Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Εδώ κορίτσια σήμερα πάντως εξακολούθησε να κάνει ζέστη.. Παρ'όλα αυτά πάλευα με τα πληντύρια και το σίδερο.. Έχω βαρύνει πολύ όπως είπα όμως, και τα κάνω όλα πολύ αργά.. :|

Τώρα πάω να βάλω πληντύριο τα σεντονάκια και τις πάνες!! Και λέω να μεταφυτεύσω και τον μαϊντανό και τον βασιλικό σε μεγαλύτερες γλάστρες!! :tongue: Αφού δεν μπορώ που δεν μπορώ να κοιμηθώ, είπα τουλάχιστον να αξιοποιήσω τον χρόνο μου επικοδομητικά!! :lol:

Στο μεταξύ όσο σιδέρωνα έβαζα κι έβλεπα βασιλειάδες (στο webtv του mega στον η/υ), αλλά τώρα το τελείωσα και δεν ξέρω τι να βλέπω! :tongue: Καμία πρόταση;;; :cool:

Αύριο το βράδυ μάλλον έχω και ένα μπάτσελορ.. Που θα με τρέχουν έγκυο γυναίκα!! Αλλά είναι πολύ καλή μου φίλη, σαν αδερφή μου για την ακρίβεια, και με θέλει δίπλα της, οπότε δεν μπορώ να αρνηθώ! :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αναστασια το καρδιοτοκογραφημα ειναι μια εξεταση για να δουν αν εχεις συσπασεις και ταυτοχρονα παρακολουθουν την καρδια και τις κινησεις του μωρου. Σου βαζουν μια ζωνη στην κοιλια η οποια ειναι συνδεμενη με ενα μηχανημα που καταγραφει ολα τα παραπανω. Σαν καρδιογραφημα φαντασου!!! Το κανουμε στον 9 μηνα συνηθως...

Το Δημητρη τον κρατανε οι γονεις μου πολυ ευτυχως αλλα εγω ετσι οπως εχω γινει, δεν εχω αντοχη ουτε καθιστη να ειμαι!!! :)

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Εδώ κορίτσια σήμερα πάντως εξακολούθησε να κάνει ζέστη.. Παρ'όλα αυτά πάλευα με τα πληντύρια και το σίδερο.. Έχω βαρύνει πολύ όπως είπα όμως, και τα κάνω όλα πολύ αργά.. :|

Τώρα πάω να βάλω πληντύριο τα σεντονάκια και τις πάνες!! Και λέω να μεταφυτεύσω και τον μαϊντανό και τον βασιλικό σε μεγαλύτερες γλάστρες!! :tongue: Αφού δεν μπορώ που δεν μπορώ να κοιμηθώ, είπα τουλάχιστον να αξιοποιήσω τον χρόνο μου επικοδομητικά!! :lol:

Στο μεταξύ όσο σιδέρωνα έβαζα κι έβλεπα βασιλειάδες (στο webtv του mega στον η/υ), αλλά τώρα το τελείωσα και δεν ξέρω τι να βλέπω! :tongue: Καμία πρόταση;;; :cool:

Αύριο το βράδυ μάλλον έχω και ένα μπάτσελορ.. Που θα με τρέχουν έγκυο γυναίκα!! Αλλά είναι πολύ καλή μου φίλη, σαν αδερφή μου για την ακρίβεια, και με θέλει δίπλα της, οπότε δεν μπορώ να αρνηθώ! :rolleyes:

Μην ζοριζεσαι τωρα με την ζεστη...σιγα σιγα καλυτερα! Αντε καλα να περασεις στο μπατσελορ! μια χαρα θα περασεις, το βραδυ εχει και δροσουλα...

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Την Πέμπτη έχω κι εγώ ραντεβού στο γιατρό μου. Θα πάω Βόλο Πέμπτη πρωί και θα επιστρέψω Σκιάθο μάλλον το Σάββατο. θέλω να κοιτάζω για κανένα νυχτικάκι και για κανένα εσώρουχο... Κάποια στιγμή πρέπει να ετοιμάσω και την βαλίτσα!!!

