Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Aγλαία έχεις πολύ λαρτζ σόι, μπράβο τους!!!! Αυτά είναι δώρα!!! Κι εμάς τα πεθερικά μου μας δώσανε τα χρήματα για τα πράγματα του μπέμπη, κούνια, καρότσι κλπ (σύνολο 1150 ευρώ), χώρια που η πεθερά μου πήρε ένα σωρό φορμάκια, πάνες κλπ και οι δικοί μου θα μου πληρώσουνε την γέννα (1200) και η μάνα μου πήρε επίσης φορμάκια, πετσέτες κλπ. Τώρα τα σόγια δεν ξερω τι θα δώσουν, ελπίζω πάντως να είναι σε ρευστό!!!!

Δεσποινάκι γιατί τον πιάσανε τσιγγουνιές τον δικό σου??? Ένα λουλούδι θα σου το φέρει...δεν μπορεί!!!! Κι εγώ δεν θέλω τίποτα παραπάνω γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Ούτε καν τον ρώτησα για πλάκα αν θα μου πάρει κάτι. Την αγάπη του θέλω και να είναι δίπλα μου, άντε και ένα λουλουδάκι έτσι για την κίνηση!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτά πριν από τρία χρόνια και έξι χρόνια.. Τα πράγματα έχουν πια αλλάξει (π.χ. ο μισθός της αδελφής μου έχει πάει στο μισό...). Ο θείος μου μας κάλυψε από τη μεριά της οικογένειας μου και της γέννας αυτήν τη φορά προκαταβολικά, μου έδωσε τα χρήματα σχεδόν όλα. Η μαμά μου δεν νομίζω να μπορεί να μου δώσει κάτι... η αδελφή κανένα δωράκι φαντάζομαι, χωρίς να το περιμένω, τώρα που έχουν στριμωχτεί όλοι... Είναι και το τρίτο μωρό... Πάντως είναι πιο δύσκολοι καιροί τώρα... Ο άνδρας μου δεν μου πήρε κάτι σε κανένα μωρό, αλλά δεν με πείραξε, δεν το συνηθίζουμε μεταξύ μας, πάντα υπάρχει κάτι που πρέπει να πληρωθεί επείγοnτως, λογαριασμοί, δάνεια... Για τη χειρονομία και μόνο, πχ. με ένα λουλουδάκι, η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και πολύ των ρομαντικών κινήσεων, αλλά (πως το έπαθα; ) δεν είναι κάτι που με πειράζει!!!

a0Nsp3.png

και εμενα στον Σπυρο μου δωσανε λεφτα για κουνιες καροτσια κτλ. ο αντρας μου πηρε δωρο!!!!! ενα βραχιολακι με σταυρουδακι και ματακι και απο τοτε δεν το εχω βγαλει παρα μονο στον θρησκευτικο γαμο γιατι δεν ταιριαζε ... φετος απο φορμακια και ρουχαλακια δεν χρειαζομαι τιποτα , οι κοντινοι μαλλον χρηματα θα δωσουν αλλα να σας πω την αληθεια και τιποτα να μην δωσουν δεν θα παρεξηγησω... οι καιροι ειναι πολυ δυσκολοι και εμεις δοξα το θεο ειμαστε καλυμμενοι απο πραγματακια μωρουδιακα.. τωρα για τα εξοδα του μαιευτηριου και του γιατρου το μεν μαιευτηριο θα καλυφθει απο τα επιδοματα αδειας ( παλι καλα που δεν τα κοψανε) και με τον γιατρο καναμε συννενοηση να πληρωθει οταν μας δωσουν τα επιδοματα τοκετου οι ασφαλιστικες απο την δουλεια.

για δωρακι απο αντρα δεν ζηταω τιποτα ... λουλουδι εχει να μου παρει απο το 2001!!! δεν ειναι του ρομαντισμου πολυ..εως καθολου θα ελεγα!! χιχχιιιχχι

suU8p3.png

vdz8p3.png

Κοριτσάρες σήμερα είχα μία τέλεια μέρα. Πήγα σε μία τέλεια παραλία με πολύ πράσινο και γαλάζια νερά... Εκεί που η φύση δείχνει την ομορφιά της και ο άνθρωπος ντρέπεται να αγγίξει... Η άμμος είχε χρυσόσκονη και το νερό ήταν τόσο καθαρό που έβλεπες την κάθε λεπτομέρεια... Μετά από ένα απολαυστικό μπάνιο ( δεν έβγαινα καθόλου από το νερό.. εγώ και τα παιδάκια) μετά πήγαμε για φαγητό...

