Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια..ειμαι νεα στην παρεα σας!!σας παρακολουθω τοσο καιρο κ σημερα ειπα να γραψω κι ολας!!ειμαι κ εγω εγκυος με πητ 17/08..με το καλο λοιπον τα μωρακια μας.:D

καλως ήρθες!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγλαΐα σούπερ κορίτσι μου!!! Μπράβο, άντε να ξενοιάσεις λίγο!!!!!

Αννούλα καλά να περάσετε με τον αδερφούλη σου!

Κρέτα καλώς μας ήρθες! Από πού είσαι? πόσο χρονών? είναι το πρώτο σου παιδάκι? πες τα μας όλα!!!

2sCXp3.png

Να με και εγώ πάλι!

Πώπω, έχω γίνει πολύ αργόσχολη! Βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε!

Και ενώ διαβάζω πως πολλές έχετε πρόβλημα με τον ύπνο, εχώ έχω ακριβώς το αντίθετο! Και το βράδυ κοιμάμαι καλά (ξυπνάω μια δυο φορές για τουαλέτα, αλλά κοιμάμαι στο καπάκι) και το μεσημέρι θα κοιμηθώ γύρω στις δυο ωρίτσες. Το μόνο κακό είναι ότι επειδή κοιμάμαι μόνο στην αριστερή πλευρά, έχει αρχίσει να πονάει κάπως το αυτί μου! Μηπως κορίτσια να ανησυχω; Δε θα έπρεπε να είχα έστω και ένα πονάκι; Κατι τις που να λέει πως το μωράκι έρχεται;:confused:

Τανια, χαίρομαι που περάσατε καλά. Αντε τώρα υπομονή μέχρι να έρθει το μπεμπάκι ή θα πάτε και πουθενά αλλού;

Σοφία εσείς πότε με το καλό γυρνάτε;

Αννά εύχομαι όλα να πάνε καλά με το γιατρό. Για τη καισαρική και τα μπάνια δε ξέρω, μακάρι να προλάβεις και εσύ κανένα!

Αγλαϊα καλώς τη δέχτηκες τη μανούλα. εύχομαι να μπορείς να ξεκουραστείς λίγο παραπάνω τώρα γιατι θα το χρειαστείς! Πόσο καιρο σκέφτεται να κάτσει μαζι σας; Πολύ ωραία τα δωράκια της μικρής! Σιγουρα θα τα χαρεί πολύ! Καλοτάξιδο και το καροτσάκι σας!

Πήρα το σουτιέν που είχες προτείνει. Πολύ καλό, αλλά δε ξέρω τι σκεφτόμουν όταν το παρήγγειλα και πήρα το cup D! Μου φαίνεται την έχω δει βυζογκα!

Γκρετα καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό να υποδεχτείς το μικρό σου!

Δέσποινα, δηλ. δεν σου κάνει; Εγώ όταν είχα παραγγείλει, υπολόγισα σχεδόν το ίδιο με το προηγούμενο σουτιέν εγκυμοσύνης που είχα πάρει για το άλλο μωρό... Μόνο πιο μεγάλο σε εκατοστά το πήρα, γιατί έχω παχύνει αρκετά, δεν άλλαξα κουπ (προ μωρών ημουν στο απίστευτο Α, που δεν το έβρισκα σχεδόν πουθενά, μετά πήγα στο για μένα καταπληκτικό Β!). Πάντως δεν ξέρω τι μεταφορικά σου προκύπτουν μια και είσαι Αγγλία, νομίζω ότι μπορείς να το επιστρέψεις και να πάρεις πιο κατάλληλο νούμερο (και αν μπορείς να δοκιμάσεις σε άλλο μαγαζί ακόμα καλύτερα, όχι απαραίτητα την ίδια μάρκα). Δεν ξέρω αν γίνονται εύκολα επιστροφές σε εσώρουχα, πάντως είναι πολύ εξυπηρετικοί στο άμαζον, μερικές φορές αντί να επιστρέψω προϊόν μου λένε να το κρατήσω γιατί τα μεταφορικά για ελλάδα είναι συχνά πιο ακριβά γι' αυτούς από το ίδιο το προϊόν και μου στέλλουν επιπλέον το σωστό (όταν πρόκειται για δικό τους λάθος). Μπορείς να στείλεις ένα εμαιλ και να δεις πως μπορείς να το κάνεις ή αν γίνεται επειδή είναι εσώρουχο...

