Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Δεν πήρα τελικά καινούργια βαλίτσα (γιατί η μικρή μας τα έχει ψιλοπαίξει), λέτε να βάλω τα πράγματα σε δύο από αυτές που παίρνουμε για τα μωρά (έχω πάρει μεγαλούτσικες από το jumbo, μια ροζ είχα στα άλλα παιδιά και αυτή τη φορά που έστειλα τον άνδρα μου είχε μόνο σιελ και επειδή εμείς δεν κολλάμε στα χρώματα του είπα να πάρει σιελ, να τις ξεχωρίζω κιόλας). Εκτός αν πάρω την ψιλοπαιγμένη μας βαλίτσα και αδιαφορήσω για το όλο θέμα. Εγώ πια που πάω σίγουρα την άλλη Τρίτη, είμαι αδικαιολόγητη να μην έχω ετοιμαστεί ακόμα!!!

Μην ξεχάσετε και κανένα απολυμαντικό μαντηλάκι, κόσμος θα μπαίνει κόσμος θα βγαίνει.... Είμαι και λίγο υποχόνδρια....

Αγλαια και γω χτες στις 5 δεν ειχα κλεισει ματι!!! Βρε κοριτσια να ανταλλαξουμε σταθερα να μιλαμε αν ειναι..

και γω λεω να παρεις την παλια σου βαλιτσα αν νομιζεις οτι θα σε βολεψει. ποιος θα κοιταει καλε την βαλιτσα σου? ολοι το μωρο θα θελουν να δουν!!! :P και γω εχω εφοδιαστει ντετολ και τα σχετικα γιατι θα παθω παλι κριση που θα πιανουν το μωρο...νομιζω ολες μας ετσι νιωθουμε ομως η κανω λαθος?...

δεν θελω να σε αγχωσω αλλα φτιαξε τα πραγματακια σου συντομα!!! :tongue:

Κοριτσάκι μου μη στενοχωριέσαι, όλα καλά θα πάνε στο τέλος, όλες δυσκολευόμαστε τώρα στο τέλος, είναι και αυτή η παλιοζέστη που μας έχει πεθάνει... Και με το παιδάκι σου θα τα καταφέρεις ιδίως αν έχει συνηθίσει να το κρατάει και κάποιος άλλος και να το βάζει καμιά φορά για ύπνο... Θα έρθει να σε δει και στο μαιευτήριο, αν θέλεις, εμένα μου την είχε φέρει κάτω στην υποδοχή και κατέβηκα κι εγώ και την είδα, και με είχε τραβήξει και βίντεο την πρώτη μέρα με το μωρό και τη χαιρετούσα και της το έβαζε κάθε μέρα και μέχρι τώρα που είναι έξι αναρωτιέται πώς την έβλεπα από την τηλεόραση και της μιλούσα!!! Επίσης αν έχεις τηλέφωνο θα μιλάτε κάθε μέρα...

Αν ανησυχείς για τη δική σου πλευρά, δεν χρειάζεται θα περάσουν τόσο γρήγορα οι μέρες με το μωρό και όλα, θα έχεις και το τηλέφωνο, μην ανησυχείς!

Άσχετο όμως, γιατί είναι 5 ημέρες;

αχ και γω τους εχω πει να μου το φερουν στην υποδοχη να τον δω αλλα φοβαμαι οτι θα ειναι χειροτερα γιατι θα με παρουν τα κλαματα σιγουρα!!!

εχει πλακα γιατι ερχεται και μου φιλαει την κοιλια και κανει "ουα ουα" οτι και καλα θα κλαιει η μπεμπα αμα γεννηθει. Αλλα δεν ξερω κατα ποσο εχει καταλαβει τι γινεται αφου ειναι 1,5!!!

5 μερες θα κατσω (4 νυχτες) σιγουρα γιατι θα κανω καισαρικη!!! ετσι και στην πρωτη...ισως και 5 νυχτες θα δειξει εξαρταται απο τον γιατρο και φυσικα το μωρο!

