Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Με γεια Myrina! Τώρα θα έχεις τη χαρά της τακτοποίησης! Για τη συρταριέρα δεν πειράζει, αφού χωράει στο γραφείο σας, ούτως ή άλλως σύντομα εκεί θα πήγαινε! Εγώ και το πρώτο μωρό στο μήνα πάνω το εξόρισα στο δικό του δωμάτιο, δεν μπορούσα να κουνηθώ από το φόβο μου ότι θα ξυπνούσε (είχα τα χάλια μου τότε και δεν μπορούσαμε να την κοιμήσουμε με τίποτα, θυμάμαι κάτι ατέλειωτα βράδυα να την έχουμε στη μέση στο διπλό κρεβάτι και να της κρατάμε με το χέρι μας την πιπίλα εναλλάξ, γιατί ποτέ δεν κατάφερε τελικά να πάρει πιπίλα, για να κοιμόμαστε και να λαγοκοιμόμαστε με βάρδιες....). Αλλά ήταν ιδιαίτερες οι συνθήκες, πονούσα πολύ, έκλαιγα το καταλάβαινε το μωρό και δεν ησύχαζε με τίποτα... Στο δεύτερο μωρό μετά το μήνα έκανα κανονικό μάθημα χρήσης πιπίλας στη μικρή και γλίτωσα όλη την ταλαιπωρία του να με πιπιλάει για τρεις ώρες το βράδυ για να κοιμηθεί.... (Τόση ταλαιπωρία και από τα έξι της στο φτύσιμο με έχει... άαααχ!). Επίσης στο δεύτερο μωρό απενεχοποιήθηκα για όλα όσα άκουγα και υπάκουα στο πρώτο (θηλασμός, πιπίλα και όλα τα καλά που μοιράζουν σαν μικρές αναπνοές οι γύρω μας ειδήμονες, συνήθως συγγενείς που έχουν ξεχάσει πότε ήταν ακριβώς που έκαναν τα δικά τους παιδιά, αλλά παρόλαυτά είναι βέβαιοι ότι τα έκαναν όλα καλύτερα, βλ. κυρίως μαμάδες, πεθερές κτλ.). Πήρα φόρα πάλι, δεν αφήνω πλήκτρο έξω! Μια συμβουλή για τις καινούργιες μαμάδες: μη σας πιάσουν κορόιδα κι εσάς με τις 'καλοπροαίρετες΄νουθεσίες τους (στο 'τους' συμπεριλαμβάνονται και οι σύζυγοι... ). Να κάνετε ό,τι θα κάνει και εσάς να αισθάνεστε καλά, γιατί τι αξία έχει να κάνεις κάτι για το καλό του μωρού και να υποφέρεις τόσο που στο τέλος να δημιουργείται μόνο κακό;

Συγγνώμη που ξέφυγα, πλησιάζει ο καιρός και προσπαθώ να βρω πάλι κόλπα να αποφύγω τους σκοπέλους (ήδη η πεθερά μου πείστηκε ότι η κανονική μου ημερομηνία είναι κοντά στις 24 του μήνα, ξέρετε τί δούλεμα έχουν να φάνε όλοι αυτή τη φορά; )

Φιλιά πολλά

καλές δουλειές!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κουκλες τι κανετε?????

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ηρθαν τα πραγματακια????πως ειναι?ωραια???αντε με το καλο να τα χαρει το μωρακι σας!

εγω τ ωρα γυρισα απο τον γιατρο εκανα το πρωτο καρδιοτοκογραφημα!ολα μια χαρα κ ο μικρος ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ! 3 κιλα ο ατιμος 2 βδομαδες πριν μπω στον μηνα μου!ειναι πολυ μεγαλος ειπε ο γιατρος κι εκει που εχω πητ 26/8 το μηχανημα εδειξε για 8/8!!!!!!!!!!!!!!βεβαια ο γιατρος ειπε οτι μεχρι 15 αυγουστο θα παμε οποτε μια χαρα!!!!απο δω κ περα ειπε οτι θα με βλεπει καθε βδομαδα!

pysXp3.png

Kαλησπέρα εγκυούλες!

