Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Annia είναι τελικά μια σύντομη ίωση, εμείς πάντα κάνουμε και λίγο παραπάνω πυρετό... Κόκκινο λαιμό είχε πολύ η μεγάλη, η μικρή μόλις σήμερα άρχισε να βήχει.

Πήραμε κι εμείς κουκέτα από την ΙΚΕΑ, σαν προϊόν μια χαρά είναι, απλώς εγώ δεν τις πάω τις κουκέτες. Δεν τα έχω βάλει ακόμα πάνω κάτω, μπήκε στη θέση του δεύτερου κρεβατιού στο δωμάτιο (αρχικά δηλ. είχα δύο μονά στο δωμάτιο, τώρα ένα μονό και την κουκέτα με το πάνω μέρος χωρίς στρώμα). Το μονό της μεγάλης το πήγα στο δωμάτιο του μωρού (το χρειάζομαι να κοιμάμαι στην αρχή εκεί ή και άλλες φορές όταν είναι άρρωστο, για άλλαγμα κτλ. γενικά με βόλεψε και στα άλλα παιδιά). Αλλά στην κουκέτα δεν μπορώ ούτε να σκύψω μέσα, ιδίως τώρα, τι να κάνουμε όμως, αργότερα θα θέλουν γραφείο κτλ. δεν θα χωράμε, οπότε το πήραμε από τώρα...

Εμείς πήραμε το ατσάλινο http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=37986 γιατί είχαμε τα μονά κρεβάτια της ίδιας σειράς (που δεν υπάρχουν δυστυχώς πια και είναι πάρα πολύ καλά και γερά: http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/S79887690/ τα έχουμε μέχρι τώρα με την πλάτη προς τα έξω αντί για κάγκελα.... Στις φωτογραφίες δείχνει λίγο νοσοκομειακό, αλλά στην πράξη είναι πολύ γερό και μας βόλεψε πάαααρα πολύ.

Εσύ εννοείς μάλλον τα ξύλινα, ε; Αυτό; http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=2143. Το έχει πάρει μια φίλη και είναι ευχαριστημένη, μου φαίνεται ότι όντως είναι πιο χαμηλό από το δικό μας. Το ξύλο όμως χαρακώνεται πιο εύκολα, δεν είναι τόσο σκληρό το λούστρο αν θυμάμαι όσο τα συνηθισμένα σουηδικά που παίρνουμε από αλλού. Εγώ πάντως είμαι πολύ φαν της ΙΚΕΑ, από τα χρόνια που ήμουν στη Γερμανία μέχρι σήμερα στο σπίτι μας όλα μας τα έπιπλα είναι από ΙΚΕΑ. Είναι γενικά πολύ καλά τα προϊόντα τους και αν γρατσουνιστούν και λίγο (όπως είναι αναμενόμενο με τα παιδιά στο σπίτι) δεν κλαις και τα λεφτά σου... Είμαι υπερβολικά πολύ της ΙΚΕΑ, ούτε ποσοστά να έπαιρνα....

Η Πολυξένη κόβει δίπλα μου χαρτάκια και η Ασπασία ζωγραφίζει.... Από δουλειές δεν μπορώ να κάνω πολλές, είμαι σε αναγκαστικές διακοπές!!!!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε ευχαριστω αγλαια μου,και εμενα η μεγαλη ειναι με πολυ κοκκινο λαιμο και φλεμματα...Κοιταω περισσοτερο για το ξυλινο γιατι εκτος του οτι ειναι πιο χαμηλο μεσα στο δωματιο εχω ξυλο και δεν ταιριαζει τοσο το ατσαλινο(ετσι πιστευω)και για να πω και την αληθεια μου και αυτα τα 50? παραπανω δεν περισσευουν γιατι εχουμε ανοιχτει πολυ,θα μου πεις προκειμενου να κρατησει παραπανω το κρεββατι,δεν ξερω θα βγουμε για μια ερευνα αγορας...Επισης το ξυλινο(αν παρουμε αυτο τελικα)λεω να το βαψουμε πορτοκαλι

:-D

Καλημέρες!! :cool:

Όπως το είχα προβλέψει κι εχθές ήτανε μια δύσκολη νύχτα!! Ξυπνούσα συνέχεια μούσκεμα στον ιδρώτα να αλλάζω (άσχετα που ο ανεμιστήρας δεν έκλεισε καθόλου!!) και επίσης κορίτσια κατουριέμαι συνέχεια, και πλέον πονάω αν δεν πάω αμέσως!! :| Και σήμερα το πρωί ξύπνησα από την πρώτη μου κράμπα (κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης)!! Αυτά από συμπτώματα :tongue:

