενα..Συνεχιζω λοιπον να χαζευω το ταβανι..

Ονειρα γλυκα σε οσες κοιμαστε ηδη κ υπομονη στις υπολοιπες..

Φιλια στις κοιλουμπες!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

καλημερα κοριτσακια μου...δεν κοιμηθηκα καθολου καλα χθες το βραδυ...ειχα πονους και ξυπνουσα συνεχεια...τωρα ειμαι καλα αλλα λιγο ανησυχησα..σημερα θα παω στη γιατρο να με δει και να δουμε ποτε θα κανω και εγω nst..

σε λιγο θα παρω τον μικρο και θα παμε καμια βολτα...τραπεζες κτλ...απο το πρωι εχω βαλει και πληντυρια να τελειωνουμε γιατι αυριο φευγουμε χαλκιδικη και θα λειψουμε καμια 10 μερες....πρεπει να τελειωσω την βαλιτσα και τα πραγματα του μπεμπη...

Κορίτσια έχετε πάρει τσάντα γοα το καρότσι?? Δεν θυμάμαι και πως λέγεται.

Συνήθως έχουν ασορτί με το κροτσάκι αλλά εμείς πήραμε το μακλαρεν τεκνο xlr και δεν έχει. Πρέπει να βρω καμία.

εμενα ειχε το καροτσι μαζι αλλα ειναι μικρη και σημερα λεω να παω στο λητω καμια βολτα και στο bebehome για να δω τι παιζει απο τσαντες...θελω μια αρκετα μεγαλη να χωραει πραγματα και για τους δυο....

Κοριτσακια καλησπερα..ετρεχα απ το μεσημερι ηρθα σπιτι στις 12 κ το ματι γαριδα ποδια τουμπανο μεση χαλια κ ο μπεμπης χοροπηδαει!!πηγα στον γιατρο κ μου ειπε αν δεν μας κανει καμμια εκπληξη 08/07 γενναω!!!!θεε μου,μου ρθε μια ζαλαδα!!την αλλη τεταρτη θα παω παλι για μια εξεταση nts καπως ετσι δεν ξερω αν το γραφω σωστα.αυτη ειναι για της συσπασεις.παλι θα κανω αιματος κ ουρων γιατι αλλαξα σιδηρο παλι να δουμε τι γινετε!!

Προσπαθω να ειμαι ηρεμη αλλα πλησιαζει ο καιρος κ αγχωνομαι!!Οσο για το πρηξιμο εφ οσον η πιεση ειναι ενταξει δεν υπαρχει κανενα προβλημα..Αυτα απο μενα..Συνεχιζω λοιπον να χαζευω το ταβανι..

Ονειρα γλυκα σε οσες κοιμαστε ηδη κ υπομονη στις υπολοιπες..

Φιλια στις κοιλουμπες!!

αντε greta πλησιαζεις.....μια χαρα θα πανε ολα...μαλλον κοντα θα ειμαστε εμεις...θα σου πω σημερα το βραδυ...

μαριλενα για τους μαρσιπους σου ειπα στο facebook..εγω που τα εχω και τα δυο μπορω να σου πω οτι ειναι εξισου καλα..απλα το mei tai ειναι για πιο βαρια παιδακια...εγω το πηρα οταν ο γιος μου ηταν 8 μηνων και τον εβαζα μεχρι να γινει 1....πηγαιναμε παντου μαζι....ειχε πλακα...

ωχ....παλι αρχισαν τα πονακια...λετε να παρω την γιατρο...ειμαι σιγουρη οτι οταν θα παω για καρδιοτοκογραφο δεν θα δειξει τιποτα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα!!!

Γκρέτα πλησιαζει ο καιρός! Αντε σε λίγο θα διαβαζουμε για γεννες !!τι καλά!

Αντζελα με το καλο να δεις το μπεμπάκι σου!

Χτες το βραδυ πηγα την μικρη στη μαμα μου για κανα 2 μερες για να ηρεμησουμε και οι δυο! Επεισα επιτελους τον αντρα μου να βαλει και την κουνια στο δωματιο μας και ετσι σημερα εχω να συμμαζεψω το δωματιο της θεοδωρας και για αλλη μαι φορα την ντουλαπα των κοριτσιών μου.

