Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Και εμείς με ολιγοασθενοτερατοσπερμια, πολύ κακο σπέρμα δλδ και παρόλα αυτά κάναμε 7αριστες βλαστοκυστες σε δύο ωοληψιες. Στην πρώτη βγάλαμε δέκα ωάρια(7ωριμα-5βλαστοκυστες)και τώρα βγάλαμε 3ωαρια και καναμε δύο.Πιστευω πως θα τα καταφέρετε,είστε σε πολύ καλά χέρια 

Κάτι τέτοια λες και μου έρχεται να ανέβω Θεσσαλονίκη για την επόμενη προσπάθεια 🫣

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Αγλαια θα εισαι η πρωτη??? αντε με το καλο ρε κοριτσι!!! επισης αγαπω τον τροπο γραφης σου και εγω..δηλωνω τρελη φαν!!!!!:)

Γκρετακι ξεχαστηκα και δεν σε καλωσορισα... :( καλωσηρθες λοιπον!!!! Αθηνα μενεις??

Μυρινιο.. απαραδεκτη η μελλουσα νυφη!! μα να σε αφησει γυναικα και μαλιστα εγκυο να περπατησεις 4 τετραγωνα??? ας εκανε ενα κυκλο να σε αφησει στο σπιτι σου... το μπαρακι δεν θα εφευγε απο εκει!!!!

αν θυμωσε να πιει ενα σφηνακι ξυδι!!! ισως θεωρουσε οτι θα ειναι το επικεντρο της βραδυας ( κατι σε my sweet sixteen στο mtv μου κανει αυτο) αλλα απο την αλλη 3 εγκυουλες στην παρεα ειναι δυνατον να μην μιλησεις για μαιευτηρια , ζιπουνακια και μπεμπακια??? παντως να ξερεις οτι οσες δεν περιμενουν παιδια ή δεν εχουν ηδη δεν μπορουν να καταλαβουν ποσο πολυ μπορεις να μιλας για το μωρακι σου ή το παιδι σου.

πλακα πλακα τωρα που το σκεφτομαι πλεον εχουν αλλαξει εντελως οι παρεες μου μετα που γεννησα τον Σπυρο.. ισως γιατι και οι περισσοτεροι φιλοι εχουν και αυτοι παιδια και οσοι δεν εχουν σιγα σιγα αποκοπηκανε οχι για καποιο αλλο λογο αλλα ειναι εντελως διαφορετικα να προγραμματιζεις μια εξοδο οντας ελευθερη υποχρεωσεων και αλλο να πρεπει να συντονιστεις με το ωραριο του μωρου σου. αν και δεν ημουν ποτε του πολυ εξω την καταβρισκω οποτε παμε για καφε με τον Σπυρο ( εστω και αν τις περισσοτερες φορες μας βγαζει το λαδι..)αυτη την φορα ,πρωτα να πανε ολα καλα, θα ξεσκιστουμε στις βολτες οι 4 μας!!! τον Σπυρο δεν τον χαρηκα πολυ σαν μωρακι γιατι με τα μπες βγες σε νοσοκομεια ειχαμε αποκτησει , τουλαχιστον εγω, τρελη φοβια να τον βγαζουμε εξω.

Δεν πειραζει να σαι καλα σ ευχαριστω!!ναι Αθηνα!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γκρέτα δεν φαντάζεσαι πόσο εύκολα κλαίω τώρα στην εγκυμοσύνη!! Υπάρχουν φορές που κλαίω και χωρίς λόγο καν!! Έτσι στα καλά καθούμενα με πιάνει το παράπονο :| και ενώ το συνειδητοποιώ δεν μπορώ να σταματήσω!! ΟΡΜΟΝΕΣ!!!!! :tongue:Πόσο φοβάμαι και για επιλόχειο.. Γιατί πάντα οι ορμόνες μου ήτανε περίεργες, ακόμα και με την περίοδο.. :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Γκρέτα δεν φαντάζεσαι πόσο εύκολα κλαίω τώρα στην εγκυμοσύνη!! Υπάρχουν φορές που κλαίω και χωρίς λόγο καν!! Έτσι στα καλά καθούμενα με πιάνει το παράπονο :| και ενώ το συνειδητοποιώ δεν μπορώ να σταματήσω!! ΟΡΜΟΝΕΣ!!!!! :tongue:Πόσο φοβάμαι και για επιλόχειο.. Γιατί πάντα οι ορμόνες μου ήτανε περίεργες, ακόμα και με την περίοδο.. :rolleyes:

Σε καταλαβαινω απολυτα!!εγω το ελεγχω οσο μπορω αλλα εχω ριξει κ κατι δακρυα!!και ενω λες ενταξει σταματα αυτο συνεχιζει χειροτερα.οσο για την επιλοχειο ειμαι σιγουρη κ βριζω τον εαυτο μου παντα αλλα δεν ξερω γιατι.ισως επειδη φοβαμαι πολυ κ λεω θα ρην περασω.εχω ανησυχησει κ τον αντρα μου.φοβαται ο καημενος.παντως τους εχω προειδοποιησει αν το καταλαβουν να μην με μαλωνουν κ καλα να συνελθω γιατι δεν προκειτε αλλα φοβαμαι αληθεια πολυ!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπερα κοριτσια !!! Προς το παρον εγω βρυκολακιαζω!!! :)

Γιορταζα σημερα...ειμαι Μαρινα-Ελενη! Φαγαμε στους γονεις μου και κατεβηκαμε πριν καμια ωρα αλλα δεν μπορω να κοιμηθω! πανω που θα νυσταξω θα ξυπνησει ο μικρος.....

και μενα πριζονται τα ποδια μου αλλα πιεση δεν εχω. παω να διαβασω και γω για συμπτωματα..

Χρονια σου πολλα κ οτι ποθεις..με το καλο το μωρο σου!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερα εστω και αργα τωρα γυρισα απο το μητερα .Εκανα nst κινητικο μωρο εκανα και 2 συσπασεις, ντοπλερ ολα φυσιολογικα 1866 γραμμαρια το παιδακι μου εβγαλαν και φωτογραφια λοιπον παραμορφωμενη βεβαια στην αρχη εμεινα αφωνη δεν σας κριβω αλλα προσεξα οτι και τα δαχτυλακια του χεριου που φανηκε δεν ξεχωριζαν καλα μεταξυ τους .Οι τρισδυαστατες δεν απεικονιζουν απολυτα πιστευω το μισο κεφαλακι συμμετρικο στρογγυλο αλλα δεν φτανει μεχρι πανω κανει σκιες ,ειχε και ανοιχτο το στοματακι σαν να τραγουδαει!.Ογιατρος ειναι πολυ ευχαριστημενος .

Αυτα τα νεα μου ζεσταινομαι πολυ σκαω!!!

Οσο για την κυτταριτιδα οπως ειπατε καμμια δεν γλυτωσε φυσικα εγω εκανα και λιγη περιφερεια ,να δουμε πως θα τα χασουμε!

Μαριλένα, χρόνια σου πολλά!

myrina καλο κουραγιο στις δουλιες σου !!!

N34Jp2.png

Διαφημίσεις

κερασια μπράβο ! μια χαρά το μωράκι σου!

Αναστασια εγω γεμισα πιπεριές και ντοματες! Τα κολοκυθια και γω τα προτιμω με κιμα και αυγολεμονο στην κατσαρολα:P Πρεπει να πω της μαμας μου να μου φτιαξει γιατι τη μια φορα που το επιχειρησα απετυχα!

ενεσούλες κορτιζονης συνηθως κανουνε σε δευτερη προγραμματισμενη καισαρικη για να δυναμωσουν τα πνευμονακια του μωρου, ωστε να μην εχει καποιο θεμα. Το αναπνευστικο σοκ που περνουν τα μωρα που γεννιουνται με καισαρικη ειναι μεγαλυτερο απο οτι εαν γεννιοταν φυσιολογικα, και γι αυτο το λογο κανουν προληπτικα αυτες τις ενεσεις!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Γέια σας ξανα.προσπαθησα να κοιμηθω αλλα λίγα πράγματα...

