Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσαρες μου!πως ειστε?????

ΜΑΡΙΛΕΝΑ χρονια πολλα κουκλιτσα μου οτι επιθυμεις να εισαι γερη κ με το καλο να κρετησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα!!!!!

ΑΓΛΑΙΑ μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!!συμπαθω ιδιαιτερα τα καρκινακια!πολυ καλα ζωδια!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου εχεις καθε λογο να εισαι θυμωμενη με την μελλουσα νυφη!το θεωρω απλα απαραδεκτο το γεγονος οτι σε αφησε να περπατησεις μονη σου μεσα στο σκοταδι εγκυο γυναικα!κ δεν καταλαβα!θεμα συζητησης επρεπε να ειναι αυτη κ ο γαμος της ?????ελεος!!!!!!!

ΑΝΝΙΑ μου χαλαρωσε με τις δουλειες κοριτσακι μου!σιγα σιγα κ λιγο καθε μερα!

αλλη μια τελεια βραδια η χτεσινη λογω δροσιας!απιστευτος ο υπνος μιλαμε!!!απο χτες νιωθω λιγακι πιο χαμηλα τον μικρο μου κ με πιεζει απιστευτα κατω απο το στηθος!ειναι κ ησυχος θα ελεγα ισως γιατι δεν εχει πολυ χωρο να κινηθει!εμ πανω απο 3 κιλα ειναι τωρα που να χωρεσει?κι ακομα δεν μπηκα στον μηνα μου....

pysXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια !!! Προς το παρον εγω βρυκολακιαζω!!! :)

Γιορταζα σημερα...ειμαι Μαρινα-Ελενη! Φαγαμε στους γονεις μου και κατεβηκαμε πριν καμια ωρα αλλα δεν μπορω να κοιμηθω! πανω που θα νυσταξω θα ξυπνησει ο μικρος.....

και μενα πριζονται τα ποδια μου αλλα πιεση δεν εχω. παω να διαβασω και γω για συμπτωματα..

Χρονια σου πολλα κ οτι ποθεις..με το καλο το μωρο σου!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μαριλένα πολύχρονη!! Ότι επιθυμείς!! Και η ώρα η καλή!! ;)

Κορίτσια εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ.. Έχω νεύρα.. Θα σας πω τι έγινε να μου πείτε την γνώμη σας, αν έχω άδικο.. Στο μπάτσελορ σήμερα όπως σας είπα είμασταν 3 έγκυες.. Με τις άλλες κοπέλες της παρέας το μόνο κοινό που είχα ήτανε ακριβώς αυτό, οπότε μονοπωλήσαμε λίγο παραπάνω την συζήτηση σχετικά με μωρά, γέννες, μαιευτήρια, κοκ.. Η φίλη μου που παντρεύεται από ότι κατάλαβα ξενέρωσε λίγο και είχε μούτρα, και πιστεύω αυτή ήτανε η αιτία.. Μετά αυτή με κανά δύο άλλες κοπέλες συνεχίσανε για μπαράκι, και εμένα θα με φέρνανε σπίτι, αλλά με άφησε στον κεντρικό, 4 τετράγωνα πιο πέρα από το σπίτι, 1:30 η ώρα το πρωί, έγκυο γυναίκα, να περπατάω στα σκοτεινά για να έρθω στο σπίτι μας που είναι στο στενό... Και με ρώτησε αφού είχε περάσει το σημείο που έπρεπε να στρίψει για να με φέρει σπίτι αν με πειράζει.. Τί να της πω τότε; Εντάξει καταλαβαίνω ότι μπορεί να στράβωσε που μιλούσαμε όλο για μωρά, αλλά να με αφήσει μες τα σκοτάδια να περπατάω μόνη μου; Και σήμερα είχα και δύσκολη μέρα, ζαλιζόμουν όλη μέρα, έκανα υπέρβαση που πήγα για χάρη της.. Δικαιολογείται να θύμωσε; Κι ακόμα κι αν θύμωσε δικαιολογείται να με αφήσει εκεί που με άφησε; Δεν ξέρω.. Είμαι πολύ θυμωμένη... :|

