Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

1.leta008 1-5/08 αγοράκι ΓΕΝΕΣΙΣ

2.ridi 3/8 κοριτσάκι

3.Despina80 6/8 κοριτσάκι

4.mimika84 6/8 αγοράκι

5.evri 10/8 αγοράκι

6.chiqui 11/08 αγοράκι ΡΕΑ

7.zipounaki 13/08

8.ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

9.taniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

10.eirinomama 20/8 αγοράκι

11.geo_angela 22/8 αγοράκι

12.afroad 24/8 κοριτσάκι

13.libero10 27/08 αγοράκι

14. Marilenaath 28/08

15.ριτα79 30/8 αλλά θα παμε 15 μερες νωρίτερα

16.Giovanna 1/9 αγοράκι

17.moritsa 2/9

18.myrina 3/9

19.elisabeth 6/9 αγοράκι

20.Rodakinoula 6/9 αγοράκι

21.kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου) κοριτσάκι

22.annia 10/9 (Αρεταιειο)

23.angelikig 10/9 μάλλον κοριτσάκι

ξαναβαζω την λιστα μας! βαλτε και μαιευτηρια!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα...

τι κανετε???ευτυχως συνεχιζει η δροσια....ναι ναι ..επιτελους...

εγω ειμαι καλα αν και εχω αρκετες καουρες και πρησμενα ποδια...τωρα σε λιγο ετοιμαζομαι να βαλω γεμιστα...θα ηθελα βεβαια να ξαπλωσω και να μην κανω τιποτα αλλα τι να κανουμε...δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...

Καλησπερα κοριτσια !!! Προς το παρον εγω βρυκολακιαζω!!! :)

Γιορταζα σημερα...ειμαι Μαρινα-Ελενη! Φαγαμε στους γονεις μου και κατεβηκαμε πριν καμια ωρα αλλα δεν μπορω να κοιμηθω! πανω που θα νυσταξω θα ξυπνησει ο μικρος.....

και μενα πριζονται τα ποδια μου αλλα πιεση δεν εχω. παω να διαβασω και γω για συμπτωματα..

χρονια πολλα μαριλενα.....με το καλο να υποδεκτεις το μωρακι σου...

Μαριλένα πολύχρονη!! Ότι επιθυμείς!! Και η ώρα η καλή!! ;)

Κορίτσια εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ.. Έχω νεύρα.. Θα σας πω τι έγινε να μου πείτε την γνώμη σας, αν έχω άδικο.. Στο μπάτσελορ σήμερα όπως σας είπα είμασταν 3 έγκυες.. Με τις άλλες κοπέλες της παρέας το μόνο κοινό που είχα ήτανε ακριβώς αυτό, οπότε μονοπωλήσαμε λίγο παραπάνω την συζήτηση σχετικά με μωρά, γέννες, μαιευτήρια, κοκ.. Η φίλη μου που παντρεύεται από ότι κατάλαβα ξενέρωσε λίγο και είχε μούτρα, και πιστεύω αυτή ήτανε η αιτία.. Μετά αυτή με κανά δύο άλλες κοπέλες συνεχίσανε για μπαράκι, και εμένα θα με φέρνανε σπίτι, αλλά με άφησε στον κεντρικό, 4 τετράγωνα πιο πέρα από το σπίτι, 1:30 η ώρα το πρωί, έγκυο γυναίκα, να περπατάω στα σκοτεινά για να έρθω στο σπίτι μας που είναι στο στενό... Και με ρώτησε αφού είχε περάσει το σημείο που έπρεπε να στρίψει για να με φέρει σπίτι αν με πειράζει.. Τί να της πω τότε; Εντάξει καταλαβαίνω ότι μπορεί να στράβωσε που μιλούσαμε όλο για μωρά, αλλά να με αφήσει μες τα σκοτάδια να περπατάω μόνη μου; Και σήμερα είχα και δύσκολη μέρα, ζαλιζόμουν όλη μέρα, έκανα υπέρβαση που πήγα για χάρη της.. Δικαιολογείται να θύμωσε; Κι ακόμα κι αν θύμωσε δικαιολογείται να με αφήσει εκεί που με άφησε; Δεν ξέρω.. Είμαι πολύ θυμωμένη... :|

οσες δεν εχουν αποκτησει παιδια δεν θελουν να ακουν για αυτα....δυστυχως ετσι ειναι...τις καταλαβαινω αλλα μεχρι ενα οριο...δεν μπορεις να αφηνεις εγκυο γυναικα μεσα στο σκοταδι..ηταν υποχρεωμενη να σε παει στο σπιτι οτι και να ειχε γινει....

Κι εμένα έχει γενέθλια ο άνδρας μου σήμερα, αλλά ξεχάστηκα και δεν ετοίμασα τίποτα... Δεν βγαίνω και έξω, το μόνο που μένει είναι να κάνω ένα κέικ!