Βλέπω γλωσσοδιάρροια και σήμερα! Τι κάνετε; Τι σχέδια έχετε για το σαβ/κο; εύχομαι να μην ετοιμάζετε καμιά γεννα!:rolleyes:

Αγλαϊα με γεια οι καινουριες σου αγορες! Αρχισες να ετοιμάζεσαι για τα καλά ε; Αν μπορούσες βέβαια ας έκανες και αλλιώς! Αλήθεια, είναι πιο χρήσιμο το διπλό θήλαστρο ή ακόμα και ένα λάνει δουλειά; Επειδη ειναι σχετικά ακριβά, λέω να περιμένω να δω αν τελικά θα θηλάσω (ποτέ δε ξέρεις) και μετά να παραγγείλω. Καλά κάνω άραγε; Κάπου διάβασα πως το χειροκίνητο δεν αξίζει.Η διαφορά στη τιμή όμως είναι αρκετά μεγάλη. Μήπως να το δοκίμαζα πρώτα;

Χαιρομαι πως κάπως ξεκουράζεσαι! Πιστεύω χρειάζεται, γιατι σε λίγο, δε θα κοιμάστε πια! Εύχομαι σύντομα οι μικρές σου να είναι περδίκια. Γιατι δε λες τον άντρα σου να τις πάρει να πάνε καμιά βολτούλα να χαλαρώσεις ακόμα περισσότερο;

Από ότι κατάλαβα η μαμά με τον αντρούλη δε τα πάνε και ιδιαιτερα καλά; Τρομερά σκηνικά πρέπει να περάσατε στο παρελθον! εύχομαι να μην επαναληφθούν κανά!

Μύρινα, τι ωραία νεά είναι αυτα! Πότε ήρθαν τα πραγματάκια πότε τα στήσατε κιόλας! Πώς σου φαίνονται; Αξιζε η αναμόνη; Αντε τώρα με το καλό το πλύσιμο, σιδέρωμα! Περιμένουμε φωτο!

Λέτα, γιατι τέτοιο πόνο; Ο γιατρός σου τι λέει; Για το πονο στο κατούρημα, δε ξέρω να σου πω, καλύτερα όμως να ρωτήσεις το γιατρό. Καλά να περάσετε στη Χαλκιδικη!

Κερασια κα εσεις καλά να περάσετε το σαβ/κο!

Ευριδίκη χαίρομαι που αισθάνεσαι καλύτερα! Είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά!

Αννα, θα σε μαλώσω και εγω. Κοίτα να ξεκουραστεις, καλοκαίρι είναι, είμαστε πιο χαλαροι, δε χρειάζεται το σιδέρωμα!

Αννια, τελικά τα μικρά σου είναι ακόμα αρρωστούλια; Τι χρώμα είπαμε θα το κάνετε το δωμάτιο;

Μιμίκα, 2900? Μικρούλης μου φαίνεται!

Λίμπερο, ο δικός μου μια χαρά παλικαράκι θα βγει! Ετσι πως πας θα γεννήσεις και πιο πριν από εμα΄ς!

Στα δικά μου τα νέα. Σήμερα πήγα στη μαία, από τις εξετάσεις της όλα καλα. Η μικρή είναι με το κεφαλάκι κάτω, οπότε είμαστε σε καλό δρόμο.

Μου έδωσε κάτι φυλλάδια για ένα εμβόλιο βιταμίνης Κ για το μωρό μόλις γεννηθει, για να μειωθεί ο κίνδυνος αιμοραγίας. το έχετε ακουστά; το κάνουν στην ελλάδα; Το άλλο φυλλάδιο έλεγε για μια ένεση για να βγει ο πλακούντας πιο γρήγορα. Και στην Ελλάδα το κάνουν;

Τι ρώτησα ξανά πότε πάς για πρόκληση, και αν θα μπορούσα να επιλέξω εγώ πότε και μου είπε πως δε το καθορίζω εγω αλλά αυτοι. Οπότε θεωρητικά μπορεί να με αφήσουν ως τις 42 + εβδ. Ακόμα είναι νωρίς να αγχώνομαι, αλλά έχω κάπως τρομοκρατηθει. Πολλά ακούγονται για μωράκια μετά την 41 και εβδομάδες!

