Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Να'μαι πάλι κι εγώ!!

Δήμητρα σε εμένα πάντως δεν είχε μεγάλη αναμονή, ίσως επειδή παίρνω από επαρχία, γιατί στον αυτόματο πατάς άλλον αριθμό αν καλείς από Αθήνα κι άλλο από επαρχία, οπότε ίσως από Αθήνα να έχει μεγαλύτερη ουρά.. :confused:

Δέσποινα δεν μας γράφεις τα δικά σου νέα, υποθέτω ότι όλα καλά, κι όπως λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι "no news is good news" ;) Επίσης έχουμε καιρό να ακούσουμε Ροδακινούλα, Άρχον, Ρίτα;;;;;; Γενικά νομίζω αρχίζουν τα ζόρια τώρα και θα χανόμαστε λίγο λίγο, ε; :rolleyes:

Γκρέτα είσαι κι εσύ στο δικό μου club λοιπόν!! Γιατί κι εγώ μπορεί να κοιμάμαι αργά την νύχτα, αλλά επίσης ως αργά το πρωί!! Οι υπόλοιπες ξυπνάνε νωρίς νωρίς!! :tongue: Βέβαια ίσως έχει να κάνει (σίγουρα μάλλον) που έχουν ήδη παιδάκι(α) κιόλας.. :rolleyes:

Ρίντι και που οδηγούσες ως τώρα χαρά στο κουράγιο σου!! :rolleyes:

Α δεν σας είπα επίσης, μία φίλη με συμβούλεψε να βγάλω το στρώμα έξω στον ήλιο για 3 μερούλες, για να αεριστεί και να δω αν είναι ΟΚ, που αυτό θα φανεί έτσι! Και σήμερα 2η μέρα που το έβγαλα!! Μετά που άπλωσα τα ρούχα πριν, μου ήρθε μια ζαλάδα, νόμιζα θα λυποθημήσω.. Και τελικά ενώ είχα πράγματα στην ουρά που πρέπει να γίνουν, δεν έκανα τίποτα :( ξάπλωσα μια ωρίτσα.. Τώρα θα πάω να μαγειρέψω.. Τα ρούχα πιστεύω να στεγνώσουν σύντομα και να πιάσω το σίδερο.. Απλά είχα σκοπό να βάλω και 2ο πλυντήριο σήμερα, αλλά δεν το βλέπω..

Το μπάτσελορ τελικά δεν θα είναι και τόσο μπάτσελορ :tongue: θα έχει άλλες 2 έγκυες εκτός από εμένα!! Θα περάσουν να με πάρουν στις 9 και θα πάμε σε ένα beach bar που έχει καναπεδάκια, κοκ, οπότε μια χαρά!! Θα είμαστε και σε εξωτερικό χώρο, και ήρεμα!! ;)

Τώρα που συνήλθα (πριν με ξαναπιάσει ζαλάδα) πάω να ψήσω τις φακές μου!! :tongue:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια...

μολις μπηκα σπιτι...εκμεταλλευτηκα την δροσια και πηγαμε με τον μικρο και κατι φιλες μου για καφε και μετα πηγα στην μαμα μου για φαγητο μιας και εγω δεν μαγειρεψα χαχαχαχα.

το απογευμα εχω δουλειες σπιτιου...σουπερ κτλ.....

σε λιγο λεω να παω να ξαπλωσω...μπορει και να μην ιδρωσω σημερα...

α οσο για την οδηγηση...εγω οδηγαω ακομα και δεν νομιζω να σταματησω μεχρι να γεννησω..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

γεια σας και απο εμενα!

αυπνιες ειχαμε χτες ε? εγω κοιμηθηκα αλλα ιδρωνα και ξυπνουσα κατα διαστηματα.

Αγλαια εφτασε ο καιρος! Μια εβδομαδα εμεινε!

Αννα λες ο σκιουρος να προλαβει το κοριτσακι της Αγλαιας? Υπομονη με τους πονους φτανεις στο τελος!

Γκρετα καλως μας ήρθες και με το καλο το αγοράκι σου!

Ελενα μπράβο στον μικρό σου! και εμεις ευτυχως παμε καλα! ολη την μερα την εχω με βρακακι και οποτε θελει παει στο γιογιο, το μονο θεμα μου ειναι εξω που της βαζω παμπερς και φοβαμαι μην μπερδευτει, αγορασα βεβαια ενα γιογιο ταξιδιου αλλα δεν ξερω ποσο πρακτικο ειναι να το κουβαλαω παντου.

Μαριλένα συμπάσχω μαζί σου στην κακή διαθεση!

Χτες πηγα στο γιατρο και μου εδωσε να κανω καποιες εξετασεις αιματος και ουρων σημερα θα παρω τα αποτελεσματα λογικα. Βασικα χτες ειχε δυο περιστατικα προεκλαμψιας και οταν τον πηρα και εγω τηλ φοβηθηκε μη τριτωσει το κακο και γι αυτο ο ελεγχος!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

taniabell καλα αποτελεσματα και μην αγχωνεσαι....δεν νομιζω να εχεις τιποτα...ειμαι και εγω σιγουρη οτι την πεμπτη που θα με δει και η δικια μου και εμενα θα μου δωσει εξετασεις γιατι τα ποδια μου εχουν πρηστει παρα πολυ...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Να'μαι πάλι κι εγώ!!