Σημερα ειμαι σουπερ χαρουμενη!! το παιδακι μου εκανε για πρωτη φορα κακα στην λεκανη!!! ποιος θα μου το ελεγε οτι θα εκλαιγα απο χαρα που το παιδι μου τα εκανε στην λεκανη!! βασικα εκανα βλακεια που εκλαψα γιατι ο μικρος με κοιτουσε με μια μουρη ναααα... και ελεγε μαμα γιατι στενοχωρηθηκες??? αλλα μετα τον αρχισα στα μπραβο και στα σπουδαια!! ( η νεα μας λεξη). εχει αρχισει να μεγαλωνει... προχτες το βραδυ δεν ειχε κανει τσισα πανω του παρόλο που ειχε πιει 2 μπουκαλια νερο και του ειπα οτι αφου το καταφερε θα παρει βραβειο και στο Ριβερ τον κερασαμε 1 μπαλιτσα παγωτο. ολο το απογευμα χτες μιλουσαμε οτι το επομενο μεγαλο βραβειο θα ειναι οταν καταφερει να κανει κακα στην λεκανη και τι ωραια που ειναι κτλ... και σημερα τσουπ! το καταφερε! εννοειται οτι θμηθηκε το βραβειο.. θα παω να τον παρω ενα παγουρακι για νερο μπομπ σφουγγαρακη .. δεν θελω να τον μαθαινω οτι για να κανει κατι παιρνει καποιο ανταλλαγμα αλλα απο την αλλη οταν καταφερνει κατι τοσο μεγαλο θελω να τον επιβραβευω, ελπιζω να μην το δεσει σκοινι κορδονι οτι καθε φορα θα παιρνει και κατι!!την πατησαμε τοτε!!

μπραβο στο παιδακι σου κοπελα μου!!! φυσικα και αυτα μας συγκινουν!!! και εννοειται θελουν τα μπραβο τους και τα δωρακια τους!!!

πόνους είχα το βραδυ πολλούς πάλι. έτσι θα με πάει ως το τέλος προφανώς. μόνο να μη ζορίζεται φοβάμαι...κατά τ άλλα αντέχω.

ποιος ξέρει. τη κυριακή στο γιατρό θα φανεί.

κι εγώ μερικά πραγματάκια χρειάζομαι, εννοείται μόνη δε πάω, θα με πάει με τ αυτοκίνητο η νύφη μου αύριο το πρωί.

ο άντρας μου δε τη παλεύει μ αυτά.

αννα υπομονη και γω εχω πονους και συνηδητοποιω οτι μαλλον ειναι συσπασεις αφου ειναι εντονοι και μετα ηρεμω..και γω αναρωτιεμαι τι να γινεται εκει μεσα και καποιες φορες οπως χτες το βραδυ γινοτανε πολεμος και σκεφτομαι λες να ζοριζεται? λες να συμβει τιποτα και να μην το παρω χαμπαρι??? :confused:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλησπέρα,

Έχω καιρό να γράψω όμως σας διαβάζω σχεδόν κάθε μέρα.

Στην Πάτρα σήμερα είναι πολύ χειρότερα, ο βοριάς εδώ σημαίνει καυτός αέρας. Δεν αντέχω άλλο. Θέλω να βγω σε άδεια, έχω ακόμα 2 εβδομάδες. κλαψ!!

Ψυχολογικά και εγώ δεν είμαι στα καλύτερα μου. Πιστεύω οτι φταίει η ζέστη και οτι ακομα δουλεύω.

Μεσημεριανός ύπνος? Τι είναι πάλι αυτό? Κάτι θυμάμαι αμυδρά αλλά έχουν περάσει τουλάχιστον 4 χρόνια από την τελευταία φορά που κοιμήθηκα μεσημέρι.