Γεια σου Δέσποινα! Δυο κουβέντες (λέμε τώρα) πριν ξυπνήσω τα μικρά!

Για το θήλαστρο: στα προηγούμενα μωρά είχα το χειροκίνητο της avent και τα βγάλαμε πέρα... Έλειπα δύο φορές την εβδομάδα απότο σπίτι. Δηλ. αν το χρησιμοποιείς κάπως έτσι δεν νομίζω να σε κουράσει πάρα πολύ. Πάντως, επειδή έχω πρόβλημα με το χέρι μου και πονάει, είπε να υποκύψω στην πολυτέλεια του ηλεκτρικού... Για το διπλό δεν ήταν επιλογή καθαυτή, απλώς είδα τα ηλεκτρικά που πουλούσαν στο άμαζον και με τη βοήθεια του άνδρα μου (στα πρακτικά πράγματα τους κόβει πάντως, πρέπει να τους το αναγνωρίσω), είπαμε να πάρουμε αυτό. Καλά πράγματα έχω διαβάσει για το swing αλλά δεν ξέρω στην πράξη τί γίνεται και έχει και την ίδια τιμή με αυτό που παράγγειλα. Υπάρχει και το ηλεκτρικό της avent πoυ είναι πιο οικονομικό, αλλά αφού είχα το χειροκίνητο είπα να αλλάξω. Πάντως το χειροκίνητο της avent ήταν καλό... Αλλά ψάξε και στο parents τι γράφουν, εξαρτάται από τί χρήση θέλεις να κάνεις. Δεν ξέρω δηλ. ποιο είναι καλό αν χρειάζεται να αντλείς καθημερινά γεύματα...

Νομίζω ότι είναι σύνηθες να σε αφήνουν 42 εβδομάδες στο εξωτερικό, δεν πρέπει να σε ανησυχεί φαντάζομαι, αφού τέτοιες κυήσεις αντιμετωπίζουν κατά κανόνα. Για τα υπόλοιπα πρώτη φορά τα ακούω... δεν ξέρω αν οι άλλες κοπέλες ξέρουν κάτι σχετικά.

Το παρακάναμε στον ύπνο, πάω να τα ξυπνήσω γιατί μετά δεν θα κοιμούνται το βράδυ!

Βήχουν ακόμα και δεν τα αφήνω να βγουν έξω γιατί όταν βγαίνουν φυσικά τρέχουν ιδρώνουν και ο βήχας χειροτερεύει. Και με αυτή τη ζέστη πρέπει μόνο βράδυ βράδυ.... Από Τρίτη θα δροσίσει είπαν...

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Λίμπερο γιγαντάκι κι εσένα το αντράκι σου!!! :tongue::D Φτου φτου σκόρδα!! ;)

Δέσποινα τι να σου πω για το θέμα δεν γνωρίζω.. Αλλά δεν είναι καλύτερα να πάρει τον χρόνο του το μωρό και να βγει όταν είναι έτοιμο; Ξέρω κι εγώ.. :rolleyes: Που είστε παλιές να μας πείτε;;; :tongue:

Λοιπόν κορίτσια έβγαλα φωτογραφίες. Τελικά την στρίμωξα την συρταριέρα στο υπνοδωμάτιο.. Ο άντρας μου δεν έχει έρθει ακόμα, μπορεί να με βρίσει όταν δει τι έκανα :tongue: γιατί θα κουτουλάμε κι εμείς πάνω στα έπιπλα, και τα έπιπλα το ένα πάνω στ'αλλο :lol: Για δείτε και πείτε την γνώμη σας!!

