Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Greta εγώ παίρνω το ferrosanol. Βάλτο στην διατροφή σου τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα. Μπορεί να γίνει σούπα, γιουβέτσι, μπιφτέκι, μπριζόλα με ψητά λαχανικά ή σαλάτα. Έχεις πολλές επιλογές. Θα δεις σίγουρα αποτελέσματα. Καλά τα φάρμακα αλλά χωρίς διατροφή δεν γίνεται τίποτα.

Αν επιτρέπεται γιατί με καισαρική?

Ναι το ξερω..προσπαθω.σ ευχαριατω πολυ..γιατι λογω μυωπιας δεν μ αφηνουν ουτε ο οφθαλμιατρος ουτε ο γιατρος μου..εχει κ η μανα μου μυωπια.ειναι κληρονομικη κ επειδη τοτε ειχαν κομπλεξ με τα γυαλια δεν τα φοραγε,συν δυο γεννες κ τωρα στο ενα ματι εχει αποκολληση.με στεναχωρει αλλα απ την αλλη πρεπει να σκεφτομαι κ λιγο εμενα νομιζω..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι, βρε παιδί μου, σήριαλ την έχω καταντήσει, ούτε να ετοιμαζόμουνα για εξετάσεις!!!

Έχω αρχίσει να μαζεύω τα πράγματα σε ένα συρτάρι, μέχρι που σιδέρωσα και τη νυχτικιά της πρώτης νύχτας (καθετήρας γαρ!) με τη ρομπίτσα της... Λοιπόν, αύριο θα την ετοιμάσω, διαφορετικά θα αναγκαστώ να αρκεστώ σε ό,τι θα μου φέρει ο άνδρας μου τελευταία στιγμή στο μαιευτήριο!!!!! Δεν λέει, ε;

Εσύ του λες τι θα σου φέρει, αυτός τι θα κάνει? Ο δικός μου πάντως ακόμα και σχεδιάγραμμα να του είχα κάνει για το που θα βρει το καθετί, πάλι μισά θα τα έφερνε.:P

Καλύτερα μόνη σου, να είσαι και σίγουρη!

Ναι το ξερω..προσπαθω.σ ευχαριατω πολυ..γιατι λογω μυωπιας δεν μ αφηνουν ουτε ο οφθαλμιατρος ουτε ο γιατρος μου..εχει κ η μανα μου μυωπια.ειναι κληρονομικη κ επειδη τοτε ειχαν κομπλεξ με τα γυαλια δεν τα φοραγε,συν δυο γεννες κ τωρα στο ενα ματι εχει αποκολληση.με στεναχωρει αλλα απ την αλλη πρεπει να σκεφτομαι κ λιγο εμενα νομιζω..

Όταν υπάρχει σοβαρός λόγος για την υγεία μας, δεν χωράει νομίζω κουβέντα. Και η κολλητή μου καισαρική έκανε γι' αυτό ακριβώς το λόγο. Και μάλιστα πριν ένα μήνα γέννησε το τρίτο της παιδάκι. Όλα καλά λοιπόν θα πάνε!

κοριτσακια μου εριξα εναν υπνο το μεσημερι ...2 ωρες πιο καλα μου καθονται τα μεσημερια απο τα βραδια τελικα.

Απο τη 35η εβδομαδα νομιζω μπαινεις στο μηνα σου σε δυο εβδομαδες απο τωρα για μενα.

Λυστε μου μια απορια εχω ξαπλωσει και λοξα και με κλωτσαει παλι ,η προεκλαμψια σε ποια εβδομαδα εμφανιζεται γιαι εχω δυο μηνες να κανω εξεταση ουρων.

Επισης στα τετρακλινα του μητερα μπορεις να θηλασεις ή θα μπαινει μεσα η Σαρα και η Μαρα και θα παιρνει ματι.Αυτοθελει ηρεμια ρε κοπελιες πως θα κατεβει το γαλα;

N34Jp2.png

κοριτσακια μου εριξα εναν υπνο το μεσημερι ...2 ωρες πιο καλα μου καθονται τα μεσημερια απο τα βραδια τελικα.

