Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

ναι τόσο, ε μετά τη δεύτερη φορά είσαι πιο ψιλιασμένος. μπορεί όμως να κρατήσουν και μέρες.

αυτό που σκέφτομαι είναι ότι με τόσους προπαρασκευαστικούς με το που σπάνε νερά ή αρχίζει η διαδικασία πρέπει να τρέξω μη μου ξεκινήσει οξύς τοκετός. εκτός απ το ζόρισμα του μικρού φυσικά.

απλά μπαίνοντας πια σε τέτοια φάση σε πιάνει ανυπομονησία κι αγωνία λίγο. λες σήμερα θα ναι; αύριο θα ναι; σε 10 μέρες; πλάκα έχει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερααααααα!τι τελεια βραδια ητανα αυτη????????ουτε για κατουρημα δεν ξυπνησα!!!!αυτη η δροσια αλλο πραγμα κοριτσια!!!!!!

ΑΝΝΑ τοσο πολυ πονας ρε κοριτσακι μου?????

ΤΣΙΚΗ τι χαρα να βλεπεις το παιδι σου να τα κανει στην λεκανη!!!!μπραβο πολυ μεγαλο βημα!!!!

ΛΕΤΑΚΙ μου ψωνια ειναι κ μας ανεβαζουν την διαθεση!ελα πηγαινε να παρεις τα πανω σου λιγακι!

ΓΚΡΕΤΑ καλως ηλθες στην παρεουλα μας κ με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου!!!!!!!

εγω κοριτσια ο μονος ποσος που εχω ειναι οι προσαγωγοι μου!ακομα κ σαν αθλητρια που ημουν τοσο πολυ δεν πονουσα!προφανως ανοιγει η λεκανη κ προετοιμαζετε το εδαφος για τον ερχομο του μικρου μου!!!βαλιτσα εχω αγορασει μια μικρη αλλα εδω κ 3 μερες την εχω εξω να αεριστει γιατι μυριζει καπως κ δεν λεει να ξεβρωμισει!!!νιμιζω ιθα την κανω με σφουγγαρι κ απορρυπαντικο μπας κ φυγει η καινουργιλα της!!!!!

pysXp3.png

Χαιρετώ το insomnia club!!! :D

Άννα δεν ξέρω τι να σου πω για την περίπτωση σου, απλά να προσέχεις και να κάνεις ότι σου λέει ο γιατρός! Υπομονή κορίτσι! Λίγος καιρός έμεινε..

Αγλαϊα την άλλη βδομάδα γεννάς;;; :shock:

Έλενα αυτά που πήρες καλές τιμές μου φάνηκαν!! Εδώ πάντως δεν βρίσκεις τέτοιες τιμές.. :rolleyes:

Δεν μπορώ να πω ότι έχει δροσίσει εδώ.. Ακόμα λιώνω, και ο ανεμιστήρας ποτέ δεν κλείνει, και με ακολουθεί σε όλα τα δωμάτια, ακόμα και στην τουαλέτα!! :oops::tongue:

Αν και το βράδυ δυσκολεύομαι, τουλάχιστον αναπληρώνω το πρωί, κοιμάμαι ως αργά.. :cool: Στις 10:30 σηκώθηκα σήμερα, και πονούσα παντού!! Το παράκανα εχθές, αλλά έχω αγχωθεί! Θα συνεχίσω σήμερα με τα πληντύρια και το σίδερο! Τώρα με περιμένει για άπλωμα αυτό που έβαλα το βράδυ πριν πέσω για ύπνο!!

Σήμερα ψήνουμε φακές!!! :D

s29sp2.pngMbfRp3.png

Μόλις τηλεφώνησα και στην δημόσια τράπεζα για τα βλαστοκύτταρα, τους βρήκα από εδώ:

http://hcbb.bioacademy.gr/

Αλλά μου είπανε ότι είναι νωρίς ακόμη, στην 34 βδομάδα να τους πάρω! Δηλαδή την άλλη βδομάδα :tongue:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Κι εγώ είχα έναν ύπνο χάλια χτες, όπως και κάθε βράδυ δηλαδή… με πονάνε και τα χέρια μου έμενα. Ξυπνάω κ τα νοιώθω μουδιασμένα και πρησμένα… το έχει καμιά σας αυτό το σύμπτωμα;;;:roll: Το πρωί κάποια στιγμή που πήγα τουαλέτα είδα στο εσώρουχο μου μια κηλίδα υγρό και τρόμαξα πολύ!:shock: Πήρα τον γιατρό γιατί μου είχε πει ότι αν σπάσουν τα νερά θα είναι σαν να έχω κατουρηθεί. Θα τρέξουν δηλαδη.Αλλά εγώ είδα λιγότερη ποσότητα… σαν 2 κουταλιές να φανταστείτε και μόνο στο εσώρουχο. Αγχώνομαι μη και χάνω υγρό τελικά… Μου είπε να βάλω στο εσώρουχο ένα κομμάτι χαρτί και να το παρακολουθώ… Εν τω μεταξύ έχω βαρύνει κι εγώ πάρα πολύ. Και στο περπάτημα δυσκολεύομαι. Άστε που φοβάμαι να οδηγήσω τώρα. Εκτός που με ζορίζει φοβάμαι μην γίνει τίποτα πχ να σπάσουν τα νερά ή με πιάσουν πόνοι εκείνη την ώρα.