Αγλαία κοντεύει η ώρα!! Σε μια εβδομάδα θα κρατάς το μωρό σου αγκαλιά!! Με το καλό!

Myrina επιτέλους ήρθαν τα έπιπλα σας, πολύ ωραία. Δεν πειράζει που είναι λίγο στριμωγμένα, εξάλλου στα περισσότερα σπίτια έτσι είναι. Δεν έχω δοκιμάσει να φτιάξω ποτέ τις φακές με αυτό τον τρόπο, είναι ωραίες? Καλά να περάσεις σήμερα στο μπάτσελορ.

Άννα υπομονή κοπέλα μου και ο καιρός κοντεύει. Πρόσεχε λίγο περισσότερο να μπορέσεις να πάρεις ακόμα κανά 2 εβδομάδες, θα είναι καλύτερα πιστεύω και για το μωρό. Ο γιατρός σου θα σε δει την Κυριακή? Για να δούμε τι θα σου πει και αυτός.

Greta καλώς ήρθες!! Με το καλό το μωράκι σου!! Και εγώ έχω θέμα με τον αιματοκρίτη. Ξεκίνησα με 29, πήγε 25.8 και τον προηγούμενο μήνα ήταν 28. Για να δούμε αυτό τον μήνα που θα πάει? Εγώ πάντως δεν έχω σχεδόν καμία ζαλάδα. Μέχρι και ο γιατρός απορεί. Έχω μάθει βέβαια να ζω με αυτό λόγω του στίγματος. Όποτε νιώθεις ζαλάδα καλύτερα να ξαπλώνεις.

Δεν γράφω, δεν γράφω αλλά την έκανα πάλι, ολόκληρο σεντόνι. Και νομίζω οτι έχω αφήσει τόσα πολλά ασχολίαστα!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου όμορφα!

Εγώ πάλι είχα ένα δύσκολο βράδυ.Δεν έχει δροσίσει ακόμη!

Τρέχω από το πρωί και για τα τελευταία ψωνάκια.Περπατάω αρκετά πλεον αλλά η κοιλιά εκεί ψηλά!

Αύριο έχω non stress και αν όλα είναι καλά θα πάμε για ένα τριήμερο θάλασσα! Πόνους δεν έχω,το βλέπω να τον τρώω το μήνα!

Άννα εσύ πότε υπολογίζεις?

Αγλαία μου έφτασαν οι μέρες,αντε καλή υπομονή!

Creta καλώς μας ήρθες,με το καλό και εσύ!

libero σε ζηλεύω που κοιμήθηκες...

myrina ωραία ιδέα το φαγητό σου,καλά να περάσεις σήμερα! Να σου πω την αλήθεια,ένα ποτάκι ή και παραπάνω δίπλα στη θάλασσα ευχαρίστως θα το έπινα..

Δέσποινα εσύ πως τα πας?Πως νιώθεις?

taniabell βγήκαν οι εξετάσεις?

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Βρε παιδιά, αν έχετε καταλάβει, στην εβδομάδα που βρίσκομαι παίζει για προεκλαμψία; Γιατί αναφέρθηκε παραπάνω κι εγώ λίγο τό 'χω να αγχώνομαι. Ο κύριος λόγος που ήθελε να πάω για καισαρική σήμερα 17 ήταν ότι είμαι πολύ πρησμένη, αλλά αν ανησυχούσε για προεκλαμψία δεν θα με άφηνε να πάω την άλλη εβδομάδα, έτσι δεν είναι; Έχω αρκετό καιρό να κάνω εξετάσεις ούρων (τις ξέχασα την προηγούμενη φορά και είπαμε δεν πειράζει). Είμαι όντως υπερβολικά πρησμένη στα πόδια, αλλά νόμιζα ότι ήταν φυσιολογικό (και στα άλλα παιδιά είχα πρηστεί, αλλά όχι τόσο, ήμουν και πολύ πιο αδύνατη). Κοιτάζω τώρα στο Ίντερνετ, αλλά δεν βρίσκω κάτι για το αν σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη τίθεται θέμα προεκλαμψίας....