Αχ αυτη η βαλιτσα ποσο με αγχωνει!!πριν μια εβδομαδα την αγορασα κ ακομα την κοιταω.δεν ξερω απο που να αρχισω..πολυ αγχος βρε κοριτσια!!κ ακομα δεν εχουμε δει ουτε καροτσι..δεν μπορω να αποφασισω!!:roll::roll::

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Α δηλαδη δεν ειμαι η μονη??τι ωραια απ το σαββατο πρεπει να εχω βαλει κ 6 πλυντηρια χωρια τα δικα μας κ κουρτινες που μ επιασε να τα κατεβασω ολα!!

Αλλα σημερα τελειωσα προς το παρον δηλαδη..πολυ κομματια κ αυτος ο αιματοκριτης δεν βοηθαει ολο κατεβαινει..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Μαριλένα ευχαριστώ για την διευκρίνιση για το καρδιοτοκογράφημα! :D

Γκρέτα εγώ έχω έτοιμη την δική μου βαλίτσα, μόνο του μωρού δεν έχω ετοιμάσει ακόμη, αλλά στα προσεχώς κι αυτή!! :cool: Ετοιμάζω δύο ξεχωριστές, γιατί γεννάω σε δημόσιο νοσοκομείο και δεν θα έχει παροχές εκεί.. :rolleyes:

Μόλις τώρα μπήκα μέσα, ήμουνα στο μπαλκόνι και κηπούρευα, και μου φάνηκε σαν να μπήκα σε φούρνο!! Αν είχα ένα παλιό στρώμα πάντως ευχαρίστως κοιμώμουν στο μπαλκόνι!! :tongue:

Πφφφφφ.. Δεν θέλω να πάω στο κρεββάτι, γιατί ξέρω ότι δεν πρόκειται να βολευτώ.. Όμως σήμερα το παράκανα και δεν γίνεται να συνεχίσω άλλο.. Με έχει πιάσει μία υπερένταση, νομίζω είναι από το άγχος που πλησιάζει ο καιρός.. Και θέλω να κάνω τόσα πολλά πριν!! :rolleyes:

Τις καληνύχτες μας λοιπόν!! Φιλάκια στις κοιλίτσες!!! :D

s29sp2.pngMbfRp3.png

Α δηλαδη δεν ειμαι η μονη??τι ωραια απ το σαββατο πρεπει να εχω βαλει κ 6 πλυντηρια χωρια τα δικα μας κ κουρτινες που μ επιασε να τα κατεβασω ολα!!

Αλλα σημερα τελειωσα προς το παρον δηλαδη..πολυ κομματια κ αυτος ο αιματοκριτης δεν βοηθαει ολο κατεβαινει..

Μαριλένα ευχαριστώ για την διευκρίνιση για το καρδιοτοκογράφημα! :D

Γκρέτα εγώ έχω έτοιμη την δική μου βαλίτσα, μόνο του μωρού δεν έχω ετοιμάσει ακόμη, αλλά στα προσεχώς κι αυτή!! :cool: Ετοιμάζω δύο ξεχωριστές, γιατί γεννάω σε δημόσιο νοσοκομείο και δεν θα έχει παροχές εκεί.. :rolleyes:

Μόλις τώρα μπήκα μέσα, ήμουνα στο μπαλκόνι και κηπούρευα, και μου φάνηκε σαν να μπήκα σε φούρνο!! Αν είχα ένα παλιό στρώμα πάντως ευχαρίστως κοιμώμουν στο μπαλκόνι!! :tongue:

Πφφφφφ.. Δεν θέλω να πάω στο κρεββάτι, γιατί ξέρω ότι δεν πρόκειται να βολευτώ.. Όμως σήμερα το παράκανα και δεν γίνεται να συνεχίσω άλλο.. Με έχει πιάσει μία υπερένταση, νομίζω είναι από το άγχος που πλησιάζει ο καιρός.. Και θέλω να κάνω τόσα πολλά πριν!! :rolleyes:

Τις καληνύχτες μας λοιπόν!! Φιλάκια στις κοιλίτσες!!! :D

Εχει παει 3 κ ακομα να κοιμηθω,θελω να βαλω τα κλαμματα,ειναι απελπιστικη η κατασταση..κ νυσταζω τοοοσο πολυ..κ εγω θα γεννησω σε δημοσιο.βεβαια εχω ακουσει τοσα πολλα οσο αφορα το μωρο π.χ.για σεντονια αποστειρωτες μπιμπερο δεν ξερω κ εγω τι αλλο κ η αληθεια ειναι οτι εχω τρομοκρατηθει..την τεταρτη θα παω στον γιατρο κ θα ρωτησω..ελπιζω να μαθω!!.

