Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημέρα εγκυούλες!

Τι κάνετε; Δρόσισε καθόλου;

Ωραία συζήτηση πιάσαμε με τα δώρα, σα κάπως να ψιχοπλακωθήκαμε ε;

Μιμίκα, όχι ο άντρας μου δεν είναι τσιγγούνης. Απλώς δε το έχει με τα δωρα, αλλά και εμένα δε με πειράζει. Μόνο η μπέμπα να είναι καλά, και όλα τα άλλα δεν έχουν σημασιά. Μαλιστα η γιαγιά του μας είχε δώσει χρήματα για να πάρω ένα κόσμημα πριν κανένα χρόνο και ακόμα δεν έχω αξιωθει να αγοράσω κάτι. Τίποτα δε μου αρέσει!

Μύρινα ακριβώς έτσι είναι και ο άντρας μου. Σπάνια πάει για ψώνια. Η μητέρα του του αγοράζει 3 4 μπλούζες κάθε χρόνο, να του πάρω και εγώ μια δυο ακόμα και έχει βολευτει!

Μπράβο πάντως στους συγγενείς σας που μπορούν και σας δίνουν και από κάτι. Φαντάζομαι πως είναι δύσκολό και για αυτούς, όταν δε μπορούν να βοηθησουν τα παιδιά τους!

Κερασια μη μου στενοχωριέσαι, ότι είναι να γίνει θα γίνει! Θα στριμωχτούμε λίγο αλλά το μωρό δε θέλει και πολλά, αγάπη θέλει μόνο. Οσο για τη βάπτιση, πια δε χρειάζονται και πολλές σπατάλες. Λίγοι και καλοί!

Λιμπερο και κερασιά καλό γιατρό σας εύχομαι αυτη τη βδομάδα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερούδια και καλή εβδομάδα!!! Κι εγώ εδώ και κάποιες μέρες δεν μπορώ να κοιμηθώ...δεν βολεύομαι, δεν μπορώ να αναπνεύσω, έχω κάτι πονάκια...τί να κάνουμε όμως???

Γιάννα τίποτα ρε τα πεθερικά σου? ούτε ένα φορμάκι? είναι πρώτο εγγόνι? αλλά τι πρώτο τί δέκατο του πούστη ένα φορμάκι όπως λές με 5 ευρώ θα μπορούσαν να πάρουν.

Κερασία όντως έτσι είμαστε όλες μας πάνω κάτω...κι εμείς αλλιώς τα περιμέναμε και αλλιώς μας ήρθαν και ζοριζόμαστε αρκετά άσχετα που μας τα κάλυψαν τα χοντρα έξοδα οι δικοί μας. Είμαι σε φάση που παίρνω πχ ένα παγωτό και μετά νιώθω τύψεις που χαλάω λεφτά!!

Μυρινάκι καλά έκανες φιλενάδα που έφαγες αφού το ευχαριστήθηκες! Εγώ τα ρούχα τα σιδερώνω με νερό βρύσης. Έχουμε πολύ καλό νερό στον Πειραιά. Την συρταριέρα την καθάρισε με ντετόλ και μετά με πανάκι με νερό.

Εύρι καλά να περάσετε!!!

2sCXp3.png

Καλημερα φουσκουλες μου τι κανετε??Εγω εδω κλασικα ζεσταινομαι...Λοιπον βαψαμε το δωματιο ενα λαχανο-καναρινι πολυ ωραιο βολεψαμε και τα πραγματακια πεταξαμε και ΠΟΛΛΑ παιχνιδια και αδειασε το μισο δωματιο,για κουκετα δεν μας βλεπω ακομα(σε κανα 10μηνο)περα οτι θεωρω μικρη την Μ ακομα δεν περισευουν και πολλα λεφτα οποτε θα μεινουν στα κρεβατακια τους μεχρι την Ανοιξη...Κατα τα αλλα ολα καλα και ησυχα,λεγαμε σημερα να παμε για μπανιο αλλα εγω με τετοια ζεστη δεν την παλευω,μας εφτει και η θαλασσα λιγο μακρυα οποτε σπιτι με αρκουδισιον