Όσο για τη μαμά μου, επειδή έχουμε διάφορα επεισόδια, όταν είναι εδώ... και επειδή σκέφτεται να πηγαινοέρχεται πιο συχνά τώρα με το τρίτο μωρό, νοικίασε ένα μικρό διαμέρισμα εδώ κοντά μας (στον παράλληλο δρόμο) και θεωρητικά θα μπορούσε να μείνει μέχρι Οκτώβρη, αλλά επειδή είμαστε όλοι θερμόαιμοι στην οικογένεια, δεν μας βλέπω να διατηρούμε τις ισορροπίες για τόοοοοοοσο πολύ καιρό... Θεωρεί ότι ταλαιπωρούν την κόρη της και ξεσπαθώνει που και που και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να είναι πολύ διακριτική... αλλά η κακομοίρα γίνεται χαλί να την πατήσεις....

Greta χαίρομαι που ήλθες στην παρέα μας!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Αγλαΐα σούπερ κορίτσι μου!!! Μπράβο, άντε να ξενοιάσεις λίγο!!!!!

Αννούλα καλά να περάσετε με τον αδερφούλη σου!

Κρέτα καλώς μας ήρθες! Από πού είσαι? πόσο χρονών? είναι το πρώτο σου παιδάκι? πες τα μας όλα!!!

Χιχιχ..Ειμαι 24 απο Αθηνα και ναι ειναι το πρωτο και ειναι αγορακι!!!ολα θα σας τα πω,προς το παρον να πω οτι δεν την παλευω με την ζεστη!!!μα καθολου!!εσεις?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Να καλωσορίσω και γω την νεα μας φιλεναδα!!! Με το καλο το αγορακι σας!!!

Κοριτσια εγω σημερα ειπα δεν θα τη βγαλω... με επιασε τετοια απελπησια που εκλαιγα..ευτυχως που εχω απο πανω τους γονεις μου και μου κρατανε τον μικρο! με επιασε απο το πρωι ενας τρελος στομαχοπονος και πονουσε και η κοιλια μου..τρεις φορες πηγα τουαλετα. Σε συνδυασμο με την αφορητη ζεστη ειπα οτι θα πεθανω! ιδρωνω κιολας και φοβηθηκα μηπως χανω αμνιακο. τι φοβος ειναι αυτος που με εχει πιασει με το αμνιακο ρε γαμωτο. Λεω τωρα θα γεννησω πριν την ωρα μου! την εβγαλα σχεδον ολη μερα στο κρεβατι με το κλιματιστικο να κλαψουριζω...

Με ειδε το μικρακι μου και εγινε κομματια το παιδακι μου, μου σκουπιζε τα δακρυα και μονο που δεν εκλαιγε και αυτος!!! πως θα κανω να τον δω 5 μερες που θα ειμαι στο μαιευτηριο?........

χαλια σημερα χαλια..

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Χαρα μια χαρα βαρος θα εχει το παιδακι σου μην ανησυχεις!!!

Αναστασια τα πανινα μπορεις να τα πλυνεις στο χερι με λιγο απορρυπαντικο η ντεντολ. Επισης τα επιπλακια εμεις με ντετολ τα καθαριζουμε και μετα περασετα με μια υγρη καθαρη πετσετουλα.

Κερασια εγω θα γεννησω στο μητερα αλλα Κρητης!!! :)

Αγλαια χαιρομαι που ηρθε η μαμα σου! ειναι καλο να ειναι κοντα μας τετοιες μερες..

Ευρηδικη λενε οτι καταλαβαινεις οταν εμπαιδωνεται το μωρο. Εμενα παντος δεν το εκανε ποτε!!!

Κοριτσια και γω εχω ραντεβου για την Πεμπτη στον γιατρο....αχ ενας μηνας μου εμεινε περιπου!!!

cfcIp3.png

Μας ήρθε σήμερα με κούριερ το καρότσι μας από Αγγλία, απλό αλλά πολύ καλύτερο και πιο στιβαρό από αυτά που βρίσκει κανείς στην ίδια τιμή εδώ (γύρω στα 60 ευρώ το πληρώσαμε, εδώ με 60 ευρώ δεν παίρνεις κανονικό καρότσι), επίσης μας ήρθε με άλλο κούριερ πάλι από Αγγλία αυτό: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002GYVMNW/ref=oh_details_o03_s01_i00. Έχει τα γενέθλια της η μικρή μου το Σάββατο, το παιχνίδι το είχα δει για το μωρό βέβαια, γιατί είναι για μικρότερα παιδιά, αλλά επειδή έχουμε αρχίσει να μαθαίνουμε λεξούλες και τραγουδάκια στα αγγλικά, νομίζω ότι θα το ευχαριστηθούν και οι δυό τους... Επίσης περιμένω και αυτό με το ταχυδρομείο, πάλι για τα γενέθλια και πάλι με την ίδια λογική: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0056FSAUG/ref=oh_details_o03_s00_i00. Και για να μη ζηλεύει η μεγάλη ελπίζω να φτάσουν μαζί και τα παπούτσια που της παράγγειλα για το φθινόπωρο (με επιπλέον έκπτωση 20% λόγω εγγραφής στο newsletter του άμαζον) http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003Y3B7HA/ref=oh_details_o02_s00_i00. Παρόλο που είναι κάτι που χρειάζεται, θα το εκλάβει ως δώρο και δεν θα έχουμε τις άπειρες σκηνές πάλι....