Σχετικα με τα πρησμενα πόδια χτες διαβασα για το αλατόνερο. Τα βαζεις λεει σε αλατονετο για κανενα μισαωρο . Το δοκιμασα χτες το βραδυ πριν παω για υπνο και πραγματικα ξυπνησα καλυτερα! Τωρα το ποσο θα κρατησει ειναι αλλο θεμα:rolleyes:

Ερωτηση αναφερθηκε χτες οτι οταν εμπεδωνετε το μωρο το καταλαβαινουμε, επειδη η θεοδωρα και μεχρι τωρα να περιμενα δεν θα ειχε εμπεδωθει, για πειτε πως το καταλαβαινουμε, γιατι νοιωθω πολυ πιεση εκει κατω!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου...δεν κοιμηθηκα καθολου καλα χθες το βραδυ...ειχα πονους και ξυπνουσα συνεχεια...τωρα ειμαι καλα αλλα λιγο ανησυχησα..σημερα θα παω στη γιατρο να με δει και να δουμε ποτε θα κανω και εγω nst..

σε λιγο θα παρω τον μικρο και θα παμε καμια βολτα...τραπεζες κτλ...απο το πρωι εχω βαλει και πληντυρια να τελειωνουμε γιατι αυριο φευγουμε χαλκιδικη και θα λειψουμε καμια 10 μερες....πρεπει να τελειωσω την βαλιτσα και τα πραγματα του μπεμπη...

εμενα ειχε το καροτσι μαζι αλλα ειναι μικρη και σημερα λεω να παω στο λητω καμια βολτα και στο bebehome για να δω τι παιζει απο τσαντες...θελω μια αρκετα μεγαλη να χωραει πραγματα και για τους δυο....

αντε greta πλησιαζεις.....μια χαρα θα πανε ολα...μαλλον κοντα θα ειμαστε εμεις...θα σου πω σημερα το βραδυ...

μαριλενα για τους μαρσιπους σου ειπα στο facebook..εγω που τα εχω και τα δυο μπορω να σου πω οτι ειναι εξισου καλα..απλα το mei tai ειναι για πιο βαρια παιδακια...εγω το πηρα οταν ο γιος μου ηταν 8 μηνων και τον εβαζα μεχρι να γινει 1....πηγαιναμε παντου μαζι....ειχε πλακα...

ωχ....παλι αρχισαν τα πονακια...λετε να παρω την γιατρο...ειμαι σιγουρη οτι οταν θα παω για καρδιοτοκογραφο δεν θα δειξει τιποτα...

ΚΑλημερα Λετα, παρε ενα τηλεφωνο ποτε δεν ξερεις ή να μπορεις ανεβαλε τις δουλειες για εξω μη σε πιασει τπτ εκει!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλημερα taniabell...ηρεμησα κιολας...μαλλον ειναι οι προπαρασκευαστικες απλα σε αυτον τα νιωθω πιο εντονα απο οτι στον πρωτο....πιο πολυ ανησυχω που θα φυγω διακοπες τωρα....φοβαμαι μην συμβει τιποτα εκει..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα κοριτσακιαααααααααα!!!

σημερα εχω και εγω κατι σφιξιματα κατω χαμηλα.. βασικα απο χτες αρχισαν. ειναι σαν να εχει κατεβει χαμηλα ο μπεμπης και μου πιεζει το ολο συστημα.δεν μπορω να το προσδιορισω αν ειναι πονος σουβλια η σφιξιμο ακριβως γιατι εχω μια ανοχη στον πονο και δεν ειναι οτι πεφτω κατω και χανομαι απο τον πονο. μαλλον εχω αρχισει να προετοιμαζομαι και εγω.

χτες τελειωσα την βαλιτσουλα μου!!! ειχα ξεχασει να παρω ρουχα για μενα οταν θα εφευγα απο το μαιευτηριο.. με το βρακι θα εφευγα καλέεεεεεε!!!! :ΡΡΡΡ

suU8p3.png

vdz8p3.png

χτες τελειωσα την βαλιτσουλα μου!!! ειχα ξεχασει να παρω ρουχα για μενα οταν θα εφευγα απο το μαιευτηριο.. με το βρακι θα εφευγα καλέεεεεεε!!!! :ΡΡΡΡ

Ε λεπτομερειες...... :P

Μπραβο που τελειωσες...εγω ακομα τιποτα δεν εχω κανει!!! :rolleyes:

καλημερα taniabell...ηρεμησα κιολας...μαλλον ειναι οι προπαρασκευαστικες απλα σε αυτον τα νιωθω πιο εντονα απο οτι στον πρωτο....πιο πολυ ανησυχω που θα φυγω διακοπες τωρα....φοβαμαι μην συμβει τιποτα εκει..