Myrina..εγω γέμιζω πιπεριές και ντομάτες αλλα μου αρέσουν γέμισμενες και οι μελιτζανες και οι πιπεριές φλωρινης....

Όσο για τις ραγαδες ανέκαθεν είχα στο στήθος και στα μπουκάλια μου ανάμεσα...προς το παρόν δεν εμφάνισα καμία..εγω χρησιμοποιω αμυγδαλελαιο....όσο για την κυταρριτιδα έχω πιο πολυ απο την προηγούμενη φορα αλλα μέσων αγχωνομαι θα χρησιμοποιήσω τα φύκια της Guam όπως έκανα την προηγούμενη φορα και είχα φοβερά αποτελέσματα...

Κοριτσια καλημερα!!τι υπεροχη νυχτα δεν ξυπνησα ουτε για πιπι..:-)!!βεβαια οχι για ολες παλι υπεροχη η νυχτα..Υπομονη κοριτσια στα πονακια κ στα πρηξιματα!!αααααα!!εγω δεν ειμαι στην λιστα!!θα χαρω αν με βαλετε17/08 πητ.ευχαριστω προκαταβολικα!!καλη συνεχεια στην μερα σας!!

Πόσο τυχερή είσαι...ξυπνάω τουλάχιστον 3 φορές καθε βράδυ......

Lkixp3.png

rcRGp3.png

1.leta800 1-5/08 αγοράκι

2.ridi 3/8 κοριτσάκι

3.Despina80 6/8 κοριτσάκι

4.mimika84 6/8 αγοράκι

5.evri 10/8 αγοράκι

6.chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι

7.zipounaki 13/08

8.Greta 17/08 αγοράκι

9.ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι

10.taniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

11.eirinomama 20/8 αγοράκι

12.geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι

13.afroad 24/8 κοριτσάκι

14.libero10 27/08 αγοράκι

15. Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣκοριτσάκι

16.ριτα79 30/8 (15 μερες νωρίτερα) κοριτσάκι

17.moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι

18.myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι

19.elisabeth 6/9 αγοράκι

20.Rodakinoula 6/9 αγοράκι

21.kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου)ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι

22.annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟκοριτσάκι

23.angelikig 10/9 κοριτσάκι

24. Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

25.hara82 20/9 (αρχες Σεμπτέμβρη) ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι

26.fairytale 30/9 αγοράκι

γκρετα ετοιμη και εσυ στην λιστα.. μονο το μαιευτηριο λειπει

suU8p3.png

vdz8p3.png

Γεια σας κόρες!

Βλέπω, όταν δεν μπαίνω μέσα εγώ, με αναπληρώνετε εσείς!!