7561703280_8c3e38e7be.jpg

7561701936_feb5c44f18.jpg

s29sp2.pngMbfRp3.png

Α ρε συ Αγλαϊα τώρα που λες για το θήλαστρο, η φίλη μου μου έστειλε της Nuk που είναι ηλεκτρικό, και η κουμπάρα μου μου είπε θα μου δώσει κι αυτή το δικό της, είναι της Avent (υποθέτω όπως και το δικό σου), αυτά είναι κατά κανόνα χειροκίνητα ή βγαίνουν σε διάφορα μοντέλα; Της είπα ότι έχω ήδη αυτό που μου έδωσε η φίλη μου, αλλά μου είπε εγώ θα στο φέρω και εσύ βλέπεις μετά.. Ποιο είναι καλύτερο; Το nuk ή το avent;; Σκεφτόμουν επίσης ότι έχω πάρει τα μπιμπερό nuk, οπότε δεν θα βόλευε περισσότερο ίδια μάρκα θήλαστρο; :rolleyes: Πω πω ασχετίλα!!! :tongue:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Α ρε συ Αγλαϊα τώρα που λες για το θήλαστρο, η φίλη μου μου έστειλε της Nuk που είναι ηλεκτρικό, και η κουμπάρα μου μου είπε θα μου δώσει κι αυτή το δικό της, είναι της Avent (υποθέτω όπως και το δικό σου), αυτά είναι κατά κανόνα χειροκίνητα ή βγαίνουν σε διάφορα μοντέλα; Της είπα ότι έχω ήδη αυτό που μου έδωσε η φίλη μου, αλλά μου είπε εγώ θα στο φέρω και εσύ βλέπεις μετά.. Ποιο είναι καλύτερο; Το nuk ή το avent;; Σκεφτόμουν επίσης ότι έχω πάρει τα μπιμπερό nuk, οπότε δεν θα βόλευε περισσότερο ίδια μάρκα θήλαστρο; :rolleyes: Πω πω ασχετίλα!!! :tongue:

Έχει και χειροκίνητα έχει και ηλεκτρικά (για την avent σίγουρα, για την nuk το φαντάζομαι). Πάρε και τα δύο και δες πιο θα σε βολέψει, για το χειροκίνητο της avent νομίζω ότι φάνηκε ότι θεωρώ ότι είναι καλό, επειδή τα βγάλαμε πέρα με αυτό. Μην σε ανησυχεί για το μπιμπερό, στην πραγματικότητα χρειάζεσαι ένα για την άντληση και μετά τα αποθηκεύεις ούτως ή άλλως όπου θέλεις. Δηλ. αν θέλεις να έχεις στην κατάψυξη, θα πάρεις ούτως ή άλλως δοχεία αποθήκευσης (δεν συμφέρει να έχεις τόσα μπιμπερό), αυτά της avent είναι πολύ καλά (αλλά δεν ξέρω και άλλα για να σου τα συγκρίνω) και αυτά τα χρησιμοποίησα μετά από την περίοδο του θηλασμού και για τα φαγητά τα αλεσμένα και τώρα για τις μερίδες του κιμά που λέγαμε που τους βάζω στην κατάψυξη. Αν τα χρειαστείς είναι αυτά http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-SCF612-10-Storage/dp/B0014KREVS/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1342186746&sr=8-3,): Τα πουλάνε και στo mothercare και σε άλλα βρεφικά καταστήματα, νομίζω πιο άκριβα . Και αν χρησιμοποιήσεις το θήλαστρο της avent τελικά έχουν και δύο εξαρτήματα που κάνουν το κύπελο να βιδώνει στο θήλαστρο. Και αν χρησιμοποιήσεις της nuk, και χρειαστεί να έχεις στην κατάψυξη, μπορείς να τα πάρεις και να βάζεις από το μπιμπερό εκεί το γάλα...

Δεν κάνω διαφήμιση της avent, απλά μου έτυχε να τα πάρω εξαρχής και να μου βγουν καλά (χωρίς να αποκλείεται να υπάρχουν και καλύτερα, θα σου πει καμιά άλλη κοπέλα). Πάντως για το καινούργιο μωράκι παράγγειλα καινούργια...