Σας είπα το ωραίο; Τα παιδιά είναι πάλι στη μαμά μου, κάνω διακοπές!!!!!!!!

Όποια κοπέλα θέλει, ας μου στείλε σε μνμ το κινητό της να σας πω για την έκβαση του τοκετού! Άννα στείλε μου το δικό σου, αλλά και κάποια άλλη κοπέλα μήπως και τύχει κάτι!

a0Nsp3.png

Βρε παιδιά, αν έχετε καταλάβει, στην εβδομάδα που βρίσκομαι παίζει για προεκλαμψία; Γιατί αναφέρθηκε παραπάνω κι εγώ λίγο τό 'χω να αγχώνομαι. Ο κύριος λόγος που ήθελε να πάω για καισαρική σήμερα 17 ήταν ότι είμαι πολύ πρησμένη, αλλά αν ανησυχούσε για προεκλαμψία δεν θα με άφηνε να πάω την άλλη εβδομάδα, έτσι δεν είναι; Έχω αρκετό καιρό να κάνω εξετάσεις ούρων (τις ξέχασα την προηγούμενη φορά και είπαμε δεν πειράζει). Είμαι όντως υπερβολικά πρησμένη στα πόδια, αλλά νόμιζα ότι ήταν φυσιολογικό (και στα άλλα παιδιά είχα πρηστεί, αλλά όχι τόσο, ήμουν και πολύ πιο αδύνατη). Κοιτάζω τώρα στο Ίντερνετ, αλλά δεν βρίσκω κάτι για το αν σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη τίθεται θέμα προεκλαμψίας....

Σας είπα το ωραίο; Τα παιδιά είναι πάλι στη μαμά μου, κάνω διακοπές!!!!!!!!

Όποια κοπέλα θέλει, ας μου στείλε σε μνμ το κινητό της να σας πω για την έκβαση του τοκετού! Άννα στείλε μου το δικό σου, αλλά και κάποια άλλη κοπέλα μήπως και τύχει κάτι!

Ειμαι ασχετη με αυτο.απλα επειδη κ εγω εχω πρηξιμο αρκετο δεν ανησυχησε ο γιατρος απλα ειπε να μην περπαταω πολυ εφ οσον εγω κουραζομαι κ ποναω κ τα ποδια ψηλα στην ευθεια με την καρδια.κ μου ειπε να κανω τον μηνιαιο ελεγχο για ουρα κ αιμα κ ολα ειναι τελεια(εκτος αιματοκριτη)

Εσυ εχεις κανει προσφατα?αν ειχε υποψιες δεν νομιζε να σε αφηνε ετσι!!μην αγχωνεσαι..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Αγλαία χωρίς να θέλω να σε αγχώσω πιστεύω και σε αυτή την εβδομάδα που διανύεις υπάρχει περίπτωση μια εγκυμονούσα να παρουσιάσει πρεοκλαμψία. Την πίεση σου την παρακολουθείς? Μην αγχώνεσαι όμως, αν πίστευε κάτι τέτοιο ο γιατρός σου θα σε κανόνιζε για σήμερα. Σε τέτοιες περιπτώσεις κανονίζουνε καισαρική άμεσα. Η κουνιάδα μου που παρουσίασε και αυτή στο τέλος, με το που μπήκε στον μήνα της, της έκανε καισαρική. Άρα πιστεύω οτι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Μπορείς όμως να κάνεις μια εξέταση ούρων για να ησυχάσεις.

Κορίτσια καλησπέρα,

Έχω καιρό να γράψω όμως σας διαβάζω σχεδόν κάθε μέρα.