:-D

μυρινα μπραβο στην ορεξη σου χιχιχχι εγω με τον πονολαιμο και σε συνδιασμο με την ζεστη δεν μπορουσα με τιποτα να φαω τις τελευταιες 3μερες το εχω ριξει στο καρπουζι,σημερα εμεις θα φαμε φασολαδα και εχουμε φτιαξει μονοι μας γαυρο παστο φιλετακια μιαμ μιαμ...Οσο για τα δωρα στην κορη μου τα ειχανε μοιραστει οι γονεις μας και του Τ και τα πηρανε ολα επιπλακια μπανιερακια ρουχα και γενικα οτι χρειαζετε ενα μωρο α και η αδερφη μου μας πηρε το καροτσι

:-D

καλημέρα κι από δω, γίγαντες βράζω κι εγώ άννια, αλλά τον άβραστο έχουν και μου χουν σπάσει τα νεύρα.

συμφωνώ απόλυτα με δέσποινα σε όλο το μήνυμα.

τα δώρα κτλ δε με πολυενδιαφέρουν. ούτε τα καινούρια πράγματα κτλ. ό,τι μπορεί ο καθένας. προτιμώ να πάρω μεταχειρισμένα από φίλες και να πάω τα παιδιά καμιά 10ρια μέρες διακοπές οπως και σκέφτομαι να κάνω.

από διάθεση πολύ μέτρια τα πράγματα, φταίει και η κλεισούρα δε το μπορώ εγώ το μέσα. αλλά πρέπει ν αποφεύγω τα πολλά πολλά αυτό το διάστημα.

Διαφημίσεις

Άννα και εμένα μου την έχει βαρέσει αρκετά που κλείστηκα μέσα στο σπίτι λόγω ζέστης, αλλά ειλικρινά δεν αντέχω ούτε 5 λεπτά έξω! Το βράδυ βγαίνουμε για περπάτημα και κάνω "αμαν" να γυρίσω σπίτι να βάλω το κλιματιστικό. Δουλεύει και ο άντρας μου και έχω σκυλοβαρεθεί μόνη μέσα στον σπίτι, σαν την άδικη κατάρα γυρνάω!

2sCXp3.png

Καλησπέρα φιλενάδες!

Επιστρέψαμε και εμεις χτες, καλα περάσαμε κυριως η μικρη που ξεσαλωσε με τον νονό της !

Αννα ξεκουράσο οσο μπορείς και απο την επομενη εβδομαδα σου επιτρεπουμε να γεννησεις!

Ευριδίκη χαίρομαι που βρήκες άκρη με το γιατρό! ολα θα πανε καλά δεν χρειαζεται αγχος!

Απο οτι είδα τα περισσοτερα δωματιακια ειναι ετοιμα και πολύ πολύ όμορφα! ΜΕ το καλό να ερθουν και τα μωράκια μας να τα χαρούν!

Σχετικά με τα δώρα στην Θεοδώρα και απο τις δυο μεριες μας δωσανε λεφτά και η πεθερα μου , μου πηρε και ενα κοσμημα οταν γεννησα. Αυτη τη φορά δεν περιμενω απο κανεναν γιατι ξερω ποσο ζοριζονται και οι δυο πλευρες και δεν υπαρχει λόγος να ζοριστούνε κι αλλο , μιας και τα έχουμε όλα!

Ο αντρας μου ,ανηκει και αυτος στην κατηγορια που δεν πρόκειται να μου παρει δώρο. Στην Θ μου εφερε ανθοδέσμη και τουλάχιστον σε αυτό ελπίζω και τώρα!

Με την ζέστη δεν την παλευω αλλο, τους αστραγάλους μου δεν θυμάμαι πότε τους είδα τελευταία φορά ειναι μονιμα πρησμενοι. Μιλησα και με τον γιατρο μου και θα περασω το απογευμα να κανουμε ενα ελεγχο για προεκλαμψια εντελως προληπτικα. Νωρίτερα πρεπει να παω και στο νοσοκομειο γιατι εχουμε και τον παππου μου με εμφραγμα, οποτε προβλέπετε δύσκολο απογευμα με τοση ζεστη που εχει σήμερα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Despina80 σευχαριστω κοπελα μου ανυπομονω να δω επιτελους τη φατσουλα της ,στο γιατρο ολο αναποδα μου στηνεται.

myrina μου καπου κοντα θα γεννησουμε εμεις, αχ πολυ μου αρεσει η ιδεα με τα χρωματιστα αμυγδαλωτα σουπερ θα ειναι, τα δενουν με σελοφαν και ροζ κορδελιτσα φανταζομαι.

mimika84 ιντερνετ και παλι ιντερνετ και εμενα ετσι περναει ο χρονος μου οταν λειπει.Ειδικα οταν μπαινω σε σελιδες του εξωτερικου για shopping χαζευεις ,νομιζεις οτι εισαι ταξιδι και κοιταζεις βιτρινες.