Λετα εκει που θα πατε εχει νοσοκομειο? για παν ενδεχομενο!!! :confused:

Ερωτηση αναφερθηκε χτες οτι οταν εμπεδωνετε το μωρο το καταλαβαινουμε, επειδη η θεοδωρα και μεχρι τωρα να περιμενα δεν θα ειχε εμπεδωθει, για πειτε πως το καταλαβαινουμε, γιατι νοιωθω πολυ πιεση εκει κατω!

Δυστηχως δεν ξερω και γω πως ειναι γιατι ουτε μενα εμπεδωθηκε!!! στο λαρυγγι ηταν το μωρο... μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω!

Μια χαρα!!! αντε κοντευεις... με το καλο!!! μετρας αντιστροφα τωρα!!! :tongue:

Αποφασίσαμε και ημερομηνία για την γέννα και μάλλον θα είναι για 4 Σεμπτεμβρη:P Ουφ αρχίζει το άγχος και εντείνεται γιατι την πρώτη φορά έχεις άγνοια ενώ την δεύτερη γνωρίζεις οπότε ένα στρες παραπάνω το έχεις.

και γω το ιδιο νιωθω...ξερω τι θα γινει και εχω περισσοτερο αγχος απο την πρωτη φορα ενω λενε ισχυει το αντιθετο!!! ;)

Στην πρωτη εγκυμοσυνη μια μερα ειχα παθει πανικο γιατι συνηδητοποιησα οτι αυτο το πλασματακι που εχω στην κοιλια με τον Α η τον Β τροπο θα πρεπει να βγει και σαν παιδακι κλαψουριζα στον αντρα μου...αλλα ευτυχως μου περασε γρηγορα!!! :P

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Καλημέρα εγκυούλες!

Πώς είστε σήμερα;

Αγλαϊα, τι αισιόδοξο μηνυμά ήταν χτες! Αχ, αυτές οι μανούλες τελικά όσο και αν μεγαλώσουμε πάντα θα τις χρειαζόμαστε!

Αγγέλα καλά να περάσεις στο Βόλο. Εύχομαι όλα να πάνε καλά με το γιατρό και να κάνεις πολλά ψώνια!

Για τους γιατρούς, δυστυχώς δεν είναι η επιλογή μου να μην έχψ γιατρό. Το σύστημα είναι έτσι εδω. Αμα η εγκυμοσύνη είναι καλή δε θεωρούν απαραιτητό να σε παρακολουθεί γιατρος. Και επειδή μένω και σε χωριουδάκι, η μαία που με ανέλαβε δεν είναι στο νοσοκομείο που θα γεννήσω. Αλλά δε πειράζει, αφού φτάσαμε ως εδώ, λίγο ακόμα μας εμεινε!

Μαριλένα, για μάρσιπο ούτε εγώ ξέρω. Περιμένω να μου στείλω ο αδερφός μου ότι έχει, αλλά το έχει αργήσει πολύ:cry:

Χαρά λίγο ακόμα έμεινε. Αλήθεια με καισαρική πας και το κανονίζετε;

Γκρετα και για σένα πλησιάζει ο καιρος! Να πω πως ζηλεύω;

Λέτα, δε ξέρω κάτι για τους πόνους, εύχομαι ο γιατρός να σε βρει μια χαρά!

Τάνια καλές δουλίτσες να έχεις αλλά με προσοχή!

Για τις ήδη μανούλες, το βιώσατε το σύνδρομο φωλιάς που λένε πριν τους τοκετούς σας; Εϊναι από τα πρώτα σημάδια πως το μωράκι έρχεται;

Διαφημίσεις

μολις γυρισα απο τις δουλειες που ειχα και συνειδητοποιησα τη βλακεια εκανα....

αγορασα μια τσαντα αλλαξιερα απο το λητω και τωρα που την ανοιξα ειδα οτι δεν εχει το στρωματακι που αλλαζεις το μωρο...βλεπετε εκει ειδα μια μπλε και τελικα αποφασισα να παρω το γκρι και δεν το ανοιξα...τωρα και να την γυρισω δεν νομιζω να μου την αλλαξουν πολυ στεναχωρηθηκα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κοριτσαρες!Τελικα 3 η ώρα κοιμήθηκα χθες και μετα διακεκομμενα:rolleyes: Σήμερα είμαι σαν κοτόπουλο και έχω και ένα σορό σίδερο να κάνω.

Μαριλενα ασε τι λένε τελικά είναι χειροτερο να γνωρίζεις. Ξέρεις την διαδικασία και αυτο σου προκαλεί περισσότερο άγχος.