Πάω να σας διαβάσω... Πολλά φιλιά από μία huppy εγκυούλα..:D:D:D

Ye4Ip3.png

Βλέπω ότι ψιλοχαθήκαμε λίγο.. Φταίει το καλοκαίρι βρε κορίτσια...

Όσο για δώρα από συγγενείς και φίλους θα μπορούσα να κάνω ολόκληρη λίστα. Λίγα ή πολλά όλοι κάτι έχουν να προσφέρουν... Πάντως κατάλαβα ότι ο αντρούλης μου κάτι θα μου πάρει για δώρο γιατί αραιά και που μου κάνει κάτι ερωτησούλες άλλά τον αφήνω να διαλέξει μόνος του!!!

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου

πως θα τα βγάλουμε πέρα με τόση ζέστη,δεν αντέχω....

Όσον αφορά τα δώρα,εμένα όλα τα ρουχαλάκια και κουβέρτες κτλ μου τα έστειλε η πεθερά μου από την Αμερική! Η μαμά μου μου πήρε το καρότσι 700 ευρώ και την κούνια με τα προικιά τα αδέρφια του άντρα μου. Α και τη συρταριέρα μια φίλη μας! Οι υπόλοιποι με ρώτησαν και τους είπα μετά τη γέννα! Δεν έχω κανένα παράπονο,τι να πω!

Κορίτσια από εσάς που ξέρετε το καταλαβαίνεις όταν εμπεδώνετε το μωρό?

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Καλημέρα κοριτσαρες!!!!!!!Ψιλοχαθηκα αλλα έτρεχα με τις ετοιμασίες του δωματίου του μπεμπη. Είναι πλέον άδειο και καθαρό και τώρα μένει το στολισμα. Τα ρουχαλακια όλα πλυμενα και στη θέση τους.Μπαινουμε στην τελική ευθεία σιγά σιγα.

Την Παρασκευή είχα παει στον γιατρό 1670 ο μικρός. Απο ότι κατάλαβα ούτε αυτή την φορά θα μου βγει κανένα τεράστιο παιδί,η κόρη μου 2800 γεννήθηκε.

Συζητήσαμε και για ημερομηνία τοκετού και επειδή θα πάω με ραντεβού μου είπε να διαλέξω εγω οποία μέρα θέλω απο 1-5 Σεμπτεμβριου να την κλείσουμε.

Τι περίεργο που θα πρέπει να αποφασίσω εγω ποια μέρα θα έρθει στον κοσμο:)

q3Owp3.png

aijjp3.png

καλημεραααα....

γυρισαμε το πρωι απο χαλκιδικη και μεχρι τωρα προσπαθουσα να καθαρισω γιατι το σπιτι μου εγινε μια αποικια μυρμηγκιων...μολις μπηκα τα ειδα ολα....κουραστηκα βεβαια πολυ και τωρα ποναω αλλα δεν μπορω αλλο θα περιμενω να ερθει ο αντρας μου να βοηθησει...ετσι και αλλιως εντομοκτονο δεν μπορω να βαλω...

πως περασατε το σκ???Εγω τελεια...δεν ηθελα να τελειωσει....πλατσουριζα συνεχεια...ανυπομονω να φυγουμε διακοπες την αλλη εβδομαδα...

οσο αφορα τα δωρα...τα πεθερικα μου μου ειχαν παρει την κουνια την αλλαξιερα και την προικα του κρεβατιου..και οι γονεις μου μου εφτιαξαν την ντουλαπα και μου πηραν ολα τα ρουχα και τα πραγματα που χρειαζοταν το μωρο.....

ο αντρουλης μου μου πηρε μια τσαντα louis vuitton...τωρα δεν πιστευω να παρει και τιποτα...βλεπετε οικονομικα δεν ειμαστε καλα και απο σεπτεμβριο κλεινει και η εταιρεια οποτε δεν νομιζω....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερα κοριτσια!!! και δω στην Κρητη κανει παρα πολυ ζεστη...εγω ζοριζομαι αφανταστα και ζαλιζομαι και μονο που σηκωνομαι απο την καρεκλα!!!

Βλεπω οτι μιλατε για δωρα...