Τι γινεται γενναει καμμια στο μητερα ή οχι ;

Τελικα μας βλεπω να γενναμε και να βρισκομαστε κανα μηνα μετα με τα μπεμπε μας για καφεδακι !!!

N34Jp2.png

δεν μπορεσα να κοιμηθω λογω ζεστης....θελω να παω να κανω και καποιες δουλειες αλλα το σκεφτομαι....εχω και κατι πονακια περιεργα....γενικα ειμαι λιγο βαριεστημενη και πρεπει επειγοντως να φτιαξω βαλιτσα και τα σχετικα...

εγω την πεμπτη εχω την γιατρο και περιμενω να μου πει τι θα κανουμε.....αληθεια ξερετε αν μπορουμε να μπουμε στη θαλασσα με το που θα μπουμε στον μηνα μας???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα κ απο μένα!τι κάνετε;

Για τα δωραπου λέτε στην Έλλη είχαν πάρει αρκετά οι γονείς μου και τα πεθερικά μου δεν έχω παράπονο!κ αντρας μου μου είχε πάρει γενικά παλιότερα μου έκανε δώρα κ εκπλήξεις τωρα έχουν περιοριστεί αυτά δυστυχώς!

Το σαβατο είχαν έρθει οι γονείς μου για μπάνιο ωρραια περάσαμε!χθες πήγαμε για ουζακι στη παραλία μη φανταστείτε ότι ήπια πολυ αλλαμ άρεσε!

Ξεκίνησαν και οι εκπτώσεις όταν γυρίσω Αθηνα θα του δώσω να καταλάβει δεν έχω πάρει τίποτε ακόμα για το μωρό!

Φιλία πολλα σε όλες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

σοφακι μια χαρα τελεια εισαι..

δημητρα και εγω νομιζω οτι δεν θα εχει προβλημα θα την ρωτησω την πεμπτη...πως εισαι εσυ??τιποτα πονακια εχουμε??

μολις εφυγε ο αντρας μου με τον μικρο μια βολτα για να με αφησουν να ξεκουραστουν δεν με χαλασε καθολου....θα ξαπλωσω...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

έχω κι εγώ πονάκια πολλά, έως μεγάλους πόνους θα το λεγα.

τη κυριακή θα πάω στο χασ να μου κάνει κι αυτός μια μέτρηση και να πούμε για ημερομηνία. απ ότι ξέρω εξαντλεί όλα τα περιθώρια και καλά κάνει εννοείται. καλύτερα να μου πει αργά, τώρα αν θα τον ακούσει ο σκιουράκος άλλο θέμα.

εγώ θα θελα να μάθαινα μετά από πόσες μέρες-βδομάδες καισαρικής μπορούμε να μπούμε ξανα στη θάλασσα. πιο πριν με τις συσπάσεις που χω δε μπαίνω με τίποτα. μετα όμως;

κρίμα να το χάσω...

εγώ πάλι δήμητρα δε περπατάω καθόλου. είμαι σχεδόν σε πλήρη ακινησία. μες το σπίτι ό,τι κάνω.

σήμερα θα ρθει κι ο αδεφός με τη νυφη μου για παρέα. απ το γάμο έχω να τους δω. να μας πουν και πως τα πέρασαν στη μαγιόρκα. ωραία θα ναι. θα φάμε και καμιά πίτσα μάλλον.

είπαν ότι από αύρι οθα δροσίσει λίγο για να δούμε.

άκουσε καμιά για το νέο χαράτσι της δεή; διάβασα ότι αν είσαι άνεργος και πας να το δηλώσεις έχεις κάποιες ελαφρύνσεις. πρέπει να μάθω λεπτομέρειες.