Απο τη 35η εβδομαδα νομιζω μπαινεις στο μηνα σου σε δυο εβδομαδες απο τωρα για μενα.

Λυστε μου μια απορια εχω ξαπλωσει και λοξα και με κλωτσαει παλι ,η προεκλαμψια σε ποια εβδομαδα εμφανιζεται γιαι εχω δυο μηνες να κανω εξεταση ουρων.

Επισης στα τετρακλινα του μητερα μπορεις να θηλασεις ή θα μπαινει μεσα η Σαρα και η Μαρα και θα παιρνει ματι.Αυτοθελει ηρεμια ρε κοπελιες πως θα κατεβει το γαλα;

Νομίζω οτι μπορει να εμφανιστεί από την 20η και μετά. Μετράς πίεση κάθε μήνα?

Να κάνω μια χαζή ερώτηση? Στο μητέρα ανάμεσα στα κρεβάτια δεν έχουν κουρτινάκια? Γιατί αν έχουν τότε δεν έχεις πρόβλημα μην σε δουν. Εγώ που είχα γεννήσει σε δίκλινο σε δημόσιο είχαν. Οπότε οταν ήθελα να θηλάσω απλώς τράβαγα την κουρτίνα και ας είχε επισκέψεις η άλλη κοπέλα.

Διαφημίσεις

Όταν υπάρχει σοβαρός λόγος για την υγεία μας, δεν χωράει νομίζω κουβέντα. Και η κολλητή μου καισαρική έκανε γι' αυτό ακριβώς το λόγο. Και μάλιστα πριν ένα μήνα γέννησε το τρίτο της παιδάκι. Όλα καλά λοιπόν θα πάνε!

Αυτο λεω κ εγω αλλα φοβαμαι λιγο.καλα οπως κ να χε θα φοβομουν παλι..μακαρι σε ολες μας να πανε ολα τελεια!:D

tqpkp3.png

PzUbp3.png

αγλαία μου προεκλαμψία ίσον υψηλή πίεση. αφού δεν έχεις μια χαρά είσαι. και η μετεκλαμψία υψηλή πίεση και λεύκωμα (στα ούρα φαίνεται) μετά το τοκετό. μιλάμε στο πρώτο παιδί είχα χτυπήσει 22 μαζί με χάπια.

το πρήξιμο είναι λογικό, οι θερμοκρασίες είναι αδιανόητες και για πολλές μέρες. εχεις και δυο μικρά παιδιά. είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό!

σου στειλα και πμ.

καλησπέρα σε όλες τις φιλενάδες!!! όλα καλά;

σήμερα πήγα λητώ πήρα λίγα πραγματάκια, πήγα κι έκανα νύχια, σουπερ μαρκετ με το μάνο, στη πλατεία μέχρι πριν μια ώρα όλοι μαζί, γυρίσαμε τα καναμε μπάνιο, γάλατα, κρεβάτι κι έβαλα και κιμά να φτιάξω γι αύριο. ε αν πω ότι είμαι πρησμένη θα μου πείτε και λίγα λες. αφού δε κάθομαι καθόλου. τι να λέμε τώρα. δε γίνεται αλλιώς.

αύριο 18 τυπικα μπαίνω στο μήνα μου. είμαι λίγες μέρες πιο νωρίς υπερηχογραφικά, λέω θα με βάλει εκτός απροόπτου από 28 μέχρι 4.

δε βιάζομαι, παρόλο που έχω βαρύνει. θέλω να το ζήσω μέχρι τελευταία ώρα!

Hello κ απο εμενα!!εμεις πριν μια ωρα γυρισαμε..ειχε γενεθλια ο κουνιαδος μου κ ειμασταν καλεσμενοι...εφαγα κ τουρτα!!!:-) αλλα τα ποδια εκει τουμπανο!ειχα κ κατι ζαλαδες!πως θα παω αυριο στον γιατρο σκεφτομαι,μην πεσω πουθενα..