Παίρνω στα τηλέφωνα για την επίδειξη αλλά είτε δεν ισχύουν πια, είτε ανήκουν σε άλλον, είτε δεν απαντούν!! Μου φαίνεται καλύτερα να αρχίσω να διαβάζω το manual :tongue:

Σήμερα δεν μαγειρεύουμε! Έχει γεμιστά από εχθές!! ;)

Παρεπιπτώντως είμαι κι εγώ fan του ΙΚΕΑ!! Ανυπομωνώ να ανοίξει και στο Ηράκλειο!!! Το έχω ξαναπεί ε;; :tongue:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Μυρινα υπομονη,εγω χτες κοιμηθηκα στις 2με δυσκολια γιατι η μικρη εκανε κολοτουμπες με ξυπνησε ο Α στις 3,30και 6,30για γαλα και 7,20 ηρθε ο μαστορας,μακαρι να καταφερω να ξεραθω καμια ωρα το μεσημερι...Ουτε εγω εχω μαγειρεμα ευτυχως θα φαμε φασολακια απο την πεθερα

:-D

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια myrina μου ευτυχως ολα καλα μαλλον το εντερο μου ηταν δεν ημουν και πολυ καλα χθες γενικα ειχα στρεσαριστει .

Ρωτησα τελικα κι το γιατρο αν μπορω να φυγουμε για σαββατοκυριακο μου επιτρεπει αρκει να παιρνω τα χαπια μου.

Το μωρο ειναι ζωηρουτσικο και εμενα το βραδυ δεν με αφησε και πολυ να κοιμηθω, με εκπαιδευει για μετα που θα γεννηθει.

Πρεπει να βαζω τα πραγματα σιγα σιγα στη θεση τους αποστειρωτες,να δω αν λειτουργεικαι το θηλαστρο .Ουτε βαλιτσα δεν εφτιαξα ακομα .Η ζεστη ειναι ισοπεδωτικη !!!

Φαγητο για σημερα μπριαμ απο μαμα.

N34Jp2.png

Κερασιά μου λογικό είναι να στρεσσαριστείς!! Είναι η πρώτη μας εγκυμοσύνη και δεν ξέρουμε καλά καλά ακόμα να ξεχωρίζουμε από που έρχονται και τι είναι τα διάφορα πονάκια!! Αφού τέλος καλό, όλα καλά!! ;)

Κορίτσια μόλις με πήρανε, ήρθε και το κρεββατάκι και έρχονται να τα φέρουνε τώρα!! :D Ξεκούνησα λίγο το κρεββάτι στο υπνοδωμάτιο, έτσι όπως υπολόγιζα πως θα έμπαιναν όλα, αλλά τελικά μάλλον την συρταριέρα δεν θα την χωρέσει, και θα την βάλουμε στο άλλο δωμάτιο, το οποίο μελλοντικά θα γίνει το παιδικό, αλλά προς το παρόν είναι τα γραφεία μας! Μάλλον θα βγάλουμε στο σαλόνι την βιβλιοθήκη και θα βάλουμε την συρταριέρα εδώ!! Το σπίτι μας εδώ έχει δύο μόνο υπνοδωμάτια! Τέσπα θα τους πω να αφήσουν την συρταριέρα στο σαλόνι και θα βρούμε με τον άντρα μου μετά που θα την βάλουμε! :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

καλημέρα κι από δω!

τρελή ξεκούραση περνάω, σίδερο, μαγείρεμα, σφουγγάρισμα, το μάνο στα πόδια μου! ουάου μιλάμε!!!!

στις 3 έχω υπέρηχο. για να δούμε. χτες το βράδυ ξυπνούσα συνέχεια απ τους πόνους. τέλεια;;; και πρέπει να χώσω κανέναν γιατί δε θα τη παλέψουμε μόνοι. κι ο ν έχει αρχίσει να κουράζεται και με τα δυο αγόρια απ το μεσημέρι και μετά σχεδόν μόνος του.

καλημέρα κι από δω!

τρελή ξεκούραση περνάω, σίδερο, μαγείρεμα, σφουγγάρισμα, το μάνο στα πόδια μου! ουάου μιλάμε!!!!

στις 3 έχω υπέρηχο. για να δούμε. χτες το βράδυ ξυπνούσα συνέχεια απ τους πόνους. τέλεια;;; και πρέπει να χώσω κανέναν γιατί δε θα τη παλέψουμε μόνοι. κι ο ν έχει αρχίσει να κουράζεται και με τα δυο αγόρια απ το μεσημέρι και μετά σχεδόν μόνος του.

ΔΕΝ σου επιτρεπω να γεννησεις το σκ αυτο.. θα λειπω.. προσεξε καλα λοιπον!!! Ρε χαζο φωναξε με να σου σιδερωσω.. αληθεια το λεω..

