Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

και πολύ καλά θα κάνεις!

40χρονο φανελάκι;;;;;;;;;;; έλεος!

να της πεις να το κρατήσει για τα παιδιά της κόρης της! ή ακόμα καλύτερα για τα εγγόνια της κορης της!

χαχαχαχαχα!!!!!!!

Μα ναι! Έχω επίσης ένα 40χρονο παλτό (ολοκαίνουργιο, δεν το φόρεσε καθόλου η κουνιάδα μου) από την άνοιξη στην ντουλάπα μου και αυτό δεν κρύβεται πρέπει να το στείλω καθαριστήριο να της το φορέσω φέτος... (Επίσης παπουτσάκια αφόρετα επίσης 40 ετών, μπουφανάκια του άνδρα μου, πουλοβεράκια επίσης, μάλλινες ζακέτες πάλι της κουνιάδας μου). Και εννοείται ότι η μικρή μου φοράει τα φανελάκια του μπαμπά της με μεγάλη περηφάνια (αυτό ήταν του μπαμπά μου λέει και κουνιέται να το δείξει). Αλλά με τόσες νύξεις που έχω κάνει το έχει πάρει χαμπάρι (επιτέλους!) ότι δεν τα θέλω και τα φέρνει με επιφυλάξεις, αλλά και με το σταθερό σχόλιο: αν δεν τα θέλεις να μου τα δώσεις πίσω, θα τα δώσω αλλού, με παρακαλάνε...

Και όταν γέννησα το πρώτο παιδί μου έφερε όοολα τα σεντονάκια και τις πάνες (ξέρετε τότε ήταν υφασμάτινες) και τα ζιπουνάκια του άνδρα μου που είχε κρατήσει.... Μετά το δεύτερο παιδί της τα έδωσα πίσω λέγοντας ότι δεν θα κάνω άλλο, και τώρα με ρώτησε αν θέλω να μου τα ξαναφέρει και της είπα ότι δεν τα χρειάζομαι....

Δυστυχώς η κόρη της είναι 47 και δεν παντρεύτηκε... Κι εγώ αυτό παρακαλούσα πριν από έξι χρόνια ακόμα, να κάνει παιδιά η κόρη της, για να πάρω το αίμα μου πίσω: να γεννήσει με μια καλή χριστιανή γιατρό, οπωσδήποτε να μην κάνει καισαρική σε καμία περίπτωση, να πάρει όλη την προίκα του μωρού από την πεθερά μου και φυσικά αυτό που δεν υπολόγιζε να της φορτωθεί η κόρη της για μαγειρέματα, νταντέματα, καθαρίσματα, για να καταλάβει επιτέλους πώς είναι να έχει κανείς εγγόνια και να έχει τον γαμπρό της να πρήζει την κόρη της! Αλλα δυστυχώς για μένα, η κουνιάδα μου δεν έχει παιδί, αν και μέχρι πέρυσι έλεγε ότι θα κάνει!!!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάρες!!!

Αγλαΐα μου δεν προλαβαίνω να σε διαβάζω...είσαι χείμαρρος και πολύ μαρέσεις! Κι εγώ είμαι σίγουρη ότι θα ακούω από τον καθένα να μου λέει τα δικά του για το τί να κάνω στο μωρό αλλά σκοπεύω να κάνω αυτό που θέλω εγώ! Μάλιστα σκέφτομαι να ξεκινήσω με αυτοπεποίθηση για να τους δείξω ότι έχω θάροος και δεν χρειάζομαι παρεμβάσεις!!!

Αννούλα πώς είσαι? Δεν πολυκατάλαβα γιατί λίγο η ζέστη....λίγο ότι γράψατε πολλά....προγραμμάτισες καισαρική? Πώς νιώθεις?

Εύρικι εσύ διαβάζω ότι έχεις δειλήματα? τί θα κάνεις τελικά?? Άσε το μωρό καλύτερα να αποφασίσει πότε θα βγεί.

Δεσποινάκι πώς πάει? Κι εμένα μικρούλης μου φάνηκε αλλά ο γιατρός μου είπε οτι έχει ακριβώς το φυσιολογικό βάρος! Οπότε δεν αγχώνομαι! Καλύτερα να μην είναι θηριάκη για να μην με δυσκολέψει πααααρα πολύ!

Γιάννα ο δικός σου παιδί μου δεν θα βγεί παιδί...θα βγεί άντρακλας!!! Φτου φτου! γερός να είναι βλέπω να το τρώει όλο το φαγητό του!