Για τη μαμά δεν σας λέω τίποτα, κάπως έτσι πρέπει να είναι ο παράδεισος (δεν μου πολυμπαίνει κιόλας παρά τα ξινά μου γιατί τουλάχιστον κάποια εδώ μέσα παραδέχεται ότι είμαι ετοιμόγεννη, χα!). Το πρωί εμφανίστηκε λίγο πιο αργά, κατά τις 9:30, με μια κατσαρόλα γιαπράκια με λίγα γεμιστά! Να λιώνουν στο στόμα και να σού 'ρχεται λιποθυμία... Δεν κρατήθηκα 11 η ώρα έφαγα μεσημεριανό... Εμένα τα ντολμαδάκια μου αρέσουν και με γιαούρτι από πάνω, έτσι μου τα έκανε η γιαγιά μου. Κι εμείς στην Κω γεμίζουμε όλα τα λαχανικά, μελιτζάνες, κολοκυθάκια, ντομάτες, πιπεριές. Τις πατάτες όμως όχι. Επίσης αθούς (τουτέστιν ανθούς=κολοκυθοκορφές; τα λουλουδάκια από τα κολοκυθάκια), αλλά αυτοί μαγειρεύονται μόνοι τους όχι με τα υπόλοιπα γεμιστά. Επίσης μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή έφαγα μια φορά που ήμουν επίσκεψη σε μια φίλη μου στη Λευκωσία, τα γεμιστά και τα ντολμαδάκια τα γεμίζουν με πληγούρι (μου αρέσει πολύ το πληγούρι, οπότε ξετρελλάθηκα). Μετά πήρε τα παιδιά λίγο έξω και μετά στο σπίτι της και το μεσημέρι που τα έφερε, για να τα ταΐσω, είχε ετοιμάσει και κεφτεδάκια και έφερε και πατατούλες στο φούρνο με μπριζόλα που είχε περισσέψει από αυτά που μας είχε φέρει χθες. (Η μεγάλη μου όταν πεινάει τρώει, οπότε θα μπορούσε να φάει και στη γιαγιά, η μικρή όμως έχει συνειδητοποιήσει ότι το φαγητό είναι ένα καλό μέσο για καψόνι, οπότε δεν την εμπιστεύομαι να φάει αλλού σε αυτή τη φάση). Εντάξει, μου αρέσει το φαγητό, δεν σας περιγράφω όμως την μαγειρική αφθονία της μαμάς μου γι' αυτό, αλλά για να πω ότι επιτέλους αισθάνομαι ότι υπάρχει κάποιος εδώ για μένα! Ακόμα και η Ασπασούλα μου δεν έφαγε τα κλασικά μακαρόνια με κιμά, αλλά για πρώτη φορά καταβρόχθισε μπριζόλα+κεφτεδάκια με πατάτες και ζήτησε και δεύτερο πιάτο! Γιατί έξι χρονών μπορεί να κοντεύει, αλλά από το ιερό τρίπτυχο, κάτι (μακαρόνια, ρύζι, πουρές)+κιμά, φακές, σούπα δεν έχουμε ξεφύγει... Δόξα τω θεώ η μάνα μου μαγειρεύει...

Όσο για τους συζύγους και το φαί, το έχουμε ξαναπεί, είναι πιο συντηρητικοί, ε; Και αν η μανούλα τους (ονόματα δεν λέμε) δεν το 'χουν με το μαγείρεμα, θεωρούν ότι η βραστή πατάτα και οι φακές είναι οι μοναδικές άξιες σπεσιαλιτέ του πλανήτη (είπαμε οποιαδήποτε αναφορά σε πραγματικά πρόσωπα είναι φυσικά εσκεμμένη και εκδικιτική!). Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ανείπωτη αηδία που ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο του άνδρα μου όταν τον πρώτο καιρό δεν είχα καταλάβει την περίπτωση και έκανα κοτόπουλο με ανανά!

Πάλι με πρόλαβαν τα παιδιά και ξύπνησαν! Ελπίζω να τα πείσω να χουζουρέψουν λίγο δίπλα μου στο διπλό κρεββάτι!

Σας διάβασα όλες μονορούφι και τώρα που με πιέζουν τα πιτσιρίκια δεν θυμάμαι τί άλλο μου ξέφυγε... Πως τσακώνονται αυτά τα παιδιά... Αυτά λέγαμε με τη μαμά μου σήμερα, πως εγώ με την αδελφή μου δεν τσακωνόμασταν (πέρα από την κρίση ζήλιας που πέρασα όταν πρωτογεννήθηκε: πήγαινα στην κούνια της και την τσιμπούσα και ταυτόχρονα έκανα, όοο το μωρό, όοο το μωρό σαν να την κανάκευα...), αλλά πως την πρόσεχα και πως με λάτρευε... αλλά ίσως κάπως έτσι γεννιούνται και οι μύθοι, ε;

Myrina, όντως ηρέμισα, κάνω διακοπές, έστω και για λίγες μέρες πριν γεννήσω! Τελικά δεν μου είπες, την ξέρεις την αδελφή μου; Όσο για τα παιδιά, είναι και να το έχεις το χαρακτηριστικό της υπομονής που δεν το έχω γενικά εγώ, αλλά, ναι, είναι αφάνταστη η κούραση, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν παλεύεται. Ε, γι' αυτό αποφασίζεις σιγά σιγά και για το δεύτερο ή μετά για το τρίτο. Οι στριμωγμένες περίοδοι είναι δύσκολες (αρρώστιες, εγκυμοσύνες, περίοδοι θηλασμού, μετακομίσεις κτλ.), αλλά μετά επέρχεται πάλι μια σχετική ισορροπία...

