Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,πως είστε?Εγώ κόλλησα ιωση και είμαι με πονοκέφαλο,μπούκωμα και πονόλαιμο.Ευτυχως δεν έχω πυρετό,όμως πήρα ένα παναντολ,γιατί μου είπε ο γιατρός πως μπορώ να παίρνω άνετα.Ειναι επικίνδυνο που κόλλησα τώρα?Είμαι στην 7η εβδομάδα και φοβάμαι μην ανεβάσω πυρετό,γιατί διάβασα ότι είναι επικίνδυνες οι ιωσεις το πρώτο τρίμηνο και ειδικά τις πρώτες εβδομάδες.. 

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1.leta008 1-5/08 αγοράκι

2.Despina80 6/8

3.mimika84 6/8 αγοράκι

4.chiqui 11/08 αγοράκι

5.ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

6.taniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

l7.libero10 27/08

8.ριτα79 30/8 αλλά θα παμε 15 μερες νωρίτερα

9.Giovanna 1/9 αγοράκι κατά 99%...... κρατάμε και μία πισινή

10.myrina 3/9

11.elisabeth 6/9

12.kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου) κοριτσάκι

13.annia 10/9

σόρυ λίμπερο, ναι το δα ροζ και υπέθεσα ότι το χετε μάθει...

καλημέρα κι από μένα....

έχει κάνει καμιά στο λαικό τη κυστική ίνωση; δε την έχω κάνει ποτέ και τώρα αν και αργά μου τη ζητάνε...

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!

αννουλα γαι τη κυστικη σου απαντησα στον αυγουστο;)το τηλ ειναι(το γραφω κ εδω μηπως το θελει καμια κοπελα) 2132060920 και ωρες 12-1400

ραντεβου δεν υπαρχουν αμεσα εμενα μου ειχαν πει γι αμαιο πριν 2-3 βδομαδες που πηρα.

αννια καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου!ο γιατρος σου ειπε ν ακανεις καμπυλη απο τωρα η απο μονη σου εκανες?ειχα την εντυπωση οτι γινεται στον 5ο...αλλα επειδη ειχα κανει σακχαρο κυησης τη πρωτη φορα το ψαχνω μηπως χρειαζεται να γινει νωριτερα.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

δε κλείνουν ραντεβού μου είπαν γιατί είναι κλεισμένοι μέχρι τον ιούνιο...

μόνο αν υπάρχει υπόνοια απ το γιατρό οτι κάτι δε πάει καλά τη κάνεις αμέσως...

θα τα δώσω να τη κάνω ιδιωτικά τι να κάνουμε έλεγα μήπως τα γλύτωνα αλλά οκ

ευχαριστώ κορίτσια μου!

Πω πω τοσο πολυ Αννουλα??Το ικα δεν καλυπτει νομιζω!!!Παντως ψαξτο σε διαγνωστικα παιζουν οι τιμες εως και 30? πανω κατω!!

Elisabeth σε ευχαριστω θα σκασω μεχρι το απογευμα

:-D

Annia υπομονή κοριτσάκι!! Μόλις μάθεις πες μας!! ΟΚ;;

ANNA27! τι είναι η κυστική ίνωση;; Σε ποιες περιπτώσεις την κάνεις;;

Κορίτσια εχθές το βράδυ πονούσα στη λεκάνη, το πρωί που ξύπνησα ήμουν μια χαρά βέβαια! Εσείς το έχετε πάθει ποτέ; Σκέφτομαι μήπως φταίει το βάρος μου :-/

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...