Οπως κ να εχει δεν αφηνεις μια γυναικα μονη 2 η ωρα.ακομα χειροτερα οταν ειναι εγκυος!κ ενταξει δηλαδη μονο για γαμο επρεπε να μιλατε?κ εγκυες να μην εισασταν παλι θα μιλαγατε για κατι αλλο!!δεν ξερω τι να πω απαραδεκτο για μενα.αυτο εχω να πω.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κοριτσια καλημερα!!τι υπεροχη νυχτα δεν ξυπνησα ουτε για πιπι..:-)!!βεβαια οχι για ολες παλι υπεροχη η νυχτα..Υπομονη κοριτσια στα πονακια κ στα πρηξιματα!!αααααα!!εγω δεν ειμαι στην λιστα!!θα χαρω αν με βαλετε17/08 πητ.ευχαριστω προκαταβολικα!!καλη συνεχεια στην μερα σας!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα!! Δεν ξέρετε πόσο καλύτερα νοιώθω που βλέπω ότι κάποιος κάπου με καταλαβαίνει.. Είναι τελικά πολύ πιο ουσιαστικό από ότι το θεωρούσα το "όταν θα γίνεις μάνα θα καταλάβεις" που μου έλεγε πάντα η μάνα μου.. Έχετε δίκιο, όσο καλές φίλες κι αν είμαστε, δεν μπορούν να καταλάβουν όταν δεν το έχουν ζήσει..

Πάω να διαβάσω τα νέα σας και να σχολιάσω!! :D

s29sp2.pngMbfRp3.png

κοριτσακια να ρωτησω!απο ραγαδουλες πως παμε?????εγω εχω βγαλει πολυ λιγες κατω απο την κοιλια κ κλασσικα στο στηθος!!!!!

Τι πονεμενη ιστορια!!ξεκινησα στο στηθος με αρκετες..ευτυχως ο καλος μου μου πηρε την καλυτερη κρεμα που βρηκε(freezyderm)εδω κ εναν μηνα εβγαλα στον ποπο στο σημειο που καλυπτει το εσωρουχο.εκει ειναι ασχημες ενω στο στηθος δεν φαινονται.εκανα στο σωσιβιο που λεμε απο την μια μερια απ την αλλη δεν ειμαι πρησμενη..κ λιγο στα ψωμακια..στην κοιλια δεν εχω κανει προς το παρον κ ελπιζω να ΜΗΝ κανω γιατι θα απογοητευτω πολυ..

Αν κ πολλες κοπελες λενε οτι μετα φαινονται στην κοιλια..αλλα τι να κανουμε θα μαθουμε να ζουμε μ αυτες!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα!

Μαριλένα χρόνια πολλά για εχτές!!!Πολύχρονη και ευτυχισμενη!

Αγλαια να χαίρεσαι τον αντρα σου! Αντε τωρα που εχεις τη μαμα ξεκουρασου για λιγες μερες! Ελπιζω η βαλιτσα σου να ειναι ηδη ετοιμη :tongue:

Αναστασια συμφωνω με τα κοριτσια, οτι και να εχει συμβει δεν αφηνεις γυναικα να περπαταει μες στα σκοταδια! Τι να πεις!

Χτες πηρα τα αποτελεσματα των εξετασεων και σημερα τα πηγα στο γιατρο, καλα ηταν εκτος απο κατι που ηταν λιγο χαμηλο και μου ειπε να τρωω ασπραδια αυγου. Μου φωναξε λιγο που δεν παιρνω σιδηρο και να τον αρχισω επειγοντως γιατι μετα την καισαρικη δεν θα μπορω να παρω τα ποδια μου λεει. Τα τρια τελευταια βραδια αρχισα να κανω συσπασεις και ξεκιναω παλι το μαγνησιο τουλαχιστον μεχρι την τριτη που θα κανουμε τις ενεσουλες για τα πνευμονακια της μικρης και μετα μου δινει το ελευθερο να γεννησω!