Στην Πάτρα σήμερα είναι πολύ χειρότερα, ο βοριάς εδώ σημαίνει καυτός αέρας. Δεν αντέχω άλλο. Θέλω να βγω σε άδεια, έχω ακόμα 2 εβδομάδες. κλαψ!!

Ψυχολογικά και εγώ δεν είμαι στα καλύτερα μου. Πιστεύω οτι φταίει η ζέστη και οτι ακομα δουλεύω.

Μεσημεριανός ύπνος? Τι είναι πάλι αυτό? Κάτι θυμάμαι αμυδρά αλλά έχουν περάσει τουλάχιστον 4 χρόνια από την τελευταία φορά που κοιμήθηκα μεσημέρι.

Αγλαία κοντεύει η ώρα!! Σε μια εβδομάδα θα κρατάς το μωρό σου αγκαλιά!! Με το καλό!

Myrina επιτέλους ήρθαν τα έπιπλα σας, πολύ ωραία. Δεν πειράζει που είναι λίγο στριμωγμένα, εξάλλου στα περισσότερα σπίτια έτσι είναι. Δεν έχω δοκιμάσει να φτιάξω ποτέ τις φακές με αυτό τον τρόπο, είναι ωραίες? Καλά να περάσεις σήμερα στο μπάτσελορ.

Άννα υπομονή κοπέλα μου και ο καιρός κοντεύει. Πρόσεχε λίγο περισσότερο να μπορέσεις να πάρεις ακόμα κανά 2 εβδομάδες, θα είναι καλύτερα πιστεύω και για το μωρό. Ο γιατρός σου θα σε δει την Κυριακή? Για να δούμε τι θα σου πει και αυτός.

Greta καλώς ήρθες!! Με το καλό το μωράκι σου!! Και εγώ έχω θέμα με τον αιματοκρίτη. Ξεκίνησα με 29, πήγε 25.8 και τον προηγούμενο μήνα ήταν 28. Για να δούμε αυτό τον μήνα που θα πάει? Εγώ πάντως δεν έχω σχεδόν καμία ζαλάδα. Μέχρι και ο γιατρός απορεί. Έχω μάθει βέβαια να ζω με αυτό λόγω του στίγματος. Όποτε νιώθεις ζαλάδα καλύτερα να ξαπλώνεις.

Δεν γράφω, δεν γράφω αλλά την έκανα πάλι, ολόκληρο σεντόνι. Και νομίζω οτι έχω αφήσει τόσα πολλά ασχολίαστα!

Καλε δεν ανεβαινει με τιποτα δηλαδη..

Και δεν πιστευω οτι θα ανεβει..την τελευταια φορα που ζαλιζομουν κ δεν ξαπλωσα ηταν στον ηλεκτρικο κ λυποθυμησα κι ολας..οποτε μου εχει δημιουργηθει φοβος κ δεν μ αρεσει να βγαινω μονη μου εξω..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta αν είναι έτσι καλά κάνεις και προσέχεις. Πόσο έχεις τώρα? Έχεις και εσύ στίγμα?

Να τρως πολύ μοσχάρι, αν μπορείς και κάθε μέρα που λέει ο λόγος, καλό θα είναι.

Διαφημίσεις

Greta αν είναι έτσι καλά κάνεις και προσέχεις. Πόσο έχεις τώρα? Έχεις και εσύ στίγμα?

Να τρως πολύ μοσχάρι, αν μπορείς και κάθε μέρα που λέει ο λόγος, καλό θα είναι.