Μυρίνα με γειά τα πράγματα! Πολύ όμορφα! Να τα χαρεί το μωράκι σας και εσείς!

Σοφία πώς περνάτε???

2sCXp3.png

Να με και εγώ!

Σήμερα κατέβηκα και στο Cambridge και πήγαμε για φαγάκι, γιατι χρειάζομαι και λίγη αλλαγή, κάθε μέρα στο σπίτι μοναχούλα!

Βρήκα και 3 κοντομάνικα φορμάκια με 5.5 λίρες, καλούτσικο σχέδιο. Μου φαίνεται αύριο θα ξαναπάω να πάρω και για 6-9 μηνών, πιο φτηνά δε πρόκυτε να βρω!

Αγλαϊα μου τι κάνεις; Καταλαβαίνω, πολλά τα νεύρα, αλλά όσο μπορείς προσπάθησε να είσαι ήρεμη, γιατι στο τέλος θα γεννήσεις πολύ πιο σύντομα! δυστυχώς, δύσκολη η συμβίωση, ακόμα πιο δύσκολη, όταν δε προσπαθούμε να καταλάβουμε και τη θέση του αλλου! Και εμείς πολλές φορές είμαστε έτσι, γιατί έχουμε διαφορετικές απόψεις πάνω σε πολλά θεματα. Αλλοτε περνάει το δικό μου, άλλοτε έχουμε την ίδια συζήτηση σε ένα με δύο μήνες!

Πάντως για τα ρουχαλάκια της γιαγιάς, μήπως να τα κρατούσες, και που ξέρεις σε λίγα χρόνια θα μπορείς να τα πουλήσεις ως βινταζ!:tongue: (για να μη χάνουμε και το χιούμορ μας!)

Πάντως μπράβο στο θείο σου, αυτες τις εποχές αυτά είναι δώρα!

Και σίγουρα δε μας κουράζεις, εδώ είμαστε για να ακούμε η μία την άλλη και κάπου να ξεσπάμε!

Προσπάθησε να ηρεμήσεις όμως, και αύριο, δυστυχώς πάλι για τα ίδια θα μαλώνετε!

Μύρινα, μια χαρά τα επιπλάκια σας. Εύχομαι να συμφωνήσει και ο αντρας σου, αλλά και το δικό μας το δωμάτιο κάπως έτσι είναι, χίλιοι καλά χωράνε!

Το καροτσι σας ήρθε και αυτο; Το δοκίμασες ή όχι ακόμα;

Αννα, είδα στο facebook και φωτό από το δικό σας το δωμάτιο. Πολύ όμορφο. Από την αρχή θα το έχετε στο δικό του το δωμάτιο; Τελικά σα να μη κατάλαβα το γιατρό σου. Το πιθανόν είναι πως δε γεννάς άμεσα ή απλως δε πειράζει αμά γεννήσεις και τώρα;

Σοφία, πάλι καλά που αποφύγατε την επέμβαση. Είχα πάει και εγώ μικρή σε ομοιοπαθητικο, γιατι ήμουν συνεχώς με πονοκέφαλο, αλλά δε νομίζω να μου έκανε και πολλά. Νομίζω πως δε πέτυχα καλό γιατρο. Σίγουρα με τη γνώμη του γιατρού, και η φύση πολλές φορές βοηθάει!

Μιμίκα τι κάνετε εσεις; Πώς τα πας με τη ζέστη; Οσο για το μπέμπη, μια χαρά, κι αν είναι λίγο μικρότερος ακόμα καλύτερα, δε θα ζορισει τη μανούλα (που λέει ο λόγς γιατί ποτέ δε ξέρεις!)

Διαφημίσεις

Δεσποινάκι καλά είμαστε κι εμείς...σήμερα είμαι μοναχούλα, δουλεύει νύχτα ο άντρας μου. Πιάσαμε από νωρίς καθαρίσαμε το σπίτι και τώρα είμαι λίγο κομμάτια, είναι και αυτή η ζέστη το κάτι άλλο! Μια χαρά είσαι εκεί! Με γειά τα φορμάκια! Καλοφόρετα! Η μπέμπα σου πόσο είναι?