Καληνυχτα κ απο μενα!!φιλια:shock:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ρζα και εγώ εδώ έχω τρελές αυπνιες κοιμήθηκα στις 5παρα και τώρα πάλι ξυπνια είμαι,θα σερνομαι όλη μερα την βλέπω την δουλειά.γκρετα καλώς ήρθες και απο μένα

:-D

αγλαία πολύ ωραία τα παιχνιδάκια... Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά για ελλάδα???

A! Αυτό είναι το πιο ωραίο της υπόθεσης, για αγορές πάνω από 25 λίρες σε προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία Eligible for Free Super Saver Delivery και που ο πωλητής είναι το ίδιο το άμαζον και όχι τρίτος (έχει επιλογή στο πλάι για αναζήτηση μόνο τέτοιων προϊόντων, και πατώντας μετά την επιλογή Super Saver Delivery όταν πας να κάνεις την παραγγελία, η οποία δεν είναι προεπιλεγμένη) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ! .

Απλά επειδή μια φίλη μου την πάτησε στην πρώτη της αγορά, προσέχουμε μέχρι τέλους να μην εμφανίσει μεταφορικά λόγω κάποιας παράλειψης και μετά ολοκληρώνουμε την παραγγελία, και επιλέγουμε επιπλέον να πληρώσουμε σε λίρες και να κάνει την μετατροπή από λίρες σε ευρώ η δική μας πιστωτική! Αλλά και σε περίπτωση που γίνει κάποιο λάθος, η παραγγελία ακυρώνεται χωρίς πρόβλημα μέχρι να ετοιμαστεί για αποστολή. Έχω βρει τη χαρά μου της ακινησίας! Επίσης ενώ συχνά έρχονται με απλό ταχυδρομείο, αυτά που παράγγειλα τώρα θα έρθουν τα περισσότερα με κούριερ στο σπίτι (τα μωρομάντηλα έρχονται πάντα με κούριερ, το καρότσι, το παιχνιδάκι το πρώτο επίσης με κούριερ και μόλις τώρα είδα ότι και το θήλαστρο που παράγγειλα με την purelan θα έρθουν και αυτά μαζί αύριο μάλλον με κούριερ!)

a0Nsp3.png

Κοριτσια εγω σημερα ειπα δεν θα τη βγαλω... με επιασε τετοια απελπησια που εκλαιγα..ευτυχως που εχω απο πανω τους γονεις μου και μου κρατανε τον μικρο! με επιασε απο το πρωι ενας τρελος στομαχοπονος και πονουσε και η κοιλια μου..τρεις φορες πηγα τουαλετα. Σε συνδυασμο με την αφορητη ζεστη ειπα οτι θα πεθανω! ιδρωνω κιολας και φοβηθηκα μηπως χανω αμνιακο. τι φοβος ειναι αυτος που με εχει πιασει με το αμνιακο ρε γαμωτο. Λεω τωρα θα γεννησω πριν την ωρα μου! την εβγαλα σχεδον ολη μερα στο κρεβατι με το κλιματιστικο να κλαψουριζω...

Με ειδε το μικρακι μου και εγινε κομματια το παιδακι μου, μου σκουπιζε τα δακρυα και μονο που δεν εκλαιγε και αυτος!!! πως θα κανω να τον δω 5 μερες που θα ειμαι στο μαιευτηριο?........

χαλια σημερα χαλια..