Πάει παιδιά, την πάτησα, δεν τα ξύπνησα ακόμα, σήμερα θα κάνουμε πάρτυ το βράδυ!

a0Nsp3.png

Αλησπερα κ απο μένα!

Αναστασία μεγεια τα πραγματάκια πολυ όμορφα!

Λιμπερο μεγάλος ο μπεμπης παλικάρι ολόκληρο!

ΑννΑ τι εγονε; Έχεις συσπασεις;πηγές στο χασιακο;τι σου είπε;

Δέσποινα είναι σύνηθες στο εξωτερικό να περιμένουν μέχρι 42 βδομάδες.μακάρι να γινόταν κ εδώ.για την ένεση βιταμίνης κ το έχω ξανακούσει δεν είμαι σίγουρη όμως αν γίνεται πλέον.

Για την ομοιοπαθητικη μπορείς να δεις εδω www.homeopathy.gr

Εγώ ξεκθνησα στην Έλλη όταν ήταν 18 μηνών και είχε βγάλει χαλαζια στα ματιά της κ οι γιατροί ελεγανγια επέμβαση...μετην όμοιο είχαμε άμεσα αποτελέσματα κ έκτοτε είναι πάντα η πρώτη μας επιλογή.μας παρακολουθεί βέβαια ο συμβατικος Παιδιατρος αλλα έχουμε και τον ομοιοπαθητικο που είναι γενικοσγιατρος με εμπειρία σε παιδιά. Μπορείς να δεις και στοπαρεντς σχετικά θέματα έχουν ενδιαφέρον!

Εμείς κατα τ αλλα καλα εχει πολυ ζέστη και σήμερα...σε λίγο θα πάμε πάλι για μπανακι !

Πολλα φιλία σε όλες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Να τη χαρώ εγώ τη βοήθειά τους!!!!

Είπα να κάνω τα παιδιά μπάνιο και ο μπαμπάς αποφάσισε να τα κάνει αυτός... μόνο που προτιμά το κρύο νερό, η μικρή είχε ακόμα πυρετό χθες και σήμερα βήχουνε... Με άκουσε φυσικά όλη η Αργυρούπολη και τί κατάλαβα; Το νερό σύμφωνα με τη διευκρίνησή του δεν ήταν κρύο αλλά χλιαρό.... και η μαμά είναι παλαβή!

Όταν είναι άρρωστα το βράδυ γυρνάνε από το άλλο πλευρό και λένε, δεν πειράζει ας μείνουν με πυρετό μέχρι το πρωί δεν θα πάθουν τίποτα και κοιμουνται... οπότε δεν τους νοιάζει φυσικά ούτε το κρύο νερό, ούτε ο ανεμιστήρας πάνω στα παιδιά, ούτε να τρέχουν ξυπόλητα όλη μέρα...

Έγινε ολόκληρη φασαρία σήμερα, γιατί ενώ πήρε ημίχοντρο αλάτι, εγώ τόλμησα να ζητήσω το ψιλό στην αλατιέρα, γιατί το ημίχοντρο μόνο σε νερό που βράζει μπορώ να το βάλω, όχι στα μπιφτέκια... Και πως είναι δυνατόν να είμαι τόσο κολλημένη και να μην καταλαβαίνω ότι όταν μαγειρεύεται είναι το ίδιο; Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου, ό,τι και να είναι, σωστό, λάθος, εγώ μαγειρεύω, εγώ θέλω έτσι το αλάτι που βάζω στο φαγητό μου...

Το τί καβγάδες κάναμε όταν πρωτοπαντρευτήκαμε, γιατί επέμενε να βάζω τα εσώρουχα για πλύσιμο μαζί με τα παντελόνια....