Σημερα με επιασε η προκοπη και σιδερωσα πρωι πρωι, εκανα γεμιστα και επιασα τα ντουλαπια της κουζινας και το ψυγειο. Εκανα μια λιστα με το τι πρεπει να συμμαζευτει επειγοντως και ελπιζω μεχρι το σκ να τα εχω κανει!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Γκρετα αγορακι ή κοριτσακι περιμενεις??

οσο για τις ραγαδες.... μην μιλησω για κυταριτιδια!!!! η precutalfa στο ντουλαπακι του μπανιου σταθερα με περιμενει!! ολο ξεχναω να βαλω γμτ!!! εχω απο τον Σπυρακο ποσες και εχω την εντυπωση οτι βγηκαν και καποιες νεες για παρεα!! δεν θα κατσω να σκασω κιολας! την καριερα σαν μοντελο θα την χασω βεβαια αλλα προτιμω την καριερα της μαμας!:Ρ

suU8p3.png

vdz8p3.png

Καταρχήν να σας πω για τις φακές!! Προσωπικά μου άρεσαν πάρα πολύ!! Η αντίδραση του άντρα μου όταν τις είδε (πριν καν δοκιμάσει) ήτανε "τι μαλακία έκανες, δεν το τρώω!" και του λέω καλά μη φας, έβαλα και τα κλάματα :tongue: που κάθομαι και ζορίζομαι και μαγειρεύω μες τον καύσωνα και αυτό είναι το ευχαριστώ!! Τελικά είδε κι αποείδε (μάλλον επειδή πεινούσε πολύ :tongue:) τις έφαγε, και τελικά του άρεσαν και έφαγε και 2ο πιάτο!! :D Απλά είναι πολύ παραδοσιακός, αν κάτι ξεφεύγει από το συνηθισμένο τον ξενίζει πολύ.. Για να μην σας πω για όταν ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε σε κινέζικο :lol: :lol: :lol:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Άρχον πότε θα πάρεις την άδεια σου;; Σε ποιον κλάδο απασχολήσε, σόρρυ δεν θυμάμαι αν το έχουμε αναφέρει.. Απλά μου κάνει εντύπωση που κοντεύεις να μπεις στον μήνα στο κι ακόμα δεν σου έχουν δώσει άδεια :?

Εύρι γύρισες από το non-stress;; Όλα καλά;; Θα φύγετε για 3ήμερο;;

Αγλαϊα χαίρομαι πολύ για σένα!! Τελικά (και όπως ήτανε λογικό) νομίζω πως τα νεύρα σου ήτανε από την κούραση.. Γιατί τώρα που σε βοηθάει λίγο η μανούλα σου με τα παιδιά φαίνεται ακόμη κι από τον τρόπο που γράφεις ότι έχεις ηρεμήσει!! Το γεγονός αυτό με κάνει και προβληματίζομαι.. Ήθελα κι εγώ πάντα 3 παιδιά, αλλά ούτε κι εγώ έχω βοήθεια εδώ, και ούτε την δυνατότητα να μείνω σπίτι και να μην δουλεύω για να τα μεγαλώνω.. :rolleyes: Τέσπα.. Ας κάνω το 1ο και βλέπουμε μετά για τα επόμενα!! :tongue: Επίσης συμφωνώ με την Άρχον, δεν θα έπαιζε να βρει ούτε ο δικός μου τα πράγματα που θα του ζητούσα!! :tongue: Οπότε φτιάξτην βαλίτσα να είσαι σίγουρη!! Α να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!! :D