2sCXp3.png

Λοιπόν κορίτσια έβγαλα φωτογραφίες. Τελικά την στρίμωξα την συρταριέρα στο υπνοδωμάτιο.. Ο άντρας μου δεν έχει έρθει ακόμα, μπορεί να με βρίσει όταν δει τι έκανα :tongue: γιατί θα κουτουλάμε κι εμείς πάνω στα έπιπλα, και τα έπιπλα το ένα πάνω στ'αλλο :lol: Για δείτε και πείτε την γνώμη σας!!

φιλενάδα!!! μεγειά σας! με το καλό να τα χαρεί η μπεμπούλα σου κι εσύ μαζί!!! άπσρα τελικά ε? εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όταν χωράει αγάπη, χωράν και όλα τ' άλλα!;)

σε όλα τ' άλλα κορίτσια, εύχομαι με το καλό!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλημέρα... Τι κάνετε? Εμείς το ξενυχτίσαμε χτες και σλημερα είμαι λίγο λιώμα... Σημασία έχει ότι το διασκεδάσαμε. Χτες προσπαθούσα να μπω στο καφέ μας και δεν με έβαζε. Τώρα πάω να σας διαβάσω κι έχετε γραψει και πολλά...

Μα θα μου πει καμία σας πως μπαίνουν αυτά τα 4 σιδερα για την κουνουπιέρα???

Ye4Ip3.png

Ρε Ισούλα που με ξετρύπωσες!! :) Ευχαριστούμε!!! :D

Αγλαϊα να σου πω κάτι, εγώ από μόνη μου ζήτησα, τόσο από την πεθερά μου όσο κι από την μάνα μου, πάνες, σεντονάκια, και ότι άλλο είχανε να μου δώσουν από τα δικά μας (εμένα και του άντρα μου δηλαδή) κι ας είναι τόσων χρονών, πιστεύω όλα χρήσιμα είναι! Εντάξει δεν θα τα χρησιμοποίησω για έξοδο, αλλά πιστεύω για μέσα στο σπίτι μια χαρά είναι!! Όπως είπα και πριν, δεν το θεωρώ κακό το μεταχειρισμένο!! Εκτός από οικονομικό, είναι και οικολογικό το να επαναχρησιμοποιούμε πράγματα!! ;) Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, αλλά τα θέματα που έχεις με την πεθερά σου αν και φαίνονται πολλά, μήπως πηγάζουν από κάποιο συγκεκριμένο θέμα; :confused: Δηλαδή πίσω από όλα αυτά που σε νευριάζουν κάθε φορά, μήπως υπάρχει κάτι βαθύτερο; :rolleyes: Και ίσως πρέπει να ψάξεις να βρεις συγκεκριμένα τι είναι αυτό που σε ενοχλεί, ώστε να το αντιμετωπίσεις. Γιατί το να νοιώθεις έτσι συνέχεια σου κάνει κακό! :|

Δέσποινα τελικά του άρεσε και του άντρα μου!! Δεν τον πειράζει που στένεψε λίγο ο χώρος!! Οπότε όλα ΟΚ!!:cool: Μας ήρθε και το καρότσι!! Δεν το συναρμολόγησε, αφού στην αρχή θα έχουμε το port-bebe για καρότσι!! Ναι το δοκίμασα, άνοιγμα-κλείσιμο, κοκ!! Μια χαρά είναι κι αυτό!! Επίσης με γεια τα φορμάκια σας!! Κι εγώ νομίζω πως είναι πολύ οικονομικά!!

Σοφία να περνάτε όμορφα!! Βάλε και καμιά φωτογραφία στο facebook!! :D

Άννα αν κατάλαβα καλά άλλος είναι ο γιατρός που σου είπε ότι δεν πειράζει να γεννήσεις νωρίτερα; Αυτός που σου κάνει τους υπέρηχους; Εσύ ποιον από τους 2 εμπιστεύεσαι περισσότερο;

Δημητρούλα home alone πάλι εχθές ε;; Υπομονή!! Σήμερα θα τον έχεις πάντως ε; Θα πάτε κάπου;

Αγγέλα όπως στο έγραψα και στο facebook, δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω, γιατί μας τα μόνταραν όλα από το μαγαζί που ήρθαν και τα έφεραν! Ίσως κάποια άλλη κοπέλα :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Στα δικά μας τώρα!! Εχθές είχα μια πολύ δύσκολη νύχτα, και πολύ φοβάμαι ότι κάθε επόμενη θα είναι και πιο δύσκολη από δω και πέρα!!! :| Είχα κάτι πόνους στην κοιλιά, του στυλ που έχουμε στο έντερο (όταν πχ μας πιάνει διάρροια ή έχουμε αέρια) αλλά δεν ήτανε κάτι τέτοιο.. Νομίζω ότι απλά η μικρή έχει αρχίσει να μεγαλώνει και στριμώχνει τα υπόλοιπα και αυτό με ζορίζει.. Δεν βολευόμουν με τίποτα.. Πονούσα πολύ.. Έχει συμβεί κάτι ανάλογο σε καμιά άλλη;; :confused:

Α επίσης είδα κι αποείδα με τα τηλέφωνα που είχα από την singer για την δωρεάν επίδειξη, ότι δεν βγάζω γραμμή (ούτε άκρη :tongue:) και προσπάθησα μόνη μου! Κάτι κάνω, αλλά προς το παρόν πειραματίζομαι!! Πολύ εργαλείο η ραπτομηχανή πάντως!! :cool:

Σήμερα έχουμε μια βάφτιση στις 6:30 και δεν την παλεύω καθόλου.. Πως θα βγω από το σπίτι με τόση ζέστη;; :|

Που έχετε εξαφανιστεί όλες τελευταία;; Πολύ ησυχία στο καφέ μας!!! :tongue: Άλλοτε έσφιζε από ζωή!!!! :tongue:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!τι κανετε φουσκιτσες μου?ελα υπομονη πλησιαζουμε στο τελος!λιγο εμεινε!!!!!

Αναστασια μου κ εχω εχω δυσκολες νυχτες πλεον μια κ καθε βραδυ ποναεν οι προσαγωγοι μου!προφανως ανοιγει η λεκανη μου κ πεθαινω τα βραδια!!!!!!!κατα τ αλλα απο πονους δεν εχω τιποτα!χτες περπατησα λιγο παραπανω κ με επιασε ενας σφαχτης ψηλα στην κοιλια!ξεκουραστηκα κι αυτο ηταν!!!!!

Δημητρουλα μοναχουλα κοριτσακι μου????

Αγγελα κι εγω δεν μπορω να βοηθησω δυστυχως!

Δεσποινακι πολυ καλη η τιμη για τα φορμακια θα ελεγα να τα τσιμπησεις!!!!!

κοριτσια αληθεια πως σκεφτεστε με το καλο να βγαλετε τα μωρακια σας απο το μαιευτηριο?θα σας ανεβασω τα δικα μου να μου πειτε την γνωμη σας!

pysXp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες και καλό ΣΚ να έχουμε! Σήμερα θα είμαι πάλι μόνη αλλά όχι το βράδυ! 2 - 10 δουλεύει ο άντρας σήμερα! Λέω να κάνω λίγο σίδερο που έχω να μην μαζευτούν πάλι! λέω να βγάλω και καμιά φωτο από το δωμάτιο να σας ανεβάσω (αν μπορέσω!)

Γιάννα εγώ μάλλον θα τον βγάλω πρώτα ο θεός με ένα σετάκι ναυτικά που του πήρε η μάνα μου, μπλουζάκι και σορτσάκι για νεογέννητα. Θα δείξει βέβαια και εκείνη την ώρα.

Μυρίνα κι εγώ χθές το βράδυ μια απο τα ίδια, είχα παρόμοια πονάκια, όχι πολύ έντονα αλλά ενοχλητικά. Πονάω περισσότερο κάτω χαμηλά όταν αλλάζω πλευρό και ώρες ώρες νιώθω τσιμπήματα. Προετοιμάζεται η μήτρα μας, τί να κάνει και αυτή η δόλια???

2sCXp3.png

Καλέ που είστε όλες???? σαν έρχεται ΣΚ εξαφανίζεστε πονηρούλες !!! Να σας ρωτήσω κάτι εσάς που έχετε ήδη παιδάκια. Όταν γεννήσατε οι γονείς, πεθερικά τί δώρο σας έκαναν?

2sCXp3.png

Καλησπέρα εγκυούλες!

Να φανταστώ όλες πήγατε στην παραλία; Καλά κάνετε! Σήμερα επιτέλους έχει ωραία μέρα, με ήλιο από το πρωί αλλά τόσο εγώ οσο και ο αντρούλης βαριόμαστε να κουνηθούμε από το σπίτι!