να χαιρεσαι τον αντρουλη σου....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

1.leta800 10/8 αγοράκι ΓΕΝΕΣΙΣ

2.ridi 3/8 κοριτσάκι

4.mimika84 6/8 αγοράκι

5.evri 10/8 αγοράκι

7.zipounaki 13/08

8.ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

12.afroad 24/8 κοριτσάκι

14. Marilenaath 28/08

16.Giovanna 1/9 αγοράκι

17.moritsa 2/9

18.myrina 3/9

19.elisabeth 6/9 αγοράκι

Lkixp3.png

rcRGp3.png

1.leta008 1-5/08 αγοράκι ΓΕΝΕΣΙΣ

2.ridi 3/8 κοριτσάκι

4.mimika84 6/8 αγοράκι

5.evri 10/8 αγοράκι

7.zipounaki 13/08

8.ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

12.afroad 24/8 κοριτσάκι

14. Marilenaath 28/08

16.Giovanna 1/9 αγοράκι

17.moritsa 2/9

18.myrina 3/9

19.elisabeth 6/9 αγοράκι

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Τελικά χτες από το πρωί παρακολουθούσα το υγρό που σας είπα ότι είδα και κάθε που πήγαινα στην τουαλέτα έβλεπα μια σταγόνα στο χαρτί που έβαζα στο εσώρουχο για να το τσεκάρω. Τελικά το απόγευμα με έστειλε ο γιατρός στην κλινική να μου κάνουν ένα τεστ που δείχνει αν χάνεις αμνιακό. Πήραν δείγμα από τα υγρά κ τελικά βγήκε αρνητικό. Εμείς πάντως για καλό και για κακό είχαμε φορτώσει και τις βαλίτσες στο αυτοκίνητο…!:rolleyes:

Η μπέμπα μας πάντως είναι ακόμα ανάποδα και μάλλον θα πάμε για καισαρική αν δεν γυρίσει. Δεν με νοιάζει καθόλου όμως!

Δέσποινα για τις ενέσεις που με ρώτησες ο γιατρός μου είπε ότι τις σταματάμε περίπου 15 μέρες πριν τη γέννα. Εμένα μου είπε αύριο να κάνω την τελευταία.. Εσένα τι σου έχουν πει;

Μαριλένα χρόνια πολλά για χτές!

Agtog να χαίρεσαι τον άντρα σου! Όσο για την προεκλαμψία από νωρίς μου είχε πεί να μετράω την πίεση κάθε μέρα και μου το είπε και την προηγούμενη βδομάδα που με είδε. Μου είπε ότι την μια μέρα μπορεί να είναι μια χαρά και την άλλη υπάρχει περίπτωση να ανεβεί απότομα γιʼαυτό να προσέχω. Έκανα και εξέταση ούρων να δούμε το λεύκωμα.

Καλημερα κοριτσια !!! σας ευχαριστω πολυ!!! Αγλαια να χαιρεσαι τον αντρα σου!!! Αναστασια τι να πω με τα χτεσινα σου...προσπαθησε να ηρεμησεις και δεν αξιζει να στεναχωριεσαι στην κατασταση σου...πες πως ηταν η κακη σας μερα! Εμενα χτες μου εστειλε χρονια πολλα μια φιλη μου που υποτειθεται ειμασταν κολητες και εχω να την δω 2 χρονια! Τον Δημηρη ουτε καν εχει ερθει να τον δει και ειναι 20 μηνων οπου ναναι...

οπως καταλαβαινετε, δεν μου εκανε ορεξη ουτε να απαντησω στο μηνυμα αλλα το εκανα για το "πρεπει"..

γενικα κοριτσια οι φιλιες ειναι δυσκολες στις μερες μας..

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

1.leta800 1-5/08 αγοράκι-Γενεσις

2.ridi 3/8 κοριτσάκι

4.mimika84 6/8 αγοράκι

5.evri 10/8 αγοράκι

6.chiqui 11/08 αγοράκι-Ρεα

7.zipounaki 13/08

8.ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

12.afroad 24/8 κοριτσάκι

14. Marilenaath 28/08 [/size]κοριτσάκι-Μητερα Κρητης

15.ριτα79 30/8 (15 μερες νωρίτερα) κοριτσάκι

16.moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι

17.myrina 3/9 κοριτσάκι

18.elisabeth 6/9 αγοράκι

19.Rodakinoula 6/9 αγοράκι

20.kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου) κοριτσάκι

21.annia 10/9 (Αρεταιειο) κοριτσάκι

22.angelikig 10/9 κοριτσάκι

23. Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

24.hara82 20/9 αγοράκι

25.fairytale 30/9 αγοράκι

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

1.leta800 1-5/08 αγοράκι

2.ridi 3/8 κοριτσάκι

4.mimika84 6/8 αγοράκι

5.evri 10/8 αγοράκι

6.chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι

7.zipounaki 13/08

8.ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι

11.geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι

12.afroad 24/8 κοριτσάκι

14. Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣκοριτσάκι

15.ριτα79 30/8 (15 μερες νωρίτερα) κοριτσάκι

16.moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι

17.myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι

18.elisabeth 6/9 αγοράκι

19.Rodakinoula 6/9 αγοράκι

20.kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου)ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι

21.annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟκοριτσάκι

22.angelikig 10/9 κοριτσάκι

23. Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

24.hara82 20/9 (αρχες Σεμπτέμβρη) ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι

25.fairytale 30/9 αγοράκι

Η επιθυμία σας διαταγή μου!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου επιτελους δροσια,χτες ξεραθηκα απο της 12(νωρις για μενα)και επιτελους κοιμηθηκα!!!!Εχω αρχισει και με πιανουν ποναλακια δεξια χαμηλα ωρες ωρες σαν να με περναει ηλ.ρευμα,τι περιεργο και αυτο..Χτες ηταν μερα καθαριοτητας σκουπισα-σφογγαρισα αλλαξα σεντονια ξεσκονισα επλυνα βεραντες και μετα δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου,σημερα μενει να κανω το μπανιο και το βραδυ με την δροσια το σιδερο που εχουν μαζευτει 4-5πλυντηρια σιγουρα.Λεγαμε σημερα να παμε για μπανιο αλλα το πρωι ειχε ψυχρα ετσι πηρε ο Τ τα μικτα και πηγανε στο βουνο και εγω χαλαρωνω και ετοιμαζομαι να παω στην λαικη...Αγλαια χρονια πολλα για τον αντρα σου πολυχρονος!!!Καρκινος ε???

:-D

Καλημέρα εγκυούλες!

Πώς είστε σήμερα; Χαιρομαι που ακούω πως δρόσισε κάπως. Εύχομαι κάπως να ηρεμήσετε!

Μαριλένα, χρόνια σου πολλά! Και το καλύτερο δώρο είναι στο δρόμο!

Αγλαϊα και εσύ να χαίρεσαι τον άντρα σου!

Μυρινα, θα συμφωνήσω με τη Αγλαϊα, νομίζω πως για μια ακόμη φορά τα είπε πολύ καλά! Το έχω παρατηρήσει και με δικές μου φίλες, πως πια νομίζουν πως δεν έχουμε πολλά κοινα, σα ξαφνικά να έγινα άλλος άνθρωπος. Από τη μία καταλαβαίνω, αλλά στενοχωριέμαι και λίγο, γιατι δε θα ήθελα να τις χάσω. Εύχομαι σύντομα και αυτές να έρθουν στη θέση μου, ίσως τότε με βλέπουν ως ειδήμονα!

Ρίντι, δε γύρισε ακόμα η μικρή σου; Εχει ακόμα λίγο περιθώριο, αλλά σημασία έχει να γεννηθει υγιέστατη, ο τρόπος είναι το τελευταίο! Αχ τυχερούλα, σταματάς τις ενέσεις; Και δηλαδή ότι και να γίνει σε 15 μερούλες γεννάς;

Εγώ έχω λίγο τσατιστεί με τη μαία μου. Τι ρώτησα πότε να σταματήσω, και μου είπε το πετυχημένο, καλό είναι να σταματήσεις 40 ωρες πριν τη γέννα. Οπότε όταν καταλάβεις πως γεννας, απλώς δε κάνεις άλλη!:rolleyes: Και δε ξέρει να μου απαντήσει για πόσες μέρες μετά θα πρέπει να τις συνεχίσω. Εντάξει καταλαβαίνω γιατρός δεν είναι, αλλά αφού γιατρό δεν έχω δε θα έπρεπε αυτος που με παρακολουθεί να μπορεί να με καθοδηγήσει; Αντε γκρίνιασα και εγώ λιγουλάκι!

Βρε λέω εγώ μήπως μερικές εγκυούλες (ονόματα δε λένε) κουράζονται πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε; Τι σας έχει πιάσει πια; Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε τώρα που μπορείτε;

Στα δικά μου νέα, δε συμβαίνει και τίποτα συγκλονιστικο. Απλώς περιμένω να περάσουν οι μέρες, προσπαθώ να καταλάβω άμα έχω τίποτα συμπώματα, αλλά τίποτα ακόμα! Είμαι σίγουρη πως θα ξεπεράσω τις 40 βδομάδες. Εύχομαι μέχρι το 15αυγουστο να μας κάνει τη χάρη η μικρή, ένα δωράκι για τη μαμά για τη γιορτή της;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...