Συρταριέρες και λοιπά έπιπλα μωρού τα καθαρίζω με ελάχιστο σαπουνάκι στο νερό (π.χ. σαμπουάν παιδικό) και μετά σκέτο νερό, τα παιχνίδια για το μωρό και καινούργια που ήταν στα προηγούμενα μωρά, πάντα τα έπλενα πρώτα και μετά τους τα έδινα και στο ενδιάμεσο (γιατί μεγαλώνοντας τα μωρά τα κάνουν χάλια με τα σάλια κτλ.) τα έπλενα σε τακτά διαστήματα. Γι' αυτό και δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια με μηχανισμούς σε αυτήν την ηλικία (δηλ. και μαλακά που είναι) γιατί δεν μπορώ να τα πλύνω...

Τώρα τα παιδιά ζωγραφίζουν μέσα με τη γιαγιά με νερομπογιές... Ευτυχία!

Και οι αναμενόμενες από αύριο θερμοκρασίες, για να χαρούμε όλες (μέχρι το επόμενο Σάββατο τουλάχιστον):http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=87

αγλαία πολύ ωραία τα παιχνιδάκια... Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά για ελλάδα???

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

Χιχιχ..Ειμαι 24 απο Αθηνα και ναι ειναι το πρωτο και ειναι αγορακι!!!ολα θα σας τα πω,προς το παρον να πω οτι δεν την παλευω με την ζεστη!!!μα καθολου!!εσεις?

Καλωσήρθες στο καφέ μας και με το καλό και το αγοράκι σου... ¨οσο για τη ζέστη είμαι όλη μέρα με το κλιματιστικό, πηγαίνω για κανένα μπανάκι και το βράδυ μόλις δροσίσει βολτίτσα...

Ye4Ip3.png

Κοριτσια και γω εχω ραντεβου για την Πεμπτη στον γιατρο....αχ ενας μηνας μου εμεινε περιπου!!!

Την Πέμπτη έχω κι εγώ ραντεβού στο γιατρό μου. Θα πάω Βόλο Πέμπτη πρωί και θα επιστρέψω Σκιάθο μάλλον το Σάββατο. θέλω να κοιτάζω για κανένα νυχτικάκι και για κανένα εσώρουχο... Κάποια στιγμή πρέπει να ετοιμάσω και την βαλίτσα!!!

Ye4Ip3.png

Καλησπέρα φιλενάδες!

Επιστρέψαμε και εμεις χτες, καλα περάσαμε κυριως η μικρη που ξεσαλωσε με τον νονό της !

Σχετικά με τα δώρα στην Θεοδώρα και απο τις δυο μεριες μας δωσανε λεφτά και η πεθερα μου , μου πηρε και ενα κοσμημα οταν γεννησα. Αυτη τη φορά δεν περιμενω απο κανεναν γιατι ξερω ποσο ζοριζονται και οι δυο πλευρες και δεν υπαρχει λόγος να ζοριστούνε κι αλλο , μιας και τα έχουμε όλα!

Ο αντρας μου ,ανηκει και αυτος στην κατηγορια που δεν πρόκειται να μου παρει δώρο. Στην Θ μου εφερε ανθοδέσμη και τουλάχιστον σε αυτό ελπίζω και τώρα!

Με την ζέστη δεν την παλευω αλλο, τους αστραγάλους μου δεν θυμάμαι πότε τους είδα τελευταία φορά ειναι μονιμα πρησμενοι. Μιλησα και με τον γιατρο μου και θα περασω το απογευμα να κανουμε ενα ελεγχο για προεκλαμψια εντελως προληπτικα. Νωρίτερα πρεπει να παω και στο νοσοκομειο γιατι εχουμε και τον παππου μου με εμφραγμα, οποτε προβλέπετε δύσκολο απογευμα με τοση ζεστη που εχει σήμερα!

Περαστικά στον παππού σου κι εσύ να κάνεις μέχρι εκεί που μπορείς.Μην πιέζεις τον εαυτό σου...