Οχι δεν εχω.δεν ειχα ποτε μου προβλημα.εδινα αιμα κ 4φορες το χρονο.απλα μου εξηγησε ο γιατρος οτι οταν εχεις υψηλο αιματοκριτη κ κατεβει πολυ τοτε νοιωθεις κομαρες κ ολα αυτα που νοιωθω εγω.ενω αν ειναι εκ φυσεως χαμηλη κ να πεσει δεν καταλαβαινεις διαφορα..οσο για το μοσχαρι (σημερα εφτιαξα)δεν μπορω να τρωω συνεχεια..μ αρεσει το κρεας αλλα θελω κ τα γεμιστα μου κ τα λαχανικα κ οσπρια.δεν μπορω συνεχεια.ο μονιμος τσακωμος με την μαμα μου!!χιχιχιχχι

30 εχω κ μου ειπε αν παω ετσι θα γεννησω με 25..με αγχωσε πολυ

..3φορες εχω αλλαξει σιδηρο κ παλι θα αλλαξω απο αυριο!!μπας κ ανεβει λιγο γιατι θα ειμαι με καισαρικη!!ουφ παλι φλυαρω!!sorry..:oops:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αγλαία μετράς την πιέση σου? Αν είναι εντάξει μην το σκέφτεσαι.Είναι και αυτό δείγμα προεκλαμψίας!Μην ανησυχείς όμως!

Ολα θα πάνε καλά!

Την πίεση σου την παρακολουθείς? Μην αγχώνεσαι όμως, αν πίστευε κάτι τέτοιο ο γιατρός σου θα σε κανόνιζε για σήμερα. Μπορείς όμως να κάνεις μια εξέταση ούρων για να ησυχάσεις.

Την πίεση την μετράμε κάθε φορά που πηγαίνω, δεν έχω κανένα πρόβλημα είμαι πάντα στα ίδια (δεν θυμάμαι ακριβώς τιμές, αλλά π.χ. πρέπει να είναι γύρω στα 12/7 ή κάτι τέτοιο, αλλά σταθερά έτσι δεν έχω μεταβολές). Την Παρασκευή θα ξαναπάω στο γιατρό πάλι, θα τον ρωτήσω αν και... εδώ που φτάσαμε... τον φάγαμε τον γάιδαρο. Δεν φαντάζομαι κι εγώ να του διέφευγε κάτι τέτοιο... Ας ξεαγχωθώ και θα τον ρωτήσω σχετικά, έστω και αναδρομικά... Είδα στο σύνδεσμο σου Archon για τα συμπτώματα. Η αλήθεια είναι ότι έχω πολλά κιλά (ξεκίνησα με 80, και είμαι και 40, αλλά δεν ξέρω αν μετράει ότι είναι και η τρίτη εγκυμοσύνη...). ΟΚ, εισπνοή, εκπνοή...

Ευχαριστώ κορίτσια!

a0Nsp3.png

Greta εγώ παίρνω το ferrosanol. Βάλτο στην διατροφή σου τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα. Μπορεί να γίνει σούπα, γιουβέτσι, μπιφτέκι, μπριζόλα με ψητά λαχανικά ή σαλάτα. Έχεις πολλές επιλογές. Θα δεις σίγουρα αποτελέσματα. Καλά τα φάρμακα αλλά χωρίς διατροφή δεν γίνεται τίποτα.

Αν επιτρέπεται γιατί με καισαρική?

Και εγώ Αγλαία δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Εξάλλου τι είναι μια εβδομάδα? Τώρα που έχεις βοήθεια και από την μητέρα σου κοίτα να ηρεμήσεις. Α! και φτιάξε εκείνη την βαλίτσα!!:rolleyes:

Ναι, βρε παιδί μου, σήριαλ την έχω καταντήσει, ούτε να ετοιμαζόμουνα για εξετάσεις!!!

Έχω αρχίσει να μαζεύω τα πράγματα σε ένα συρτάρι, μέχρι που σιδέρωσα και τη νυχτικιά της πρώτης νύχτας (καθετήρας γαρ!) με τη ρομπίτσα της... Λοιπόν, αύριο θα την ετοιμάσω, διαφορετικά θα αναγκαστώ να αρκεστώ σε ό,τι θα μου φέρει ο άνδρας μου τελευταία στιγμή στο μαιευτήριο!!!!! Δεν λέει, ε;

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...