Διαφημίσεις

ΔΕΝ σου επιτρεπω να γεννησεις το σκ αυτο.. θα λειπω.. προσεξε καλα λοιπον!!! Ρε χαζο φωναξε με να σου σιδερωσω.. αληθεια το λεω..

1020813lxqkhjzahj.gif

:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

παντού με ξετρυπώνεις εσύ!

που να κρυφτώ!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ευχαριστώ πολύ αγάπη!

όχι αυτό το σκ με τίποτα.

το άλλο όμως;

χμμμμ....για να δούμε, ελπίζω κάτι να κάνουν και τα χάπια...

Τα παιδιά τα έχουν παίξει (κι εγώ μαζί τους) τόσες μέρες κλεισμένα μέσα στο σπίτι... Παρόλο που κάνει ζέστη και τους έπεσε ο πυρετός, με αυτόν τον βήχα δεν τα στέλλω ακόμα έξω να ιδρώσουνε και να χειροτερέψουνε. Ό,τι μπορούμε, για να είμαστε όλοι καλά, όταν πάω να γεννήσω.

Σήμερα έφτιαξα μπόλικη σάλτσα με κιμά (βάζω μέσα λαχανικά στο μπλέντερ) και θα τα βάλω σε μερίδες για τα παιδιά στην κατάψυξη... Όταν λείπω στο μαιευτήριο πρέπει να τους έχω το φαγητό τους, όπως και όταν γυρίσω, τουλάχιστον την πρώτη μέρα. Την προηγούμενη φορά, η μαμά μου είχε καταφέρει να τσακωθεί με τον άνδρα μου και με είχε αφήσει στα κρύα του μαιευτηρίου και είχε πάει στην αδελφή μου στο Ηράκλειο. Η πεθερά μου που ήταν στο σπίτι με τα παιδιά, ούτε που σκέφτηκε να μαγειρέψει κάτι... Οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα...

Ακούω για μαγειρεμένα από μαμάδες και πεθερές και ζηλεύω... Ελπίζω να έρθει η μαμά μου τελικά πριν πάω στο μαιευτήριο. Τουλάχιστον θα μου μαγειρεύει... αν καταφέρουμε να κρατήσουμε βέβαια τις δύσκολες ισορροπίες μας στο σπίτι! Για την πεθερά μου τα ξέρετε, να μην επαναλαμβάνομαι, ε;

a0Nsp3.png

Ήρθανε!!!! Όπως το διαπίστωσα και προηγουμένως, τελικά η συρταριέρα δεν θα ταιριαστεί στο υπνοδωμάτιο.. Θα περιμένω να σχολάσει κι ο Γ για να δούμε που θα την βάλουμε :rolleyes: Πάντως το σημαντικό είναι ότι ήρθανε!! Από Δευτέρα αρχίζω πλυσίματα και σιδερώματα!! :D Ότι θα χαιρόμουν τόσο που θα σιδερώνω ποιος θα μου το έλεγε;; :lol:

Λέτα ευχαριστούμε!!! Εσύ τι κάνεις σήμερα;; Όλα καλά πιστεύω, ε;; :D

Αγλαϊα υπομονή!! Επίσης όσπρια μπορείς να κάνεις, κι αυτά διατηρούνται πολύ καλά στον καταψύκτη!! Όταν ήμουνα φοιτήτρια έκανα πχ μία χύτρα φασολάδα ή φακεσ, την έβαζα σε μπολάκια στον καταψύκτη, κι έτσι είχα έτοιμο φαγητό!! Εντάξει από άποψη θρεπτικότητας μπορεί να μην είναι το ίδιο, αλλά από γεύση δεν καταλαβαίνεις διαφορά όταν το ζεστάνεις!! ;) Κι εγώ σκέφτομαι να κάνω το ίδιο για τον πρώτο καιρό που θα έρθω σπίτι με το μωρό και δεν θα έχω κανέναν να μου μαγειρεύει :rolleyes: Τουλάχιστον μέχρι να μπούμε σε ένα πρόγραμμα!!

Άννα γιατί δεν παίρνεις μια γυναίκα να σε βοηθήσει στο σίδερο;; Η κατάσταση νομίζω πως είναι κρίσιμη! Πρόσεχε!!! :|

s29sp2.pngMbfRp3.png

βρε αννα τι ειναι αυτα??κανε λιγο κρατει...τον καταλαβαινω τον αντρα σου αλλα να κανει και αυτος λιγο υπομονη....δεν μπορει να σε βοηθησει κανενας???ποιο σιδερο τωρα???μια χαρα φοριουνται και τα τσαλακωμενα...

myrina καλα ειμαι γιατι ηταν ηρεμος ο μικρος σημερα..περιμενω τον αντρα μου να ερθει να παμε θαλασσα...γιουπι..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...