Η βοήθεια στο σπίτι περιορίζεται σε αυτά που θέλουμε και αυτά που μας συμφέρουν... Τόσες μέρες με τη μέση μου πάντως πιάτο ή μπιμπερό πλυμμένο δεν βρήκα, αλλά όρεξη για καβγάδες για το αλάτι που βάζω στο φαγητό είχαμε και μπανάκι τα παιδιά για να βοηθήσουμε (τη στιγμή που από τον Ιούνιο στις διακοπές η μεγάλη έχει αρχίσει να κάνει μπάνιο μόνη της και τη βοηθάω στο ξέβγαλμα μόνο.... έτσι για να αρχίσουμε παλιμπαιδισμούς και όταν μας περάσει η όρεξη να κάνουμε το μπάνιο των παιδιών να έχω πάλι τρία μωρά να μπανιάρω, μέση ξεμέση, κούραση ξεκούραση, αδιάφορο).

Τι να σας πω, ότι θα έφτανα να εκτιμώ τους καθαρά διακριτούς ρόλους μέσα στην οικογένεια, δεν το περίμενα στη ζωή μου...

Τα χαλιά μας έμειναν άπλυτα (ούτε εγκρίθηκε το να τα στείλω για καθάρισμα) γιατί ο σύζυγος αποφάσισε ότι τα πλύναμε πρόπερσι και είναι αρκετό αυτο...

Τα παλτό ακόμα δεν τον έχω πείσει να τα πάει στο καθαριστήριο (ας όψεται η κατάστασή μου).

Πάλι καλά που συνετίστηκε και αφήσαμε τουλάχιστον τους καβγάδες για το αν χρειάζεται να πλένω κάθε άνοιξη τα μάλλινα πριν τα μαζέψω....

Και δουλεύουμε και φέρνουμε λεφτά στο σπίτι και μεγαλώνουμε τα παιδιά και πρέπει να ανεχόμαστε ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι τους... Βασίλισσες του σπιτιού και κορώνες στο κεφάλι τους και τα σχετικά κουραφέξαλα...

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

γεια κι από μας! κάναμε τον υπέρηχο, 2700 ο σκιουράκος, αρκετά χαμηλά είναι αλλά όχι στη τελική ευθεία και μου την ψιλοείπε ο γιατρός (γιατρός της βιοιατρικής που μου κανε και τους υπερήχους στο μάνο) τι αγχώνομαι και τώρα να γεννήσω και τι έγινε και τέτοια.

αγλαία μου κι εμένα ο δημήτρης κάνει μπάνιο μόνος του εδώ και μήνες, είναι βοηθητικό πολύ να το εδραιώσεις και καλύτερα τώρα που είναι καλοκαίρι.

δύσκολα τα πράγματα εγώ λέω να ηρεμήσεις τώρα γιατί δε βοηθάει καθόλου στη κατάστασή σου κι όταν με το καλό γεννήσεις και χαλαρώσεις βάζεις τα πράγματα στη θέση τους. σε καμία περίπτωση να μη γίνει αυτό που λες με 3 παιδιά και όλα πάνω σου. μου φαίνεται απλά αδιανόητο.

μυρινάκι μην αγχώνεσαι με το δωμάτιο, έχω δει και πιο μπουκωμένα.

άσχετο το χειροκίνητο θήλαστρο μου φαίνεται μεγάαααλη ταλαιπωρία. εγώ ηλεκτρικό εχω.

κατα τ άλλα εμείς βόλτες στη γειτονιά, κούνιες, ποδήλατα, ντιβιντι κλαμπ κάθε βράδυ. κουράζομαι τι να λέμε τώρα. αλλά τι να τα κάνω μέσα καλοκαιριάτικα. φοβάμαι να τα χει κι ο Ν μόνος του και τα δύο μη συμβεί κάτι με τα ποδήλατα, με τους δρόμους κτλ. ακολουθώ κι εγώ, και την αράζω στα παγκάκια με τις γειτόνισσες όταν δε τη παλεύω.

κάναμε τα μπανάκια μας και πάμε για ταινια τωρα, τ αγόρια μόλις ξάπλωσαν.