Τελος παντων αντε να δουμε,θα κοιμηθουμε σημερα η θα βρικολακιασουμε παλι?!

Καλο βραδυ σε ολες τις κοιλουμπες!Φιλιααα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια !!! Προς το παρον εγω βρυκολακιαζω!!! :)

Γιορταζα σημερα...ειμαι Μαρινα-Ελενη! Φαγαμε στους γονεις μου και κατεβηκαμε πριν καμια ωρα αλλα δεν μπορω να κοιμηθω! πανω που θα νυσταξω θα ξυπνησει ο μικρος.....

και μενα πριζονται τα ποδια μου αλλα πιεση δεν εχω. παω να διαβασω και γω για συμπτωματα..

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Μαριλένα πολύχρονη!! Ότι επιθυμείς!! Και η ώρα η καλή!! ;)

Κορίτσια εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ.. Έχω νεύρα.. Θα σας πω τι έγινε να μου πείτε την γνώμη σας, αν έχω άδικο.. Στο μπάτσελορ σήμερα όπως σας είπα είμασταν 3 έγκυες.. Με τις άλλες κοπέλες της παρέας το μόνο κοινό που είχα ήτανε ακριβώς αυτό, οπότε μονοπωλήσαμε λίγο παραπάνω την συζήτηση σχετικά με μωρά, γέννες, μαιευτήρια, κοκ.. Η φίλη μου που παντρεύεται από ότι κατάλαβα ξενέρωσε λίγο και είχε μούτρα, και πιστεύω αυτή ήτανε η αιτία.. Μετά αυτή με κανά δύο άλλες κοπέλες συνεχίσανε για μπαράκι, και εμένα θα με φέρνανε σπίτι, αλλά με άφησε στον κεντρικό, 4 τετράγωνα πιο πέρα από το σπίτι, 1:30 η ώρα το πρωί, έγκυο γυναίκα, να περπατάω στα σκοτεινά για να έρθω στο σπίτι μας που είναι στο στενό... Και με ρώτησε αφού είχε περάσει το σημείο που έπρεπε να στρίψει για να με φέρει σπίτι αν με πειράζει.. Τί να της πω τότε; Εντάξει καταλαβαίνω ότι μπορεί να στράβωσε που μιλούσαμε όλο για μωρά, αλλά να με αφήσει μες τα σκοτάδια να περπατάω μόνη μου; Και σήμερα είχα και δύσκολη μέρα, ζαλιζόμουν όλη μέρα, έκανα υπέρβαση που πήγα για χάρη της.. Δικαιολογείται να θύμωσε; Κι ακόμα κι αν θύμωσε δικαιολογείται να με αφήσει εκεί που με άφησε; Δεν ξέρω.. Είμαι πολύ θυμωμένη... :|

s29sp2.pngMbfRp3.png

σήμερα πήγα λητώ πήρα λίγα πραγματάκια, πήγα κι έκανα νύχια, σουπερ μαρκετ με το μάνο, στη πλατεία μέχρι πριν μια ώρα όλοι μαζί, γυρίσαμε τα καναμε μπάνιο, γάλατα, κρεβάτι κι έβαλα και κιμά να φτιάξω γι αύριο.

Τι θηρίο είσαι εσύ! Πως τα κατάφερες όλα αυτά! Εγώ πια και μόνο το μαγείρεμα, κουζίνα, τάισμα, μπανιάρισμα, κρεβάτι που τους κάνω αισθάνομαι ότι ξεπερνάω την ανθρώπινη φύση. Νευριάζω και μαζί τους που με βλέπουν έτσι και συνεχίζουν να μου κάνουν καψόνια, η μικρή κυρίως, π.χ. στο κρεβάτι: μαμά θέλω νερό, έλα στην κουζίνα να πιεις, όχι εσύ να μου φέρεις και μετά υστερικά κλάματα.... και μετά από το σχετικό κατσάδιασμα, αισθάνομαι και άπειρες τύψεις που τους φέρομαι άσχημα...