Δήμητρα σε εμένα πάντως δεν είχε μεγάλη αναμονή, ίσως επειδή παίρνω από επαρχία, γιατί στον αυτόματο πατάς άλλον αριθμό αν καλείς από Αθήνα κι άλλο από επαρχία, οπότε ίσως από Αθήνα να έχει μεγαλύτερη ουρά.. :confused:

Δέσποινα δεν μας γράφεις τα δικά σου νέα, υποθέτω ότι όλα καλά, κι όπως λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι "no news is good news" ;) Επίσης έχουμε καιρό να ακούσουμε Ροδακινούλα, Άρχον, Ρίτα;;;;;; Γενικά νομίζω αρχίζουν τα ζόρια τώρα και θα χανόμαστε λίγο λίγο, ε; :rolleyes:

Γκρέτα είσαι κι εσύ στο δικό μου club λοιπόν!! Γιατί κι εγώ μπορεί να κοιμάμαι αργά την νύχτα, αλλά επίσης ως αργά το πρωί!! Οι υπόλοιπες ξυπνάνε νωρίς νωρίς!! :tongue: Βέβαια ίσως έχει να κάνει (σίγουρα μάλλον) που έχουν ήδη παιδάκι(α) κιόλας.. :rolleyes:

Ρίντι και που οδηγούσες ως τώρα χαρά στο κουράγιο σου!! :rolleyes:

Α δεν σας είπα επίσης, μία φίλη με συμβούλεψε να βγάλω το στρώμα έξω στον ήλιο για 3 μερούλες, για να αεριστεί και να δω αν είναι ΟΚ, που αυτό θα φανεί έτσι! Και σήμερα 2η μέρα που το έβγαλα!! Μετά που άπλωσα τα ρούχα πριν, μου ήρθε μια ζαλάδα, νόμιζα θα λυποθημήσω.. Και τελικά ενώ είχα πράγματα στην ουρά που πρέπει να γίνουν, δεν έκανα τίποτα :( ξάπλωσα μια ωρίτσα.. Τώρα θα πάω να μαγειρέψω.. Τα ρούχα πιστεύω να στεγνώσουν σύντομα και να πιάσω το σίδερο.. Απλά είχα σκοπό να βάλω και 2ο πλυντήριο σήμερα, αλλά δεν το βλέπω..

Το μπάτσελορ τελικά δεν θα είναι και τόσο μπάτσελορ :tongue: θα έχει άλλες 2 έγκυες εκτός από εμένα!! Θα περάσουν να με πάρουν στις 9 και θα πάμε σε ένα beach bar που έχει καναπεδάκια, κοκ, οπότε μια χαρά!! Θα είμαστε και σε εξωτερικό χώρο, και ήρεμα!! ;)

Τώρα που συνήλθα (πριν με ξαναπιάσει ζαλάδα) πάω να ψήσω τις φακές μου!! :tongue:

Ανηκω πολυ στο κλαμπ σου οχι λιγο!!χααχχα.εγω εχω συνεχεια ζαλαδες κ την εχω βρει αλλιως..μαγειρευω ξαπλωνω λιγο,σιδερωνω ξαπλωνω λιγο και τα λοιπα!!δεν γινετε αλλιως.μου ειπε οτι φταει ο αιματοκριτης κ αν συνεχισω ετσι θα γεννησω με 25!!εχω πανικοβληθει!!

ταν με το καλο γινουμε μανουλες παει ο υπνος μεχρι αργα..κ εμενα μ'αρεσει πολυ!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

μπα μη το λέτε μπορεί τα μωράκια να κοιμούνται εξίσου πολύ! δε συνηθίζεται αλλά ποτέ δε ξέρεις.

εγώ ένα έχω να πω, ευτυχισμένος ο άνθρωπος που κοιμάται πολύ! κατ επέκταση και ήρεμα μωράκια λέω.

εγώ είμαι λάτρης του μεσημεριανού ύπνου μετά το φαί κλείνουν τα μάτια οπωσδήποτε.

μπα μη το λέτε μπορεί τα μωράκια να κοιμούνται εξίσου πολύ! δε συνηθίζεται αλλά ποτέ δε ξέρεις.

εγώ ένα έχω να πω, ευτυχισμένος ο άνθρωπος που κοιμάται πολύ! κατ επέκταση και ήρεμα μωράκια λέω.

εγώ είμαι λάτρης του μεσημεριανού ύπνου μετά το φαί κλείνουν τα μάτια οπωσδήποτε.