Γκρέτα κι εμένα ο γιατρός πάντως μου έχει πει γενικά ξεκούραση! Τώρα όταν μπω στον μήνα μου δεν ξέρω.. Πήγες γιατρό ή θα πας το απόγευμα;;

Άννα από ότι διαβάζω "ξεκουράζεσαι" κι εσύ!! :| Ο δικός σου είναι και συνεργάσιμος, γιατί δεν του ζητάς να κάνει αυτός κάποια πράγματα να σε ελαφρύνει λίγο, αφού από ότι μου έχεις πει τα απογεύματα του είναι ελεύθερα.. :rolleyes:

Έλενα σου εύχομαι αυτήν την φορά να πάνε όλα ΤΕΛΕΙΑ!! Και όντως να ξεσκιστείτε στις βόλτες οι 4 σας!! :D;) "την καριέρα σαν μοντέλο θα την χάσω αλλά προτιμώ την καριέρα της μαμάς" Είσαι ΘΕΑ!!! :lol: :lol: :lol: Συμφωνώ απόλυτα!! Καμία καριέρα δεν συγκρίνεται!!! :D

Λέτα στείλε μου μια μερίδα γεμιστά σε επισύναψη!! :lol: :lol: :lol: Ερώτηση, εσύ τι γεμίζεις;; Η μάνα μου γεμίζε πιπεριές και ντομάτες, και το ίδιο κι εγώ! Εδώ στην Κρήτη τα γεμίζουν όλα! Δηλαδή μελιτζάνα, κολοκυθάκι, πατάτα!! Κολοκυθάκια εμένα η μάνα μου τα έκανε μόνα τους στην κατσαρόλα με αυγολέμονο, παρ'όλο που τρελαίνομαι δεν το έχω επιχειρήσει ποτέ.. :rolleyes:

Ρίντι χαίρομαι πολύ που τελικά όλα καλα!! Πάντως καλά κάνατε και φορτώσατε τις βαλίτσες στο αυτοκίνητο, γιατί είσαι πολύ κοντά πλέον!! Όσο για την καισαρική, γερή να είναι η μπέμπα και δεν πειράζει!

Άννια κοιμήθηκες καλά εχθές ε;; Μπράβο!!! :D Τελικά η ζέστη μας δημιουργεί τα προβλήματα μάλλον.. Γιατί η Δέσποινα πχ που είναι σε δροσερό κλίμα δεν έχει τόσα θέματα με τον ύπνο :rolleyes:

Δέσποινα μακάρι να σου έρθει η μικρή σου δωράκι στην γιορτή σου!! Θα έχετε διπλή γιορτή εκείνη τη μέρα!!! :D

Λίμπερο εγώ ραγάδες από μικρή έχω!! Έχω κάνει πολλές αυξομειώσεις βάρους, πάχαινα και μετά δίαιτες και τα έχανα, και ξανά.. Μιλάμε για 10-15 κιλά την φορά.. :rolleyes: Οπότε δεν μου είναι κάτι καινούργιο.. Τώρα όμως στην κοιλιά δεν έχω κάνει κάποια καινούργια.. Έχουμε ακόμα καιρό όμως :tongue:

Τάνια κι εσύ γεμιστά!! ΑΑΑ ζηλεύω!!!:tongue: Σε τι κάνει καλό το ασπράδι;; Γιατί θα κάνετε ενεσούλες; Τί έχουν τα πνευμωνάκια της μικρής;; :confused: Γιατί το μωρό μας πίνει νέσλακ;; :tongue: :lol: :lol: :lol: Όλο απορίες είμαι :tongue:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Λακωνική όπως πάντα ήμουν κι αυτή τη φορά!! :tongue: Λοιπόν πάω να συνεχίσω τα σιδερώματα και τα πληντύρια, σήμερα ο καιρός είναι ιδανικός!! Έχει αεράκι που βοηθάει πολύ!! :D Τα λέμε αργότερα πάλι!! Φιλάκια πολλά!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Γκρετα αγορακι ή κοριτσακι περιμενεις??