Δεσποινακι με καισαρικη θα πάω γιατι έκανα και στην πρώτη γέννα οπότε θα πάμε με προγραμματισμένη ημερομηνία όπου ο γιατρός άφησε πάνω να διαλέξω απο 1-4 Σεμπτεμβριου. Ε ρε άγχος που θα έχω το προηγούμενο βράδυ. Μάτι δεν πρόκειται να κλείσω. Γιατι βρε κορίτσια μπορεί να τελείωνεις στο αφετηρία σβήσε αλλα δεν παύει να είναι ένα χειρουργείο στο οποίο είσαι ξυπνιος κιόλας :confused:

Λετα γιατι να μην στην αλλάζουμε την τσάντα;Κανε ένα κόπο και ξαναπηγαινε και νομίζω πως δεν θα σου φέρουμε πρόβλημα.

Γκρετα λίγες μέρες μείνανε!Βλεπω να εγκαίνιαζεις τα γεννητουρια στο καφέ :-P

q3Owp3.png

aijjp3.png

Καλημέρα κορίτσια!! :D Θα σας γράψω τα νέα μου, και μετά θα σχολιάσω τα δικά σας!! :D

Καταρχήν εχθές όλη μέρα έκανα δουλειές!! Ψώφισα!! Σιδέρωνα συνεχόμενα για 2 ώρες, και δεν ξέρω από τί (κούραση ή πείνα) έτρεμαν τα χέρια μου και μου έπεφτε το σίδερο από το χέρι, κάηκα σε 2 σημεία στο πόδι και ένα στο χέρι.. :| Τέσπα.. :tongue: Έχει δροσίσει αρκετά (Δόξα τον Θεό!!) :D και φανταστείτε ότι έκλεισα τον ανεμιστήρα ενώ σιδέρωνα!! Και από εχθές δεν χρειάστηκε να τον ξανανοίξω!! :D Μακάρι να συνεχίσει έτσι!! Αν και δεν το θεωρώ πολύ πιθανό στη μέση του καλοκαιριού :tongue::rolleyes:

Μετά, το απογευματάκι που λέτε κατά τις 6-7 παίρνουμε τηλ τον κουνιάδο μου να κανονίσουμε για καφέ, και μου λέει ότι θα πάει σε μια συναυλία, στον Γιάννη Χαρούλη, και πήγαμε κι εμείς!! Δεν είχα ξανακούσει τραγούδια του, αλλά μου άρεσε πολύ!! Γενικά μου άρεσε όλη η βραδιά, ήτανε στο δημοτικό σχολείο του χωριού του, κάπου κοντά στον Άγιο Νικόλαο, και είχε γύρω γύρω πεύκα, φυσούσε αεράκι αρκετό, ήτανε απίστευτη βραδυά!! Φάγαμε και σουβλάκια!! :tongue: (αλλά είχανε πολύ αλάτι ρε γμτ και σήμερα έχω πρηστεί :|) Τα τραγούδια του και η φωνή του είναι πολύ διαφορετικά από ότι έχω ακούσει!! Είχε στο πρώτο κομμάτι του προγράμματος πολλά διαφορετικά όργανα, από κλαρίνο, γκάιντα, τρομπέτα, ηλεκτρική κιθάρα, και άλλα!! Με τρέλανε όλο αυτό το alternative!! Είναι περισσότερο έντεχνος, αλλά δεν θυμίζει κάποιον άλλο!! Τέσπα μην σας πρήζω με λεπτομέρειες, πέρασα πολύ όμορφα!! Οι υπόλοιποι βέβαια ψιλοαπογοητεύτηκαν γιατί ήθελαν περισσότερα Κρητικά :tongue: αλλά εμένα δεν με χάλασε, α μέχρι και Ηπειρώτικα έπαιξε (που είσαι Εύρι;; ;))!! Ο άντρας μου (όπως και αρκετοί Κρητικοί) είναι λίγο τοπικιστής!! :rolleyes: Και οκ δεν τους αδικώ, έχουνε πολύ όμορφο τόπο, και πολύ όμορφη παράδοση, αλλά εμένα προσωπικά πάντα μου αρέσει να βλέπω και να δοκιμάζω καινούργια και άγνωστα σε εμένα πράγματα!! Με ενθουσιάζει!! Έτσι εχθές ενθουσιάστηκα πάρα πολύ!! :D

s29sp2.pngMbfRp3.png

Γκρέτα δεν φαντάζεσαι για τα κλάματα!! Εχθές στην συναυλία είπε ένα τραγούδι, την πέρδικα, που μιλούσε για μια μάνα που πήγαινε στο ποτάμι να πνίξει το παιδί της και στον δρόμο συνάντησε μια πέρδικα και της λέει η πέρδικα εγώ έχω 18 και τα μεγαλώνω και εσύ ένα δεν μπορείς; Και να κάτι κλάματα εκεί μέσα στον κόσμο.. Αφού και τώρα που στο γράφω βουρκώνω πάλι!!! :| Μάλλον 8/8 εννοείς γεννάς;; Άντε με το καλό!! :D