εμενα στον Δημητρη μου, οι γονεις μου μου πηραν καροτσι καρεκλακι και πορτ μπεμπε και μου εδωσαν και χρηματα. Τα πεθερικα μου πηραν χρυσαφικο στον μικρο και σε μενα. Προτιμουσα τα χρηματα βεβαια γιατι δεν ειμαι καθολου των χρυσαφικων! Ο αντρας μου μου πηρε ενα μονοπετρο γιατι ειχαν μπει στο σπιτι κλεφτες και μας πηραν ολα τα χρυσαφικα οποτε και το μονοπετρο του γαμου... :( Απλα δεν μου το πηρε στην γεννα που ζοριζομασταν αλλα στην γιορτη της μητερας! :) κουνια και συρταριερα τα ειχα απο την αδερφη μου. Επισης ειχα κανει και λιστα στο mothercare που βολευει να σας πω την αληθεια για το πρωτο παιδι. Τωρα στην μπεμπα δεν χρειαζομαι κατι συγκεκριμενα. Μονο ρουχαλακια κοριτσιστικα :) Για τους πρωτους μηνες θα την βγαλω αφου μου εδωσε η κουμπαρα μου αλλα μετα τον χειμωνα θα πρεπει να ξεχυθουμε για ψωνια!!! :)

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Πέρασε άλλη μια δύσκολη νύχτα...Ουφ!

Εσείς πως τη βολεύετε?Χαθήκατε!! Είπαν από αύριο δροσίζει ο καιρός! Για να δούμε

Εμένα σήμερα έρχεται η πεθερά μου οπότε το μεσημέρι έχουμε οικογενειακό τραπέζι!

Τακτοποίησα και το θέμα του γιατρού σε περίπτωση που λείπει η δική μου όταν έρθει η ώρα! Θα πάω να τον δω την Τετάρτη μετά το non stress.

Είναι εξίσου καλός και στο ίδιο νοσοκομείο ευτυχώς!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Λίμπερο κι εγώ έχω το ίδιο θέμα με τους προσαγωγούς!! Είναι πολύ παρήγορο που βλέπω ότι όλες υποφέρουμε από τα ίδια πάντως!! :tongue:

Δήμητρα κι εμάς μας έχουνε δώσει χρήματα τα πεθερικά μου και οι κουνιάδοι μου. Η μάνα μου είπε ότι θα μου δώσει όταν κατέβει για την γέννα, αλλά γνωρίζοντας την πολύ δύσκολη κατάσταση που βρίσκονται της είπα ότι δεν θέλω, αν τώρα επιμείνει θα τα πάρω για να μην την φέρω σε δύσκολη θέση έναντι των πεθερικών μου.. :rolleyes: Επίσης η μάνα μου έχει πλέξει 3 ζακετάκια με ασορτί τερλίκια, και δαντέλες για πάνες και κουβερτάκια! Η πεθερά μου επίσης μου έχει πάρει μία πάνα και ένα σετ σεντονάκια κεντημένα.. Α και η συντεκνισσά μου θα μου πάρει του μπανάκι της μπέμπας!! Όσο για τον άντρα μου, ρε συ Δέσποινα (σόρρυ αν το έχεις ξαναπεί και το έχω ξεχάσει) αλλά δεν το έλεγες τόσο καιρό ότι είναι λιονταράκι κι ο δικός σου;; Εξηγούνται πολλές ομοιότητες έτσι!! :lol: :lol: :lol: Ο άντρας μου δεν νομίζω να μου πάρει δώρο.. :rolleyes: Στην δική μας περίπτωση δεν είναι από τσιγγουνιά, γιατί είναι όντως πολύ χουβαρντάς γενικά (σε φάση που πρέπει να γκρινιάζω για τις σπατάλες :tongue: ) απλά δεν το'χει καθόλου με τα ψώνια!! Να φανταστείς ούτε για τον εαυτό του δεν ψωνίζει!! Βαριέται απίστευτα την όλη διαδικασία!! :rolleyes:

Δέσποινα έχεις δίκιο για το καρότσι δεν το δοκίμασα αν χωράει.. Αυτό βασικά που θέλω επίσης να δω αν χωράει είναι στο ασανσέρ!!!

Αγλαϊα άρα έχεις εντοπίσει τι είναι αυτό που σε ενοχλεί στα πεθερικά σου, ότι είναι σφυχτοί με τα οικονομικά! Αφού λοιπόν το ξέρεις εδώ και τόσα χρόνια, γιατί εξακολουθείς να έχεις προσδοκίες; Πιστεύεις ότι μπορεί 60-70 :confused: χρονών άνθρωποι να αλλάξουν; Συνήθως το να περιμένουμε ότι θα πάρουμε κάτι από κάποιον είναι αυτό που μας απογοητεύει περισσότερο.. Προσωπικά το έχω αντιμετωπίσει σε πολλές και διαφόρων ειδών σχέσεις στην ζωή μου, η ζωή δεν είναι δίκαιη, και πράγματα που δικαιωματικά θα έπρεπε να πάρουμε (είτε αυτό είναι σε επαγγελματικό τομέα, είτε σε διαπροσωπικό, είτε στις ερωτικές μας σχέσεις) δεν μπορούμε να τα απαιτήσουμε από τους άλλους αν αυτοί δεν προτίθενται να τα δώσουν! Κι όσο κι αν σε τρώει το δίκιο σου, και πραγματικά αισθάνεσαι αδικημένη, αυτό που θα σε συμβούλευα είναι απλά να το πάρεις απόφαση, γιατί όπως σου είπα το να βάζεις τον εαυτό σου σε αυτήν την διαδικασία, και να νοιώθεις έτσι, κάνει κακό σε εσένα!