οσο για τις ραγαδες.... μην μιλησω για κυταριτιδια!!!! η precutalfa στο ντουλαπακι του μπανιου σταθερα με περιμενει!! ολο ξεχναω να βαλω γμτ!!! εχω απο τον Σπυρακο ποσες και εχω την εντυπωση οτι βγηκαν και καποιες νεες για παρεα!! δεν θα κατσω να σκασω κιολας! την καριερα σαν μοντελο θα την χασω βεβαια αλλα προτιμω την καριερα της μαμας!:Ρ

Χαχαχαχ ποσο εχω γελασει..αγορακι περιμενω!!

Ναι και κυτταριτιδα ρε γαμωτο δεν καταλαβαινω γιατι..αλλα απ οτι διαβασα φευγει μετα.εγω δεν ειχα..καριερα μοντελου??τι ειναι αυτο?χαχχαχα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Άρχον πότε θα πάρεις την άδεια σου;; Σε ποιον κλάδο απασχολήσε, σόρρυ δεν θυμάμαι αν το έχουμε αναφέρει.. Απλά μου κάνει εντύπωση που κοντεύεις να μπεις στον μήνα στο κι ακόμα δεν σου έχουν δώσει άδεια :?

Εύρι γύρισες από το non-stress;; Όλα καλά;; Θα φύγετε για 3ήμερο;;

Αγλαϊα χαίρομαι πολύ για σένα!! Τελικά (και όπως ήτανε λογικό) νομίζω πως τα νεύρα σου ήτανε από την κούραση.. Γιατί τώρα που σε βοηθάει λίγο η μανούλα σου με τα παιδιά φαίνεται ακόμη κι από τον τρόπο που γράφεις ότι έχεις ηρεμήσει!! Το γεγονός αυτό με κάνει και προβληματίζομαι.. Ήθελα κι εγώ πάντα 3 παιδιά, αλλά ούτε κι εγώ έχω βοήθεια εδώ, και ούτε την δυνατότητα να μείνω σπίτι και να μην δουλεύω για να τα μεγαλώνω.. :rolleyes: Τέσπα.. Ας κάνω το 1ο και βλέπουμε μετά για τα επόμενα!! :tongue: Επίσης συμφωνώ με την Άρχον, δεν θα έπαιζε να βρει ούτε ο δικός μου τα πράγματα που θα του ζητούσα!! :tongue: Οπότε φτιάξτην βαλίτσα να είσαι σίγουρη!! Α να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!! :D

Γκρέτα κι εμένα ο γιατρός πάντως μου έχει πει γενικά ξεκούραση! Τώρα όταν μπω στον μήνα μου δεν ξέρω.. Πήγες γιατρό ή θα πας το απόγευμα;;

Άννα από ότι διαβάζω "ξεκουράζεσαι" κι εσύ!! :| Ο δικός σου είναι και συνεργάσιμος, γιατί δεν του ζητάς να κάνει αυτός κάποια πράγματα να σε ελαφρύνει λίγο, αφού από ότι μου έχεις πει τα απογεύματα του είναι ελεύθερα.. :rolleyes:

Έλενα σου εύχομαι αυτήν την φορά να πάνε όλα ΤΕΛΕΙΑ!! Και όντως να ξεσκιστείτε στις βόλτες οι 4 σας!! :D;) "την καριέρα σαν μοντέλο θα την χάσω αλλά προτιμώ την καριέρα της μαμάς" Είσαι ΘΕΑ!!! :lol: :lol: :lol: Συμφωνώ απόλυτα!! Καμία καριέρα δεν συγκρίνεται!!! :D