και τα δικά μου πόδια είναι μονιμα πρησμένα... Δεν ξεχωρίζεις τους αστράγαλους και τα δάχτυλα είναι σαν λουκανικάκια φρανκφούρτης!!!:|;):rolleyes:

Ye4Ip3.png

Λίμπερο το καρδιοτοκογράφημα τί είναι; :confused:

Δέσποινα ακριβώς ίδια περίπτωση οι άντρες μας!! :lol: Σε καταλαβαίνω, κι εγώ έχω βαρύνει αρκετά.. Αλλά έχω αγχωθεί κιόλας και προσπαθώ να κάνω πράγματα, γιατί ο καιρός πλησιάζει!!! :rolleyes:

Άννια μου πολύ όμορφο ακούγεται το λαχανο-καναρινί!! Να βγάλεις φωτογραφίες να το δούμε!! :D Όσο για τον παστό γαύρο, από πέρυσι έχω να φάω!! Ζηλεύω!! Τον έκανα κι εγώ ξυδάτο, πέρυσι το καλοκαίρι ποτέ δεν έλειψε από το ψυγείο μας, αλλά ας όψεται το ουρικό οξύ.. :rolleyes:

Άννα μία φορά προσπάθησα να ψήσω γίγαντες, και μάλιστα στο πήλινο!!! Περιττό να σου πω τους φάγαμε την επαύριο τελικά!! :tongue: Για μετά την καισαρική δεν έχω ιδέα πότε μπορείς να κάνεις μπάνιο στην θάλασσα, αλλά υποθέτω ότι είναι όπως και με οποιαδίποτε άλλη εγχείρηση;; :rolleyes: Καλά κάνεις και προσέχεις πάντως!!

Τάνια πως πήγε ο έλεγχος για την προεκλαμψία;; Περαστικά στον παππού σου εύχομαι!!

Κερασιά όχι δεν είναι τυλιγμένα τα αμυγδαλωτά, είναι σε αυτό που βάζεις και τα κεκάκια (δεν ξέρω την ονομασία του) χαρτάκι από κάτω που έχουνε :| Είναι μικρά μωρέ, αλλά νομίζω δεν χρειάζεται και μεγαλύτερα! :tongue: Ναι όντως κοντά είμαστε, μερικές μέρες διαφορά έχουμε!! :D

Λέτα δεν έχω ιδέα για τα μπάνια, όμως εγώ για να είμαι ειλικρινής μία ανασφάλεια την έχω, επειδή δεν έχω ιδέα πως γίνεται βασικά, φοβάμαι μην αν είμαι στην θάλασσα σπάσουν τα νερά και δεν το καταλάβω.. Μπορεί να λέω βλακεία βέβαια.. Δεν έχω ιδέα.. :shock:

Σοφία τα χτυπήσαμε και τα ουζάκια!! Αυτά είναι!!! Όμορφα πράγματα!! ;)

Αγλαϊα ευχαριστώ για τις συμβουλές για το καθάρισμα!! Νομίζω θα κάνω κι εγώ το ίδιο!! Καλώς δέχτηκες την μανούλα σου!! :D Νομίζω πως έχει αλλάξει κάπως η διάθεσή σου τώρα, ε; ;) Επίσης με γεια τα πραγματάκια σας!! Να δούμε πότε θα μάθω να κάνω κι εγώ online παραγγελίες!!! :rolleyes:

Γκρέτα καλώς όρισες στην παρέα μας!! Με το καλό το μωράκι σου!! :D

Μαριλένα μου προσπάθησε να ηρεμήσεις, ξέρω είναι δύσκολο, αλλά τουλάχιστον εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι σε βοηθούν οι δικοί σου, και άφηνε τον μικρό εκεί λίγες ώρες την ημέρα, να βρεις χρόνο να κάθεσαι μόνη σου να ξεκουράζεσαι!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Την Πέμπτη έχω κι εγώ ραντεβού στο γιατρό μου. Θα πάω Βόλο Πέμπτη πρωί και θα επιστρέψω Σκιάθο μάλλον το Σάββατο. θέλω να κοιτάζω για κανένα νυχτικάκι και για κανένα εσώρουχο... Κάποια στιγμή πρέπει να ετοιμάσω και την βαλίτσα!!!

Αμαν και συ βρε παιδι μου πως την παλευεις με τις μεταφορες και την ζεστη!!! Υπομονη σου ευχομαι...

Τωρα ειδα οτι ειμαστε ακριβως στις ιδιες μερες ε?.... :tongue:

Και γω δεν εχω ετοιμασει ακομα την βαλιτσα ουτε εχω πλυνει τα ρουχαλακια!!! πρεπει ομως να το κανω. Εσωρουχα χρειαζομαι και γω...

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...