Αγγέλα ζηλεύουμε!!!!!!!!!!! :tongue:

Χαρά μια χαρά ο γιος σου!! Κι εσένα σε βρίσκω "ετοιμοπόλεμη"!!! Τέλεια!! :D

Μαριλένα κι εγώ δεν θέλω καθόλου να μου πάρουνε χρυσαφικά!! Δεν τα φοράω ποτέ μου!! Θα είναι πεταμένα λεφτά στην κυριολεξία!! :|

Καλώς να την δεχτείς την πεθερά σου Εύρι μου!! Χαίρομαι που βρέθηκε και λύση με το θέμα του γιατρού!! Να σου φύγει αυτό το άγχος τουλάχιστον!! ;) Όσο για την νύχτα, προσωπικά έχω αρχίσει να το παίρνω απόφαση, ότι δεν πρόκειται να κοιμάμαι καλά ώσπου να γεννήσω!! :tongue:

s29sp2.pngMbfRp3.png

καλημερα κοριτσακια μου γλυκα.Τα διαβασα ολα τα τελευταια νεακια σας και επειδη δεν βρισκω το ποντικι μου θα σας απαντησω και εγω χωρις να γραφω ονοματακια.Γυριασαμε και εμεις απο το σαββατοκυριακο και δεν μου φαινεται τωρα να ξαναπαμε πουθενα.Την Τεταρτη εχω ραντεβου στο μητερα για ντοπλερ και περιμενω υπομονετικα για την μεγαλη στιγμη!!!

Ουτε ο δικος μου αντρας ειναι για δωρα ουτε για εκπληξεις οχι μον τωρα που ειμαστε στριμωγμενοι οικονομικα αλλα ουτε και τον παλιο καιρο.Εγω ουτε καν να ζητησω δωρο γιατι ειναι βλακεια λιγο και πολυ απλα χανεται η μαγεια της εκπληξης!

Βρε κοριτσι εσυ εχεις τραυματικη εμπειρια με τους κλεφτες σε καταλαβαινω το εχω περασει αλλα δεν πηραν πραγματα συναισθηματικης αξιας και ειδικα απο το γαμο σου .

Τλικα τι θα κανετε με κερασμα στο μαιευτηριο;

Ειχα ονειρα ρε γμτ αλλα εχω χασει τον υπνο μου με τα χαρατσια και τις αηδιες τους και επεκτησα καβουρια στις τσεπες.

Δεν ειναι κριμα παλια θα εκανα οι μου 'ρχοταν να δειτε οτι και στα βαπτισια θα ειναι ολος ο κοσμος ταπι...

Ετσι μου φαινεται να το βαπτισουμεπρωτα ο θεος τον Οκτωμβριο μην μεινει το παιδι αβαπτιστο στο τελος.

Σας προβληματισα μωρε και συγγνωμη αλλα σας αισθανομαι φιλες μου και εχω να τα πω σε σας.

Φιλακια πολλα σε ολες σας.

N34Jp2.png

Στα δικά μας τώρα!! Το σ/κ έφαγα ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!! Όχι τα ζωάκια πάντα, αλλά ότι άλλο το έφαγα πάντως!! :tongue::lol:

Σαββάτο βράδυ είχαμε μία βάφτιση, αλλά πήγαμε μόνο στο κέντρο για να αποφύγουμε την ζέστη στην εκκλησία.. :rolleyes: Τελικά στο κέντρο δεν είχε a/c!!! Δηλαδή είχε εκεί 2, αλλά δεν το καλύπταν με τίποτα.. Όπως καταλαβαίνετε δεν κάτσαμε και πολύ, γιατί έλιωνα!! Έκανα αέρα με ότι έβρισκα μπροστά μου!! :tongue: Το φαγητό πάντως ήτανε καλό!! :cool:

Κυριακή κλασσικά πήγαμε χωριό, και εκεί επίσης έτρωγα όλη μέρα!! Φαγητά, γλυκά, δεν έκανα διακρίσεις!! :oops: Και το βράδυ είχε πανύγυρη σε ένα άλλο χωριό κοντά εκεί, η μεγαλύτερη στην Κρήτη είναι, και μαζεύει πολύ κόσμο!! Είναι εμποροπανύγυρη, και ψώνισα κιόλας μερικά πραγματάκια!! Πήρα παραμυθάκια για την μικρή!! :tongue: Να σας ρωτήσω, αυτά τα πλένουμε (πάνινα είναι);; :confused: Την ίδια απορία έχω και για τις κουδουνίστρες και για τα παιχνίδια της κούνιας! :rolleyes: Α επίσης μιας και θα αρχίσω σιγά σιγά να πλένω και να σιδερώνω τα ρουχαλάκια της μικρής, στο σίδερο για να το γεμίζω χρησιμοποιώ ένα νερό του soupline, που είναι και αρωματικό και μου αρέσει πολύ! Για το μωρό τώρα φαντάζομαι ότι δεν πρέπει, ε; Εσείς με τι νερό γεμίζετε το σίδερο; Από τη βρύση; Εδώ πάντως έχει πολλά άλατα, και φοβάμαι μην μου χαλάσει κιόλας το σίδερο! :rolleyes: Το απιονισμένο κάνει για να σιδερώνω τα του μωρού;; :confused: Την συρταριέρα υποθέτω επίσης την καθαρίζουμε απλά με ένα βρεμμένο πανί; Γιατί αν δεν επιτρέπεται να βάλουμε απορυπαντικά στα ρούχα, φαντάζομαι ούτε εκεί που θα φυλάξουμε τα ρούχα πρέπει να έχει χημικά και τέτοια, ε; :confused:

Σήμερα θα φτιάξω τουρλού!! :tongue: Μόνο για τον άντρα μου λέω να μαγειρέψω, και να κάνω εγώ αποτοξίνωση με φρουτάκια, γάλα, σαλατούλες!! Ακόμα δεν έχω χωνέψει αυτά που έφαγα χθες και προχθές!! :tongue:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλώς την Κερασιά μας!! :D Κι εγώ έχω ραντεβού την Πέμπτη!! Όσο για το αν θα πάμε πουθενά από δω και πέρα, εγώ φοβάμαι και λίγο να πάω μακρυά, εδώ κοντά θα την βγάλουμε γενικά, να είμαστε σε ετοιμότητα!!

Όσο για την βάπτιση, να σου πω κι εμένα με απασχολεί το αν θα βρω νονό/α!! Είναι δύσκολοι καιροί, και είναι πολλά τα έξοδα.. :rolleyes: Αλλά κατά τα άλλα έτσι κι αλλιώς δεν είχα σκοπό να την κάνω πολύ ανοιχτή.. Θρησκευτικό επίσης δεν θα κάνουμε!

Για το μαιευτήριο τελικά τα μπομπονιεράκια θα μου τα κάνει μια φίλη (όπως είχαμε πει παλιά εδώ στην Κρήτη φτιάχνουνε μικρά μπομπονιεράκια με 2 κουφετάκια), και κεράσματα είδα κάποια σε ένα μαγαζί που μου άρεσαν, αμυγδαλωτά, έχουνε 22.5 το κιλό, και βγαίνουνε περίπου 50 κομμάτια στο κιλό μου είπανε. Είναι λευκά με σχεδιάκια από πάνω (είτε ροζ, είτε σιέλ, είτε κόκκινα)!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλημεραααααα!

τι κανετε ταλαιπωρημενες μου φουσκιτσες????αχ υπομονη με τον υπνο τα πονακια κτλ!η μεγαλη στιγμη φτανει σε λιγακι!!!!!

σχετικα με τα δωρα εμενα οι γονεις μου πηραν ολο το δωματιο του μικρου!λογω οικονομικων τα πληρωσαμε εμεις κ θα μας δινουν σιγα σιγα τα χρηματα!οσον αφορα την πεθερα κ την κουνιαδα μου προς το παρον ουτε ενα φανελακι δεν εχουν παρει!!!οκ καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολα για ολους αλλα οκ 5 ευρω δεν ειναι κατι!!!!!!τεσπα!!!!!!

την πεμπτη εκλεισα ξανα ραντεβου για καρδιοτοκογραφημα μια κ ο γιατρος ειπε οτι πλεον καθε βδομαδα θα με βλεπει!!!!

α τα ρουχαλακια του μικρου κ το δωματιο τα εβαλα ολα στο φεις για οσες δεν τα ειδατε!χιχιχιχι!

Αναστασια μου ωραιο το τουρλου!εγω θα κανω μπιφτεκακια με ρυζακι στον ατμο!!!!!μιαμ μιαμ!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...