Έφερε και την πεθερά μου να δει λίγο τα παιδιά, για να χαρούν που είναι μέσα και ανέφερε ότι άρχισε να κοιτάζει στο μπαούλο και βρήκε κι ένα φανελάκι της κουνιάδας μου (για όσες έχασαν το επεισόδιο, γεννημένης το 65) πολύ ωραίο, είπε στην μικρη μου κόρη, αν το θέλει η μαμά να το φέρω... Και φυσικά η μικρή ούτε που κατάλαβε και χοροπηδούσε από τη χαρά της για το καινούργιο φανελάκι που θα φέρει η γιαγιά.

Μόλις έρθει το φανελάκι, θα το εξαργυρώσω εγώ με ένα καινούργιο παιχνιδάκι... έχω αποφασίσει ότι για κάθε τσιγκουνιά τους, θα ξεπληρώνω την αγανάκτηση με κάτι καινούργιο... Γιατί έτσι όπως το περιμένει τώρα η μικρή δεν γίνεται να το εξαφανίσω...

Ο θείος μου μου έδωσε σήμερα δώρο τα χρήματα σχεδόν όλης της γέννας... Η πεθερά μου θα μας φέρει το 40χρονο φανελάκι της κόρης της...

Όχι, δεν είναι δηλητήριο αυτό που στάζει, είναι ακόμα οι ορμόνες (; )

a0Nsp3.png

Όσο για τα δωμάτια, πρέπει κάποια στιγμή να σας δείξω την κρεβατοκάμαρά μας! Όσες έχετε υπόψιν εστίες φοιτητικές, κρεβάτι, γραφείο, ράφια και ίσα να περνάς, κάπως έτσι. Έχουμε βάλει το γραφείο, τον υπολογιστή, ράφια πάνω από το γραφείο με τα συμπράγκαλα του υπολογιστή (σκάνερ, εκτυπωτή κτλ.) ντουλάπια πάνω από τα ράφια που φτάνουν στο ταβάνι, βιβλιοθήκες με τα βιβλία που χρησιμοποιώ συνήθως και με διάφορα άλλα... Αυτά, γιατί κι εμείς χρησιμοποιούσαμε το τρίτο υπνοδωμάτιο για γραφείο μέχρι που αυξήθηκαν τα παιδιά! Οι κανονικές βιβλιοθήκες είναι στο σαλόνι, πίσω από τους καναπέδες!!! Οπότε μια χαρά όλα Myrina! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο στρίμωγμα αντέχει ένα σπίτι!

a0Nsp3.png

και πολύ καλά θα κάνεις!

40χρονο φανελάκι;;;;;;;;;;; έλεος!

να της πεις να το κρατήσει για τα παιδιά της κόρης της! ή ακόμα καλύτερα για τα εγγόνια της κορης της!

χαχαχαχαχα!!!!!!!

Όσο για τα δωμάτια, πρέπει κάποια στιγμή να σας δείξω την κρεβατοκάμαρά μας! Όσοι έχετε υπόψιν εστίες φοιτητικές, κρεβάτι, γραφείο, ράφια και ίσα να περνάς, κάπως έτσι. Έχουμε βάλει το γραφείο, τον υπολογιστή, ράφια πάνω από το γραφείο με τα συμπράγκαλα του υπολογιστή (σκάνερ, εκτυπωτή κτλ.) ντουλάπια πάνω από τα ράφια που φτάνουν στο ταβάνι, βιβλιοθήκες με τα βιβλία που χρησιμοποιώ συνήθως και με διάφορα άλλα... Αυτά, γιατί κι εμείς χρησιμοποιούσαμε το τρίτο υπνοδωμάτιο για γραφείο μέχρι που αυξήθηκαν τα παιδιά! Οι κανονικές βιβλιοθήκες είναι στο σαλόνι, πίσω από τους καναπέδες!!! Οπότε μια χαρά όλα Myrina! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο στρίμωγμα αντέχει ένα σπίτι!

σα να περιγράφεις το σπίτι μου! :-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...