Λέτα στείλε μου μια μερίδα γεμιστά σε επισύναψη!! :lol: :lol: :lol: Ερώτηση, εσύ τι γεμίζεις;; Η μάνα μου γεμίζε πιπεριές και ντομάτες, και το ίδιο κι εγώ! Εδώ στην Κρήτη τα γεμίζουν όλα! Δηλαδή μελιτζάνα, κολοκυθάκι, πατάτα!! Κολοκυθάκια εμένα η μάνα μου τα έκανε μόνα τους στην κατσαρόλα με αυγολέμονο, παρ'όλο που τρελαίνομαι δεν το έχω επιχειρήσει ποτέ.. :rolleyes:

Ρίντι χαίρομαι πολύ που τελικά όλα καλα!! Πάντως καλά κάνατε και φορτώσατε τις βαλίτσες στο αυτοκίνητο, γιατί είσαι πολύ κοντά πλέον!! Όσο για την καισαρική, γερή να είναι η μπέμπα και δεν πειράζει!

Άννια κοιμήθηκες καλά εχθές ε;; Μπράβο!!! :D Τελικά η ζέστη μας δημιουργεί τα προβλήματα μάλλον.. Γιατί η Δέσποινα πχ που είναι σε δροσερό κλίμα δεν έχει τόσα θέματα με τον ύπνο :rolleyes:

Δέσποινα μακάρι να σου έρθει η μικρή σου δωράκι στην γιορτή σου!! Θα έχετε διπλή γιορτή εκείνη τη μέρα!!! :D

Λίμπερο εγώ ραγάδες από μικρή έχω!! Έχω κάνει πολλές αυξομειώσεις βάρους, πάχαινα και μετά δίαιτες και τα έχανα, και ξανά.. Μιλάμε για 10-15 κιλά την φορά.. :rolleyes: Οπότε δεν μου είναι κάτι καινούργιο.. Τώρα όμως στην κοιλιά δεν έχω κάνει κάποια καινούργια.. Έχουμε ακόμα καιρό όμως :tongue:

Τάνια κι εσύ γεμιστά!! ΑΑΑ ζηλεύω!!!:tongue: Σε τι κάνει καλό το ασπράδι;; Γιατί θα κάνετε ενεσούλες; Τί έχουν τα πνευμωνάκια της μικρής;; :confused: Γιατί το μωρό μας πίνει νέσλακ;; :tongue: :lol: :lol: :lol: Όλο απορίες είμαι :tongue:

Το απογευμα θα παω κ θα σας ενημερωσω!!!:-)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καταρχήν να σας πω για τις φακές!! Προσωπικά μου άρεσαν πάρα πολύ!! Η αντίδραση του άντρα μου όταν τις είδε (πριν καν δοκιμάσει) ήτανε "τι μαλακία έκανες, δεν το τρώω!" και του λέω καλά μη φας, έβαλα και τα κλάματα :tongue: που κάθομαι και ζορίζομαι και μαγειρεύω μες τον καύσωνα και αυτό είναι το ευχαριστώ!! Τελικά είδε κι αποείδε (μάλλον επειδή πεινούσε πολύ :tongue:) τις έφαγε, και τελικά του άρεσαν και έφαγε και 2ο πιάτο!! :D Απλά είναι πολύ παραδοσιακός, αν κάτι ξεφεύγει από το συνηθισμένο τον ξενίζει πολύ.. Για να μην σας πω για όταν ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε σε κινέζικο :lol: :lol: :lol:

Χααχαχα ετσι κανει ο δικος μου..κ τον εχω πιασει σε φαση να μου λεει ωραιο κ να ξυνιζει τα μουτρα του αλλα δεν ειχε δει οτι ερχομουν προς το μερος του!!αυτο το κλαμα στο τσεπακι το εχουμε ετσι??εσενα παραδοσιακος εμενα που δεν ηξερε τι σημαινει σπιτικο φαγητο κ τωρα γκρινιαζει κ το παιζει γευσηγνωστης!!αυτο ηθελε κι αλλο ψησιμο αυτο λιγοτερο αλατι...θα κλαιω κ εγω απο δω κ περα!!για να μην μιλαει!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...