Δεν κοιμομουν ποτε τα μεσημερια..τωρα μ αρεσει αλλα δεν μπορω..εγω δεν εχω καουρες αλλα κατι γινετε με το στομαχι..νοιωθω οτι δεν λειτουργει..για να μπορεσω να κοιμηθω πρεπει τις τελευταιες 4 ωρες να μην εχω φαει κ φυσικα να ρευτω σαν τα μωρα.αληθεια ειναι απαισιο αλλα μου βναινει μονο του.ελπιζω μετα να εξαφανιστει γιατι θα φρικαρω.δεν ηξερα πως ρευονται κ τωρα εχω εχω γινει μαεστρος.ελεος

tqpkp3.png

PzUbp3.png

να τρως λιγότερο και πιο συχνά μάλλον.

Μα δεν τρωω πολυ κ αυτο με ανησυχει.φαντασου δεν μου ανοιξε ποτε η ορεξη.το βραδυ πχ τρωω κανα φρουτο η τοστ το πολυ..ε δεν μπορω να κοιμηθω..πρεπει να ειμαι ψηλα στο κρεβατι.πικρα..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα και από εμένα!

Πώς είστε σήμερα;

Τι σας έπιασε χτες, βρυκολακιάσατε μερικές μου φαίνεται! Ακουσα πως ο καιρός θα δροσίσει. Μακάρι να είναι έτσι, μπας και μπορέσετε να ξεκουραστείτε και εσεις!

Αγγέλα, δύσκολο μου φαίνεται κάθε φορά να πρέπει να πηγαίνετε Βολο. Εκει μένετε σε ξενοδοχείο; Με πρόκληση θα πας; Τι θα γίνει αν σπάσουν τα νερα όταν είσαι στη Σκιάθο;

;

Τι κάνεις Δεσποινιώ???

Κάθε μήνα πάω στο Βόλο... Τώρα που φτάσαμε στο τέλος δεν με ενοχλεί, το συνήθισα. Το χειμώνα με κούρασε μερικές φορές γιατί ο καιρός δεν ήταν πάντα καλός. Στο Βόλο ευτυχώς έχουμε σπίτι και συνήθως μένω εκεί. Είναι ο άντρας μου από τον Βόλο. Επίσης, στο Βόλο μένουν και τα πεθερικά μου. Την Πέμπτη θα μείνω στο δικό τους σπίτι για να μην είμαι μόνη μου. Θα με δει ο γιατρός και θα μου πει περίπου πόσο του μηνός να πάω να μείνω.

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

Αμαν και συ βρε παιδι μου πως την παλευεις με τις μεταφορες και την ζεστη!!! Υπομονη σου ευχομαι...

Τωρα ειδα οτι ειμαστε ακριβως στις ιδιες μερες ε?.... :tongue:

Και γω δεν εχω ετοιμασει ακομα την βαλιτσα ουτε εχω πλυνει τα ρουχαλακια!!! πρεπει ομως να το κανω. Εσωρουχα χρειαζομαι και γω...

Το συνήθισα τώρα... Τι άλλο να κάνω εκτός από υπομονή??? Ευτυχώς που υποχωρεί ο καύσωνας.

Νομίζω ότι είμαι κατά 6 μέρες μεγαλύτερη. Όχι ότι έχει μεγάλη σημασία.

Την πέμπτη θα κάνω κάτι ψωνια στο Βόλο και όταν επιστρέψω θα ετοιμάσω και την βαλίτσα.

Ye4Ip3.png

Καλησπέρα κ απο μένα!

Γκρετα με το καλο το αγοράκι σου!

Ελεναμπραβο στο σπυρακο σου!

Αγλαια θα σαι η πρώτη ε;μια βδομάδα έμεινε με το καλο!

Εγώ απο πονακια τίποτε ακόμα...έχω ακόμα καιρό αρχές Αυγούστου μπαίνω στο μήνα μου.κατα τα αλλα μια Χαρα ζεσταινομαι πολυ!

Φιλία πολλα σε όλες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Άννα λες να έχουμε τέτοια μωράκια που να μπορούμε να συνεχίσουμε το "πρόγραμμά" μας;; :D

Γκρέτα ούτε κι εγώ κοιμώμουν ποτέ μεσημέρια!! :D Όσο για το πότε μπαίνεις στον μήνα σου, αυτήν την εντύπωση έχω, δηλαδή ένα μήνα πριν την ΠΗΤ :rolleyes:

Κορίτσια σήμερα στην φακή μου ήρθε μία ιδέα και πέταξα μέσα κάτι λουκανικάκια κοκτέιλ που είχα!! Εμένα μου αρέσει!! Για να δούμε θα αρέσει και στον σύζυγο;; :cool: Όταν ήμουν Γαλλία έπαιρνα μία κονσέρβα όπως η παρακάτω. Καρότα βάζω πάντα έτσι κι αλλιώς, πατάτες δεν βάζω ούτε κι έβαλα όπως έχει η εικόνα.

saucisses%20lentilles.jpg

Πάω να συνεχίσω με το σιδέρωμα!! Τα λέμε αργότερα πάλι!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Α ωραια τωρα μπορω να αγχωθω κι αλλο!!μπηκα στον μηνα μου δλδ!!ωραιααααα..αυτο με τα λουκανικα δεν το ειχα σκεφτει.κ αρεσουν στον αντρα μου!την επομενη φορα θα το δοκιμασω!!καλο κουραγιο με το σιδερωμα..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...