Chiqui ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Όντως μια εβδομάδα διαφορά έχουμε!

Όσο για τις ραγάδες κι εγώ είχα από παιδί στα πόδια (ήμουνα στρουμπουλούλα και με έβαλαν να αδυνατίσω, αλλά και μεγάλη έκανα κι εγώ τα 10κιλά μου πάνω κάτω (είπαμε μου αρέσει φυσικά το φαγητό), αλλά παραδόξως από τις εγκυμοσύνες και τα τόσα επιπλέον κιλά δεν έχω κάνει άλλες... Αλλα βρε κορίτσια, τι σημασία έχει; Θα αρχίσει το τρέξιμο μετά και δεν σε νοιάζει πλέον τίποτα μόνο να καταφέρεις να ξαπλώσεις επιτέλους σαν άνθρωπος για μια φορά ακόμα στη ζωή σου! Στο πρώτο μωρό έβαζα κάποια σχετική κρέμα, στο δεύτερο αγνόησα το θέμα με θετικό αποτέλεσμα, στο τρίτο ούτε που το θυμήθηκα!

Παρηγορήστε με και πείτε μου ότι δεν έχω γεννήσει τα πιο επιθετικά παιδιά του κόσμου: όση ώρα σας γράφω, τραβάνε τα μαλλιά τους και κλωτσάει η μια την άλλη... Πάω να τις απασχολήσω, για να αποφύγω τα χειρότερα!

Βάλε με και μένα στη λίστα chiqui σε παρακαλώ!!! ΠΗΤ 6/8 (ραντεβού 24/7) μάλλον ΙΑΣΩ και είναι επιβεβαιωμένο κοριτσάκι (καμιά ελπίδα λατρείς προς το πρόσωπο μου...)

Ευχαριστώ

(τώρα έχουμε τα κλάματα, δεν τις πρόλαβα!)

Φιλιά

Υ.Γ. Η περίφημη βαλίτσα χάσκει ακόμα άδεια, αλλά έχω ετοιμάσει το περιεχόμενό της στο συρτάρι... Για όσες είστε ελαφρές στον ύπνο σας, όπως εγώ, μην ξεχάσετε και ένα πακετάκι ωτοασπίδες (κατα προτίμηση αυτές που είναι σαν σφουγγαράκι): κάνουν τη διαφορά!

Υ.Γ.2 Ευχαριστώ για τις ευχές σας!

a0Nsp3.png

1.leta800 1-5/08 αγοράκι

2.ridi 3/8 κοριτσάκι

3.Despina80 6/8 κοριτσάκι

4.mimika84 6/8 αγοράκι

5.evri 10/8 αγοράκι

6.chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι

7.zipounaki 13/08

8.Greta 17/08 αγοράκι

9.ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι

10.taniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

11.eirinomama 20/8 αγοράκι

12.geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι

13.afroad 24/8 κοριτσάκι

14.libero10 27/08 αγοράκι

15. Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣκοριτσάκι

16.ριτα79 30/8 (15 μερες νωρίτερα) κοριτσάκι

17.moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι

18.myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι

19.elisabeth 6/9 αγοράκι

20.Rodakinoula 6/9 αγοράκι

21.kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου)ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι

22.annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟκοριτσάκι

23.angelikig 10/9 κοριτσάκι

24. Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

25.hara82 20/9 (αρχες Σεμπτέμβρη) ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι

26.fairytale 30/9 αγοράκι

γκρετα ετοιμη και εσυ στην λιστα.. μονο το μαιευτηριο λειπει

Νιιιιι σ ευχαριστω!!Αλεξανδρας γενναω!πολυ χαρηκα:)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

agtog 24/7 ή 6/8 ΙΑΣΩ κοριτσάκι

leta800 1-5/08 αγοράκι

ridi 3/8 κοριτσάκι

Despina80 6/8 κοριτσάκι

mimika84 6/8 αγοράκι

evri 10/8 αγοράκι

chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι

zipounaki 13/08

Greta 17/08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αγοράκι

ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι

aniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

eirinomama 20/8 αγοράκι

geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι

afroad 24/8 κοριτσάκι

libero10 27/08 αγοράκι

Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣκοριτσάκι

ριτα79 30/8 (15 μερες νωρίτερα) κοριτσάκι

moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι

myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι

elisabeth 6/9 αγοράκι

Rodakinoula 6/9 αγοράκι

kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου)ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι

annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟκοριτσάκι

angelikig 10/9 κοριτσάκι

Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

hara82 20/9 (αρχες Σεμπτέμβρη) ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι

fairytale 30/9 αγοράκι

suU8p3.png

vdz8p3.png

Γεια σας κορίτσια. Τι κάνετε? Εγώ ετοιμάζω τα πράγματα μου για αύριο. Πάω Βόλο, έχω ραντεβού με τον γιατρό. Θα κάνω και εξετάσεις αίματος, ούρων και κολπική. Την είχα κάνει στην αρχή της εγκυμοσύνης κάποια στιγμή και με έβαλε τώρα να την ξανακάνω. Ίσως γιατί πάω και θάλασσα, μήπως υπάρχει κανένα μικρόβιο. ΄

Στο ΄Βόλο θα μείνω κανά 2 μερούλες γιατί θέλω να ψωνίσω μερικά πραγματάκια.

Ραγάδες είχα κι εγώ από μικρή σε κάποια σημεία του σώματος μου. Κλασσικά ήμουν στρουμπουλούλα και μία έχανα κιλά και μία έβαζα. Δεν βλέπω να έχω κάνει καινούριες αλλά θα δω και θα σας πω μετά την εγκυμόσύνη που ελπιζω να ξεφουσκώσω...

Όσο για τα γεμιστα.. γεμίζουμε τομάτα, πιπεριά, μελιτζάνα, κολοκύθι...

Γεμίζουμε και τα αμπελόφυλλα (τα λέμε γιαπράκια) και τους κολοκυθοανθούς).. Αυτούς εκτος από ρύζι, μπορεις να κάνεις γέμιση με τυρια και απέξω να βάλεις αλεύρι και σουσάμι και να τα τηγανίσεις για ένα λεπτο.. Νοστιμα!!!

Ye4Ip3.png

Στα δικά μου νέα, δε συμβαίνει και τίποτα συγκλονιστικο. Απλώς περιμένω να περάσουν οι μέρες, προσπαθώ να καταλάβω άμα έχω τίποτα συμπώματα, αλλά τίποτα ακόμα! Είμαι σίγουρη πως θα ξεπεράσω τις 40 βδομάδες. Εύχομαι μέχρι το 15αυγουστο να μας κάνει τη χάρη η μικρή, ένα δωράκι για τη μαμά για τη γιορτή της;

Υπομονή Δέσποινα κι όταν αποφασίσει η μικρή με το καλό θα την πάρεις αγκαλιά.

Πως και δεν έχεις γιατρό κι έχεις αρκεστή στη μαία? Και σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σε παρακολουθεί μόνο η μαία? Τις ενέσεις ποιος σου είπε να της πάρεις?

Ye4Ip3.png

Κορίτσια έχετε πάρει τσάντα γοα το καρότσι?? Δεν θυμάμαι και πως λέγεται.

Συνήθως έχουν ασορτί με το κροτσάκι αλλά εμείς πήραμε το μακλαρεν τεκνο xlr και δεν έχει. Πρέπει να βρω καμία.

Ye4Ip3.png

Αγγελα τσαντα ειχε και μενα το καροτσι μου μαζι αλλα δεν ειναι πολυ ευρυχωρη...στον Δημητρη βολευτηκα ενταξει τωρα το σκεφτομαι να παρω καμια αλλη..

Καλυτερα που δεν ειχε το καροτσι σου ετσι ωστε να διαλεξεις οποια θελεις εσυ!!! :)

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...