Με τις άλλες κοπέλες της παρέας το μόνο κοινό που είχα ήτανε ακριβώς αυτό, οπότε μονοπωλήσαμε λίγο παραπάνω την συζήτηση σχετικά με μωρά, γέννες, μαιευτήρια, κοκ.. Η φίλη μου που παντρεύεται από ότι κατάλαβα ξενέρωσε λίγο και είχε μούτρα, και πιστεύω αυτή ήτανε η αιτία... Δικαιολογείται να θύμωσε; Κι ακόμα κι αν θύμωσε δικαιολογείται να με αφήσει εκεί που με άφησε; Δεν ξέρω.. Είμαι πολύ θυμωμένη...

Τι αναμένεται δηλαδή, να μιλάτε μόνο για τον γάμο, για το σπίτι τους και το ταξίδι; Δεν ξέρω αν όντως το παρακάνατε με τα μωρά, αλλά συνήθως δημιουργούνται πηγαδάκια και ο καθένας καταφέρνει να μιλήσει άντε με τους δύο διπλανούς του. Ακόμα κι έτσι να μην ήταν, θυμάμαι όταν είχαμε βγει εμείς παρεούλα πριν παντρευτώ, ήμασταν όλες γνωστές εκτός από την αδελφή και την ξαδέλφη του άνδρα μου και όλες (κι εγώ) ασχοληθήκαμε μαζί τους στην κουβέντα, εγώ που ήξερα και για τις δύο, να κάνω τις συνδέσεις, για να κουβεντιάσουνε (π.χ. η αδελφή μου πήγαινε ορειβασία, το ίδιο η ξαδέλφη του άνδρα μου, βουρ λοιπόν όλοι για τα βουνά) ή η αδελφή του άνδρα μου είχε σπουδάσει και γαλλική φιλολογία και είχε ζήσει στη Γαλλία, το ίδιο και μια φίλη μου, εγώ άρχισα την κουβέντα για τα γαλλικά, τη γαλλία και το εξωτερικό και κάπου εκεί στο εξωτερικό και τις σπουδές συναντηθήκαμε και περισσότερες!! Νομίζω ότι σε αυτές τις συναντήσεις το τιμώμενο πρόσωπο είναι η οικοδέσποινα και προσπαθεί να κάνει τους καλεσμένους της να περάσουν καλά, δεν το βλέπω διαφορετικά... Εντάξει, και οι καλεσμένοι ανταποδίδουν τη φροντίδα, αλλά αν είναι φίλοι τί άλλο πια να πουν για τα του γάμου, αφού τα ξέρουν όλα;

Και γενικά το θεωρώ απαράδεκτο για οποιονδήποτε να αφήνει πια γυναίκα (άσε έγκυο στην κατάστασή σου) οπουδήποτε αλλού εκτός από έξω από την πόρτα της.

Από εκεί και πέρα βέβαια το κάθε άτομο έχει τις παραξενιές του και ακόμα και δίκιο να έχεις, αν θέλεις να τα βρείτε, κάπου στο μέσο θα συναντηθείτε. Πάντως, σε τέτοιες μέρες βγαίνουν καμιά φορα και διάφορα λανθάνοντα συναισθήματα, εγώ τις μέρες του γάμου μου παρεξηγήθηκα με μια φίλη μου (όχι κολλητή, αλλά από μικρές κάναμε παρέα, μαζί μπάνια, έξοδοι κτλ.) και δεν τα ξαναβρήκαμε...παρά τυπικά (αποφασίσαμε να παντρευτούμε ξαφνικά και δεν κάναμε σπουδαίες ετοιμασίες, ούτε στείλαμε και προσκλητήρια, αλλά 15 μέρες πριν το γάμο τους πήρα όλους τηλέφωνο, γιατί κάναμε το γάμο στην Κω και ήθελα να είναι κλειστός, πράγμα δύσκολο. Ε λοιπόν, αυτή παρεξηγήθηκε που δεν της το είχα πει μήνες πριν και που δεν της έστειλα προσκλητήριο, αλλά καταβάθος νομίζω ότι ζήλεψε (και σήμερα ακόμα είναι ανύπαντρη). Με τις πραγματικά κολλητές μου (έχω 2), ακόμα και να παρεξηγηθώ (εγώ είμαι συνήθως η παρεξηγιάρα), το ξεχνάω μετά από μια μέρα!