Όσο για την μαμά μου που σας έλεγα, την άλλη βδομάδα πρέπει να κάνει μια σημαντική εξέταση.. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχουμε καλά αποτελέσματα…. Και εγώ να έχω και το άγχος της γέννας! Τελικά θα με βοηθήσει η αδελφή μου όσο μπορεί στην αρχή..

Greta καλως ήρθες και με το καλό το μπεμπάκι σου!:P

Φιλιά σε όλες!t4830.gif

Διαφημίσεις

να το τσεκάρεις αυτό με τα νερά. όντως όταν σπάνε είναι ανεξέλεγκτο και σε μεγάλη ποσότητα. εμένα είχαν κι ένα ανοιχτό ροζ χρώμα. σε τέτοια περίπτωση χαλαρά. να κοιτάξεις το χρώμα έχει σημασία, αν είναι προς το πράσινο το νερό ή πιο σκούρο τρέχεις νοσοκομείο.

Ridi κι εγώ αισθάνομαι τα χέρια μου πρησμένα, αλλά ξέχασα να το πω στο γιατρό. Για τα υγρά δεν ξέρω τίποτα, δεν μου έχει τύχει... εγώ πάντως έχω διαρροές σχεδόν από την αρχή της εγκυμοσύνης αυτής και φοράω συνέχεια σερβιέτα, οπότε αν είναι κάτι λίγο δεν θα το καταλάβω φαντάζομαι...

Ναί, Αννα την Τρίτη 24 αν δεν τύχει κάτι νωρίτερα πάμε για καισαρική! Την Παρασκευή θα πάω για το καρδιοτοκογράφημα (έτσι το λένε; ) και θα τα ξαναπούμε. Μάλλον στο Ιασώ μου είπε η μαία του που πήρα σήμερα, γιατί έχει και άλλες καισαρικές στο Ιασώ την μέρα εκείνη... Δεν με πειράζει, όπως και αν είναι το Ιασώ μου φαίνεται πιο οικείο, έχω κάνει δυο γέννες εκεί μέσα.

Τα παιδιά είναι με τη μαμά μου στις κούνιες! Ευτυχία!

a0Nsp3.png

καλημερουδια ,ευχαριστα μου μυριζουνε οπου να ναι θα ποσταρουμε ανθοδεσμες και συγχαρητηρια.

ridi μηπως να σε εβλεπε και ο γιατρος για σιγουρα τι σου λεει;

ANNA27! μην ανησυχεις πονακια εχω και εγω που και που και ειμαι λιγοτερης εβδομαδας την Κυριακη στο γιατρο θα σου φυγει το αγχος.

Παντως πρεπει σιγα σιγα να αλλαζουμε τηλεφωνα ,σε περιπτωση γεννας να ενημερωνουμε.

Εγω εκανα τα μαλλια μου στο φυσικο χθες τα σκουρινα δηλαδη ,τωρα πια το μωρακι μεγαλωσε ειχα γινει σαν νεα γιαγια με τα λευκα.

Επλυνε η μαμα το πορτ μπεμπε ,μονο η βαλιτσα μου εμεινε .

Αυριο εχω ραντεβου και στο μητερα για ντοπλερ.

Ποση ωρα κραταει η εξεταση; κολπικο υπερηχο γινεται ;

N34Jp2.png

καλημέρα κορίτσια!

Μυρίνα καλά που είπες για την δημόσια τράπεζα βλαστοκυττάρων και θυμήθηκα να τους πάρω κι εγώ. Με έχουν στην αναμονή όμως!!!! Θέλω να τους ρωτήσω αν στην δική μας περίπτωση που το μωρό έχει στίγμα Α μεσογειακής αναιμίας, μπορούμε να δωρίσουμε ή όχι τα βλαστοκύτταρα. Θα περιμένω λίγο ακόμα μήπως και το σηκώσουν!!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια ,ευχαριστα μου μυριζουνε οπου να ναι θα ποσταρουμε ανθοδεσμες και συγχαρητηρια.

ridi μηπως να σε εβλεπε και ο γιατρος για σιγουρα τι σου λεει;

ANNA27! μην ανησυχεις πονακια εχω και εγω που και που και ειμαι λιγοτερης εβδομαδας την Κυριακη στο γιατρο θα σου φυγει το αγχος.