Μιμίκα, δυστυχώς δε ξέρω πόσο είναι η μπέμπα. Μια και καλή στη γέννα, αφού δε προβλέπεται άλλος υπέρηχος. Μου αρέσει να μαθαινω όμως για το μπέμπη σου, που τον έχω στα μέτρο αναφορα! Για το δώρο από γονείς και πεθερικά δε ξέρω τίποτα. Οι γονείς μου δε νομίζω να μου κάνουν κάτι, αλλωστε είναι και δύσκολοι οι καιροί. Για τα πεθερικα, δε ξέρω τι συνηθίζεται. Η αλήθεια είναι πως μας έχουν δώσει και αρκετά χρήματα, οπότε δε θα ήθελα και τίποτα περισσότερο. Αλλώστε, και τα πολλά τα δώρα τα φοβάμαι! Οσο για τον άντρα μου, τον ρώτησα τι θα μου πάρει και όπως ήταν αναμενόμενο "απολύτως τίποτα!". Βέβαια στις 9 Αυγούστου ειναι και τα γεννέθλιά του, αλλά δε ξέρω τι να πάρω; Καμιά ιδέα;

Αγγελά, μου φαίνεται πως περνάς καλύτερα από όλες μας! Μπράβο σου! Η κινηση στο νησί πως είναι; Εχετε πολλούς τουρίστες;

Μυρινά, καλοτάξιδο και το καρότσι σας. Αλήθεια, δοκιμάσετε να δείτε αν χωράει στο αυτοκίνητο σας; Εμείς ακόμα δε το βγάλαμε από το κουτί, αλλά κάτι μου λέει πως δε θα χωράει στο αυτοκίνητο το πορτ μπεμπε! Πως κοιμήθηκες σήμερα;

Λίμπερο τι κάνετε εσείς; Πώς είσαι σήμερα; Για τα ρουχαλάκια, μάλλον δε θα δωσω πολύ σημασία. Μου έστειλε η πεθερά ένα ωραίο φορεματάκι, αλλά μπορεί στο τέλος να το πάρουμε μόνο με το φορμάκι. Θα δούμε πρώτα πως αντιδράει στο ντυσιμο, γδυσιμο, γιατι μια φίλη μου μου έλεγε πως ο μικρός της γκρινιάζε πολύ όταν το ξεντύναν, οπότε τότε θα της φορέσω ότι είναι πιο εύκολο και βολικό! Μάλλον δε βοήθησα και πολύ!

Για τα δώρα, η μαμά μου και η αδελφή μου και ο θείος μου (ο πατέρας μου είχε πεθάνει όταν ήμουν 6) μου έδωσαν χρήματα, για να βοηθήσουν για τα έξοδα της γέννας, την οποία πλήρωσα στην ουσία από αυτά τα δώρα, χίλια ευρώ ο καθένας τους, πέρα από φορμάκια και σοκολατάκια που έφεραν η αδελφή μου και ο θείος μου. Η πεθερά μου μου έφερε μια χρυσή βέργα βραχιόλι (δική της που δεν τη φοράει πια), τουλάχιστον στο πρώτο μωρό, στο δεύτερο δεν θυμάμαι να μου έφερε τίποτα (και σε όλες όμως τις περιπτώσεις χρηματικά δεν συμβάλλουν σε μας τα πεθερικά σε καμία περίπτωση, από το σπίτι που αγοράσαμε μέχρι τις γέννες, θεωρούν ότι είναι δική μας - δηλ. δική μου υπόθεση τα χρήματα... δεν έχω εγώ θέμα με την πεθερά μου, εκείνοι έχουν θέμα με τα χρήματα...).

Για το πως θα φύγουμε από το μαιευτήριο, προσπαθώ να θυμηθώ κι εγώ τι φόρεσε η μικρή μου που είχε γεννηθεί 21 Ιουλίου. Έχω την εντύπωση ότι της είχα φορέσει φανελάκι και μετά ολόσωμο, αλλά λεπτό φορμάκι με πατουσάκια μέσα... Εναλλακτικά θα πάρω για πάνω από το φανελάκι μπλουζάκ+λεπτό παντελονάκι και καλτσούλες... Στο μαιευτήριο έχει ψύχος, έξω βέβαια κάνει ζέστη, στο αυτοκίνητο όμως είχαμε βάλει το αιρκοντίσιον, για να μείνει στα ίδια. Στο σπίτι την είχα νομίζω με κοντομάνικο φανελάκι και σεντονάκι, γιατί δεν κουνιούνται καθόλου στην αρχή και μένουν σκεπασμένα...

Mimika κοντεύουμε εμείς!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...