Κοριτσάκι μου μη στενοχωριέσαι, όλα καλά θα πάνε στο τέλος, όλες δυσκολευόμαστε τώρα στο τέλος, είναι και αυτή η παλιοζέστη που μας έχει πεθάνει... Και με το παιδάκι σου θα τα καταφέρεις ιδίως αν έχει συνηθίσει να το κρατάει και κάποιος άλλος και να το βάζει καμιά φορά για ύπνο... Θα έρθει να σε δει και στο μαιευτήριο, αν θέλεις, εμένα μου την είχε φέρει κάτω στην υποδοχή και κατέβηκα κι εγώ και την είδα, και με είχε τραβήξει και βίντεο την πρώτη μέρα με το μωρό και τη χαιρετούσα και της το έβαζε κάθε μέρα και μέχρι τώρα που είναι έξι αναρωτιέται πώς την έβλεπα από την τηλεόραση και της μιλούσα!!! Επίσης αν έχεις τηλέφωνο θα μιλάτε κάθε μέρα...

Αν ανησυχείς για τη δική σου πλευρά, δεν χρειάζεται θα περάσουν τόσο γρήγορα οι μέρες με το μωρό και όλα, θα έχεις και το τηλέφωνο, μην ανησυχείς!

Άσχετο όμως, γιατί είναι 5 ημέρες;

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Βλέπω, όλες ψιλοξενυχτήσαμε χθες το βράδυ!

Πάντως είναι μεγάλο μαρτύριο αυτή η ζέστη.... Αφήστε που έτσι όπως ιδρώνω και ξεϊδρώνω και κάποια στιγμή φυσάει, πονάει τώρα ο λαιμός μου... Ελπίζω να μην κόλλησα από τα μικρά μου, ούτε να την άρπαξα με την τρελοκατάσταση της ζέστης.

Κι εγώ λαγοκοιμάμαι αυτές τις μέρες, ξυπνάω άλλοτε κάθε μισάωρο, άλλοτε κάθε δεκάλεπτο, και παραμιλάω συνέχεια... ξυπνάω και με ακούω να μιλάω (φαντάζομαι και όλοι οι γείτονες από τις ανοιχτές μπαλκονόπορτες...). Στις τρεις σήμερα ήμουν για τα καλά ξύπνια, είπα να μπω να δω τι γίνεται, αλλά συγκρατήθηκα, γιατί σίγουρα δεν θα με ξαναέπαιρνε ο ύπνος. Τελικά σηκώθηκα στις 5:30 και τώρα περιμένω να ξυπνήσουν και οι άλλοι, κουράγιο να κάνω τίποτα δεν έχω. Θέλω κι εγώ να σιδερώσω δύο (μόνο δύο όμως) πράγματα και δεν τολμώ να πλησιάσω το σίδερο!!! Δεν πήρα τελικά καινούργια βαλίτσα (γιατί η μικρή μας τα έχει ψιλοπαίξει), λέτε να βάλω τα πράγματα σε δύο από αυτές που παίρνουμε για τα μωρά (έχω πάρει μεγαλούτσικες από το jumbo, μια ροζ είχα στα άλλα παιδιά και αυτή τη φορά που έστειλα τον άνδρα μου είχε μόνο σιελ και επειδή εμείς δεν κολλάμε στα χρώματα του είπα να πάρει σιελ, να τις ξεχωρίζω κιόλας). Εκτός αν πάρω την ψιλοπαιγμένη μας βαλίτσα και αδιαφορήσω για το όλο θέμα. Εγώ πια που πάω σίγουρα την άλλη Τρίτη, είμαι αδικαιολόγητη να μην έχω ετοιμαστεί ακόμα!!!

Μην ξεχάσετε και κανένα απολυμαντικό μαντηλάκι, κόσμος θα μπαίνει κόσμος θα βγαίνει.... Είμαι και λίγο υποχόνδρια....