Κορίτσια, ήλθε η μαμά μου από την Κω πριν από καμιά ώρα, με ένα τάπερ μαγειρεμένο φαγητό και ένα φάκελο με 800 ευρώ για το μωρό. Και αυτή δυσκολεύεται, αλλά είναι για το καλό, είπε, και για να τα χρησιμοποιήσω να καλογεννήσω , οπότε τα δέχτηκα και φαντάζομαι ότι θα της τα ξεπληρώσω έμμεσα (θα πληρώσω κανένα λογαριασμό, κανένα χαράτσι....), γιατί την λυπάμαι και αυτή... Πάντως το καλό είναι ότι τα παιδιά βήχουν λιγότερο και ότι από αύριο το πρωί θα τα πηγαίνει στις κούνιες δίπλα στο σπίτι μας που έχει σκιά και το βράδυ θα τα βγάζει καμιά βολτίτσα... Οπότε θα ξεσκάσουν και αυτά και θα ξεκουραστώ κι εγώ και τώρα που μου πέρασε και η μέση μου παρόλο που περπατάω με δυσκολία από τα πρησμένα πόδια, θα πάμε με τον άνδρα μου να ψωνίσω επιτέλους καμιά πυτζαμούλα και να κάνω στο ΚΕΠ την εξουσιοδότηση που χρειάζομαι για το ταμείο...

Μας ήρθε σήμερα με κούριερ το καρότσι μας από Αγγλία, απλό αλλά πολύ καλύτερο και πιο στιβαρό από αυτά που βρίσκει κανείς στην ίδια τιμή εδώ (γύρω στα 60 ευρώ το πληρώσαμε, εδώ με 60 ευρώ δεν παίρνεις κανονικό καρότσι), επίσης μας ήρθε με άλλο κούριερ πάλι από Αγγλία αυτό: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002GYVMNW/ref=oh_details_o03_s01_i00. Έχει τα γενέθλια της η μικρή μου το Σάββατο, το παιχνίδι το είχα δει για το μωρό βέβαια, γιατί είναι για μικρότερα παιδιά, αλλά επειδή έχουμε αρχίσει να μαθαίνουμε λεξούλες και τραγουδάκια στα αγγλικά, νομίζω ότι θα το ευχαριστηθούν και οι δυό τους... Επίσης περιμένω και αυτό με το ταχυδρομείο, πάλι για τα γενέθλια και πάλι με την ίδια λογική: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0056FSAUG/ref=oh_details_o03_s00_i00. Και για να μη ζηλεύει η μεγάλη ελπίζω να φτάσουν μαζί και τα παπούτσια που της παράγγειλα για το φθινόπωρο (με επιπλέον έκπτωση 20% λόγω εγγραφής στο newsletter του άμαζον) http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003Y3B7HA/ref=oh_details_o02_s00_i00. Παρόλο που είναι κάτι που χρειάζεται, θα το εκλάβει ως δώρο και δεν θα έχουμε τις άπειρες σκηνές πάλι....

Συρταριέρες και λοιπά έπιπλα μωρού τα καθαρίζω με ελάχιστο σαπουνάκι στο νερό (π.χ. σαμπουάν παιδικό) και μετά σκέτο νερό, τα παιχνίδια για το μωρό και καινούργια που ήταν στα προηγούμενα μωρά, πάντα τα έπλενα πρώτα και μετά τους τα έδινα και στο ενδιάμεσο (γιατί μεγαλώνοντας τα μωρά τα κάνουν χάλια με τα σάλια κτλ.) τα έπλενα σε τακτά διαστήματα. Γι' αυτό και δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια με μηχανισμούς σε αυτήν την ηλικία (δηλ. και μαλακά που είναι) γιατί δεν μπορώ να τα πλύνω...

Τώρα τα παιδιά ζωγραφίζουν μέσα με τη γιαγιά με νερομπογιές... Ευτυχία!

Και οι αναμενόμενες από αύριο θερμοκρασίες, για να χαρούμε όλες (μέχρι το επόμενο Σάββατο τουλάχιστον):http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=87

a0Nsp3.png

Καλησπερα κοριτσια..ειμαι νεα στην παρεα σας!!σας παρακολουθω τοσο καιρο κ σημερα ειπα να γραψω κι ολας!!ειμαι κ εγω εγκυος με πητ 17/08..με το καλο λοιπον τα μωρακια μας.:D

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...