Παντως πρεπει σιγα σιγα να αλλαζουμε τηλεφωνα ,σε περιπτωση γεννας να ενημερωνουμε.

Εγω εκανα τα μαλλια μου στο φυσικο χθες τα σκουρινα δηλαδη ,τωρα πια το μωρακι μεγαλωσε ειχα γινει σαν νεα γιαγια με τα λευκα.

Επλυνε η μαμα το πορτ μπεμπε ,μονο η βαλιτσα μου εμεινε .

Αυριο εχω ραντεβου και στο μητερα για ντοπλερ.

Ποση ωρα κραταει η εξεταση; κολπικο υπερηχο γινεται ;

Καλημερα!!οχι δεν ειναι κολπικη..κραταει αναλογως τον γιατρο!εγω ειχα ενα ψειρα κ σε αυτες με ειχε 3ωρα 4 ωρα δεν ποζαρε κ το μωρο.στο ντοπλερ σε 1.5 ωρα ειχαμε ξεμπερδεψει.

Να πανε ολα καλα..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα και από εμένα!

Πώς είστε σήμερα;

Τι σας έπιασε χτες, βρυκολακιάσατε μερικές μου φαίνεται! Ακουσα πως ο καιρός θα δροσίσει. Μακάρι να είναι έτσι, μπας και μπορέσετε να ξεκουραστείτε και εσεις!

Αγλαϊα και εγώ cup Β μικρό είμαι, αλλά μάλλον απο την επιθυμία μου για μεγάλο στήθος πήρα το cup D. Θα μπορούσα να το γυρίσω, αλλά δε πειράζει. Αλλωστε μπορεί να μεγαλώσει κι αλλο μετά τον τοκετο! Δε μου αρέσουν και πολύ τα πολύ εφαρμοστα! Για τη μανούλα, εύχομαι αυτη τη φορά να είναι πιο χαλαρά τα πράγματα και να κάτσει να σε βοηθήσει μέχρι τον Οκρώμβρη και ακόμα περισσότερο. Θα πρέπει μάλλον και εσύ να προσπαθήσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες!

Μαριλένα μου, γιατι τέτοια στενοχώρια. Εύχομαι να νιώθεις ήδη καλύτερα. Υπομονή και λίγο ακόμα μας έμεινε!

Αγγέλα, δύσκολο μου φαίνεται κάθε φορά να πρέπει να πηγαίνετε Βολο. Εκει μένετε σε ξενοδοχείο; Με πρόκληση θα πας; Τι θα γίνει αν σπάσουν τα νερα όταν είσαι στη Σκιάθο;

Μύρινα, εύχομαι σύντομα να δροσίσει και στα μέρη σας! Καλά να περάσεις στο μπατσελορ!

Ελένη μπράβο στο Σπυράκο! Τι χαρά και αυτη για μια μάνα ε; Εύχομαι να συνεχίσει έτσι!

Λιμπερο, χαιρόμαι που ακούω πως τουλάχιστον μερικές από εμάς κοιμούνται καλά. Για τον πόνο υπομονή, μάλλον προσαρμόζονται τα κοκκαλα για τη γέννα.

Αννα, βιαστικός μάλλον ο σκιουρός σας. εύχομαι να μείνει όμως μια δυο βδομαδούλες ακόμα στη κοιλίτσα σου! Οι πόνοι είναι καθαρά συσπάσεις; Αυτο που λεν πως κρατάν 1 με 2 λεπτα; Πόσο συχνοί είναι; Πωπω τι άγχος, να μη ξέρεις αν πρεπει να τρέξεις στο νοσοκομείο ή όχι!

Ριντι τι κάνετε εσείς; Για τα χέρια νομίζω πως πιέζονται τα νεύρα, μου φαίνεται φυσιολογικό, αλλά ρώτα και το γιατρό σου για σιγουριά. Καλά αποτελέσματα για τη μανούλα σου, εύχομαι να είναι όλα καλά. Τι ωραία που θα έχεις την αδερφή σου για βοήθεια. Να σε ρωτήσω κάτι. Αν θυμάμαι καλά κάνεις και εσύ ηπαρίνες; Τι λέει ο γιατρός σου; Πότε θα τις σταματήσεις;

Καλημερα και απο μενα!στις 12 ξυπνησα η γαιδουρα αλλα τελικα κ κοιμηθηκα στις 4:30..ολες ειμαστε στα καλυτερα μας παντως!!:-P μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε.κ εγω οταν ξυπναω τα δαχτυλα μου ειναι τουμπανο κ πονανε οι αρθρωσεις δεν μπορω ουτε να κλεισω για τα ποδια δεν το συζητω..και εγω λουκανικακια τα λεω..τι τραβαμε αλλα χαλαλι για τα μωρακια μας!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...