Ξύπνησαν τα παιδιά!

Marilena χρόνια πολλά!

Κι εμένα έχει γενέθλια ο άνδρας μου σήμερα, αλλά ξεχάστηκα και δεν ετοίμασα τίποτα... Δεν βγαίνω και έξω, το μόνο που μένει είναι να κάνω ένα κέικ!

Πάω για τα γάλατα!

φιλιά!

a0Nsp3.png

Αγλαια θα εισαι η πρωτη??? αντε με το καλο ρε κοριτσι!!! επισης αγαπω τον τροπο γραφης σου και εγω..δηλωνω τρελη φαν!!!!!:)

Γκρετακι ξεχαστηκα και δεν σε καλωσορισα... :( καλωσηρθες λοιπον!!!! Αθηνα μενεις??

Μυρινιο.. απαραδεκτη η μελλουσα νυφη!! μα να σε αφησει γυναικα και μαλιστα εγκυο να περπατησεις 4 τετραγωνα??? ας εκανε ενα κυκλο να σε αφησει στο σπιτι σου... το μπαρακι δεν θα εφευγε απο εκει!!!!

αν θυμωσε να πιει ενα σφηνακι ξυδι!!! ισως θεωρουσε οτι θα ειναι το επικεντρο της βραδυας ( κατι σε my sweet sixteen στο mtv μου κανει αυτο) αλλα απο την αλλη 3 εγκυουλες στην παρεα ειναι δυνατον να μην μιλησεις για μαιευτηρια , ζιπουνακια και μπεμπακια??? παντως να ξερεις οτι οσες δεν περιμενουν παιδια ή δεν εχουν ηδη δεν μπορουν να καταλαβουν ποσο πολυ μπορεις να μιλας για το μωρακι σου ή το παιδι σου.

πλακα πλακα τωρα που το σκεφτομαι πλεον εχουν αλλαξει εντελως οι παρεες μου μετα που γεννησα τον Σπυρο.. ισως γιατι και οι περισσοτεροι φιλοι εχουν και αυτοι παιδια και οσοι δεν εχουν σιγα σιγα αποκοπηκανε οχι για καποιο αλλο λογο αλλα ειναι εντελως διαφορετικα να προγραμματιζεις μια εξοδο οντας ελευθερη υποχρεωσεων και αλλο να πρεπει να συντονιστεις με το ωραριο του μωρου σου. αν και δεν ημουν ποτε του πολυ εξω την καταβρισκω οποτε παμε για καφε με τον Σπυρο ( εστω και αν τις περισσοτερες φορες μας βγαζει το λαδι..)αυτη την φορα ,πρωτα να πανε ολα καλα, θα ξεσκιστουμε στις βολτες οι 4 μας!!! τον Σπυρο δεν τον χαρηκα πολυ σαν μωρακι γιατι με τα μπες βγες σε νοσοκομεια ειχαμε αποκτησει , τουλαχιστον εγω, τρελη φοβια να τον βγαζουμε εξω.

suU8p3.png

vdz8p3.png

μαριλενα χρονια πολλα !!!

Αγλαια να τον χαιρεσαι τον αντρουλη!!! καλε 1 βδομαδα διαφορα εχουμε???σε 12 μερες εχω δοκτωρ... λες να μου προγραμματισει μεσα στην εβδομαδα 30/7- 3/8 το τοκετο??γιουχουυυυ... ω ρε μανα μου γλεντια!!!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...