Taniabell! Έλεγχο για προεκλαμψία κάνεις λόγω των πρησμένων ποδιών; Γιατί τα δικά μου έχουν γίνει σαν τις γάμπες του άνδρα μου..... Να ανησυχήσω; Πήρες εσύ αποτελέσματα;

Με τη μαμά μου που ήρθε πάντως αισθάνθηκα μια ανακούφιση... τεράστια!

a0Nsp3.png

καλημερα κοριτσακιαααααααααα!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΡΟΣΙΑΑΑΑΑΑ!!! τι κακο ηταν αυτο με την ζεστη!!!! χτες παλι με τον μικρο κοιμηθηκα και ημασταν και οι 2 μουσκιδι στον ιδρωτα!Χτες πηγα στο Ριβερ Γουεστ σε Η&Μ και Τεζενις. στο Η&Μ ηταν απογοητευτικα... πηρα κατι φανελακια ελαστικα 4,95 και τα 2 μπλουζακια θηλασμου 24,95. εκπτωσεις ειχε σε πολυ συγκεκριμενα πραγματα ( πχ σουτιεν εγκυμοσυνης και τα μπλουζακια θηλασμου δεν ειχαν εκπτωση) στο Τεζενις πηρα 3 σλιπακια 9,9 σετ των 3 βαμβακερα και με πολυ καλη εφαρμογη. τα εχω ξαναδοκιμασει και φανταστειτε στεκονται καλα παρ΄ολη την κοιλουμπα. πηρα και 2 σουτιεν οχι θηλασμου ..για μετα... κανω και τα κουμαντα μου για αφτερ η ρουφιανα!!!χιχχχιιχιχχ

Σημερα ειμαι σουπερ χαρουμενη!! το παιδακι μου εκανε για πρωτη φορα κακα στην λεκανη!!! ποιος θα μου το ελεγε οτι θα εκλαιγα απο χαρα που το παιδι μου τα εκανε στην λεκανη!! βασικα εκανα βλακεια που εκλαψα γιατι ο μικρος με κοιτουσε με μια μουρη ναααα... και ελεγε μαμα γιατι στενοχωρηθηκες??? αλλα μετα τον αρχισα στα μπραβο και στα σπουδαια!! ( η νεα μας λεξη). εχει αρχισει να μεγαλωνει... προχτες το βραδυ δεν ειχε κανει τσισα πανω του παρόλο που ειχε πιει 2 μπουκαλια νερο και του ειπα οτι αφου το καταφερε θα παρει βραβειο και στο Ριβερ τον κερασαμε 1 μπαλιτσα παγωτο. ολο το απογευμα χτες μιλουσαμε οτι το επομενο μεγαλο βραβειο θα ειναι οταν καταφερει να κανει κακα στην λεκανη και τι ωραια που ειναι κτλ... και σημερα τσουπ! το καταφερε! εννοειται οτι θμηθηκε το βραβειο.. θα παω να τον παρω ενα παγουρακι για νερο μπομπ σφουγγαρακη .. δεν θελω να τον μαθαινω οτι για να κανει κατι παιρνει καποιο ανταλλαγμα αλλα απο την αλλη οταν καταφερνει κατι τοσο μεγαλο θελω να τον επιβραβευω, ελπιζω να μην το δεσει σκοινι κορδονι οτι καθε φορα θα παιρνει και κατι!!την πατησαμε τοτε!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

καλημερα....ναι ναι επιτελους μας λυπηθηκε ο θεουλης κοριτσια...τι απιστευτη δροσια....μου αρεσει μου αρεσει μου αρεσει...

πρεπει να φτιαξω βαλιτσα και δεν εχω κανει τιποτα...πρεπει ομως...αλλα δεν εχω ορεξη....

και εγω θελω να παω να ψωνισω αλλα δεν μπορω μονη μου πρεπει να ερθει και ο αντρας μου...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημέρα!

άυπνη κι εγώ, μετά τις 2,30 κοιμήθηκα με διάλλειμα 4-5 και τελική τιμή ξυπνήματος 7.30. τέλεια!!!

πόνους είχα το βραδυ πολλούς πάλι. έτσι θα με πάει ως το τέλος προφανώς. μόνο να μη ζορίζεται φοβάμαι...κατά τ άλλα αντέχω.

ποιος ξέρει. τη κυριακή στο γιατρό θα φανεί.

κι εγώ μερικά πραγματάκια χρειάζομαι, εννοείται μόνη δε πάω, θα με πάει με τ αυτοκίνητο η νύφη μου αύριο το πρωί.

ο άντρας μου δε τη παλεύει μ αυτά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...