Κερασιά τα νέα σου ευχάριστα!!! :D Εκεί που είσαι δεν έχει δροσίσει; :rolleyes:

Τάνια ευχαριστώ για την διευκρίνιση για την ενεσούλες!! :)

Αγλαϊα στείλε μου περισσότερες πληροφορίες για την αδερφή σου σε pm αν θέλεις, από αυτά που μου είχες πει πάντως την άλλη φορά δεν κατάλαβα ποια είναι. Βέβαια ο ορειβατικός έχει και πολύ κόσμο, και κάθε Κυριακή διαφορετική εκδρομή, οπότε υπάρχει και πιθανότητα να μην έχουμε συμπέσει σε κάποια.. :rolleyes: Κολοκυθανθούς γεμίζουν κι εδώ, και τρελαίνομαι!! :D Πρώτη φορά στην Κρήτη έφαγα!! Μάλλον είναι κάτι που το κάνουν περισσότερο στα νησιά! Η μάνα μου τους έκανε τηγανητούς με κουρκούτι!! Αλλά το πληγούρι το χρησιμοποιούμε πολύ κι εμείς (οι πόντιοι) οπότε έχω φάσει γεμιστά/ντολμάδες με πληγούρι από την μάνα μου!! :D

Αγγέλα κι εμένα ήτανε στο πακέτο και η τσάντα.. Καλό ταξίδι σήμερα και καλά ψώνια!! ;)

Μαριλένα εγώ πήρα το mei-tai, αλλά προφανώς δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα :tongue: Οπότε δεν έχω εμπειρία!! Αλλά μου φάνηκε ότι θα είναι πιο εύκολο στην χρήση :rolleyes:

Χαρά οι αϋπνίες είναι γενικές πλέον!! Νομίζω από εδώ και πέρα δεν πρόκειται να ξανακοιμηθούμε καλά!!! :tongue:

Λέτα μια χαρά!!! Θα κάνεις διακοπούλες!!! :D Ζηλεύω!! Εμείς πέρα από μονοήμερες δεν προβλέπεται να πάμε κάπου.. Μωρέ μην ανυσηχείς, γιατί η Χαλκιδική είναι δυο βήματα από Θεσ/νίκη, ότι και να συμβεί προλαβαίνεις να πας.. Έτσι δεν είναι;; :confused: Όσο για την τσάντα, γιατί να μην στην αλλάξουνε;; Νομίζω μπορείς να το κάνεις, απλά θα ταλαιπωρηθείς με τα πηγαινέλα.. :rolleyes:

Έλενα καλά που μου το θύμησες για τα ρούχα εξόδου!! Ούτε κι εγώ έχω βάλει στην τσάντα μου!! :tongue:

Δέσποινα τί είναι το σύνδρομο φωλιάς;; Θα το ψάξω στο google!! :cool: Όσο για το θέμα του γιατρού, να σου πω την αλήθεια, τελικά αφού όλα πάνε καλά, μήπως όντως δεν είναι και τόσο απαραίτητο;; :rolleyes: Νομίζω ότι εδώ έχουμε φτάσει στην υπερβολή σε αυτό το θέμα..

s29sp2.pngMbfRp3.png

κανω ενα διαλειμμα ! Μα τι πραγμα αυτο καθε φορα που αφηνω την μικρη υποτιθετε για να ξεκουραστω πλακωνομαι στις δουλειες! Τουλαχιστον το δωματιο συμμαζευτηκε, τωρα μου μενει να συμμαζεψω και το υπολοιπο αχουρι και για αυριο αφηνω σιδερο και παντζουρια!

Αναστασια τελειος ο Χαρούλης, λατρευω να τον ακουω! Σιγουρα θα ηταν μια υπέροχη βραδια!

Δεσποινα εμενα και την πρωτη φορα και τωρα με εχει πιασει αυτο το συνδρομο αλλα δεν νομιζω οτι δειχνει οτι ερχετε το μωρο μιας κα στην θεοδωρα πηρα ολο το μηνα μου!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...